tasioskis Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 καμια εφαρμογουλα που μπορω να βρω για να βαλω στο διαμαντι μου? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Τα πάντα υπάρχουν στο ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 να ρωτήσω κατι απλο?γιατι δεν υπάρχει κάπου η αναβάθμιση της htc ή να μας την στείλει κάποιος που την εχει ήδη κατεβάσει για εμας που την πατησαμε με αγγλική συσκευή!!Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να μην μπορούμε να ποστάρουμε στο επίσημο φόρουμ τους.Μας αντιμετωπίζουν λες και την εχουμε κλέψει την συσκευη.Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ HTC-HELLAS.Kai μεις σκάσαμε τα ωραία μας ευρουλάκια και απαιτούμε την ιδια αντιμετωπιση.Τι σημασία εχει αν το πηρα εγω απο το ά μαγαζί και ο άλλος απο το ΄β?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Καλημέρα σε όλους, Πέρασα όλο το βράδυ διαβάζοντας τα post μέχρι την σελίδα 215 αν θυμάμαι καλά αλλά δεν άντεξα να μην σχολιάσω κανα δυο πραγματάκια που μου κακοφάνηκαν. Ξεκινάω λοιπόν γράφοντας κάποια πράγματα για μένα. Είμαι πάνω από 40 ετών, χρησιμοποιώ κινητό από τον πρώτο χρόνο που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Με υπολογιστές ασχολούμαι από την εποχή των windows 3.1 Όλα τα παραπάνω ήταν και είναι εργαλεία για την δουλειά μου και την διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο μου. Αυτό που μου κακοφάνηκε στο φόρουμ των WM, ευτυχώς από λίγους, ήταν η ειρωνία για τους νέους χρήστες. Λες και αυτοί γεννήθηκαν με HTC στο χέρι. Το χειρότερο είναι ότι πρόκειται για άτομα γύρω στα 35 που η ηλικία τους δεν δικαιολογεί παιδιαρίσματα. Αντί να χαίρεστε που ο κόσμος αναγνωρίζει την ανωτερότητα των συσκευών που εσείς επιλέξατε πριν χρόνια και να τους βοηθήσετε να προσαρμοστούν γρηγορότερα, τους ειρωνεύεστε. Για κάντε καμια βόλτα στο διπλανό φόρουμ της ΝΟΚΙΑ να δείτε τους συντονιστές με τι ευγένεια και προθυμία βοηθούν όσους μπαίνουν τώρα στις πιο προηγμένες συσκευές της εταιρείας. Αντί να ασχολούνται κάποιοι (σε δύο διαφορετικά φόρουμ μάλιστα) για τους λόγους που επιλέγει ένας 13χρονος ένα κορυφαίο wm και να πετάνε μπηχτές του στιλ τώρα που μπήκαν όλοι μέσα κ.λ.π. θα μπορούσαν εφόσον ασχολούνται τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη κατηγορία να μεταδίδουν τις γνώσεις τους. Αν μη τι άλλο θεωρώ εντελώς παιδιάστικη την συμπεριφορά ορισμένων που θεωρούν τους εαυτούς του υψηλής νοημοσύνης επειδή χρησιμοποιούν για χρόνια WM. Ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά στο φόρουμ έχουν την διάθεση να βοηθήσουν χωρίς κόμπλεξ. Συγγνώμη για το off topic post μου αλλά κάποιος έπρεπε να τα πει, πιθανώς αν είχαν προηγηθεί κάποιες συστάσεις από τους συντονιστές να μην έμπαινα στον κόπο. Προσωπικά χρησιμοποιώ για την δουλειά μου ένα Business μοντέλο της ΝΟΚΙΑ που τα καταφέρνει μια χαρά, σε σημείο να μπορώ να φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές χωρίς το laptop μου. ΟΜΩΣ ήλθε η ώρα να κάνω την δουλειά μου λίγο πιο άνετα και ψάχνομαι για κάτι πιο εξειδικευμένο. Απορίπτω το iphone γιατί το θεωρώ ένα κινητό με μοναδικό σκοπό το σερφάρισμα και τα games μέσω ιντερνετ και καταλήγω στα HTC που είναι τα πλέον δοκιμασμένα και αξιόπιστα. Θα προτιμούσα το PRO λόγω του πληκτρολόγιου και της μεγαλύτερης RAM αλλά κυρίως της πραγματικά επαγγελματικής του κατεύθυνσης. Όμως στην χώρα που ζω και εργάζομαι δεν έχει έλθει ακόμα και δεν γνωρίζουν καν το πότε. Το diamond πωλείται 500 ευρώ και είμαι σε σκέψη αν θα πρέπει να περιμένω ή να το πάρω. Υπάρχει και η λύση να το παραγγείλω μέσω ιντερνετ αλλά θα πρέπει να πάει στην ελλάδα και να το παραλάβω όταν κάνω κάποιο ταξίδι στην πατρίδα. Στην Αίγυπτο όπου βρίσκομαι απαγορεύεται η πώληση GPS και έχουν μπλοκάρει τις εισαγωγές σ' όλα τα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ που διαθέτουν ενσωματομένο. Δεν ξέρω πως τους ξέφυγαν τα HTC. Χάρτες δεν υπάρχουν εδώ για GPS αφού δεν πωλούνται, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει στα προγράμματα όπως το Destinator 7 υπάρχουν χάρτες της Αιγύπτου? Στους NOKIA maps περιλαμβάνεται η Αίγυπτος απλά δεν διατείθεται φωνητική πλοήγηση. Μήπως γι αυτό απαγόρευσαν μόνο στα ΝΟΚΙΑ την εισαγωγή μοντέλων με gps? Φυσικά η χρήση του GPS δεν αποτελεί κριτίριο αγοράς μιας συσκευής τουλάχιστον για μένα. Κάνω την δουλειά μου με ένα megellan 100 σε συνάρτηση με τους google mobile maps και τα καταφέρνω μια χαρά. Σε 3 χρόνια έχω μάθει το Κάϊρο καλύτερα από την Αθήνα. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μου post, αλλά καμια φορά είναι καλύτερα από το να γίνεται chatting μέσω του φόρουμ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 φίλε μου θα σου έλεγα να πάρεις το touch pro. ήδη κυκλοφορεί και μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει σχεδόν παντού. εμένα 500 ευρώ για το diamond Μου φαίνονται πολλά και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχουν χάρτες για την Αίγυπτο στο Destinator. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 @athanaso77 Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου! Μια τελευταια ερωτηση. Τι πλεονεκτηματα εχει η ελληνικη εκδοση σε σχεση με την αγγλικη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 @athanaso77 Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου! Μια τελευταια ερωτηση. Τι πλεονεκτηματα εχει η ελληνικη εκδοση σε σχεση με την αγγλικη; Κανενα, υπαρχει προβλημα μονο με sms 160 χαρακτήρων με τα default πληκτρολόγια αλλα υπαρχουν εναλλακτικές. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Καλημέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ καινούριος κάτοχος του διαμαντιού. Εχω ένα προβληματάκι όμως. Ενώ λαμβάνω κανονικά δε μπορώ να στείλω sms. Είμαι cosmote (αν παίζει ρόλο κάπου αυτό). μόλις πατάω αποστολή μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Your text messege cannot be sent. Be certain that your service center address is correct in Setting and then try sending the messege again. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!! Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Είμαι cosmote (αν παίζει ρόλο κάπου αυτό). μόλις πατάω αποστολή μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: Your text messege cannot be sent. Be certain that your service center address is correct in Setting and then try sending the messege again. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!! Τσέκαρε εάν έχεις το σωστό αριθμό κέντρου μηνυμάτων. Έχει εμφανιστεί και σε άλλους. Ένα κολπάκι είναι να βάλεις τη SIM σε ένα συμβατικό κινητό να κάνει τη διόρθωση μόνο του. Τι πλεονεκτηματα εχει η ελληνικη εκδοση σε σχεση με την αγγλικη; Αυτό που είπε και ο φίλος konadrio. Η ελληνική έκδοση έχει πλήρως ελληνικό μενού και τη δυνατότητα άμεσης αποστολής sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Στο αγγλικό διορθώνεται αυτό με μια μικρή και παρέμβαση. Επίσης έχεις εγγύηση και σε θέματα software από την ACE Hellas. Ενώ με την αγγλική μόνο σε θέματα hardware (που είναι και αυτό που σε ενδιαφέρει στην ουσία). @embrime78: Θα με βρεις σύμφωνο στα λεγόμενά σου. @Te_salat: Νομίζω ότι το Pro θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις απαιτήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Hi guys, το πήρα κι εγώ το διαμάντι και θα ήθελα τα φώτα σας. Παρεμπιπτόντως, το πήρα πριν από μια εβδομάδα από wind ελληνικότατο και με αυτοκολλητάκι ace. Μου είπαν ότι το φέρνουν και αγγλικό, οπότε πρέπει να το ζητήσει κανείς ελληνικό για να είναι βέβαιος. - Του έχω ήδη περάσει πολλά προγράμματα (ευτυχώς που υπάρχει το second today). Αμέσως μετά από soft reset χρησιμοποιεί 56% της κύριας μνήμης. Αν κάνω σχεδόν οτιδήποτε (τρέξω κάποιο πρόγραμμα, ακόμα κι αν αλλάξω την ένταση) η χρησιμοποιούμενη μνήμη φυσιολογικά αρχίζει να αυξάνει. Όταν κλείσω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τη μνήμη, αυτή δεν απελευθερώνεται με αποτέλεσμα μετά από λίγο το κινητό να θέλει πάλι soft reset. Νομίζω ότι με SKtools μπορούμε να απελευθερώσουμε μνήμη, αλλά ποια είναι ακριβώς η επιλογή? - Η επιλογή "Λειτουργία Λήψης -> Φωτογραφία GPS" στη φωτογραφική τι είναι ακριβώς? Μπορούμε να βγάλουμε geo-tagged φωτογραφίες? - Ψάχνω μια θηκούλα, αλλά θέλω κάτι απλό που απλά να το προστατεύει σε στυλ pouch. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το pouch του touch cruise (θα το βρω από ebay) ή είναι πολύ μεγάλο και θα κολυμπάει? Σκέφτεστε τίποτα άλλο αντίστοιχο? Thanks. μπορεις να στειλεισ με πμ την διευθυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyan Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Λοιπον σε συνεχεια οσων ειχαμε πει: Περιμενα ειδοποιηση απο wind αλλα βαρεθηκα να περιμενω και πηγα απο εκει. Τα νεα που μου ειπε ο ποιητης ηταν οτι μπορω και μονος μου να κατεβασω την Ελληνικη rom απο το site της htc οπου οπως λεει και ο φιλος athanaso77 θα διαβασει το imei μου το οποιο πια θα ειναι δεκτο και δηλωμενο απο την ace ωστε να μπορεσω να κανω την αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα. Σκεφτομαι να το παλεψω. Καμμια γνωμη; Τελικα το παλεψα αλλα οπως φανταστηκατε ηδη τζιφος! Δεν δεχεται το imei μου. Κατοπιν θυμηθηκα οτι μου ειπε να το κανω απο το htc.com και οχι απο το ελληνικο αλλα μαλλον παλι βλακειες μου ελεγε γιατι στο αγγλικο δεν εχει μεσα οπως καταλαβαινετε το ελληνικο το expantion αλλα μονο την νεα rom. θα ξαναπαω να ρωτησω και βλεπουμε. Οσο για θηκη πηρα αυτη απο expansys http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=168360 και ειναι οντως πολυ ωραια. Βεβαια δεν εχει κανενα μηχανισμο οπως λεει απλα ενα λαστιχο που το εμποδιζει να φυγει απο κατω. ειναι ομως λεπτη θηκη και δεν πλεει το κιν μεσα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 να ρωτήσω κατι απλο?γιατι δεν υπάρχει κάπου η αναβάθμιση της htc ή να μας την στείλει κάποιος που την εχει ήδη κατεβάσει για εμας που την πατησαμε με αγγλική συσκευή!! Κι εγώ αγγλική συσκευή έχω. Εχω κάνει register την συσκευή στο site της HTC και κατέβασα την ROM από εκεί. Καλό θα ήταν να το κάνεις κι εσύ και να κατεβάσεις και το sprite backup. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 βρηκα αυτο εδω για οσους εχουν αγγλικες συσκευές Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Τελικα το παλεψα αλλα οπως φανταστηκατε ηδη τζιφος! Δεν δεχεται το imei μου. Εάν σου είχαν υποσχεθεί ελληνικά από την ACE να τα διεκδικήσεις με κάθε τρόπο και με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. βρηκα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417574 για οσους εχουν αγγλικες συσκευές Σε τι ROM version το πέρασες; Αλλάζει το μενού; Τι αλλαγές γενικότερα επιφέρει; Νομίζω ότι με SKtools μπορούμε να απελευθερώσουμε μνήμη, αλλά ποια είναι ακριβώς η επιλογή? Εάν εγκαταστήσεις το SKTools θα σου βγάλει και ένα toolάκι το FreeUp RAM. Αυτό κάνει τη δουλειά που θέλεις. μπορεις να στειλεισ με πμ την διευθυνση? Ποια διεύθυνση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 γεια σας παιδες το ειδατε αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978016&product=1150464 ειναι ελληνικο με το αυτοκολλητο ACE HELLAS; το εχει παρεις κανεις απο κει με ελληνικα; και κατι ακομα ολο το μενου εχει ελληνκα ή μερικα στα αγγλικα και μερικα στα ελληνικα; thanks:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 zitao epigontos voithia gia to destinator 7 eno to egkatestisa kanonika exo provliva stin energopoisi xarton sas parakalo opoios kserei kai mporei na voithisei as mou steilei kateytheian pm gt feygo kai taxidi ayrio kai tha ithela na to exo Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 γεια σας παιδες το ειδατε αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978016&product=1150464 ειναι ελληνικο με το αυτοκολλητο ACE HELLAS; το εχει παρεις κανεις απο κει με ελληνικα; και κατι ακομα ολο το μενου εχει ελληνκα ή μερικα στα αγγλικα και μερικα στα ελληνικα; thanks:) Λογικά πρέπει να είναι με τα ελληνικά της ACE Hellas. Δεν είναι δύσκολο όμως να το επιβεβαιώσεις και κατ' ιδίαν. Πλέον πουλάει και το Πλαίσιο ελληνικές συσκευές συνεπώς μια τέτοια θα είναι και αυτή. Εάν έχει τα ελληνικά της ACE λοιπόν θα έχει πλήρως ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 zitao epigontos voithia gia to destinator 7 eno to egkatestisa kanonika exo provliva stin energopoisi xarton sas parakalo opoios kserei kai mporei na voithisei as mou steilei kateytheian pm gt feygo kai taxidi ayrio kai tha ithela na to exo Στο ipmart-forum.com υπάρχει η λύση που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 έχω κανονικά ελληνικα σε ολα τα μενου,τωρα κοιταω να δω εαν εχει τιποτα παρενεργειες. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 geia sas paidia.ti kanete.thelo na rotiso kati.ti progmata protinete gia to diamanti? ti lete na kanoume enan pinaka me diafora programata pou o kathenas mporei na protinei kai na pei ti douleia kanei to kathe programa etsi an thelei kapios na to katebasei kai na to balei sto diamond... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 έχω κανονικά ελληνικα σε ολα τα μενου,τωρα κοιταω να δω εαν εχει τιποτα παρενεργειες. Για ποια base ROM προορίζονται αυτά τα ελληνικά; Μπαίνουν σε όλες; Εσύ ποια φοράς; Ελληνικά SMS με 160 ελληνικούς χαρακτήρες μπορείς να γράψεις κανονικά με τα πληκτρολόγια της HTC; geia sas paidia.ti kanete.thelo na rotiso kati.ti progmata protinete gia to diamanti? ti lete na kanoume enan pinaka me diafora programata pou o kathenas mporei na protinei kai na pei ti douleia kanei to kathe programa etsi an thelei kapios na to katebasei kai na to balei sto diamond... Πιο πίσω έχω προτείνει κάποια βασικά προγράμματα. Ανέτρεξε και θα τα βρεις. ΥΓ. Εάν σου δίνεται η δυνατότητα καλό είναι να γράφουμε με ελληνικά. (Μην πεις για μένα γιατί δεν μου δίνεται πάντα αυτή η δυνατότητα) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powertothepeople Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κοίτα εάν φοράει την τελευταία έκδοση. Εάν όχι να τη βάλεις άμεσα. Θα δεις σημαντική διαφορά σε όλους τους τομείς. Περιλαμβάνει τις συντεταγμένες που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία. Υπάρχουν τα κατάλληλα toolάκια στο net που μπορείς να τις διαβάσεις. Του Cruise είναι μεγάλες, θα κολυμπάει και δεν αξίζει. Στο ebay θα βρεις πολλές για τη συγκεκριμένη συσκευή. Δες τις PDair. Είναι ποιοτικές και αξιόλογες. Thanks, athanaso. Εννοείται του έχω περάσει τελευταία έκδοση. Τελικά οι φωτό είναι πράγματι geo-tagged. Ενημερωτικά, δοκιμάστε με Microsoft Pro Photo Tools (είναι δωρεάν) ή Picasa ή κάποια online υπηρεσία να τις δείτε να εμφανίζονται στον χάρτη! Βλέπω έφερε επιτέλους και το expansys τις original θήκες :) Εάν εγκαταστήσεις το SKTools θα σου βγάλει και ένα toolάκι το FreeUp RAM. Αυτό κάνει τη δουλειά που θέλεις. Το δοκίμασα το Freeup RAM αλλά δεν κάνει και τίποτα. Πάλι θέλει soft reset. Ποια διεύθυνση; Μάλλον εννοεί τη διεύθυνση του καταστήματος wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 φοραω την 1.93.401.2 δε ξερω εαν μπαινουν σε ολες,sms στελνω κανονικα160χαρακτηρες Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Χμ... επειδή κάνω beta testing σε μια un-released cooked ROM δεν έχω τη δυνατότητα να το δοκιμάσω τώρα. Εάν μπορείς δώσε μας ένα report από τα αποτελέσματα του τεσταρίσματος που κάνεις. Βλέπεις καμία διαφορά στην απόδοση της συσκευής; Κάποιο bug; Τέλος... τι διαφορά έχουν τα δύο αρχεία; Γνωρίζεις; Έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 γεια σας παιδες το ειδατε αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978016&product=1150464 ειναι ελληνικο με το αυτοκολλητο ACE HELLAS; το εχει παρεις κανεις απο κει με ελληνικα; και κατι ακομα ολο το μενου εχει ελληνκα ή μερικα στα αγγλικα και μερικα στα ελληνικα; thanks:) elinikotato ego apo kei to pira Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts