dhmhtrhsel_diabl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia kalhmera! opote kai na koitaxw sth dixeirhsh ergasiwn panta trexei to "active sync" to stamataw kai xekinaei xana mono toy ekneyrizontas me!! nomizw oti trexontas synexeia sto paraskhnio katanalwnei kai perissoterh mpataria... yparxei kapoios tropos na mhn xekinaei mono toy alla mono otan prospa8w na kanw sygxronismo me to pc? i need help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 1) Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Σύστημα -> Γλώσσα και στην πρώτη καρτέλα βάλε αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 εννοείς με secondtoday όχι ακριβώς μαζί Εννοώ, ότι όταν είμαι στο TF3D πρέπει να πατήσω το power button 2 φορές για να πάω στο Spb Mobile Shell, αλλά όταν είμαι στο Mobile Shell, απλά το κλείνω και απο κάτω έχω το TF3D. Όταν η οθόνη είναι κλειστή, το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ανοίγει είναι το Mobile Shell :) Δηλ, παίρνω τηλ - στέλνω μην κλπ από το Mobile Shell και άλλα πράγματα τα κάνω από το TF3D, όπως με βολεύει / γίνεται. Γούστα :) Ο βασικότερος λόγος όμως είναι γιατί το μενού που έχει τις φώτο των αγαπημένων επαφών το TF3D είναι μεν εφφετζίδικο, άλλα καθόλου εύχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Συγνώμη, 2. Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τί πρέπει να κάνω, π.χ. στην ανεύρεση να το έχο μόνιμα στο GSM ?! start>settings>phone>Select your network type>GSM paidia kalhmera! opote kai na koitaxw sth dixeirhsh ergasiwn panta trexei to "active sync" to stamataw kai xekinaei xana mono toy ekneyrizontas me!! nomizw oti trexontas synexeia sto paraskhnio katanalwnei kai perissoterh mpataria... yparxei kapoios tropos na mhn xekinaei mono toy alla mono otan prospa8w na kanw sygxronismo me to pc? i need help!! Me αυτό το cabaki κλείνει μόνο του. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsel_diabl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 meta thn egkatastash pws to trexw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 logika de to trexeis.. dokimase na deis ean klinei apo mono toy to activesync Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδία με το activesync που έχω πρόβλημα, μάλλων κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στις συνδέσεις, μήπως έχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο και μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia kalhmera! opote kai na koitaxw sth dixeirhsh ergasiwn panta trexei to "active sync" to stamataw kai xekinaei xana mono toy ekneyrizontas me!! nomizw oti trexontas synexeia sto paraskhnio katanalwnei kai perissoterh mpataria... yparxei kapoios tropos na mhn xekinaei mono toy alla mono otan prospa8w na kanw sygxronismo me to pc? i need help!! Εδώ σου έχω την ολοκληρωμένη λύση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδία με το activesync που έχω πρόβλημα Δεν μας λες τι πρόβλημα όμως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 2. Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τί πρέπει να κάνω, π.χ. στην ανεύρεση να το έχο μόνιμα στο GSM ?! Αυτό σίγουρα συνεισφέρει πάντως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εμμ... τα χρησιμοποιώ ΜΑΖΙ και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λίγο αργό boot αλλά όλα καλά :) Περιπλέκει την λειτουργία της συσκευής. Θα σου συνιστούσα να διαλέξεις ένα από τα δύο. Εκτός και αν δεν σε ενοχλούν οι καθυστερήσεις που δημιουργεί αυτός ο συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αν θέλω να βάλω άλλα εικονίδια τι κάνω; Την ανάλογη αναζήτηση στο google. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Από τις ρυθμίσεις επιλέγω φόντο => επιλογή εικόνας. Το θέμα είναι ότι δεν την κεντράρει όπως θά'θελα. Καμμιά ιδέα? :worry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Από τις ρυθμίσεις επιλέγω φόντο => επιλογή εικόνας. Το θέμα είναι ότι δεν την κεντράρει όπως θά'θελα. Καμμιά ιδέα? :worry: Στις ρυθμίσεις που; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του TF3D και μετά "Ταπετσαρία" και από εκεί επέλεξε το φόντο που θέλεις. Φρόντισε η φωτογραφία σου να είναι 480x640 για να φαίνεται σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Την ανάλογη αναζήτηση στο google. :rolleyes: An ήταν τόσο εύκολο δεν νομίζω να το ζητούσα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ναι γινεται. Χρησιμοποίησε αυτό :cool: Nα υποθέσω ότι χρειάζομαι και έναν registry editor για το CellTSP? ---- Eπίσης, γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να το κάνουμε να χτυπάει ακόμα και όταν είναι τοποθετημένα τα ακουστικά; όταν "φοράει" τα ακουστικά, απλά δονείται σε εισερχόμενη κλήση και δεν ειδοποιεί ηχητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 An ήταν τόσο εύκολο δεν νομίζω να το ζητούσα. Τότε... για αυτό είμαστε εμείς εδώ! :rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του TF3D και μετά "Ταπετσαρία" και από εκεί επέλεξε το φόντο που θέλεις. Δεν το βρίσκω, είσαι σίγουρος? (πάω start => ρυθμίσεις => Σύστημα => toucflo => ???) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δεν το βρίσκω, είσαι σίγουρος? (πάω start => ρυθμίσεις => Σύστημα => toucflo => ???) Νομίζω ότι εννοεί να πας στο tab ρυθμισεις του TF3D και μετά να πατήσεις στο ταπετσαρία(wallpaper):) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Νομίζω ότι εννοεί να πας στο tab ρυθμισεις του TF3D και μετά να πατήσεις στο ταπετσαρία(wallpaper):) Αυτό κάνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις πως θα φαίνεται? (όπως στο pc?) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αυτό κάνω Από αυτό που λες πιο πάνω δε νομίζω ότι κάνει αυτό που λέω. Μην πηγαίνεις από το Start menu αλλά από το tab του TF3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπέρα, γιατί στο TFLO το σήμα κάποιες στιγμές είναι G (σηματάκι) και κάποιες φορές Η?δίπλα απο το start... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπέρα, γιατί στο TFLO το σήμα κάποιες στιγμές είναι G (σηματάκι) και κάποιες φορές Η?δίπλα απο το start... Αυτό σημαίνει ότι βρίσκει HSDPA δίκτυο. Εάν δεν το θες αυτό και θες να μένει μόνο στο GPRS (G) πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να το αλλάξεις. Πάντως δεν χρεώνεσαι για κάτι με το H εάν αυτό σε ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπερα,περασα το advanced configuration tools 3.2 στο diamond αλλα η εκδοση που εχω δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου εβγαζε σφαλμα. μπορει καποιος να μου πει ποια εκδοση ειναι συμαβατη ?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αυτό σημαίνει ότι βρίσκει HSDPA δίκτυο. Εάν δεν το θες αυτό και θες να μένει μόνο στο GPRS (G) πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να το αλλάξεις. Πάντως δεν χρεώνεσαι για κάτι με το H εάν αυτό σε ανησυχεί. δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα υπάρχει μια ανησυχία...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts