alex_n80 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 DJ με σκλαβωσες :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Κανονικά θα έπρεπε να απογορευθεί κάθε αναφορά και λινκ για το ipmart. Φίλε Dj Kourampies δεν εισαι ο μόνος που τα χρησιμοποιεί για προωπική χρήση και το λέει ευθαρσώς, πολύ από αυτούς που λένε σιωπή, είναι οι πώτοι που τα κατέβασαν από τους XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 auti i rom ti leei? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2538696&postcount=1 tin ehi vali kapios?forao tin shine tou panosha tora...einai palioteri i proanaferthisa? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Αυτή η μπαταρία τι λέει ρε παιδιά; αυξάνει τον όγκο του διαμαντιού; ειναι 1350 mAh! http://www.pixmania.com/gr/gr/1246994/art/htc/ioaoansa-eeesio-ba-s270.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMTk1ODI0MDY7 Αυτή η βάση; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Γιατί κάνετε έτσι? Κάθε 5 post υπάρχει και μια ατάκα του στιλ "μπες στο ιπ μαρτ να το κατεβάσεις", δε σέβεστε τους πραγματικούς προγραμματιστές που θα άξιζαν μερικά από τα ευρώ μας, και σέβεστε την ACE hellas κ το sms160? :-p Στην τελική ούτε λινκ δίνω ουτε κάτι παρόμοιο, απλά λέω τι κάνω εγώ και εγώ την έχω χρυσοπληρώσει την ACE τα τελευταία χρόνια με συσκευές που έχω αγοράσει (το διαμάντι δεν αποτελεί εξαίρεση), οπότε έχω τη συνείδηση μου καθαρή για την προσωπική μου χρήση... Θα σου λύσω εγώ την απορία σου.Οι "πραγματικοί προγραμματιστές" που αναφέρεις είναι λίγο δύσκολο να μπαίνουν στο myphone οπώτε γι αυτό ακούς σε κάθε post για ipmart.Ενώ άνθρωποι της ACE δεν είναι απίθανο να μπαίνουν και να ελένγχουν αυτό το forum,γι αυτό και βλέπεις περισσότερη "δυσφορία" για αναφορές σε σπασμένα Ελληνικά.Δηλαδή περισσότερο θέμα φόβου είναι και όχι σεβασμού.;) Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- Τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη/διαπίστωση φυσικά (δεν μου το έχει πει δηλαδή κάποιος mod ή κάποιος admin ή κάποιος συνφορουμίτης τέλως πάντων). Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην σβήνει η οθόνη οταν χρησιμοποιώ το destinator. Οταν παω να αγγίξω την οθόνη μπλοκάρει το destinator με αποτέλεσμα να κάνω επανεκίνηση στη συσκευή. Κατά τα άλλα άψογο το GPS της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην σβήνει η οθόνη οταν χρησιμοποιώ το destinator. Οταν παω να αγγίξω την οθόνη μπλοκάρει το destinator με αποτέλεσμα να κάνω επανεκίνηση στη συσκευή. Κατά τα άλλα άψογο το GPS της συσκευής. Δεν χρειαζαιτε καποια ρυθμιση, κανονικα δεν θα επερεπε να σου σβηνει. Μηπως εχεις περασει καποιο προγραμμα που ελεγχει οθονη, φωτισμο? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Τελικά η 1200αρα μεγαλώνει το diamond σε σχεση με την 900άρα η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μιας και μιλάμε για μπαταρίες .με την υπάρχουσα πρεπει να έχεις μονιμα φορτιστη στο αυτοκίνητο για τη χρήση του gps.Πως ρουφάει ετσι?ειναι λογικο να σου καταναλώνει φορτισμένη μπαταρια σε μιση ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδια απο θεμα μουσικης και μπαταριας πως παει; βγαζει κανενα 2ωρο μουσικουλα; ή θα επιστρεψουμε στο παλιο καλο muvo tx? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 να κανω μια ερωτηση τα video που κατεβαζουμε απο το real player υπαρχει τροπος να τα βαλουμε και στο diamond μηπωσ υπαρχει καμια εκδοση του προγραμματος για wm Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδια απο θεμα μουσικης και μπαταριας πως παει; βγαζει κανενα 2ωρο μουσικουλα; ή θα επιστρεψουμε στο παλιο καλο muvo tx? μια χαρά βγάζει πολύ πάνω από 2ωρο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Φορτιστη αυτοκινητου που θα βρουμε; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Φορτιστη αυτοκινητου που θα βρουμε; Παντού. Κάνει οποιοσδήποτε με miniUSB βύσμα. να κανω μια ερωτηση τα video που κατεβαζουμε απο το real player υπαρχει τροπος να τα βαλουμε και στο diamond μηπωσ υπαρχει καμια εκδοση του προγραμματος για wm O Core Player παίζει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μιας και μιλάμε για μπαταρίες .με την υπάρχουσα πρεπει να έχεις μονιμα φορτιστη στο αυτοκίνητο για τη χρήση του gps.Πως ρουφάει ετσι?ειναι λογικο να σου καταναλώνει φορτισμένη μπαταρια σε μιση ώρα? Ότι ρουφάει ρουφάει με το λογισμικό πλοήγησης εν λειτουργία. Τελικά η 1200αρα μεγαλώνει το diamond σε σχεση με την 900άρα η όχι? Το παχαίνει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην σβήνει η οθόνη οταν χρησιμοποιώ το destinator. Οταν παω να αγγίξω την οθόνη μπλοκάρει το destinator με αποτέλεσμα να κάνω επανεκίνηση στη συσκευή. Κατά τα άλλα άψογο το GPS της συσκευής. Πιθανότατα χρησιμοποιείς παλιότερη (beta) έκδοση. Βάλε την τελευταία (final) και δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο. auti i rom ti leei? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2538696&postcount=1 tin ehi vali kapios?forao tin shine tou panosha tora...einai palioteri i proanaferthisa? Δεν είναι παλιότερη... είναι διαφορετική. Τα σχόλια θα τα βρεις στο ίδιο link. Eχει το ομνια τωρα και δεν ειναι φιλος μου, στο μσν συζητουσαμε και μου ελεγε οτι το ομνια ειναι το τοπ. Τελος παντων... Γιαυτό έβριζε το Diamond! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_chania Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 http://search.stores.ebay.co.uk/Accessories-Pro-shop_diamond_W0QQfciZQ2d1QQfclZ4QQfsnZAccessoriesQ5fProQ5fshopQQfsooZ1QQfsopZ1QQsaselZ215266704QQsofpZ0 αυτη εδω σιγουρα μεγαλωνει την συσκευη αλλα αξιζει να μπει στο διαμανντι....μην εχουμε κανα απροοπτο....; η γνησια των 1200mah(αν θυμαμαι καλα) προφανως δεν αλλαζει τον ογκο ετσι; αλλη εναλλκτικη; Βαση για το αμαξι χωρις τριξηματα ..... :-) Έχω ήδη προμηθευτεί την μεγαλύτερη μπαταρία με το κάλυμμα της (1800 ma), είναι λίγο βαρύτερη από την κανονική και η συσκευή μεγαλώνει λίγο σε πάχος αλλά αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου. Η original δεν κρατούσε περισσότερο από 10 ώρες, τουλάχιστον τώρα έχω μια πλήρη ημέρα πριν την επαναφόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_chania Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μάλλον θα σου είπε για άλλη συσκευή!!!!! :) Το GPS είναι πολύ καλό και γρήγορο, δεν είχα πρόβλημα ούτε στο μεγαλύτερο μέρος της Ν. Υόρκης (πολύ ψηλά κτίρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα σου λύσω εγώ την απορία σου.Οι "πραγματικοί προγραμματιστές" που αναφέρεις είναι λίγο δύσκολο να μπαίνουν στο myphone οπώτε γι αυτό ακούς σε κάθε post για ipmart.Ενώ άνθρωποι της ACE δεν είναι απίθανο να μπαίνουν και να ελένγχουν αυτό το forum,γι αυτό και βλέπεις περισσότερη "δυσφορία" για αναφορές σε σπασμένα Ελληνικά.Δηλαδή περισσότερο θέμα φόβου είναι και όχι σεβασμού.;) Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- Τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη/διαπίστωση φυσικά (δεν μου το έχει πει δηλαδή κάποιος mod ή κάποιος admin ή κάποιος συνφορουμίτης τέλως πάντων). Δεν είναι ότι δε μπαίνουν στα forums, απλά δεν απειλούν τον κοσμάκη δημοσίως, όπως κάνουν μερικοί(ες) :D:D:D:D Πάρτε και ένα δωράκι απο μένα: Smart Dialing, με τα κουμπιά ακριβώς όπως είναι στο ελληνικό phonepad. ΠΧ για να πάρεις το γιώργο, γράφεις 4467467, και σου εμφανίζει όλους τους γιώργηδες. Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από περιττά προγράμματα για επαφές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδιά επειδή θα πάρω πρώτη φορά pocket pc θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Πρώτον, παίρνωντας το ελληνικό diamond μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω αγγλικό μενού αλλά με υποστήριξη και ελληνικών χαρακτήρων? Επίσης, σχετικά με το gps, το πρόγραμμα έρχεται με το κινητό ή το αγοράζω? Νομιμα υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές? Μπορεις να εχεις κανονικα αγγλικα windows και πληρη υποστηρηξη ελληνικων με τη συσκευη της ACE. To gps προγραμμα δεν ερχεται με το κινητο, πρπει να το αγορασεις εσυ. Υπαρχουν πολλες διαθεσιμες εφαρμογες... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδια ενα γρηγορο σχολιο για το gps. Ειναι καλο ή ειναι σαν να μην υπαρχει οπως μου ειπε καποιος; Μετα απο πολυ χρηση με destinator και ως πεζος και ως οδηγος, εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εγώ ξαφνικά δεν ξέρω μετά από πια ενέργεια έχασα τον ήχο τον πλήκτρων στη κατάσταση τηλεφώνου, όταν δηλαδή πληκτρολογώ κάποιο νούμερο. Στις ρυθμίσεις το έχω βάλει σύντομος ήχος και ήχος διαρκείας αλλά δεν ακούγετε τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εγώ ξαφνικά δεν ξέρω μετά από πια ενέργεια έχασα τον ήχο τον πλήκτρων στη κατάσταση τηλεφώνου, όταν δηλαδή πληκτρολογώ κάποιο νούμερο. Στις ρυθμίσεις το έχω βάλει σύντομος ήχος και ήχος διαρκείας αλλά δεν ακούγετε τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει ; Πολλά μπορεί να φταίνε και πιθανότατα κάποια εφαρμογή που έβαλες. Εάν το θες πολύ... hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδια θελω να ρωτησω γιατι σαν καινουριος στον χωρο δεν εχω τις απαραιτηττες πληροφοριες...εχω στο diamond τα εξης... rom version 1.37.401.3 WWE πρεπει να κανω την αναβαθμιση σε 1.93?? κ αν ναι πως γινεται....η συσκευη ειναι της ace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Έχω ήδη προμηθευτεί την μεγαλύτερη μπαταρία με το κάλυμμα της (1800 ma), είναι λίγο βαρύτερη από την κανονική και η συσκευή μεγαλώνει λίγο σε πάχος αλλά αξίζει τον κόπο κατά την γνώμη μου. Η original δεν κρατούσε περισσότερο από 10 ώρες, τουλάχιστον τώρα έχω μια πλήρη ημέρα πριν την επαναφόρτιση :X:O ευχαριστουμε για την Πληροφορια! τελικα πια μπαταρια δεν μεγαλωνει το διαμαντι... ; Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδια θελω να ρωτησω γιατι σαν καινουριος στον χωρο δεν εχω τις απαραιτηττες πληροφοριες...εχω στο diamond τα εξης... rom version 1.37.401.3 WWE πρεπει να κανω την αναβαθμιση σε 1.93?? κ αν ναι πως γινεται....η συσκευη ειναι της ace. Αξίζει σίγουρα η αναβάθμιση. Αναλυτικές πληροφορίες στο forum της ACE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts