swtos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Epitelous swto akouses tis fwnes tou laou kai ebales ta pliktrologia tis HTC!!! :p Φωνή Λαού , Εντολή Μαγειρευτού .... Χρησιμοποίησε κάποιο third party βοήθημα για 160 χαρακτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Mias kai den epitrepetai edw na milame gia paranomo logismiko, kalo tha itan na anatrekseis stis lyseis pou proteinei to ipmart-forum.com gia to sygkekrimeno programma. εχεις δικιο θα το ψαξω εκει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 geia sas paidia,mia erotisi mono....exei flas sti foto.mixani to diamadi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 geia sas paidia,mia erotisi mono....exei flas sti foto.mixani to diamadi? Den exei flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παντως εχει πολυ καλες φωτογραφιες... ΚΑλυτερες απο το Nokia 6300 που ειχε ιδια Megapixel. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Λοιπόν...θα ΤΡΕΛΛΑΘΩ!... Μόλις σύνδεσα το κινητό πάλι στο 1ο pc, και το έβαλα να συγχρονίσει τις επαφές ΜΟΝΟ, κάνω άκυρο στη 1η προσπάθεια συγχρονισμού με το Activesync για να τρέξω το Outlook, τρέχω το Outlook με συνδεμένο το κινητό, μετά το αποσυνδέω, το ξανασυνδέω...και ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΝ 1Σ !!!.... Πως στο διάολο έγινε αυτό;;;!!.... Ε γμτ τι έγινε...έσβησα τα 2 προφίλ που είχε το Active Sync και μου έσβησε όλες τις επαφές....Αυτό έγινε.... ...............Είχα 1 προφίλ για κάθε Pc και δε με άφηνε να επιλέξω το προφίλ του pc στο οποίο χρησιμοποιούσα το κιν πριν πάω διακοπές...καταραμένη Ms...μας έσκισες πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 mporei kapoios na mou pei ti kanoume gia na mpoume sto internet mesw tou pc kai ths wind plus? ti epipleon ri8miseis kanoume sto diamond gia na ginei modem? eyxaristw kai sorry gia ta greeklish.. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 mporei kapoios na mou pei ti kanoume gia na mpoume sto internet mesw tou pc kai ths wind plus? ti epipleon ri8miseis kanoume sto diamond gia na ginei modem? eyxaristw kai sorry gia ta greeklish.. Πηγαινε προγραμματα, internet sharing, επελεξε wind plus και πατα connect, βαλε το usb στο laptop και θα αναγνωρισει κατευθειαν την συνδεση, για να μπεις πρεπει να φτιαξεις τα proxy στο laptop, για τον firefox θα πας εργαλεια, επιλογες, για προχωριμενους, δυκτιο, ρυθμισεις, χειροκινητη............ , διαμεσολαβητης... 192.168.200.10 θυρα 9201, χρηση για ολα...... κλικ. Για να μπορεις να βλεπεις ολες τις σελιδες κανε αυτο: Otan o firefox den anoigei orismenes selides : 1. Katebazete & fortoste to Plugin : https://addons.mozilla.org/firefox/3207/ 2. Sto firefox phgainete "Tools" --> "Force Content-Type...". 3. Xetsekarete to "Disable Force Content-Type" & epilexte "new". 4. Sthn epilogh "URL (*)" plhktrologoume th dieythynsh pou den anoige..px. "Http://www.myphone.gr". 5. Sthn epilogh "Old Content-Type (*)" epilegoume "application/xhtml+xml". 6. Sto "New Content-Type" epilegoume "text/html". 7. Pathste "Save". Για να εχεις msn πρεπει να φτιαξεις τα proxy στον internet explorer οπως στον firefox. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καλημέρα!Έχω ένα προβληματάκι με τις βίντεο-κλήσεις..Αρχικά όταν πάταγα να γίνει μου έβγαζε δεν υπάρχει υποστήριξη δικτύου.Πήρα τηλ τη wind μου έδωσε κάτι ρυθμίσεις και τώρα μου βγάζει the 3g network is not available..Τι κάνω λάθος??:wacko: Α και κάτι ακόμα για να βάλω mp3 για ήχους κλήσεις σε ποιο φάκελο τα πάω?thanks Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Έφαγα κολλημα... Στον Music player του TouchFLO3d πως του ορίζω ποιον φάκελο να "βλέπει" για μουσική ? Δηλαδή μπορώ να του ορίσω να μην ψάχνει ολόκληρη την internal storage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Πηγαινε προγραμματα, internet sharing, επελεξε wind plus και πατα connect, βαλε το usb στο laptop και θα αναγνωρισει κατευθειαν την συνδεση, για να μπεις πρεπει να φτιαξεις τα proxy στο laptop, για τον firefox θα πας εργαλεια, επιλογες, για προχωριμενους, δυκτιο, ρυθμισεις, χειροκινητη............ , διαμεσολαβητης... 192.168.200.10 θυρα 9201, χρηση για ολα...... κλικ. Για να μπορεις να βλεπεις ολες τις σελιδες κανε αυτο: Otan o firefox den anoigei orismenes selides : 1. Katebazete & fortoste to Plugin : https://addons.mozilla.org/firefox/3207/ 2. Sto firefox phgainete "Tools" --> "Force Content-Type...". 3. Xetsekarete to "Disable Force Content-Type" & epilexte "new". 4. Sthn epilogh "URL (*)" plhktrologoume th dieythynsh pou den anoige..px. "Http://www.myphone.gr". 5. Sthn epilogh "Old Content-Type (*)" epilegoume "application/xhtml+xml". 6. Sto "New Content-Type" epilegoume "text/html". 7. Pathste "Save". Για να εχεις msn πρεπει να φτιαξεις τα proxy στον internet explorer οπως στον firefox. kanw ayto pou mou les ston internet expllorer kai den mpainei.oute msn exw. pio analytika auta pou ekana: ston IE phga sto tools ---internet options---connections----LAN settings. Ekei ta dyo prwta koutakia DEN einai klikarismena. Ta alla dyo pio katw ta exw klikarei kai mesa sto address evala 192.168.200.10 kai 8yra 9201 (mipws prepei 9401 opws kai sto diamond ?). ti den kanw swsta? aaaa! na pw oti exw windows xp kai to active sync pou eixe mesa sto diamond, to opoio kleinei molis pataw connect sto internet sharing.. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Λοιπόν...θα ΤΡΕΛΛΑΘΩ!... Μόλις σύνδεσα το κινητό πάλι στο 1ο pc, και το έβαλα να συγχρονίσει τις επαφές ΜΟΝΟ, κάνω άκυρο στη 1η προσπάθεια συγχρονισμού με το Activesync για να τρέξω το Outlook, τρέχω το Outlook με συνδεμένο το κινητό, μετά το αποσυνδέω, το ξανασυνδέω...και ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΝ 1Σ !!!.... Πως στο διάολο έγινε αυτό;;;!!.... Ε γμτ τι έγινε...έσβησα τα 2 προφίλ που είχε το Active Sync και μου έσβησε όλες τις επαφές....Αυτό έγινε.... ...............Είχα 1 προφίλ για κάθε Pc και δε με άφηνε να επιλέξω το προφίλ του pc στο οποίο χρησιμοποιούσα το κιν πριν πάω διακοπές...καταραμένη Ms...μας έσκισες πάλι... Πήγαινε στο deleted items του Outlook και επανέφερε τις επαφές σου. Και πάντα backup με το Pim Backup. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ta alla dyo pio katw ta exw klikarei kai mesa sto address evala 192.168.200.10 kai 8yra 9201 (mipws prepei 9401 opws kai sto diamond ?). Εγώ πάντως έχω θύρα 9401 στο ppc και συνδέεται κανονικα στο GPRS. Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις τπτ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Πήγαινε στο deleted items του Outlook και επανέφερε τις επαφές σου. Και πάντα backup με το Pim Backup. Δυστυχώς, σε αυτό εδώ το pc, δεν ήταν τπτ περασμένο στο Outlook.. Στο άλλο pc που ήταν όλα περασμένα μέσα, δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα επαναφοράς. Τα ξαναπέρασα χειροκίνητα πάλι... Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Κρίμα... Το Pim Backup πάντως μην ξεχάσεις. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς τον OzyExplorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 uparxei kapoios tropos na metaferw ton thlefwniko mou katalogo apo windows smartphone (toshiba g500) sto diamond ? mesw bluetooth exw epilogh ena ena !!! mhpws apo kapoio folder tou enos se kapoio folder tou allou ? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μέσω συγχρονισμού με Outlook, η πιο σίγουρη λύση. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 παιδες καλησπερα.απεκτησα κ εγω μολις εχθες το διαμαντι κι εχω μια πρωτη απορια.πως γινεται οταν δεχομαι κατι μεσω bluetooth να αποθηκευεται στη καρτα μνημης κ οχι στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 @karasarinis_mark Eχει καρτα μνημης το διαμαντι? Ερωτηση: με πηραν τηλεφωνο σημερα απο βονταφον να μου πουνε οτι ηρθε το iphone και ρωτησα για το diamond και μου ειπαν οτι ηρθε σε ελληνικο στα 580€!!! γραφει κανονικα ελληνικα ε; μηπως ειναι ακριβο σε σχεση με το αγγλικο που δινει το expansys (519€)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 εγω πιστευω πως δ αξιζει ττο iphone σε σχεση παντα με το διαμαντι. φιλε μου ενοω την εσωτερικη μνημη 4 γκιγκα.δ μπορω να το βρω πουθενα πως τα αρχεια που μ στελνουν μεσω bluetoooth να αποθθηκευονται σττην εσωτερικη κ οχι στο τηλ.καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 @karasarinis_mark Eχει καρτα μνημης το διαμαντι? Όχι... έχει εσωτερική μνήμη 4GB μη επεκτάσιμη. με πηραν τηλεφωνο σημερα απο βονταφον να μου πουνε οτι ηρθε το iphone και ρωτησα για το diamond και μου ειπαν οτι ηρθε σε ελληνικο στα 580€!!! γραφει κανονικα ελληνικα ε; Εάν θα είναι ελληνικό ναι. μηπως ειναι ακριβο σε σχεση με το αγγλικο που δινει το expansys (519€)? Αυτό εσύ θα το κρίνεις ανάλογα με το πόσο θέλεις το ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 δ μπορω να το βρω πουθενα πως τα αρχεια που μ στελνουν μεσω bluetoooth να αποθθηκευονται σττην εσωτερικη κ οχι στο τηλ.καποια βοηθεια? Δεν έχω δοκιμάσει σε αυτή τη συσκευή το Dr.Yar Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Δεν έχω δοκιμάσει σε αυτή τη συσκευή το Dr.Yar Bluetooth. στο diamond δουλευει αψογα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 εγω πιστευω πως δ αξιζει ττο iphone σε σχεση παντα με το διαμαντι. φιλε μου ενοω την εσωτερικη μνημη 4 γκιγκα.δ μπορω να το βρω πουθενα πως τα αρχεια που μ στελνουν μεσω bluetoooth να αποθθηκευονται σττην εσωτερικη κ οχι στο τηλ.καποια βοηθεια? αν δεν σε βολεψει αυτο που προτεινει ο athanaso ψαξε ΣΤΟ navimania.gr (νομιζω εκει ΤΟ ειχα βρει) για το bluetoothinbox.cab πολυ καλο ΚΑΙ αποτελεσματικο κατα την γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts