Te_salat Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αν και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που το έχω, σήμερα άρχισα να ασχολούμαι με το κομάτι φωτογραφία και βίντεο. Η φωτογραφία βγάζοντας το τζαμάκι βελτιώθηκε πολύ, θα μπορούσα να πω ότι πριν έμοιαζαν σαν να τις είχες θαμπώσει με blur στο photoshop. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ό χρόνος που χρειάζεται για να κάνει focus. Είναι σχεδόν αδύνατο να φωτογραφίσεις ένα μωράκι που δεν στήνεται. Μέχρι να τραβήξει, το παιδάκι θα έχει γυρίσει από την άλλη, η θα βγει χάλια. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να βελτιωθεί αυτό? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 http://www.spbsoftwarehouse.com/products/benchmark/?en Ειναι λιγο παλιο, δεν ξερω αν κανει δουλεια. googlarise και λιγο. http://www.google.com/search?hl=el&q=benchmark+ppc&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr=ευχαριστω konandrio και εγω εχω αμφιβολιες για το spb και στο xda λενε οτι ειναι πολυ παλιο αλλα θα το δοκιμασω και θα δω αν καταφερω πως παει η shine on Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να ήταν μόνο απόψε! :happy: (Τι εννοείς με αγγλικά; Κανονικά έχεις τη δυνατότητα και για ελληνικό, και για αγγλικό μενού). Τελικά με πήρε ο ύπνος νωρίς! Για την ώρα είμαι στη δουλειά οπότε δεν μπορώ να το παίξω (!) πολύ... Αλλα ναι,είναι όλα στα αγγλικά. Θα καταφύγω μάλλον στο link που βρήκα μερικές σελίδες πρίν με την αναβάθμιση 1.93 και θα περάσω μονο τα Ελληνικά..:D Είναι η πρώτη μου ppc συσκευή οπότε θα κάνετε λίγο υπομονή :lol: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τελικά με πήρε ο ύπνος νωρίς! Για την ώρα είμαι στη δουλειά οπότε δεν μπορώ να το παίξω (!) πολύ... Αλλα ναι,είναι όλα στα αγγλικά. Θα καταφύγω μάλλον στο link που βρήκα μερικές σελίδες πρίν με την αναβάθμιση 1.93 και θα περάσω μονο τα Ελληνικά..:D Είναι η πρώτη μου ppc συσκευή οπότε θα κάνετε λίγο υπομονή :lol: Εσύ θα πρέπει να κάνεις ΠΟΛΛΗ υπομονή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Θα καταφύγω μάλλον στο link που βρήκα μερικές σελίδες πρίν με την αναβάθμιση 1.93 και θα περάσω μονο τα Ελληνικά..:D Kane eggrafi sto forum tis ACE Hellas gia na katebazeis ola ta episima updates gia ti syskevi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εσύ θα πρέπει να κάνεις ΠΟΛΛΗ υπομονή...;) Μάλλον η γυναίκα μου θα πρέπει να κάνει ΠΟΛΛΗ υπομονή :chair: Kane eggrafi sto forum tis ACE Hellas gia na katebazeis ola ta episima updates gia ti syskevi sou. Εκανα.. Το βράδυ θα κατεβάσω τα Ελληνικά και ο Θεός βοηθός !! :innocent: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ξεζιπαρέ το παρακάτω και βάλε πρώτα αυτό το theme (.tsk) χύμα στον φάκελο /Windows. Πήγαινε Start -> Settings -> Today και επέλεξε το (Wm 6.1 black) Θα δεις ότι θα σου αλλάξει τις μπάρες σε γκρι. Τρέξε μετά το cabάκι που δίνω πιο πάνω και θα είσαι έτοιμος με black glossy bars. Ωραίο! Ευχαριστούμε :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Το βράδυ θα κατεβάσω τα Ελληνικά και ο Θεός βοηθός !! :innocent: Min anisixeis... den exeis na fobasai tipota. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dee001 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατέχω το Diamond εδώ και 2 βδομάδες. Πάρα πολλές φορές, καθώς ανοίγω το Phone το πρωί (τη νύχτα το έχω σε Airplane mode), ενώ το ξυπνητήρι χτυπάει στην ώρα του, αργότερα η ώρα πηγαίνει 1 ώρα πίσω. Έχει τύχει σε κάνεναν το ίδιο; Ποια είναι αυτή η ρύθμιση που λέει κάθε πρωί που ανοίγει να το πηγαίνει 1 ώρα πίσω;;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατέχω το Diamond εδώ και 2 βδομάδες. Πάρα πολλές φορές, καθώς ανοίγω το Phone το πρωί (τη νύχτα το έχω σε Airplane mode), ενώ το ξυπνητήρι χτυπάει στην ώρα του, αργότερα η ώρα πηγαίνει 1 ώρα πίσω. Έχει τύχει σε κάνεναν το ίδιο; Ποια είναι αυτή η ρύθμιση που λέει κάθε πρωί που ανοίγει να το πηγαίνει 1 ώρα πίσω;;; :wacko: ποιο ξυπνητηρι χρησιμοποιεις? ανοιγεις κατα την διαρκεια της μερας το destinator? (δεν ειμαι ο πιο αρμοδιος να απαντησω στον φιλο αλλα ειπα να βοηθησω λιγο τον φιλο athanaso):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dee001 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ποιο ξυπνητηρι χρησιμοποιεις? ανοιγεις κατα την διαρκεια της μερας το destinator? (δεν ειμαι ο πιο αρμοδιος να απαντησω στον φιλο αλλα ειπα να βοηθησω λιγο τον φιλο athanaso):lol: Ναι, είναι αλήθεια. Χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, ανοίγω το Phone, και μετά από λίγο καμιά φορά το Destinator. Αυτό γυρίζει τη 1 ώρα πίσω; Για ποιο λόγο; Υπάρχει ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι, είναι αλήθεια. Χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, ανοίγω το Phone, και μετά από λίγο καμιά φορά το Destinator. Αυτό γυρίζει τη 1 ώρα πίσω; Για ποιο λόγο; Υπάρχει ρύθμιση; http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=87149 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11739&highlight=destinator Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τελικά με πήρε ο ύπνος νωρίς! Για την ώρα είμαι στη δουλειά οπότε δεν μπορώ να το παίξω (!) πολύ... Αλλα ναι,είναι όλα στα αγγλικά. Θα καταφύγω μάλλον στο link που βρήκα μερικές σελίδες πρίν με την αναβάθμιση 1.93 και θα περάσω μονο τα Ελληνικά..:D Είναι η πρώτη μου ppc συσκευή οπότε θα κάνετε λίγο υπομονή :lol: Αν δεν ειναι της ACE δε μπορεις να περάσεις ελληνικά. Εκτός και αν περάσεις ανεπίσημη ROM. Το Glossy παιδιά έμενα μου δουλεύει μια χαρά....μαύρο μαύρο... Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να ρωτησω, υπάρχει τροπος να αλλαξουμε το χρώμα της γραμματοσειρας που χρησιμοποιεί το TF3D απο ασπρο σε αλλο πιο σκουρο, πχ πορτοκαλι, βυσινι, μπλε σκουρο κλπ ???? Οταν αλλαζω background και ειναι ανοιχτοχρωμο δεν μπορω να διαβασω τιποτα ................. :( Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι, είναι αλήθεια. Χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, ανοίγω το Phone, και μετά από λίγο καμιά φορά το Destinator. Αυτό γυρίζει τη 1 ώρα πίσω; Για ποιο λόγο; Υπάρχει ρύθμιση; επισης βαλε και ενα ξυπνητηρι της προκοπης οπως το ptravelalarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 επισης βαλε και ενα ξυπνητηρι της προκοπης οπως το ptravelalarm Εγώ θα πρότινα το g-alarm αλλά, γούστα είναι αυτά.:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να ρωτησω, υπάρχει τροπος να αλλαξουμε το χρώμα της γραμματοσειρας που χρησιμοποιεί το TF3D απο ασπρο σε αλλο πιο σκουρο, πχ πορτοκαλι, βυσινι, μπλε σκουρο κλπ ???? Οταν αλλαζω background και ειναι ανοιχτοχρωμο δεν μπορω να διαβασω τιποτα ................. :( Manila Editor v0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι, είναι αλήθεια. Χτυπάει το ξυπνητήρι στην ώρα του, ανοίγω το Phone, και μετά από λίγο καμιά φορά το Destinator. Αυτό γυρίζει τη 1 ώρα πίσω; Για ποιο λόγο; Υπάρχει ρύθμιση; Einai kati pou eixe episimanei kai o filos odytsak. Prokeitai gia kapoio bug tou Destinator sto opoio den mporoume na kanoume tipota. To problima emfanizetai olo ton Oktwbri kai mexri tin teleftaia tou Kyriaki pou allazei i wra. Meta tha doulevei swsta to Destinator kai den tha allazei tin wra. Den einai problima tis syskevis, alla bug tou Destinator. Ypomoni loipon... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Το Glossy παιδιά έμενα μου δουλεύει μια χαρά....μαύρο μαύρο... Kai emena... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγώ θα πρότινα το g-alarm αλλά, γούστα είναι αυτά.:D Pio entypwsiako alla den exei eksakribwthei akoma omws to kata poso einai to idio aksiopisto me to pTravelAlarm. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Pio entypwsiako alla den exei eksakribwthei akoma omws to kata poso einai to idio aksiopisto me to pTravelAlarm. ;) Εγώ πάντως μια χαρά ξυπνάω το πρωί. Το μόνο κακό είναι ότι εάν ενεργοποιήσεις το παιζνιδάκι που έχει και έχεις ανοιχτο το g-sen σου βγάζει την πίστη μέχρι να πας την μπάλα στο τέλος. Ερώτηση: Με τον resco explorer σε πιο φάκελο μπορώ να βρώ τα εικονίδια απο τα programs? Γιατι έχω σβήσει ενα και δεν έχει φύγει το εικονίδιό του. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ενας γνωστος μου εχει το diamond ελληνικο και του εχω βαλει CF αυτος θελει ελληνικα το exe απο το site της ace αν εχεις ελληνικο μπαινει σε καθε cf χωρις προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καλησπερα να ρωτησω κατι? Κατεβασα το Galarm μηπως μπορει καποιος να μου πει πως το βαζω και που μεσα στο κινητο ? (Πρωτη φορα που εχω WindowsMobile) Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καλησπερα να ρωτησω κατι? Κατεβασα το Galarm μηπως μπορει καποιος να μου πει πως το βαζω και που μεσα στο κινητο ? (Πρωτη φορα που εχω WindowsMobile) Δημιούργισε ένα φάκελο μεσα στο Internal strorage htc cabs, και πέρνα μέσα εκει οτι cab έχεις. Μετά με τον file manager του διαμαντιου βρες το cab πατα μια φορά πάνω του και θα κάνει μόνο του Install.(Eγώ τουλάχιστον αυτό κάνω για να έχω και μια τάξη).;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ενας γνωστος μου εχει το diamond ελληνικο και του εχω βαλει CF Sygnwmi alla... ti einai to CF? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts