Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα παιδια επειδη ψαχνομαι για μπαταρια βρηκα αυτη τη συγκεκριμενη πως σας φαινεται μου κανει εντυπωση η χαμηλη τιμη της θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα η θα ειναι μια χαρα http://www.netimes.com/shop/replacement-battery-for-htc-touch-diamond-p-1262.html?cPath=80_421 Δεν θα έχεις πρόβλημα με την μπαταρία. Ο netimes είναι αξιόπιστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Σε αυτές τις συσκευές προτιμώ το manila έναντι του shell της spb. Εντούτοις μπορείς να δεις πολλά video στο youtube για το πως δουλεύει και να δεις εάν σου αρέσει. Έχει ελληνικό μενού. εγώ έχω μόνο το pocket plus και μιλάμε πάει σφαίρα η συσκευή . Μάλιστα την περασμένη βδομάδα πήρα το diamond2 και την δευτέρα το έδωσα, αφού δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα ούτε 5 % . ποιος ο λόγος για μεγαλύτερη συσκευή, μόνο για 1cm πιο μακριά οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα μαγκες. Μια μερα ψαχνοντας στο youtube βρηκα αυτο και θα ηθελα να μαθω αν το εχει κανει καποιος απο εδω και αν ναι πως Το προγραμμα που σου το κάνει αυτο λέγεται idiamond. Μπορείς να το βρείς στο xda. Το δοκίμασα πριν μερικές εβδομάδες αλλα δεν με ενθουσίασε.Μπορείς να το δοκιμάσεις πάντως και αν δεν σου αρέσει κάνεις μια απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αν ξέρει κανείς: Σκέφτομαι να πάρω το Touch 2. Επί της ουσίας, τι σημαντικές διαφορές έχει από το Diamond; Και μια χαζή ερώτηση: Αν πάρω το backup του diamond και το κάνω restore στο Touch2, τι αποτέλεσμα θα έχουμε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 εγώ έχω μόνο το pocket plus και μιλάμε πάει σφαίρα η συσκευή . Έχεις δηλαδή απενεργοποιήσει το TF3D; Σκέφτομαι να πάρω το Touch 2. Επί της ουσίας, τι σημαντικές διαφορές έχει από το Diamond;. Εάν εξαιρέσεις την μικρότερη ανάλυση στην οθόνη, κατά τα άλλα είναι ανώτερη συσκευή. http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1311&id2=2028 Αν πάρω το backup του diamond και το κάνω restore στο Touch2, τι αποτέλεσμα θα έχουμε; Ούτε να το σκέφτεσαι. Θα είναι το πιο γρήγορο hard reset που θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Έχεις δηλαδή απενεργοποιήσει το TF3D; Εάν εξαιρέσεις την μικρότερη ανάλυση στην οθόνη, κατά τα άλλα είναι ανώτερη συσκευή. http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1311&id2=2028 Ούτε να το σκέφτεσαι. Θα είναι το πιο γρήγορο hard reset που θα κάνεις. Ευχαριστώ Athanaso... :) Τι είναι το buit in accelerometer που δεν διαθέτει το Touch2; Η μικρότερη ανάλυση στην οθόνη, είναι ιδιαίτερα αντιληπτή στο μάτι; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 11, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τι είναι το buit in accelerometer που δεν διαθέτει το Touch2; Να αντιλαμβάνεται η συσκευή όταν την γυρίζεις σε Portrait / Landscape και να αντιδρά αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Επειδη εχω αρκετο καιρο να βαλω χερι στο διαμαντι μου θελω να ρωτησω τι ειναι αυτο το manila. Βρηκα ενα cab αρχειο manila το εκανα εγκατασταση αλλα δεν το βλεπω πουθενα σαν προγραμμα.Some help plz! Edit: κατεβασα και αυτο το idiamond απο το xda το εγκατεστησα αλλα δεν βλεπω κατι να αλλαξε και δεν το βρισκω και σαν προγραμμα καπου παρα μονο στην προσθαφαιρεση προγραμματων Edited February 11, 2010 by billis_kou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Manila είναι το TouchFlo3D, αυτό το user friendly shell της HTC που κάθεται πάνω από το λειτουργικό των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Έχεις δηλαδή απενεργοποιήσει το TF3D; Ναι αλλά μέχρι χθες βράδυ . Τώρα το ξαναστήνω για αλλαγή γιατί βαρέθηκα το απλό today (σε δουλειά να βρισκόμαστε). Εάν εξαιρέσεις την μικρότερη ανάλυση στην οθόνη, κατά τα άλλα είναι ανώτερη συσκευή. Αυτό από που προκύπτει ? Στα specs δεν έχει accelerometer , ούτε dpad , ούτε δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις και δεν έχει το TFl3d αλλά το 2d . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αυτό από που προκύπτει ? Στα specs δεν έχει accelerometer , ούτε dpad , ούτε δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις και δεν έχει το TFl3d αλλά το 2d . Από την κρίση της πλειοψηφίας των χρηστών αυτό επιβεβαιώνει και αυτό από χρήση στην πράξη και όχι από σύγκριση απόλυτων χαρακτηριστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 FixOperaFlash Δουλεύει και για mini opera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Δουλεύει και για mini opera; Όχι... WORKS WITH Every Opera 9.50/9.70 build, which support plugins and works with v2.1 initialization files. Also support latest 9.70 builds, which using registry instead of ini files. You can try and share your experience with your version/build here, but for me Opera 9.70 #35443 is the best flash-wise build so far (my personal preference). This tool work also on your PC, if you start it from Opera's root folder, but this is another story... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Θα ήθελα μια γνώμη: Θέλω να αλλάξω κινητό, να είναι windows mobile και οπωσδήποτε στο μέγεθος του Diamond 1. Με δεδομένο ότι η μόνη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το Touch 2, το οποίο δεν εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του, όπως άλλωστε και τα WM 6.5, θα προτείνατε να περιμένω την έλευση των WM 7; Λογικά, πότε αναμένονται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Θα ήθελα μια γνώμη: Θέλω να αλλάξω κινητό, να είναι windows mobile και οπωσδήποτε στο μέγεθος του Diamond 1. Με δεδομένο ότι η μόνη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το Touch 2, το οποίο δεν εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του, όπως άλλωστε και τα WM 6.5, θα προτείνατε να περιμένω την έλευση των WM 7; Λογικά, πότε αναμένονται; Ευχαριστώ. Τέτοιες συζητήσεις κάνουμε αποκλειστικά στου Διαξιφισμούς. Μπορείς να απευθυνθείς εκεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια καλησπερα! Το φιλαρακι μου εσπασε την οθονη και του ζητησαν καπου 180€ για νεα. Για να μην ψαχνω τα παλια ποστ μπορει να μου προτεινει καποιος μια φτηνη στο εβαυ,στην ελλαδα η οπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια καλησπερα! Το φιλαρακι μου εσπασε την οθονη και του ζητησαν καπου 180€ για νεα. Για να μην ψαχνω τα παλια ποστ μπορει να μου προτεινει καποιος μια φτηνη στο εβαυ,στην ελλαδα η οπου αλλου? http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=htc+diamond+display&_sacat=0&_trksid=m270&_odkw=htc+diamond+lcd&_osacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolfin Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Αυτό από που προκύπτει ? Στα specs δεν έχει accelerometer , ούτε dpad , ούτε δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις και δεν έχει το TFl3d αλλά το 2d . Να κάνω μια ερώτηση..... τί διαφορά εχει το tf3d από το 2d? Στα γραφικά μόνο? Φαντάζομαι κιόλας οτι το 2d θα είναι κ πιο ελαφρύ, σωστά? Μπορώ να καταργήσω το tf3d από το diamond και να περάσω το 2d για να κάνω την συσκευή πιο γρήγορη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Να κάνω μια ερώτηση..... τί διαφορά εχει το tf3d από το 2d? Στα γραφικά μόνο? Φαντάζομαι κιόλας οτι το 2d θα είναι κ πιο ελαφρύ, σωστά? Μπορώ να καταργήσω το tf3d από το diamond και να περάσω το 2d για να κάνω την συσκευή πιο γρήγορη??? Νομίζω πως οι συσκευές αυτές δεν παίζουν γραφικά 3d , πχ δεν θα δουλεύει το shell και ίσως και άλλα προγράμματα . Είπα νομίζω , αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 καλησπερα παιδια επειδη ψαχνομαι για μπαταρια βρηκα αυτη τη συγκεκριμενη πως σας φαινεται μου κανει εντυπωση η χαμηλη τιμη της θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα η θα ειναι μια χαρα http://www.netimes.com/shop/replacement-battery-for-htc-touch-diamond-p-1262.html?cPath=80_421 Καλη φαινεται αλλα ειναι ιδια με την εργοστασιακη....900mAh Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Μπορώ να καταργήσω το tf3d από το diamond και να περάσω το 2d για να κάνω την συσκευή πιο γρήγορη??? Όχι. Το ένα είναι φτιαγμένο για (w)vga οθόνες και το άλλο για (w)qvga οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Καλη φαινεται αλλα ειναι ιδια με την εργοστασιακη....900mAh Φίλε Πέτρο εγώ πήρα την μεγαλύτερη που έχει η HTC με το καπάκι της και βρήκα την υγειά μου.Βγάζει 2,5 μέρες άνετα και όσο τη φορτίζω πάει ακομα καλύτερα. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βάλουμε flash player για το internet σε browser. Βρήκα κάτι σε μια αναζήτηση που έκανα στο internet και βρήκα αυτό: http://www.wm6software.net/multimedia/flash_player_7.html Λέτε να κάνει τίποτα ή εχετε κάτι αλλο να προτείνετε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 15, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=htc+diamond+display&_sacat=0&_trksid=m270&_odkw=htc+diamond+lcd&_osacat=0 Σ'ευχαριστω!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrag Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα, έχω ενα diamond απο την Vodafone και θέλω να το στείλω για εγγύηση. Η rom που είχε όταν το αγορασα ήταν 1.93 .Έβαλα spl 1.93 Olinex και άλλαξα σε κάποια ανεπίσημη rom.Τώρα έβαλα πάλι την original rom της vodafone 2.03 αλλα το προβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να αλλάξω το spl απο 1.93 Olinex. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μπορέσω να το στείλω για εγγύηση ?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μπορέσω να το στείλω για εγγύηση ?!?!?! Διάβασε εδώ αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts