Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τι εννοεις ακριβωσ λεγοντας ειδικο χαρτακη

Αυτή η σφραγίδα εξωτερικά του κουτιού που σηματοδοτεί ότι η συσκευή έχει περάσει από ACE Hellas.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες...εχω καποια προβληματακια....

1)Στο music player του touchflo επιλεγω το τραγουδι που θελω να παιξει..παταω το κουμπακι play στα δεξια και φαινετε σαν να παιζει γιατι μετα εμφανιζετε το κουμπακι pause αλλα κατω στην μπαρα δεν προχωραει το τραγουδι και φυσικα δεν παιζει..τι γινετε???

Επισης δεν μπορω να βρω πως βαζω ηχο κλησης...:cry:

παιδια να ρωτησω? Αν παρω το diamond σε αγγλικα γινεται με καποιο rom να βαλω την αγγλικη εκδοση??

Αν ναι πως? (Περιλιπτικα εννοειται..αν εχει ειπωθει καπου στο φορουμ.)

• Administrators
Καλησπερα παιδες...εχω καποια προβληματακια....

1)Στο music player του touchflo επιλεγω το τραγουδι που θελω να παιξει..παταω το κουμπακι play στα δεξια και φαινετε σαν να παιζει γιατι μετα εμφανιζετε το κουμπακι pause αλλα κατω στην μπαρα δεν προχωραει το τραγουδι και φυσικα δεν παιζει..τι γινετε???

Του δίνεις λίγο χρόνο μέχρι να ξεκινήσει; Είναι μεγάλο;

Επισης δεν μπορω να βρω πως βαζω ηχο κλησης...:cry:

"Settings" tab του TF3D και επιλέγεις "Sound". Κατεβαίνεις κάτω που λέει "Ringtone", το πατάς και διαλέγεις. Για να τα βλέπεις εκεί, πρέπει να τα έχεις ρίξει στον φάκελο /Storage Card/My Documents και εκεί μετά όπου θέλεις.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
εγω παντως βλεπω πολλες αγγελιες να πωλουνται diamond....

μα δεν ειναι ευχαριστημενοι; ή απλα αλλαζουν συσκευη καθε μηνα;

τι να πω.....

μια χαρα ειναι η συσκευη,εγω προσωπικα στην μια βδομαδα που το κρατησα δεν βρηκα κατι το αρνητικο(λιγο η μπαταρια αλλα πιστευω οτι στον μηνα θα ειναι καλυτερα) ασχετα αν το εδωσα για αλλους λογους πραγμα που το ηξερα πριν το παρω

Ναι του δινω χρονο και δεν παιζει:cry:

Ανοιγω και το media player και παταω play και αντι να αρχισει να παιζει τραγουδια αρχιζει να αλλαζει τιτλους τραγουδιων απο οτι βλεπω πανω πανω στην οθονη που λεει τους τιτλους των τραγουδιων..και δεν ακουγετε τιποτα παλι...:cry:

Κώστα μήπως είναι κάνα πολύ περίεργο MP3 με περίεργη συμπίεση και rate και δεν ξέρω τι άλλο;

Λαγουδάκι (-η;...) είναι κανένας από αυτούς τους λόγους προς δημοσίευση;

---

NLS

ilogic.gr

Guest lagoudakis
Κώστα μήπως είναι κάνα πολύ περίεργο MP3 με περίεργη συμπίεση και rate και δεν ξέρω τι άλλο;

βεβαιως!!!!θελω οπωσδηποτε καλο πληκτρολογιο και μεγαλη οθονη,για αυτο ειμαι ακομα με τον δεινοσαυρο:p

Οχι δεν ειναι κανενα περιεργο τραγουδι..δεν παιζει καθολου....

τα χω βαλει ολα internal storage/my documents/my music

Υπαρχει καμια αναβαθμιση για touchflo 3D??

Τωρα εχω touchflo3D 1.1.34569.0_1630.38

• Administrators
ασχετα αν το εδωσα για αλλους λογους πραγμα που το ηξερα πριν το παρω

Δελεάστηκα και εγώ να ρωτήσω αλλά αισθάνομαι ότι θα είναι εντελώς υποκειμενικοί σαν λόγοι.

Modpic.gif

• Administrators
Οχι δεν ειναι κανενα περιεργο τραγουδι..δεν παιζει καθολου....

τα χω βαλει ολα internal storage/my documents/my music

Όταν πας να το ανοίξεις από τον explorer το παίζει κανονικά; Μιλάμε φυσικά για mp3s σωστά;

Modpic.gif

Μην μιλατε για δωσιμο και πουλημα του diamond παιδες..γιατι ετοιμος ειμαι και γω να το δωσω ακομα δεν το πηρα...

Αχ..γιατι σε πουλησα καημενο cruisaki μου....:cry:

Πολυ μπλα μπλα και κακο το διαμαντι...ειδομεν..θα προσπαθησω να το στρωσω απο την αρχη...

Όταν πας να το ανοίξεις από τον explorer το παίζει κανονικά; Μιλάμε φυσικά για mp3s σωστά;

Τωρα πηγα στο τραγουδι που ηθελα με τον resco..πατησα και ανοιξε με media player..ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ!!!ΟΛΕ!!!

Και με touchflo παιζει..ΟΛΕ!!!!

Μηπως φταει που ειχα εγκατεστημενο το srs wow και δεν επαιζε??γιατι τωρα που το βγαλα παιζει μια χαρα...:D:D:D:D:D

Αυτο που με εστειλε κανονικα με την πρωτη ματια κανονικα ητανε το κουμπακι ρεσετ..που πηγαν και το βαλανε..η πρωτη ματια βεβαια αργησε...μεχρι να το ανακαλυψω....:lol::lol:

• Administrators
Μηπως φταει που ειχα εγκατεστημενο το srs wow και δεν επαιζε??γιατι τωρα που το βγαλα παιζει μια χαρα...:D:D:D:D:D

Πιθανότατα ναι. Δεν είναι συμβατό εκτός από μια πειραγμένη έκδοση που είναι όμως αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Modpic.gif

Μην μιλατε για δωσιμο και πουλημα του diamond παιδες..γιατι ετοιμος ειμαι και γω να το δωσω ακομα δεν το πηρα...

Πολυ μπλα μπλα και κακο το διαμαντι...ειδομεν..θα προσπαθησω να το στρωσω απο την αρχη...

και του δικού μου diamond λίγα είναι τα ψωμιά του.Αυριο αρχίζω εξόρμηση στα καταστήματα vodafone να προλάβω την καινούργια παρτίδα iphone.

Παναγιώτης

και του δικού μου diamond λίγα είναι τα ψωμιά του.Αυριο αρχίζω εξόρμηση στα καταστήματα vodafone να προλάβω την καινούργια παρτίδα iphone.

σε βλεπω παλι να καταληγεις στο diamond....

• Administrators

Πιστεύεις ότι το Cruise είναι σε κάτι καλύτερο από το Diamond;

Δεν ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις σου από μια συσκευή, αλλά το Diamond δεν έχει καμία σχέση με το iphone.

Modpic.gif

Λοιποοοον… Μετά από μια εβδομάδα εντατικής χρήσης να σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου μαζί με κάποιες απορίες που παραμένουν.:)

Το τηλέφωνο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό, η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς πάνω από το μέσο όρο, η οθόνη αφής δουλεύει ικανοποιητικά ακόμα και με δάκτυλα μεσαίου πάχους όπως τα δικά μου και το GPS δουλεύει γρήγορα. Η μπαταρία όσο παιρνάει ο καιρός βελτιώνεται , για να δούμε που θα καταλήξουμε.

Τώρα κάποιος που παίρναει από το περιβάλλον της απόλυτης ευχρηστίας στα κινητά (NOKIA) στα windows mobile όπως εγώ δέχεται ένα ισχυρό σοκ. Πράγματα που ήταν αυτονόητα στο παλιό καλό τηλεφωνακι του και γινοντουσαν με ένα κλικ εδώ απουσιάζουν ή είναι πυρηνική φυσική (θέλει πολλά κλικ). Γενικά όμως συνηθίζεις σχετικά εύκολα.

Τώρα αυτό που με έχει τρελάνει ειναι η Today Screen. H HTC έχει φτιάξει ένα δικό της interface με πολλά καλούδια το οποίο όμως έχει ένα μειονέκτημα, δεν παραμετροποιητε καθόλου!!! Δε μπορείς να προσθέσεις τίποτα, να αφαιρέσεις εικονίδια που θες ή δε θες. Έτσι πολύ γρήγορα γύρισα στο κλασικό των windows. Έτσι βλέπω τα ραντεβού, τα tasks κλπ. Όμως πολύ θα ήθελα ένα κουμπί με συντόμευσης για τα αγαπημένα μου προγράμματα, το call register κλπ. Υπάρχει κάποιο τέτοιο add-on?????

Γενικά τι άλλο προτείνεται για τη Τoday Screen?

Αυτό που με εκνευρίζει επίσης είναι η ταχύτητα που σβήνει η οθόνη ειδικά όταν κάνω τηλέφωνα. Δεν έχω καταφέρει να βρω από πού και αν ρυθμίζεται αυτό.

Επίσης στη καρτέλα με τα Contacts που αρέσει το view με τα “Recently used» Πως στο καλό θα το κάνω να το θυμάται και να μη γυρναει κάθε φορά στο view all????

Και τέλος το άλλο που δε μπορώ να βρω: Πως απενεργοποιώ τους γελοίους ήχους στην εκκίνηση και το κλείσιμο???

Η γενική εικόνα είναι απολύτως θετική και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους πιστεύουν ότι τους είναι χρήσιμες κάποιες από τις εφαρμογές ενός pocket pc.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Administrators

Γενικά τι άλλο προτείνεται για τη Τoday Screen?

Γνώμη μου είναι ότι το TF3D είναι πολύ καλό για να προτείνω αντικαταστάτη.

Αυτό που με εκνευρίζει επίσης είναι η ταχύτητα που σβήνει η οθόνη ειδικά όταν κάνω τηλέφωνα. Δεν έχω καταφέρει να βρω από πού και αν ρυθμίζεται αυτό.

Και τέλος το άλλο που δε μπορώ να βρω: Πως απενεργοποιώ τους γελοίους ήχους στην εκκίνηση και το κλείσιμο???

Αυτά που λες έχει βρεθεί τρόπος να αλλάξουν, για το tweaking που θες να κάνεις ρίξε μια ματιά εδώ αλλά και εδώ.

Modpic.gif

Τα μειον στο διαμαντακι μας ειναι

storage card

ενταση ηχου (δεν εχω χασει ποτε κληση, εκτος αν το ξεχασω σπιτι:rolleyes:)

φλας καμερας

Παρολα αυτα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.

Μου εχει πεσει 2 φορες και ενω περιμενα να το βρω κομματια ουτε καν το καπακι της μπαταριας δεν πεταχτηκε, η μια ηταν απο μπαλκονι στον πρωτο και επεσε σε χωμα με χαλικια, μαλλον ημουν πολυ τυχερος.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Administrators
Μου εχει πεσει 2 φορες και ενω περιμενα να το βρω κομματια ουτε καν το καπακι της μπαταριας δεν πεταχτηκε, η μια ηταν απο μπαλκονι στον πρωτο και επεσε σε χωμα με χαλικια, μαλλον ημουν πολυ τυχερος.

:blink::blink::cry::cry:

Modpic.gif

δεν παίζεις και ένα λοττάκι;

Λες?

Απο το μπαλκονι εφυγε της γυναικας μου, γυρίσαμε απο παραλια και το ειχα τυλιγμενο σε μπλουζα ......, μεχρι να δει οτι ηταν οκ επαθε καρδιακο, τωρα το απογευμα μου επεσε μεσα στο σπιτι και χορευε στο μαρμαρο, τσακισε λιγο η γωνια.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ευχαριστω για την βοηθεια καταρχην σε οσους απαντησαν στα παραπανω ερωτηματα μου αμεσα...

@athanasso το cruise ητανε σαφεστατα πιο γρηγορο και με πιο γρηγορη αποκριση κινητο...το diamond οταν το το κλενω τελειως...στην εκκινηση κανει διπλασιο χρονο να ανοιξει σε σχεση με κρουιζακι...

Και σε αποκριση καμια σχεση..το κρουιζακι πετουσε στην κυριολεξια με πιο πολλα προγραμματα περασμενα απο οτι εχω τωρα στο διαμαντι...

το touchflo3D του διαμαντιου και η vga αναλυση τρωνε αρκετους πορους του συστηματος καθως και η μπαταρια αδειαζει σε χρονο ντετε..κακα τα ψεματα...:X