konandrio Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγώ πάντως μια χαρά ξυπνάω το πρωί. Το μόνο κακό είναι ότι εάν ενεργοποιήσεις το παιζνιδάκι που έχει και έχεις ανοιχτο το g-sen σου βγάζει την πίστη μέχρι να πας την μπάλα στο τέλος. Ερώτηση: Με τον resco explorer σε πιο φάκελο μπορώ να βρώ τα εικονίδια απο τα programs? Γιατι έχω σβήσει ενα και δεν έχει φύγει το εικονίδιό του. windows/start menu Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 windows/start menu thanks!:up: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Δημιούργισε ένα φάκελο μεσα στο Internal strorage htc cabs, και πέρνα μέσα εκει οτι cab έχεις. Μετά με τον file manager του διαμαντιου βρες το cab πατα μια φορά πάνω του και θα κάνει μόνο του Install.(Eγώ τουλάχιστον αυτό κάνω για να έχω και μια τάξη).;) Ευχαριστω πολυ ειμαι λιγο ασχετος το εκανα και παιζει . Να υποθεσω οτι το ιδιο ισχυει και για τα θεματα ? Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να υποθεσω οτι το ιδιο ισχυει και για τα θεματα ? Ta themata einai pio polyploki diadikasia. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419799 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433784 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=436106 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=436248 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=420423 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435729 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 cοοκed rom ηθελα να πω athanaso77 μπερδευτηκα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 cοοκed rom ηθελα να πω athanaso77 μπερδευτηκα Ta ellinika tis ACE Hellas den mpainoun se cooked ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ok!ευχαριστω και παλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Manila Editor v0.2 Μια βοηθεια στο πως γινεται η εγκατασταση και πως δουλευει? Ευχαριστω! Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μια βοηθεια στο πως γινεται η εγκατασταση και πως δουλευει? Ευχαριστω! Diabase to thread sto link pou sou esteila kai tha bgaleis akri. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 καλησπέρα... γιατι όταν επιλεγω keyboard και έχω επιλέξει ελληνική γλώσσα,τα κουμπιά είναι στα αγγλικά...???? επίσης ενώ επιλέγω κεφαλαία, γράφει μόνο το πρωτο γράμμα κεφαλαίο και μετά το γυρίζει σε μικρά..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 καλησπέρα... γιατι όταν επιλεγω keyboard και έχω επιλέξει ελληνική γλώσσα,τα κουμπιά είναι στα αγγλικά...???? Start>settings>input>options>language>diale3e ellhnikh επίσης ενώ επιλέγω κεφαλαία, γράφει μόνο το πρωτο γράμμα κεφαλαίο και μετά το γυρίζει σε μικρά..???? Πάτα 2 φορες το caps lock. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Start>settings>input>options>language>diale3e ellhnikh επίσης ενώ επιλέγω κεφαλαία, γράφει μόνο το πρωτο γράμμα κεφαλαίο και μετά το γυρίζει σε μικρά..???? Πάτα 2 φορες το caps lock. Το caps lock το έκανα..thanks.. έναρξη-ρυθμίσεις-εισαγωγή-επιλογές σ'αυτό το menu δεν έχει κάποια επιλογή για γλώσσα ώστε να επιλέξω Ελληνικά...:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Pio entypwsiako alla den exei eksakribwthei akoma omws to kata poso einai to idio aksiopisto me to pTravelAlarm. ;)και μια που εγινε κουβεντα το pTravelAlarm ειναι καλυτερα να μπαινει στην εσωτερικη μνημη η δεν πειραζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 και μια που εγινε κουβεντα το pTravelAlarm ειναι καλυτερα να μπαινει στην εσωτερικη μνημη η δεν πειραζει; εγώ το έχω στην internal storage και δεν εχω κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 εγώ το έχω στην internal storage και δεν εχω κανενα προβλημα...thanks γιατι ειναι που ειναι λιγη η εσωτερικη μου αν την γεμισω αστα να πανε,αρε τυχεροι με το diamont:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 στο p3300 το ειχα στην καρτα μνημης στο diamond στη συσκευη,ποτε δεν ειχα προβλημα ετσι η αλλιως.κατι αλλο ποιο backup ειναι πιο αξιοπιστο εγω προτιμαω το resco αλλα στο xda λενε για spb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 επισης εκτος απο το spd αξιολογη ειναι και η τελευταια εκδοση του sprite η 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Το caps lock το έκανα..thanks.. έναρξη-ρυθμίσεις-εισαγωγή-επιλογές σ'αυτό το menu δεν έχει κάποια επιλογή για γλώσσα ώστε να επιλέξω Ελληνικά...:O:O:O Η συσκεή σου είναι απο Ace Hellas; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Συμφωνώ με τον Γιάννη και επαυξάνω... Sprite v6.5 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 και μια που εγινε κουβεντα το pTravelAlarm ειναι καλυτερα να μπαινει στην εσωτερικη μνημη η δεν πειραζει; Βάλτο κανονικά Γιάννη στην κάρτα σου και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 θα το δοκιμασω το sprite,το diamond το εχω σεταρει και ειναι στα μετρα μου το μονο που μου λειπει απο το Ν95 ειναι το shake sms υπαρχει κατι αντιστοιχο? δεν εχω βρει τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Βάλτο κανονικά Γιάννη στην κάρτα σου και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. :rolleyes:thanks και παλι γιαννη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Sorry ρε παιδιά,πήγα εδώ : http://www.htc.com.gr/download.html και κατέβασα αυτό : Touch Diamond - Ελληνικά έκδοση 1.2.3.2 ενα αρχείο με όνομα HTC_Touch αλλά πως να το εγκαταστήσω,με τι ανοίγει?:cry: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 αν τα λεω σωστα τρεχεις το αρχειο που κατεβασες αφου εισαι συνδεδεμενος με το καλωδιο,το δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Παιδιά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα thread για να μη φαίνονται τα γράμματα στο "Start" στην πάνω μπάρα, αλλά μόνο το εικονίδιο. Όμως δε το ξαναβρίσκω με τίποτα, μήπως γνωρίζετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts