Fotis55 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Kαλο ειναι να μη περνατε θεματα οσοι εχετε ROM 1.93. Υπαρχουν προβληματα. Εγώ που έχω δηλαδή την προηγούμενη rom δεν θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εγώ που έχω δηλαδή την προηγούμενη rom δεν θα έχω πρόβλημα; Πως και έχεις ξεμείνει με την προηγούμενη ROM; Η 1.93 είναι πολύ ανώτερη για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά κάποιες μπαταρίες μεγαλύτερες από τις κανονικές σε όγκο προκαλούν πρόβλημα στο GPS (αναφέρεται στο xda-developers)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Πως και έχεις ξεμείνει με την προηγούμενη ROM; Η 1.93 είναι πολύ ανώτερη για τη συσκευή σου. Απλά δεν έτυχε! Όλο το αναβάλω! Μήπως ξέρεις τι προβλήματα δημιουργούν τα θέματα με την καινούρια rom; Φίλε athanaso που μπορώ να βρω την διαδικασία για να κάνω update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αλλά κάποιες μπαταρίες μεγαλύτερες από τις κανονικές σε όγκο προκαλούν πρόβλημα στο GPS (αναφέρεται στο xda-developers)... Mporeis se parakalw an vreis to link na to postareis gt me endiaferei amesa mia tetoia megali mpatarioula:p Filika Nikolas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εχω περασει κατι αλλα. Το ΗTC Vol Control αλλαζει το εικονιδιο του ηχου και το αλλο αλλαζει τα υπολοιπα εικονιδια (μπαταρια, σημα κτλ) Τι αλλο θες να αλλαξεις? Δες πως ειναι το δικο μου Αυτο που θελω ειναι ολο το θεμα. οπως το εχει στην δευτερη φωτο. Όχι. Τα δύο αυτά αρχεία δεν είναι το θέμα που ζητάς. Το ένα είναι τα εικονίδια της πάνω μπάρας και το άλλο skin για το volume control. Ψάξε εδώ. Καλα το καταλαβα, θα ψαξω και θα δω μηπως το βρω, να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Απλά δεν έτυχε! Όλο το αναβάλω! Μήπως ξέρεις τι προβλήματα δημιουργούν τα θέματα με την καινούρια rom; Φίλε athanaso που μπορώ να βρω την διαδικασία για να κάνω update; Γενικα στο xda λενε οχι στα θεματα στη ρομ 1.93. Εχω διαβασει για προβληματα οσον αφορα την επαναφορα στο default θεμα και διαφορα μικροπροβληματα. Ακομα και το Diamond TF3D Config που ειναι το προγραμμα που χρειαζεται για να περασεις αρκετα θεματα εχει στο forum προειδοποιηση να μην περνανε θεματα οσοι ειναι με rom 1.93. Καλυτερα φτιαξε μονος σου ενα θεμα με τον Manila editor. Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ρε παιδιά γιατί τόσα Diamonds στις αγγελίες προς πώληση; Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ρε παιδιά γιατί τόσα Diamonds στις αγγελίες προς πώληση; πιθανα επειδη δεν ηξεραν/δεν προσεξαν τι επαιρναν :cool: Προσωπικα παντως, απο τοοοσα και τοοοοσα κινητα που περασαν απο τα χερια μου το Diamond ειναι το πρωτο το οποιο δεν εχω μετανοιωσει καθολου τα 600 ευρω που εσταξα. Πραγματικο εργαλειο... μονο την extended battery χρειαζεται να παρω. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 πιθανα επειδη δεν ηξεραν/δεν προσεξαν τι επαιρναν :cool: Προσωπικα παντως, απο τοοοσα και τοοοοσα κινητα που περασαν απο τα χερια μου το Diamond ειναι το πρωτο το οποιο δεν εχω μετανοιωσει καθολου τα 600 ευρω που εσταξα. Πραγματικο εργαλειο... μονο την extended battery χρειαζεται να παρω. +1 aporw gt einai arketoi autoi pou ta katigoroun...:rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Απλά δεν έτυχε! Όλο το αναβάλω! Μήπως ξέρεις τι προβλήματα δημιουργούν τα θέματα με την καινούρια rom; Den einai apolyto afto... einai polloi pou xrisimopoioun diafora themata me tin 1.93. Se merikous den kathontai kala, se allous pali kanena pronblima. Φίλε athanaso που μπορώ να βρω την διαδικασία για να κάνω update; Pigaine sto antistoixo forum tis ACE Hellas (elliniki syskevi den exeis?) kai ta exei ola ekei analytika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Τις φωτο που έχω βάλει στις "επαφές", μου τις δείχνει πολύ θολές. Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Τις φωτο που έχω βάλει στις "επαφές", μου τις δείχνει πολύ θολές. Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλον; Epelekse tin idia eikona mesa apo to menou tou TF3D omws kai tha tin deixnei kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Epelekse tin idia eikona mesa apo to menou tou TF3D omws kai tha tin deixnei kanonika. Και πώς το κάνω αυτό; (τελικά είμαι πολύ άσχετος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Και πώς το κάνω αυτό; (τελικά είμαι πολύ άσχετος...) Otan eisai sto tab me tis epilegmenes sou epafes patas sto deksi soft key "Menu" kai meta "Allagi eikonas". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Otan eisai sto tab me tis epilegmenes sou epafes patas sto deksi soft key "Menu" kai meta "Allagi eikonas". Μεχρι εδώ, καλώς. Από εδώ και πέρα χάνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 πιθανα επειδη δεν ηξεραν/δεν προσεξαν τι επαιρναν :cool: Προσωπικα παντως, απο τοοοσα και τοοοοσα κινητα που περασαν απο τα χερια μου το Diamond ειναι το πρωτο το οποιο δεν εχω μετανοιωσει καθολου τα 600 ευρω που εσταξα. Πραγματικο εργαλειο... μονο την extended battery χρειαζεται να παρω. symfvnv!! o kosmos den xerei ti παιρνει κ το μετυανιωνει κ μετα τα σκοτωνει !!!το θεμα μπαταριας ομως ειναι απαραδεχτο !!!! δεν με βγαζει ουτε μερα, ειμαι συνεχεια με το αγχος αν θα μεινω κ που θα μεινω οταν ειμαι κ βλεπω τις φωτο πλεον με την ρομ του πανου δεν με αφηνει πανω απο 5 δευτερολεπτα να την δω, με ξεζουμαρει κ με βγαζει παλι στο tf3d mnenu. giati ??/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλημέρα! Τόσο καιρό δεν με ενοχλούσε αλλά τώρα μου σπάει τα νεύρα. Όταν δέχομαι εισερχόμενη κλήση αναβοσβήνει 2 φορές το πλήκτρο για απάντηση και μετά παίζει το ringtone. Το έχετε και εσείς; Καμία λύση; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 παιδια απ οτι βλεπω πρεπει να αλλαξω και την εκδοση radio για να το παω στο service και να ειναι εντος εγγυησης???? Ειχα την 1.00.25.00 και εβαλα την 1.00.25.08. Ξερει κανεις που μπορω να ξανα την 1.00.25.00 ?? σας ευχαριστω 8ερμα ολους σας που με βοη8ατε να ξεπερασω τα προβληματα των τελευταιων ημερων... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 παιδια απ οτι βλεπω πρεπει να αλλαξω και την εκδοση radio για να το παω στο service και να ειναι εντος εγγυησης???? Fysika kai to Radio kai teleftaio epanafereis to stock SPL. Ειχα την 1.00.25.00 και εβαλα την 1.00.25.08. Ξερει κανεις που μπορω να ξανα την 1.00.25.00 ?? Dyskolo na eixes to Radio .00 giati den yparxei. To official stock einai to .05... http://rapidshare.com/files/129598071/Diamond_Radio_1.00.25.05.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Γεια σου φιλε. Το εχω βαλει εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. Εμφανιζει την φωτογραφια πολυ μεγαλη γεμιζει ολη την οθονη και εχει επισης πολλεσ επειλογες. Mε τη μπαταρία παρατήρησες τπτ? (αν πέφτει με μεγαλύτερο ρυθμό λόγω της εφαρμογής) :confused: edit: την 5.09 είσαι σίγουρος? Δεν την βρίσκω πουθενά... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Λοιπόν παιδιά,δυο ερωτήσεις 1.Πολλές φορές μου βγαίνει ενα μήνυμα στο diamond: Προειδοποίηση: παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη υπηρεσία GPRS στο εγγεγραμμένο οικιακό δίκτυο. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ρε παιδιά!Τι στο καλό είναι αυτό?Και πως θα το κάνω να μην εμφανίζεται?? 2.Επειδή δεν ξέρω αν το 3G είναι ενεργοποιημένο (δεν ξέρω τι πειράζω...:S:P)πως το τσεκάρω αυτό?Και πως το απενεργοποιώ/ενεργοποιώ? 3.Οι πληροφορίες τις συσκευή μου είναι: Έκδοση ROM: 1.93.401.2 WWE Ημερομηνία ROM: 07/10/08 Έκδοση ραδιοεπικοινωνίας: 1.00.25..05 Έκδοση πρωτοκόλλου: 52..29.25.12H Θέλει τίποτα αλλαγή? (γενικώς για καλύτερα...?) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 2.Επειδή δεν ξέρω αν το 3G είναι ενεργοποιημένο (δεν ξέρω τι πειράζω...:S:P)πως το τσεκάρω αυτό?Και πως το απενεργοποιώ/ενεργοποιώ? Gia na apenergopoieis to 3G: Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) kai tin prwti epilogi tin allazeis apo "Auto" se "GSM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Mε τη μπαταρία παρατήρησες τπτ? (αν πέφτει με μεγαλύτερο ρυθμό λόγω της εφαρμογής) :confused: edit: την 5.09 είσαι σίγουρος? Δεν την βρίσκω πουθενά... Γενικα η μπαταρια του diamond ειναι χαλια οπως ολοι ξερουμε αρα δεν μπορω να πω. Για το αλλο εχειις pm :rolleyes: Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 ρε παιδια δεν μπορω να βρω τις επαφες απο outlook στο κινητο μου ?> πως τις κανω να εμφανιστουν /???? καπου ειχε παρει το ματι μου ενα hide contacts sim. αυτο ειναι κ αν ναι που το βρισκω? τωρρα βλεπω μονο επαφες απο sim Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts