Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 τελικα πια μπαταρια δεν μεγαλωνει το διαμαντι... ; Μόνο η official 900mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εχω προβλημα...κατεβασα την νεα εκδοση της ram την 1.93...ολα καλα...δεν μπορω ομως να βαλω τα ελληνικα...τοπ αρχειο που7 κατεβαζω ειναι με καταληξη pgk....δεν μπορω να το αποσυμπιεσω...τι κανω ρε παιδια...ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εχω προβλημα...κατεβασα την νεα εκδοση της ram την 1.93...ολα καλα...δεν μπορω ομως να βαλω τα ελληνικα...τοπ αρχειο που7 κατεβαζω ειναι με καταληξη pgk....δεν μπορω να το αποσυμπιεσω...τι κανω ρε παιδια...ξερει κανεις?? valto sthn internal storage kai meta bres to me ton file exploer kai trexto apo ekei,meta kane hard reset kai eisai etoimos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εχω προβλημα...κατεβασα την νεα εκδοση της ram την 1.93...ολα καλα...δεν μπορω ομως να βαλω τα ελληνικα...τοπ αρχειο που7 κατεβαζω ειναι με καταληξη pgk....δεν μπορω να το αποσυμπιεσω...τι κανω ρε παιδια...ξερει κανεις?? Υπαρχουν οδηγιες στο φορουμ της ace Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα (μπορεί να συμβεί με τα Vista) υπάρχει και ένα δεύτερο αρχείο "χωρίς Installer", το οποίο πρέπει να το κατεβάσετε, αποσυμπίεσετε και να αντιγράψετε στη συσκευή σας το αρχείο pkg. Στη συνέχεια θα πρέπει να το εκτελέσετε και να επιλέξετε το Install Now (Εγκατάσταση) Εχεις 2 επιλογες ή να κατεβασεις το αρχειο HTC_Touch_Diamond-1.2.3.0GR.Installer.zip ή το HTC_Touch_Diamond-1.2.3.0GR.Package.zip Αφου τα αποσυμπιεσεις μεσω winzip κλπ, βρισκεις τα Extpkg_Setup.exe & ExtendedPKG.cab.pkg το μεν Extpkg_Setup.exe το τρεχεις απο το pc σου ,αφου εχεις συνδεσει το διαμαντι το δε ExtendedPKG.cab.pkg το ριχνεις στο διαμαντι και το κανεις εγκατασταση μεσω αυτου, αφου το βρεις μεσω file manager . Εγκατασταση ,clear storage και εισαι ετοιμος . Δοκιμασε με αλλον browser να κατεβασεις τα αρχεια. Μολις τα κατεβασα με Internet explorer . (με firefox ειχα προβλημα) Να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος εαν θες να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εκει το βαζω και δεν το ανοιγει...μου βγαζει μηνυμα λαθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 το αρχειο που κατεβασα της ραμ ηταν ζιπαρισμενο...αυτο δεν ειναι....το πρωτο δεν ανοιγει με τπτ στον υπολογιστη μου και το δευτερο χωρις τον installer δεν ανοιγει απο το ppc...κατι λεει για Not signed ή οτι μπορει να λειπει καποια αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 οκ ολα καλα...την εκανα την εγκατασταση των ελληνικων με χιλια ζορια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Προβληματάκι με το Διαμαντάκι, το ακουστικό κάνει παράξενους ήχους στις μισές κλήσεις που γίνονται!οταν μιλάω το πιέζω λίγο πάνω στο αυτί και μετά χαλάει αρκετά ηχος σε σημείο να μην μπορώ να ακούσω! Συντομα στο σερβις και ελπιζω να το αλλάξουν! Κατα τα άλλα ευχαριστημένος,φόρτιση κάθε 3 μέρες και gps άψογο! Κάτι ακόμα, όταν μπαίνω σε αρκετά μεγάλες σελίδες (facebook ktl) ο οπερα με πετάει, υποθέτω λόγω μνήμης! Υπάρχει καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα. 1. Το κινητό μου έχει ROM version 1.37.401.3 WWE. Αξίζει τον κόπο να κάνω αναβάθμιση? Ξέρετε που μπορώ να μάθω τι διορθώνει/βελτιώνει? 2. Τα μηνύματα (SMS/MMS) που αποθηκεύονται? Εάν κάνω αναβάθμιση λογικά θα σβηστούν. Μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο backup? 3. Έχει παρουσιαστεί σε κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι? Όταν χτυπάει όποιο κουμπι και να πατήσω δεν κλείνει. Εάν κάνω χαζές ερωτήσεις μην με παρεξηγείτε...είμαι πολύ καινούριος στα Windows Mobile. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 1. Το κινητό μου έχει ROM version 1.37.401.3 WWE. Αξίζει τον κόπο να κάνω αναβάθμιση? Ξέρετε που μπορώ να μάθω τι διορθώνει/βελτιώνει? Aksizei pragmatika na kaneis anabathmisi. H ekdosi 1.93 allazei simantika tin apokrisi tis syskevis. 2. Τα μηνύματα (SMS/MMS) που αποθηκεύονται? Εάν κάνω αναβάθμιση λογικά θα σβηστούν. Μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο backup? Kratise ta asfali me to PIM Backup. 3. Έχει παρουσιαστεί σε κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι? Όταν χτυπάει όποιο κουμπι και να πατήσω δεν κλείνει. Den xrisimopoiw (xronia twra) to default ksypnitiri. Tha synistousa anepifylakta to pTravelAlarm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 υπαρχει καποιοσ που να μου δωσει την διευθηνση για να κατεβασω τον core player γιατι ενω τον βρισκω μου λεει οτι ειναι για pc Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Aksizei pragmatika na kaneis anabathmisi. H ekdosi 1.93 allazei simantika tin apokrisi tis syskevis. Kratise ta asfali me to PIM Backup. Den xrisimopoiw (xronia twra) to default ksypnitiri. Tha synistousa anepifylakta to pTravelAlarm. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αυτό το Sprite Backup το έχεις δουλέψει? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 υπαρχει καποιοσ που να μου δωσει την διευθηνση για να κατεβασω τον core player γιατι ενω τον βρισκω μου λεει οτι ειναι για pc ipmart-forum.com Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αυτό το Sprite Backup το έχεις δουλέψει? Nai... kai kanei mia xara ti douleia tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλημέρα, έχει παρουσιαστεί σε κανέναν το πρόβλημα να σταματάει η φόρτιση στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πλοήγησης; Σ'εμένα το κάνει πολύ συχνά, στο xda λένε ότι είναι feature για να μη χαλάσει η συσκευή λόγω υπερθέρμανσης. Δείτε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419281&highlight=charging Κανείς που να του έχει τύχει; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 TO ΠΗΡΑ!!!!! βασικα η αδερφη μου πηγε και το πηρε και ερχεται αυριο.... ελληνικο απο vodafone,τωρα πως γινεται αυτο μη με ρωτησετε..πατεντες του καταστηματος. Μαλιστα το ελληνικο το ειχε ετοιμοπαραδοτο και το αγγλικο απο Σεπτεμβρη. Αυριο βραδυ οι πρωτες εντυπωσεις! xD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 TO ΠΗΡΑ!!!!! βασικα η αδερφη μου πηγε και το πηρε και ερχεται αυριο.... ελληνικο απο vodafone,τωρα πως γινεται αυτο μη με ρωτησετε..πατεντες του καταστηματος. Μαλιστα το ελληνικο το ειχε ετοιμοπαραδοτο και το αγγλικο απο Σεπτεμβρη. Αυριο βραδυ οι πρωτες εντυπωσεις! xD Καλορίζικο φίλε μου. Εγώ το έχω ένα μήνα και δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ελληνικο απο vodafone,τωρα πως γινεται αυτο μη με ρωτησετε..πατεντες του καταστηματος. Giati patentes tou katastimatos kai oxi elliniki syskevi apo ACE Hellas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ελλινικη συσκευη απο ACE Hellas ειναι, αλλα κανονικα δεν τη φερνει η βονταφον που ειχα την επιδοτηση. πατεντα εννοω που μου την εφερε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1983 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παιδια ξερουμε αν αλλαζεται η προσοψη του διαμαντιου γιατι πολλη γρατζουνια ρε παιδι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 TO ΠΗΡΑ!!!!! βασικα η αδερφη μου πηγε και το πηρε και ερχεται αυριο.... ελληνικο απο vodafone,τωρα πως γινεται αυτο μη με ρωτησετε..πατεντες του καταστηματος. Μαλιστα το ελληνικο το ειχε ετοιμοπαραδοτο και το αγγλικο απο Σεπτεμβρη. Αυριο βραδυ οι πρωτες εντυπωσεις! xD Σε τι τιμή το δίνει η βονταφον? (στο σαιτ λεει συντομα) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Το ελληνικο το πηρα 570€, αλλα δεν προκειται να το βρεις σε καποιο καταστημα βονταφον, αυτος που το πηρα εχει και αλλο καταστημα με κινητα και κατι επαιξε και μου το εδωσε. Τον ρωτησα για το αγγλικο και μου ειπε 550€ αλλα διαθεσιμο απο Σεπτεμβρη. Οποτε το διαμαντι στη βονταφον κατα πασα πιθανοτητα 550€ η αγγλικη εκδοση απο Σεπτεμβρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 υπαρχει καποιοσ που να μου δωσει την διευθηνση για να κατεβασω τον core player γιατι ενω τον βρισκω μου λεει οτι ειναι για pc http://www.coreplayer.com/ Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παιδια ξερουμε αν αλλαζεται η προσοψη του διαμαντιου γιατι πολλη γρατζουνια ρε παιδι μου Apo twra gratsounies? Screen protector tou exeis balei? Yparxei kai after market pou kalyptei kai ta pliktra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 που βρισκουμε βρε παιδια screen protector διοτι και εγω απεκτησα στις διακοπες πολυ γρατζουνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 που βρισκουμε βρε παιδια screen protector διοτι και εγω απεκτησα στις διακοπες πολυ γρατζουνια Afti pou exei i syskevasia den sou kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts