Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παντως βλεπω πολλες αγγελιες να πωλουνται diamond....

μα δεν ειναι ευχαριστημενοι; ή απλα αλλαζουν συσκευη καθε μηνα;

τι να πω.....

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

τι να πω.....

Mipws kai ta dyo?

H alitheia einai oti yparxoun polloi pou to pairnoun san fashion kinito. Aftoi tha to poulisoun prwtoi.

Modpic.gif

τι να πω.....

kai ego eimai enas apo aytous!!!!

prosopika apo ta htc pantos to kaizer kai to diamond htan pragmatika apo ta kalhtera pou perasan apo ta xeria mou!!!!!

περασα την 1.93 στο διαμαντακι και παει ακομα καλυτερα !! Αν και με την 1.37 δεν ειχα προβληματα..Αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις , αν στην ευρωπαικη εκδοση υπαρχει καποιος περιορισμος στην ενταση αναπαραγωγης του mp3 player. Αν ναι να βαλω καμια εκδοση Hong Kong .

Thanks!!

everyone can see things.

few can see into things...

Μαλλον οσοι πηραν το diamond οταν κυκλοφορησε το πηραν ως κατι καινουριο και τωρα παιρνουν κατι ακομα πιο καινουριο(τατς προ και ομνια). Ετσι κανουν προφανως.

Και οσοι το πηραν ως φασιον κινητο οπως λες προφανως θα στραφουν σε κατι λάικ άιφον.

Δε μπορω να σκεφτω καποιο αλλο λογο. Το μονο αρνητικο που διαβαζω εδω και μερες ειναι η μπαταρια.

Μαλλον οσοι πηραν το diamond οταν κυκλοφορησε το πηραν ως κατι καινουριο και τωρα παιρνουν κατι ακομα πιο καινουριο(τατς προ και ομνια). Ετσι κανουν προφανως.

Και οσοι το πηραν ως φασιον κινητο οπως λες προφανως θα στραφουν σε κατι λάικ άιφον.

Δε μπορω να σκεφτω καποιο αλλο λογο. Το μονο αρνητικο που διαβαζω εδω και μερες ειναι η μπαταρια.

pou fusika einai ena arnhtiko pou lunete polu eukola,opote den einai kai toso arnitiko!!!!

Ειναι πραγματικα μεχρι στιγμης ενα τηλεφωνο απροβληματιστο , τα κανει ολα και εχει ωραιο σχεδιο! Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι παραπανω μπορει να 8ελουν μερικοι

''ψαγμενοι'' και λενε οτι δεν ειναι ''εργαλειο'' αλλα μονο fashion.. Καποτε σε κα8ε τηλ. που ειχα στα χερια μου εβρισκα καποιες ελειψεις που μου την εδιναν και με εκαναν να λεω οτι αν ειχε και αυτο 8α ηταν τελειο... Στο diamond δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο 8α η8ελα να κανει ενα τηλ. Και πανω απο ολα οτι κανει το κανει καλα! Ποιοτητα αναπαραγωγης, πολυ καλες φωτογραφιες (ειδικα αν βγαλεις το πλαστικο τζαμακι απο το πισω καλυμμα) ,ιντερνετ παντου και παντα με μια καταπληκτικη οπερα.., gps και πολλα αλλα..Πιστευω οτι ειναι ενα τηλ που αν δεν σου σπασει τα νευρα η μπαταρια (που και για αυτον τον τομεα υπαρχει λυση..) μπορεις να το κρατησεις, αν εισαι λογικος και δεν 8ελεις απλως να αλλαζεις τηλεφωνα συνεχως, για πολυ πολυ καιρο!

Βεβαια ο εχ8ρος του καλου ειναι το καλυτερο...

EDIT: Και εχει και Copy & Paste....xaxxaxaxaxaxxaxaxa!!! you know what i mean.... :lol:;)

everyone can see things.

• Administrators
Αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις , αν στην ευρωπαικη εκδοση υπαρχει καποιος περιορισμος στην ενταση αναπαραγωγης του mp3 player. Αν ναι να βαλω καμια εκδοση Hong Kong .

Se ti eidous periorismo anaferesai kai giati na exei diaforopoiisi apo tin asiatiki ekdosi? :confused:

H apodosi tis mpatarias tou kymenetai anamesa sta fysiologika epipeda tis katigorias.

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι παραπανω μπορει να 8ελουν μερικοι

''ψαγμενοι'' και λενε οτι δεν ειναι ''εργαλειο'' αλλα μονο fashion.

Den mporw na katalabw pou apefthynesai alla mporw na fantastw. H apopsi mou einai oti i sygkekrimeni syskevi einai ontws ergaleio kai oti kalytero exoume dei teleftaia. Egw milisa gia aftous pou to agorazoun san fashion kinito (ksereis poses kopeles to exoun agorasei?) kai sto telos apogoitevontai (opws einai fysiologiko) kai to poulane.

Afto pros apofygi pareksigisewn kai kalo einai na diabazoume prosextika prin krinoume.

Modpic.gif

Se ti eidous periorismo anaferesai kai giati na exei diaforopoiisi apo tin asiatiki ekdosi? :confused:

πολλα mp3 players λογω του νομου που εχει 8εσπισει η ΕΕ για την προστασια της ακοης μας εχουν limitation στην ενταση. Δλδ. οταν δειχνει οτι η ενταση ειναι στο maximum σε μια ευρωπαικη συσκευη δεν ειναι το ιδιο με μια αμερικανικη πχ. στην οποια δεν ισχυει ο περιορισμος. ( και ασ δειχνουν το ιδιο στην οθονη)

Αυτο που ρωτησα ειναι αν ξερει καποιος σιγουρα αν αυτο ισχυει και στις roms που περναμε στα windows mobiles.

EDIT : φιλε athanasso77 προς 8εου !! δεν εννοουσα εσενα και ουτε καποιον συγκεκριμενο που ειπε κατι αυτες τις μερες..

Γενικα αναφερομαι. Ειναι μια αποψη που εχει ειπω8ει πολλες φορες. Παντως με τιποτα δεν εννοουσα εσενα..εισαι απο τις πιο λογικες φωνες εδω μεσα.

Συγνωμη αν εδωσα τετοια εντυπωση.

:)

everyone can see things.

• Administrators
Αυτο που ρωτησα ειναι αν ξερει καποιος σιγουρα αν αυτο ισχυει και στις roms που περναμε στα windows mobiles.

Den exw paratirisei kati (exontas dokimasei oles sxedon tis ROMs official & unofficial).

EDIT : φιλε athanasso77 προς 8εου !! δεν εννοουσα εσενα και ουτε καποιον συγκεκριμενο που ειπε κατι αυτες τις μερες..

Lathos sygkiria loipon giati to syndyasa me afta pou eixa pei pio panw. Sygnwmi kai apo meria mou pou pareksigisa ta legomena sou. :rolleyes:

Modpic.gif

Αν διαβάσεις στο φόρουμ όλα τα μηνύματα για κάθε νέα συσκευή θα καταλάβεις γιατί υπάρχουν πολλές αγγελίες.

Με το που ανακοινώνεται ένα νέο μοντέλο όλοι είναι ενθουσιασμένοι θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι χωρίς να πολυ εξετάζουν αν τους κάνει ή όχι.

Εκτός από αυτούς που έχουν εμπειρία στα HTC όλοι εμείς διαβάσαμε τα previews και πήραμε την απόφαση.

Οι πιο διστακτικοί περίμεναν να έλθει στα χέρια των πρώτων αγοραστών για να έχουν μια πιο σίγουρη άποψη.

Μοιραία λοιπόν σε κάποιους δεν άρεσε, η το βρήκαν διαφορετικό απ' ότι το φαντάζονταν.

Επίσης τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν πολλά νέα μοντέλα στην ίδια σχεδόν κατηγορία η παραπλήσια. Κάποιοι θέλουν να δοκιμάσουν και αυτά.

Μετά από την δοκιμή μην εκπλαγείς αν ξανα αγοράσουν το diamond. Έχει συμβεί κι αυτό.

Οι συσκευές αυτής της κατηγορίας είναι ταυτόχρονα και χομπι.

Και φυσικά υπάρχει μια μερίδα που αγοράζει και πουλά κινητό κάθε μήνα γιατί έτσι τους αρέσει.

Νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό που κυκλοφόρησε το diamond, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αντίθετα υπάρχουν καλά σχόλια.

Τα όποια μειον, τα γνωρίζαμε από την αρχή, το περι μπαταρίας είναι σχετικό βέβαια.

Ό στόχος είναι να σου βγάζει την μέρα, γιατί τέτοια κινητά με πολλαπλές χρήσεις θέλουν καθημερινή φόρτιση ακόμα κι αν έχουν 1300αρα.

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί, σίγουρα στην διάρκεια της μέρας θα συνδεθεί με το laptop οπότε θα πάρει την δόση του. Επειτα υπάρχει και ο φορτιστής αυτοκινήτου που είναι απαραίτητος για κάθε κινητό με gps, έτσι κι αλλιώς.

Δεν ήταν λοιπόν τα μειον η αιτία.

Το Diamond δεν έχει να κρύψει τίποτα πλέον κυκλοφορεί από τον Ιούνιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Administrators
Μετά από την δοκιμή μην εκπλαγείς αν ξανα αγοράσουν το diamond. Έχει συμβεί κι αυτό.

Afto ontws einai syxno fainomeno genikotera. Tha to doume kai sto Diamond sigoura. :rolleyes:

Modpic.gif

ενα αρνητικο που εκανε αρκετους (και εμενα μαζι τους) να μην το παρουν και δεν βλεπω να το αναφερει κανεις ειναι η χαμηλη ενταση του ηχειου ειδοποιησης κλησεων.αυτο επαψε να ενοχλει τους κατοχους?

Η βρεθηκε καποια λυση ωστε να βελτιωθει η αποδοση και να φτασει στο σημειο να μην χανονται κλησεις ?

σορρυ για τα λιγα κεφαλαια.το ατιμο to autocomplete των πληκτρολογιων της ace φταει

ενα αρνητικο που εκανε αρκετους (και εμενα μαζι τους) να μην το παρουν ΚΑΙ δεν βλεπω ΝΑ ΤΟ αναφερει κανεις ειναι η χαμηλη ενταση του ηχειου ειδοποιησης κλησεων.αυτο επαψε να ενοχλει τους κατοχους?

Η βρεθηκε καποια λυση ωστε να βελτιωθει η αποδοση και να φτασει στο σημειο να μην χανονται κλησεις ?

ego prosopika den exo antimetopisi tetoio problhma.

• Administrators

Einai gegonos oti to ixeio den einai apo ta dynatotera tis katigorias oxi omws se bathmo pou tha mporousa na pw oti xanontai kliseis. Entoutois... den kserw kata poso exei na kanei me ousiastiki beltiwsi alla apo tin ekdosi 1.93 kai meta exw tin aisthisi oti exei yparksei beltiwsi toso stis cooked oso kai stis official ROMs.

Modpic.gif

Από το πρωί προσπαθώ να κάνω το sjphone και το pocket talk να δουλέψουν στο diamond αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Έχω λογαριασμό στο i-call και θέλω να κάνω κλήσεις voip. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι κανένα από τα δύο προγράμματα δεν παίρνει internet, είτε μέσω activesync είτε μέσω wifi. Δεν κάνει resolve τον proxy ή τον stun server. Την ίδια στιγμή βέβαια το internet δουλεύει κανονικά σε opera, quickgps και καιρό. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση ώστε τα third party applications να παίρνουν internet; Μπορεί να ρωτάω και χαζαμάρες αλλά όποιος μπορέσει ας βοηθήσει!

Einai gegonos oti to ixeio den einai apo ta dynatotera tis katigorias oxi omws se bathmo pou tha mporousa na pw oti xanontai kliseis. Entoutois... den kserw kata poso exei na kanei me ousiastiki beltiwsi alla apo tin ekdosi 1.93 kai meta exw tin aisthisi oti exei yparksei beltiwsi toso stis cooked oso kai stis official ROMs.

αυτα ειναι πραγματικα καλα νεα

QUOTE=mpekas24;2466940]τελικα το πλαισιο εχει την σφραγιδα της ACE HELLAS?

Ναι εχει ελληνικα 100 τα 100 σιγουρο αφου εγο απο εκει το πηρα .

σημερα εφτιαξα το destinator επιτελους καθως ειμαι διακοπες ειπα να το δοκιμασω πολυ καλο gps κλειδωσε την θεση μου πολυ γρηγορα μπραβο htc .

Εχω το diamond δυο εβδομαδες και δυο μερες με εχει ενθουσιασει ειναι τρομερο τηλεφωνο μπραβω στην htc :clap::clap::yahoo::yahoo::up:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Αυτό με τα 100db (το handsfree αφορά) απενεργοποιήται με το Diamond Tweak 0.5.

[quote name=Ναι εχει ελληνικα 100 τα 100 σιγουρο αφου εγο απο εκει το πηρα .

σημερα εφτιαξα το destinator επιτελους καθως ειμαι διακοπες ειπα να το δοκιμασω πολυ καλο gps κλειδωσε την θεση μου πολυ γρηγορα μπραβο htc .

Εχω το diamond δυο εβδομαδες και δυο μερες με εχει ενθουσιασει ειναι τρομερο τηλεφωνο μπραβω στην htc :clap::clap::yahoo::yahoo::up:[/quote]

υπαρχει αυτο το περιβοητο χαρτακι της ACE στη συσκευασια?

• Administrators

Το πλαίσιο έχει φέρει και ελληνικές και αγγλικές συσκευές. Οι Ελληνικές είναι από ACE Hellas και έχουν τη σφραγίδα της ACE στη συσκευασία.

Modpic.gif

Δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα.... το κινητο εχει παλμικη ειδοποιηση (δονηση);

μου ηρθε στο μυαλο σχετικα με τις χαμενες κλησεις που αναφερθηκαν. Εγω προσωπικα οταν ειμαι εξω και εχω το κινητο στο τσαντακι δεν το ακουω πολλες φορες και χτυπαει και παρα πολυ δυνατα (κ750 με μπ3 ηχο κλησης) και το καταλαβαινω απο τη δονηση.

• Administrators
Δεν εχω δει να αναφερεται πουθενα.... το κινητο εχει παλμικη ειδοποιηση (δονηση);

Φυσικά! :rolleyes:

Modpic.gif

Τι εννοεις ακριβωσ λεγοντας ειδικο χαρτακη

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται