Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kalhmera!

opote kai na koitaxw sth dixeirhsh ergasiwn panta trexei to "active sync"

to stamataw kai xekinaei xana mono toy ekneyrizontas me!!

nomizw oti trexontas synexeia sto paraskhnio katanalwnei kai perissoterh mpataria...

yparxei kapoios tropos na mhn xekinaei mono toy alla mono otan prospa8w na kanw sygxronismo me to pc?

i need help!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοείς με secondtoday

όχι ακριβώς μαζί

Εννοώ, ότι όταν είμαι στο TF3D πρέπει να πατήσω το power button 2 φορές για να πάω στο Spb Mobile Shell, αλλά όταν είμαι στο Mobile Shell, απλά το κλείνω και απο κάτω έχω το TF3D.

Όταν η οθόνη είναι κλειστή, το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ανοίγει είναι το Mobile Shell :)

Δηλ, παίρνω τηλ - στέλνω μην κλπ από το Mobile Shell και άλλα πράγματα τα κάνω από το TF3D, όπως με βολεύει / γίνεται.

Γούστα :)

Ο βασικότερος λόγος όμως είναι γιατί το μενού που έχει τις φώτο των αγαπημένων επαφών το TF3D είναι μεν εφφετζίδικο, άλλα καθόλου εύχρηστο.

Συγνώμη,

2. Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τί πρέπει να κάνω, π.χ. στην ανεύρεση να το έχο μόνιμα στο GSM ?!

start>settings>phone>Select your network type>GSM

paidia kalhmera!

nomizw oti trexontas synexeia sto paraskhnio katanalwnei kai perissoterh mpataria...

yparxei kapoios tropos na mhn xekinaei mono toy alla mono otan prospa8w na kanw sygxronismo me to pc?

i need help!!

Me αυτό το cabaki κλείνει μόνο του.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδία με το activesync που έχω πρόβλημα, μάλλων κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στις συνδέσεις, μήπως έχει σε κανέναν τίποτα παρόμοιο και μπορεί να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

• Administrators
paidia kalhmera!

i need help!!

Εδώ σου έχω την ολοκληρωμένη λύση. ;)

Modpic.gif

• Administrators
2. Για μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία τί πρέπει να κάνω, π.χ. στην ανεύρεση να το έχο μόνιμα στο GSM ?!

Αυτό σίγουρα συνεισφέρει πάντως. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
Εμμ... τα χρησιμοποιώ ΜΑΖΙ και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λίγο αργό boot αλλά όλα καλά :)

Περιπλέκει την λειτουργία της συσκευής. Θα σου συνιστούσα να διαλέξεις ένα από τα δύο. Εκτός και αν δεν σε ενοχλούν οι καθυστερήσεις που δημιουργεί αυτός ο συνδυασμός.

Modpic.gif

Από τις ρυθμίσεις επιλέγω φόντο => επιλογή εικόνας. Το θέμα είναι ότι δεν την κεντράρει όπως θά'θελα. Καμμιά ιδέα? :worry:
:)

• Administrators
Από τις ρυθμίσεις επιλέγω φόντο => επιλογή εικόνας. Το θέμα είναι ότι δεν την κεντράρει όπως θά'θελα. Καμμιά ιδέα? :worry:

Στις ρυθμίσεις που; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του TF3D και μετά "Ταπετσαρία" και από εκεί επέλεξε το φόντο που θέλεις.

Φρόντισε η φωτογραφία σου να είναι 480x640 για να φαίνεται σωστά.

Modpic.gif

Την ανάλογη αναζήτηση στο google. :rolleyes:

An ήταν τόσο εύκολο δεν νομίζω να το ζητούσα.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Ναι γινεται. Χρησιμοποίησε αυτό :cool:

Nα υποθέσω ότι χρειάζομαι και έναν registry editor για το CellTSP?

----

Eπίσης, γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να το κάνουμε να χτυπάει ακόμα και όταν είναι τοποθετημένα τα ακουστικά; όταν "φοράει" τα ακουστικά, απλά δονείται σε εισερχόμενη κλήση και δεν ειδοποιεί ηχητικά.

• Administrators
An ήταν τόσο εύκολο δεν νομίζω να το ζητούσα.

Τότε... για αυτό είμαστε εμείς εδώ! :rolleyes:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426264

Modpic.gif

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του TF3D και μετά "Ταπετσαρία" και από εκεί επέλεξε το φόντο που θέλεις.

Δεν το βρίσκω, είσαι σίγουρος? (πάω start => ρυθμίσεις => Σύστημα => toucflo => ???)

Δεν το βρίσκω, είσαι σίγουρος? (πάω start => ρυθμίσεις => Σύστημα => toucflo => ???)

Νομίζω ότι εννοεί να πας στο tab ρυθμισεις του TF3D και μετά να πατήσεις στο ταπετσαρία(wallpaper):)

Νομίζω ότι εννοεί να πας στο tab ρυθμισεις του TF3D και μετά να πατήσεις στο ταπετσαρία(wallpaper):)

Αυτό κάνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις πως θα φαίνεται? (όπως στο pc?)

• Administrators
Αυτό κάνω

Από αυτό που λες πιο πάνω δε νομίζω ότι κάνει αυτό που λέω. Μην πηγαίνεις από το Start menu αλλά από το tab του TF3D.

Modpic.gif

καλησπέρα,

γιατί στο TFLO το σήμα κάποιες στιγμές είναι G (σηματάκι) και κάποιες φορές Η?δίπλα απο το start...

• Administrators
καλησπέρα,

γιατί στο TFLO το σήμα κάποιες στιγμές είναι G (σηματάκι) και κάποιες φορές Η?δίπλα απο το start...

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκει HSDPA δίκτυο. Εάν δεν το θες αυτό και θες να μένει μόνο στο GPRS (G) πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να το αλλάξεις. Πάντως δεν χρεώνεσαι για κάτι με το H εάν αυτό σε ανησυχεί.

Modpic.gif

καλησπερα,περασα το advanced configuration tools 3.2 στο diamond αλλα η εκδοση που εχω δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου εβγαζε σφαλμα.

μπορει καποιος να μου πει ποια εκδοση ειναι συμαβατη ??

ευχαριστω

Αυτό σημαίνει ότι βρίσκει HSDPA δίκτυο. Εάν δεν το θες αυτό και θες να μένει μόνο στο GPRS (G) πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να το αλλάξεις. Πάντως δεν χρεώνεσαι για κάτι με το H εάν αυτό σε ανησυχεί.

δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα υπάρχει μια ανησυχία...:shifty: