Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;

Ας πούμε ότι είμαι στην κατάσταση αναμονής.Η οθόνη είναι πολύφωτεινη και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σαν να χαμηλωνει ο ''οπίσθιος'' φωτισμός.Το ίδιο κάνει όταν μπω και στο μενου ΄΄ρυθμίσεις'' ή προγράμματα ή σε οποιδήποτε πρόγραμμα όπως είχα αναφέρει και στο ακριβώς από πάνω μύνημα με τυχαίο παράδειγμα το destinator.Δεν το κάνει μόνο στο destinator αλλά σε όλα τα προγράμματα.Αν πάω στις ρυθμίσεις ->οπίσθιος φωτισμός->με μπαταρία και το βάλω τέρμα δεξιά (στο full φωτεινό ) μόλις βγω πάλι τα ίδια.Γυρίζω και βλέπω ότι η ρύθμιση έχει χαθεί και μάλιστα σε τυχαία θέση πάντα κοντά στο εξοικονόμηση ενέργειας ,ανεξάρτητα αν είναι στην φόρτιση ή οχι, ανεξάρτητα αν τρέχει άλλο πρόγραμμα ή όχι, αν έχει πολύ φως ή όχι...

Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις:D

Ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντα χώρου, αυξομειώνει τον φωτισμό της οθόνης.

Αν σου πω οτι δεν εχω καταλαβει οτι δουλευει καν?? Υπαρχει καμμια ρυθμιση κατι ή δουλευει τελειως αυτονομα?

Ενω ημουν ευχαριστημενοςμε αυτη τη ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533

σημερα ειχα καποια θεματακια. Το diamond κολαγε στα soft reset εκανε και Had reset τα κανε μισα ξανακολαγε καποια προγραμματα τρεχανε καποια αλλα οχι, ενα μπερδεμα με τα shortcuts, χαος!!!

Φλασαρα κανα 2 φορε τιποτα!!

Και νομιζω οτι τελικα ειναι τα προβληματα που αναφερονατι στο παραπανω thread που κατεβασα την Rom και προτεινει να κανουμε MTTY.

Τι ακριβως ειναι αυτο δεν εχω πολυκαταλαβει . Στο pc εχω τα XP.

Καμμαι ιδεα τι πρεπει να κανω ή πως κανουμε MTTY?

Ψαξε ψαξε κατι βρηκα κατι εκανα. Ελπιζω να λυθηκε το προβλημα.... αντε παλι ξενυχτια

Edited by elpa02
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

φιλε μου εχω ακριβως την ίδια ΡΟΜ και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα από 2-3 μέρες χρήσης της. Έκανα και εγώ MTYY όπως συνιστά ο δημιουργός του και λύθηκε το πρόβλημα. θελω να σε ρωτησω εχεις δοκιμάσει την λειτουργία βίντεο κλήσης?

Καλησπερα!! Τελικά δεν εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο με την χωρητικοτητα Sms? Εμεις στο Htc Diamond μπορουμε να αποθηκευσουμε καμια 50αρια μηνυματα.. Μετά μας βγαζει ειδοποιηση οτι δε δεχεται αλλα Sms.. Εχουμε μεγάλο προβλημα...!:confused:

ξαναβαζω το λινκ για την παραπανω ρομ και τι πρεπει να κανουμε για να τα βλεπουν ολοι μαζεμενα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2994189#post2994189

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Παιδιά λίγη βοήθεια.

Έβαλα το wimp 1.3.5 (where Is My Phone) και όλα καλά.Πάω να το δοκιμάσω,βάζοντας καινούρια sim,και δεν την ''βλέπει''!card is missing.Βάζω αυτή που έβαλα το πρόγραμμα ,όλα οκ.Διαβασα το forum του ipmart,δεν είδα κάποιος να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.Κάνω back up restore με το sprite,τίποτα.Δεν βλέπει καμμία κάρτα εκτός από αυτή που έβαλα το πρόγραμμα.Το έκανα remove ,ξαναεγκατέστησα ,ξανα remove με διαφορετικές κάρτες,αρχική και μη,αλλά τιποτα.Καμμία ιδέα πώς να το απεγκαταστήσω πλήρως?

(Καλά να πάθω με τα cr@#$ed!)

Edit: Με άλλες κάρτες τώρα όλα καλά.Με μία συγκεκριμένη όμως,cosmote 3g που πριν την αναγνώριζε,τώρα δεν την βλέπει.Δηλαδή ,ζητάει pin ,και αν βάλω λάθος μου το λέει,αν βάλω το σωστό μου λεει οτι Xsim,(δεν την βλέπει).Σε άλλα τηλέφωνα η κάρτα παίζει κανονικά ,όπως και σε αυτό μέχρι πριν την εγκατάσταση του προγράμματος.Τώρα τι κάνω?οεο?

Edited by Aifel_tower

• Administrators

Δεν συνιστώ την χρήση τέτοιων προγραμμάτων. Τώρα τι να κάνεις; Hard Reset.

(Χρόνια σου πολλά παρεμπιπτόντως)

Modpic.gif

Δεν συνιστώ την χρήση τέτοιων προγραμμάτων. Τώρα τι να κάνεις; Hard Reset.

(Χρόνια σου πολλά παρεμπιπτόντως)

Αthanasso77 ευχαριστώ για τις ευχές.Δοκίμασα και hard reset και τελικά,μετά από όλα διαπίστωσα,ότι το κάνει μόνο με την συγκεκριμένη κάρτα,στο συγκεκριμένο τηλέφωνο.Τώρα τι κάνω?Αλλάζω κάρτα από cosmote?

Στο diamond δοκίμασα cosmote(άλλη),wind k vodafone,όλα κανονικά.

Την συγκεκριμένη κάρτα την δοκίμασα σε se,nokia,όλα κανονικά.

Έχεις κάτι να προτείνεις?

Από το πρόγραμμα μέσα δεν υπάρχει καμμία επιλογή και κανένας συνδυασμός που να μην έχω δοκιμάσει...

φιλε μου εχω ακριβως την ίδια ΡΟΜ και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα από 2-3 μέρες χρήσης της. Έκανα και εγώ MTYY όπως συνιστά ο δημιουργός του και λύθηκε το πρόβλημα. θελω να σε ρωτησω εχεις δοκιμάσει την λειτουργία βίντεο κλήσης?

δεν εχω βαλει αντιστοιχο dialer αν και μαλλον θα το κανω γιατι δε μ αρεσει αυτος που χει. εκανα και γω MTTY μεχρι στιγμη καλα παει. βεβαια και οταν την πρωτοβαλα καλα πηγαινε για κανα μηνα.

Με την ευκαιρια θα θελα να ρωτησω τα εξης.

1. Οταν περνας αυτην τη rom ειτε κανεις hard reset στο ξεκινημα τρεχει κατι moscript και βαζει σε μια ταξη τα shortcuts ολα καλα. Μεταξυ αλλων σε ρωτα αν θες τα μενου της microsoft ή της HTC. Οταν την πρωτοβαλα ειχα επιλεξει της HTC και καποια στιγμη πηρα και ενα backup. Τωρα μετα το ΜΤΤΥ ενω επελεξα τα μενου της microsoft επανεφερα το τηλ με το backup που χα (spb backup). και μου ξαναβγαλε τα μενου της HTC.

Μπορω καπου απο την registry να επαναφερω τα μενου της microsoft ??? ελπίζω να μη σας εμπλεξα

2. το ezinput 2 ενω απο τα settings μου δινει αλλες γλωσσες και ελληνικα δεν εχω τροπο να τα επιλεξω στην πληκτρολογηση

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

δεν ξερω για ποια μενου λες, παντως στα θεματα εχει ενα original Windows Mobile Theme. Αν πας settings-home εκει θα το βρεις. δεν ξερω αν εννοεις αυτο.

οσον αφορα το ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε κ εγώ κατάφερα να το βάλω αφού με το που επιλέξω ελληνικά και πατήσω OK αυτό επιστρέφει στα English. στο site γραφει οτι υποστηριζει greek αλλα σε παρένθεση γράφει (only in landscape) κ δεν ξερω τι εννοεί.

μενου εννοω το στυλ των μενου. σε οποιαδηποτε περιπτωση. επισυναψα 2 φωτο μετα διαφορετικά μενου ενα HTC και WM6.5

Με την επιλογη που σου δινει στην αρχη στο setup μπορεις να διαλεξεις πως θα εμφανιζονται,

τα ελληνικα ειναι προβλημα και δε ξερω τι να κανω. Εναλλακτικα εβαλα το fingerkeyboard αλλα σε καθε Softreset πρεπει να παω να τα ενεργοποιήσω

μπορεις βεβαια να κανει copy-paste το shortcut της εφαρμογης στο φακελο \windows\startup αλλα καθστερει στην εκκινηση και με ψιλοχαλαει

Εναλλακτικα εβαλα το fingerkeyboard αλλα σε καθε Softreset πρεπει να παω να τα ενεργοποιήσω

μπορεις βεβαια να κανει copy-paste το shortcut της εφαρμογης στο φακελο \windows\startup αλλα καθστερει στην εκκινηση και με ψιλοχαλαει

δεν ξερω αν καταλαβα καλα .εχεις θεμα να μεινει το πληκ/γιο default?αν ναι βαλε αυτο και θα εισαι οκ.αν οχι αστο

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=977148&postcount=1

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
τα ελληνικα ειναι προβλημα και δε ξερω τι να κανω.

Ποιο πληκτρολόγιο της HTC είναι ακριβώς; Είναι διαφορετικό από το default του Diamond; Και αν ναι ξέρεις από ποια συσκευή είναι ported;

Εναλλακτικα εβαλα το fingerkeyboard αλλα σε καθε Softreset πρεπει να παω να τα ενεργοποιήσω

Αν θέλεις να ξεκινά η συσκευή με προεπιλεγμένο το πληκτρολόγιο που της επιλογής σου, εγκαθιστάς το Default_IM_WM5.CAB ή το SIPChange (υπάρχουν κάποιες αναφορές πως δεν λειτούργησε σωστά) και μέσα από τα προγράμματα σου διαλέγεις το πρόσθετο πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου.

Default_IM_WM5.CAB

SIPChange.CAB

Modpic.gif

Εγκατέστησα το htc xavier για να εχω την ελληνικη μπάρα στις επαφές,το πήρε κανονικά,φαίνεται εγκατεστημένο,αλλά δεν λειτουργεί το πρόγραμμα.Το κινητό είναι vodafone.Μήπως φταίει αυτό;

• Administrators
Εγκατέστησα το htc xavier για να εχω την ελληνικη μπάρα στις επαφές,το πήρε κανονικά,φαίνεται εγκατεστημένο,αλλά δεν λειτουργεί το πρόγραμμα.Το κινητό είναι vodafone.Μήπως φταίει αυτό;

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να λειτουργήσει. Αυτό αλλάζει απλά την αγγλική μπάρα στα Contacts σε ελληνική.

Modpic.gif

Ρε παιδια της τελευταιες μερες παρατηρησα οτι ενω βαζω το διαμαντι να φορτισει, αυτο οσες ωρες και να μεινει στο ρευμα φτανει στο 99% και μενει εκει.Ποτε δεν ολοκληρωνει την φορτιση.Τι μπορει να φταιει?Το εχει ξαναδει κανεις αυτο??
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ρε παιδια της τελευταιες μερες παρατηρησα οτι ενω βαζω το διαμαντι να φορτισει, αυτο οσες ωρες και να μεινει στο ρευμα φτανει στο 99% και μενει εκει.Ποτε δεν ολοκληρωνει την φορτιση.Τι μπορει να φταιει?Το εχει ξαναδει κανεις αυτο??

Έχεις βάλει κάποιο άλλο skin για την ένδειξη της μπαταρίας στην πάνω μπάρα ή το ίδιο στο δείχνει και μέσα από τις ρυθμίσεις;

Modpic.gif

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να λειτουργήσει. Αυτό αλλάζει απλά την αγγλική μπάρα στα Contacts σε ελληνική.

Λάθος μου δεν είχα τσεκαρει από τις επιλογές να την εμφανίζει.:p

Να ρωτησω κάτι ακόμα,στο cruise που την είχα την είχε κάθετα δεξιά και βόλευε περισσότερο,γίνεται αυτό στο diamond,να την δείχνει κάθετα με τα γραμματα διαδοχικά αντί για οριζόντια με 3 γράμματα ανα κελί?

• Administrators
Να ρωτησω κάτι ακόμα,στο cruise που την είχα την είχε κάθετα δεξιά και βόλευε περισσότερο,γίνεται αυτό στο diamond,να την δείχνει κάθετα με τα γραμματα διαδοχικά αντί για οριζόντια με 3 γράμματα ανα κελί?

Με αυτό γίνεται αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

Με αυτό γίνεται αυτό που ζητάς.

Δεν τα βγαζει κάθετα ...οριζόντια όπως και το προηγούμενο cab που είχα.Σε κελιά ανα 3 γραμματα