Vigor Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι ταχυφορτιστής και φορτίζει πραγματικά γρήγορα. Για την σωστή συντήρηση της μπαταρίας σου όμως... καλύτερο αυτό που κάνεις με το USB του ηχσυστήματος σου. ;) Σε ευχαριστώ πολύ! μολις το πηρα....φανταζομαι οτι δε ισχυει αυτο που λενε για τις 10 ωρες φορτισης της μπαταριας???? Όχι φίλε μου δεν ισχύει. Μόλις φορτίσει, δηλαδή είναι σταθερά αναμμένο το άσπρο led του πλήκτρου πλοήγησης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καινούργιο σου κινητό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εξαντλησε τη μπαταρια μια φορα και μετα βαλτο να φορτιζει Ούτε και αυτό είναι απαραίτητο να γίνει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ούτε και αυτό είναι απαραίτητο να γίνει. :rolleyes: Το τελειο θα ειναι να γινει οπως ξερουμε ολοι μας,αλλα ποιος κρατιεται... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Το τελειο θα ειναι να γινει οπως ξερουμε ολοι μας,αλλα ποιος κρατιεται... Σωστό... εκείνη την ώρα τα ξεχνάς όλα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 τωρα με το θρυλο τα εχω ξεχασει ολα... ευχαριστω για τις απαντησεις... και κατι αλλο, μπορω να το φορτωνω με το laptop μου....??? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 τωρα με το θρυλο τα εχω ξεχασει ολα... ευχαριστω για τις απαντησεις... και κατι αλλο, μπορω να το φορτωνω με το laptop μου....??? Κανονικα :up: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 και κατι αλλο, μπορω να το φορτωνω με το laptop μου....??? Τι εννοείς να το "φορτώνεις"; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τι εννοείς να το "φορτώνεις"; :confused: να γεμιζω την μπαταρια εννοω. Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars123 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μπορεί κάποιος να μου στειλιει ένα link για να κατεβάσω το destinator 6 [free εκδοση] για το HTC touch diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 να γεμιζω την μπαταρια εννοω. Μπορεις. ...... Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Σημερα επιασα και γω επιτελους στα χερια μου το διαμαντι... Οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ το ερωτευομαι.. Ηθελα να το ξεζουμισω απο την πρωτη στιγμη αλλα ειπα να το αφησω να φορτιστει καλα... Καμια καλη θηκη για το διαμαντι που βρισκουμαι?Καποια απο κανα ελληνικο καταστημα..οχι ebay και ιστοριες για μια θηκη..Εχει κανεις τιποτα υποψιν του?? Οχι θηκη σιλικονης φυσικα...καποια καλη που να το καλυπτει ολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μπορεί κάποιος να μου στειλιει ένα link για να κατεβάσω το destinator 6 [free εκδοση] για το HTC touch diamond? Free εκδοση δεν υπαρχει, παράνομη υπαρχει στο ipmart forum, καλύτερα να βάλεις την 7 . Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars123 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Free εκδοση δεν υπαρχει, παράνομη υπαρχει στο ipmart forum, καλύτερα να βάλεις την 7 . trial version υπαρχει?πως μπορω να κατεβασω την παρανομη ????????????Θέλω λεπτομέρειες γιατί είμαι λίγο ασχετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 σημερα το πηρε ενας φιλος μου rom 137 ace, και το testαρα καμια ωρα ωραιο αλλα γιατι μου φαινεται σα να κολλαει το touch flo,αν μου ελεγαν οτι φοραει 200ρη θα το πιστευα,θελω να το παρω αλλα σκαλωσα.επισης το ηχειο ειναι σα να παιζει 50% στο τερμα.. βελτιωνεται με 1.93 αισθητα η ταχυτητα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ρε παιδια δεν μπορω να ακουσω μουσικη, ουτε οταν με παιρνουν.... κατι εχω πειραξει αλλα τι??? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 σημερα το πηρε ενας φιλος μου rom 137 ace, και το testαρα καμια ωρα ωραιο αλλα γιατι μου φαινεται σα να κολλαει το touch flo,αν μου ελεγαν οτι φοραει 200ρη θα το πιστευα,θελω να το παρω αλλα σκαλωσα.επισης το ηχειο ειναι σα να παιζει 50% στο τερμα.. βελτιωνεται με 1.93 αισθητα η ταχυτητα ? Με την 1.93 βελτιώνεται πολύ η αποκρισιμότητα της συσκευής στο touch flo 3d και διορθώνονται μερικά bugs. Κόβει το (περιττό κατά την ταπεινή μου άποψη) animation στην εναλλαγή καρτελών κι έτσι γενικά δουλεύει ταχύτερα. Το ηχείο όντως έχει αναφερθεί από πολλούς εμπειρότερους σε τέτοιου είδους συσκευές ότι έπρεπε να είναι καλύτερο στην απόδοσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 trial version υπαρχει?πως μπορω να κατεβασω την παρανομη ????????????Θέλω λεπτομέρειες γιατί είμαι λίγο ασχετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπαρχει δοκιμαστικη εκδοση, μπες στην σελιδα που σου εγραψα κανε εγγραφη και Κατεβασε το προγραμμα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Το ηχείο όντως έχει αναφερθεί από πολλούς εμπειρότερους σε τέτοιου είδους συσκευές ότι έπρεπε να είναι καλύτερο στην απόδοσή του. Σε κάποιες cooked ROMs έχω δει κάποια σχετική βελτίωση πάντως! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ρε παιδια δεν μπορω να ακουσω μουσικη, ουτε οταν με παιρνουν.... κατι εχω πειραξει αλλα τι??? Σίγουρα δεν το έχεις βάλει στο αθόρυβο; Εάν όχι... ίσως χρειάζεσαι hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 βελτιωνεται με 1.93 αισθητα η ταχυτητα ? Όντως αισθητά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 trial version υπαρχει?πως μπορω να κατεβασω την παρανομη ????????????Θέλω λεπτομέρειες γιατί είμαι λίγο ασχετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιας και δεν επιτρέπεται η αναφορά σε παράνομο λογισμικό στο forum, καλό είναι να είμαστε πιο διακριτικοί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ολα καλα το εκλεισα και το αναψα παλι και εχει ηχο.... τωρα προσπαθω να κατεβασω το activesynch και μου λεει δεν γινεται γιατι εχω vista... Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 τωρα προσπαθω να κατεβασω το activesynch και μου λεει δεν γινεται γιατι εχω vista... Βρες και εγκατέστησε το Windows Mobile Device Center. Αυτό είναι για τα Vista. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Βρες και εγκατέστησε το Windows Mobile Device Center. Αυτό είναι για τα Vista. :rolleyes: http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center.mspx Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 πως κανω αναβαθμηση??? και που ειναι το gps? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts