Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Patwntas sto belaki tou keyboard sti katw mpara sou anoigei ena menu gia na allakseis ti glwssa, typo pliktrologiou, ktl.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σου athanaso αλλα εκει που αλλαζω γλώσσα για το πληκτρολόγιο έχει μόνο αγγλικα,γαλλικα,γερμανικά,ισπανικα κ ιταλικα.Οχι ελληνικά:(

Το μενού του τηλ. ειναι στα ελληνικα παντως!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια στο διαμαντι ενος φιλου δινει τo imei στην σελιδα της htc να κανει αναβαθμιση και δεν το παιρνει λεει οτι ειναι συνδεδεμενο με αλλο λογαριασμο.Ξερει κανεις τιποτα;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

παιδια τι μου προτεινετε να βαλω για gps στο διαμαντι μου? αν γινεται στειλτε μου και λινκ η εδω η μεσω pm... ευχαριστω...

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

παιδια τι μου προτεινετε να βαλω για gps στο διαμαντι μου? αν γινεται στειλτε μου και λινκ η εδω η μεσω pm... ευχαριστω...

φιλε μου τα κλασσικα το destinator7 και igo8

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου τα κλασσικα το destinator7 και igo8

υπαρχει καπου η διαδικασια εγκαταστασης στα ελληνικα? διοτι τα αγγλικα δεν ειναι και το φορτε μου,πηγα στο γνωστο μαγαζακι, και βρηκα το igo8 clone κατι τετοιο ελεγε,για την εγατασταση ελεγε να το αντιγραψω στην sd καρτα μου,ελα ντε που το διαμαντι δεν εχει sd καρτα, τι κανω τωρα?

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Παιδια στο διαμαντι ενος φιλου δινει τo imei στην σελιδα της htc να κανει αναβαθμιση και δεν το παιρνει λεει οτι ειναι συνδεδεμενο με αλλο λογαριασμο.Ξερει κανεις τιποτα;

Παρομοιο προβλημα και σε μενα,δεν μου δεχεται το ΙΜΕΙ(δεν υπαρχει μου λεει)..

Αρχιζω να τα παιρνω με το διαμαντακι.....υπαρχει καπου η αναβαθμιση να την κατεβασουμε?(σε γνωστα μαγαζια??)

μια ερωτηση παιδια κ σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετως

μολις πηρα το κινητο απο το γερμανο κ η γλωσσα που ξεκιναει ειναι τα αγγλικα...αλλαζει απο καπου?το touchflo ειναι στα ελληνικα αλλα η εναρξη ειναι start

μια ερωτηση παιδια κ σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετως

μολις πηρα το κινητο απο το γερμανο κ η γλωσσα που ξεκιναει ειναι τα αγγλικα...αλλαζει απο καπου?το touchflo ειναι στα ελληνικα αλλα η εναρξη ειναι start

δεν ειναι τιποτα φιλε.... θα πας start,settings, και καπου εκει θα βρεις και τις γλωσσες... καλοριζικο

ps3forums.gr

λιγο πιο συγκεκριμενα??πηγα στις ρυθμισεις στα regional το εκανα greek αλλα δεν αλλαξε...καπου αλλου??

start settings, οταν θα εισαι στα settings κατω εχει 3 επιλογες το personal το system και το connections,εσυ πρεπει να πατησεις το systems και εκει θα το βρεις στην 4η σειρα το πρωτο απο τα αριστερα ... πιστευω να σε καλυψα....

ps3forums.gr

Ο Γερμανός πουλάει τελευταία Αγγλικά Diamond αντί για Ελληνικά στην ίδια τιμή. Αν δεν έχει αυτοκόλλητο από Ace Hellas επέστρεψέ το.

φιλε μ εχεις απολυτο δικιο σ' αυτο που λες γι αυτο ζητησα μια γρηγορη απαντηση πριν μηπως ειμαι τελειως ασχετως!!τι ψιλιαστικα με το που πηρα την συσκευασια αλλα μετα απο εδω κοιταξα να δω την ρομ κ ηταν η πρωτη πανευρωπαικη που ειχε βγει!!φυσικα το επεστρεψα κ πηρα πισω τα λεφτα χωρις καν να πει μα μου!!

φιλε μ εχεις απολυτο δικιο σ' αυτο που λες γι αυτο ζητησα μια γρηγορη απαντηση πριν μηπως ειμαι τελειως ασχετως!!τι ψιλιαστικα με το που πηρα την συσκευασια αλλα μετα απο εδω κοιταξα να δω την ρομ κ ηταν η πρωτη πανευρωπαικη που ειχε βγει!!φυσικα το επεστρεψα κ πηρα πισω τα λεφτα χωρις καν να πει μα μου!!

Γειά σου Ελλαδάρα με τους απατεώνες σου. Expansys και παλι expansys.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Μάλλον το ίδιο έχω πάθει και γω απο e-shop.Δεν εχει αυτοκολλητο της ace hellas και τα ελληνικα που μου εμφανιζει ειναι περιορισμένα(μόνο την ημερομηνία εχω δει ως τωρα στα ελληνικά),μάλλον γιαυτο δεν μου δεχεται και το ΙΜΕΙ στo HTC HELLAS.

Τι μου προτείνεται να κάνω?αν δεν ειναι το ελληνικο αναβαθμίζεται και αν ναι απο που κατεβάζω την αναβάθμιση?

η rom version ειναι 1,37,479,3 wwe(24-6-08)

Στο μενου παντως εχει greekΤι μου προτείνεται να κάνω?

Aγαπητέ athanaso μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? :D

Πηγαινε phone βρες την επαφή που θες, το αριστερό softkey λογικα σου λεει video call, αν οχι πατα μενού και θα το δεις εκει, αν εχεις απενεργοποίησει το phone skin δεν θα το δεις.

Μάλλον το ίδιο έχω πάθει και γω απο e-shop.Δεν εχει αυτοκολλητο της ace hellas και τα ελληνικα που μου εμφανιζει ειναι περιορισμένα(μόνο την ημερομηνία εχω δει ως τωρα στα ελληνικά),μάλλον γιαυτο δεν μου δεχεται και το ΙΜΕΙ στo HTC HELLAS.

Τι μου προτείνεται να κάνω?αν δεν ειναι το ελληνικο αναβαθμίζεται και αν ναι απο που κατεβάζω την αναβάθμιση?

η rom version ειναι 1,37,479,3 wwe(24-6-08)

Στο μενου παντως εχει greekΤι μου προτείνεται να κάνω?

Φιλε μου αν το start δεν γινεται εναρξη εχεις προβλημα, αν δεν μπορεις να κανείς εγγραφη στην htc καλυτερα να το πας πισω, η Ελληνικη συσκευή εχει κανα κατοστάρικο ποιο ακριβα.

Παιδια εχω μια-δυο ερωτησουλες.

Εχω μια επιδοτηση απο βονταφον και σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο.

προβλημα1: το βγαζει μονο αγγλικο η βονταφον

προβλημα2: λεει διαθεσιμο απο Σεπτεμβρη

προβλημα3: μου λενε οτι θα με δυσκολεψει στη χρηση το windows mobile (το πρωτο θα ειναι αμα το παρω). Οτι και καλα θα πρεπει να χρησιμοποιω και τα 2 χερια και οτι δεν ειναι για καθημερινη χρηση και για βασικη συσκευη.

ερωτηση1: το gps που εχει ειναι καλο; λογικα θα χρειαστει να περασω εγω χαρτες κλπ κλπ ε;

ερωτηση2: το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι οπως στους κανονικους υπολογιστες; δεν εχω δει ποτε σε κινητο πως ειναι.

ερωτηση3: για να γραψω sms/mail εχει πληκτρολογιο αφης qwerty?

ερωτηση4: χρησιμοποιωντας ενα windows κινητο ειναι σαν να χρησιμοποιεις φορητο υπολογιστη; εχουν την ιδια χρηση περιπου δλδ; πχ θα μπορω να περασω διαφορα προγραμματακια οπως σε κανονικο υπολογιστη; αξιζει να κανω τη μεταβαση απο ενα απλο κινητο; (σπουδαζω πληροφορικη και ειμαι ολη μερα πανω απο ενα υπολογιστη σχεδον)

Σορρυ που σας πριζω αλλα δεν εχω dsl εδω και δεν μπορω ουτε να ψαξω πολυ πολυ ουτε να διαβασω ολες τις σελιδες.

προβλημα3: μου λενε οτι θα με δυσκολεψει στη χρηση το windows mobile (το πρωτο θα ειναι αμα το παρω)

ερωτηση1: το gps που εχει ειναι καλο; λογικα θα χρειαστει να περασω εγω χαρτες κλπ κλπ ε;

ερωτηση2: το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι οπως στους κανονικους υπολογιστες; δεν εχω δει ποτε σε κινητο πως ειναι.

ερωτηση4: χρησιμοποιωντας ενα windows κινητο ειναι σαν να χρησιμοποιεις φορητο υπολογιστη; εχουν την ιδια χρηση περιπου δλδ; πχ θα μπορω να περασω διαφορα προγραμματακια οπως σε κανονικο υπολογιστη; αξιζει να κανω τη μεταβαση απο ενα απλο κινητο; (σπουδαζω πληροφορικη και ειμαι ολη μερα πανω απο ενα υπολογιστη σχεδον)

Σορρυ που σας πριζω αλλα δεν εχω dsl εδω και δεν μπορω ουτε να ψαξω πολυ πολυ ουτε να διαβασω ολες τις σελιδες.

Αμα ξέρεις απο πισι ειναι αρκετά ευκολα τα πράγματα, την ιδια λογική εχει.

Το αγγλικο μενου που λεει η βονταφον οτι εχει μονο ειναι σαν να εχεις αγγλικα windows απλα; μπορεις να γραψεις δλδ κανονικα ελληνικους χαακτηρες σε sms/mail?

Hi guys, το πήρα κι εγώ το διαμάντι και θα ήθελα τα φώτα σας. Παρεμπιπτόντως, το πήρα πριν από μια εβδομάδα από wind ελληνικότατο και με αυτοκολλητάκι ace. Μου είπαν ότι το φέρνουν και αγγλικό, οπότε πρέπει να το ζητήσει κανείς ελληνικό για να είναι βέβαιος.

- Του έχω ήδη περάσει πολλά προγράμματα (ευτυχώς που υπάρχει το second today). Αμέσως μετά από soft reset χρησιμοποιεί 56% της κύριας μνήμης. Αν κάνω σχεδόν οτιδήποτε (τρέξω κάποιο πρόγραμμα, ακόμα κι αν αλλάξω την ένταση) η χρησιμοποιούμενη μνήμη φυσιολογικά αρχίζει να αυξάνει. Όταν κλείσω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τη μνήμη, αυτή δεν απελευθερώνεται με αποτέλεσμα μετά από λίγο το κινητό να θέλει πάλι soft reset. Νομίζω ότι με SKtools μπορούμε να απελευθερώσουμε μνήμη, αλλά ποια είναι ακριβώς η επιλογή?

- Η επιλογή "Λειτουργία Λήψης -> Φωτογραφία GPS" στη φωτογραφική τι είναι ακριβώς? Μπορούμε να βγάλουμε geo-tagged φωτογραφίες?

- Ψάχνω μια θηκούλα, αλλά θέλω κάτι απλό που απλά να το προστατεύει σε στυλ pouch. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το pouch του touch cruise (θα το βρω από ebay) ή είναι πολύ μεγάλο και θα κολυμπάει? Σκέφτεστε τίποτα άλλο αντίστοιχο?

Thanks.

Καλημερα και απο εμενα. Σας παρακολουθω πολυ καιρο και ηθελα να σας ευχαριστησω για τις βοηθειες που μου προσφερετε απο το τοτε που πηρα Kaiser και μετα. Τωρα πηρα το diamond και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μια ερωτηση μονο: Το πηρα απο wind, αγγλικο οπως καταλαβαινετε και μου ειπε ο πωλητης σε 10 μερες περιπου να του το παω πισω για να μου περασουνε απο τη Wind τα ελληνικα οπως μου ειπε. Τι εννοει ο ποιητης; Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει γιατι ο συγκεκριμενος δεν ηξερε την τυφλα του. Ευχαριστω!

ΥΓ: αυτοκολλητακι ACE δεν υπαρχει πανω οπως καταλαβαινετε.

Μπορεί να δηλωθεί εκ των υστέρων το ΙΜΕΙ στην ACE Hellas, ότι πρόκειται δηλαδή για ελληνική συσκευή και μετά να δέχεται κανονικά την ExtROM της ACE με το μενού ελληνοποίησης της ROM.

Για να δούμε λοιπόν, θα το κάνουν αυτό στο φίλο μας;

Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει. Έχει ενδιαφέρον αυτό. :rolleyes:

Λοιπον σε συνεχεια οσων ειχαμε πει: Περιμενα ειδοποιηση απο wind αλλα βαρεθηκα να περιμενω και πηγα απο εκει. Τα νεα που μου ειπε ο ποιητης ηταν οτι μπορω και μονος μου να κατεβασω την Ελληνικη rom απο το site της htc οπου οπως λεει και ο φιλος athanaso77 θα διαβασει το imei μου το οποιο πια θα ειναι δεκτο και δηλωμενο απο την ace ωστε να μπορεσω να κανω την αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα. Σκεφτομαι να το παλεψω. Καμμια γνωμη;

Το βλέπω πολύ χλωμό να ανανεώσει η ACE τη βάση της για να συμπεριλάβει τα αγγλικά κομμάτια που έχει φέρει η wind. Πάντως δοκίμασε να βάλεις το IMEI σου στο site και αν το δεχτεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

• Administrators

- Του έχω ήδη περάσει πολλά προγράμματα (ευτυχώς που υπάρχει το second today). Αμέσως μετά από soft reset χρησιμοποιεί 56% της κύριας μνήμης. Αν κάνω σχεδόν οτιδήποτε (τρέξω κάποιο πρόγραμμα, ακόμα κι αν αλλάξω την ένταση) η χρησιμοποιούμενη μνήμη φυσιολογικά αρχίζει να αυξάνει. Όταν κλείσω το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί τη μνήμη, αυτή δεν απελευθερώνεται με αποτέλεσμα μετά από λίγο το κινητό να θέλει πάλι soft reset. Νομίζω ότι με SKtools μπορούμε να απελευθερώσουμε μνήμη, αλλά ποια είναι ακριβώς η επιλογή?

Κοίτα εάν φοράει την τελευταία έκδοση. Εάν όχι να τη βάλεις άμεσα. Θα δεις σημαντική διαφορά σε όλους τους τομείς.

-

Η επιλογή "Λειτουργία Λήψης -> Φωτογραφία GPS" στη φωτογραφική τι είναι ακριβώς?

Περιλαμβάνει τις συντεταγμένες που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία. Υπάρχουν τα κατάλληλα toolάκια στο net που μπορείς να τις διαβάσεις.

- Ψάχνω μια θηκούλα, αλλά θέλω κάτι απλό που απλά να το προστατεύει σε στυλ pouch. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το pouch του touch cruise (θα το βρω από ebay) ή είναι πολύ μεγάλο και θα κολυμπάει? Σκέφτεστε τίποτα άλλο αντίστοιχο?

Του Cruise είναι μεγάλες, θα κολυμπάει και δεν αξίζει. Στο ebay θα βρεις πολλές για τη συγκεκριμένη συσκευή. Δες τις PDair. Είναι ποιοτικές και αξιόλογες.

Το βλέπω πολύ χλωμό να ανανεώσει η ACE τη βάση της για να συμπεριλάβει τα αγγλικά κομμάτια που έχει φέρει η wind. Πάντως δοκίμασε να βάλεις το IMEI σου στο site και αν το δεχτεί δεν έχεις κανένα πρόβλημα!

Και εγώ το βλέπω δύσκολο εκτός και αν έχει κάνει κάποια συμφωνία με τη Wind που δεν γνωρίζουμε.

Το αγγλικο μενου που λεει η βονταφον οτι εχει μονο ειναι σαν να εχεις αγγλικα windows απλα; μπορεις να γραψεις δλδ κανονικα ελληνικους χαακτηρες σε sms/mail?

Μπορείς να γράψεις κανονικά ελληνικά. Για sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες θέλει λίγο πείραγμα, αλλά γίνεται!

προβλημα3: μου λενε οτι θα με δυσκολεψει στη χρηση το windows mobile (το πρωτο θα ειναι αμα το παρω). Οτι και καλα θα πρεπει να χρησιμοποιω και τα 2 χερια και οτι δεν ειναι για καθημερινη χρηση και για βασικη συσκευη.

Αργεί η Vodafone. Συνήθεια είναι η χρήση της συσκευής. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά δουλεύει. Πρόγραμμα πλοήγησης και χάρτες θα τα περάσεις εσύ.

Ναι με τους περιορισμούς όμως που συνεπάγεται μια οθόνη 2,8"

Ναι.

ερωτηση4: χρησιμοποιωντας ενα windows κινητο ειναι σαν να χρησιμοποιεις φορητο υπολογιστη; εχουν την ιδια χρηση περιπου δλδ; πχ θα μπορω να περασω διαφορα προγραμματακια οπως σε κανονικο υπολογιστη;

Ναι η λογική είναι η ίδια. Θα το λατρέψεις εάν σου αρέσουν αυτά.

Δεν είναι ελληνική συσκευή και δεν μπορείς να βάλεις τα ελληνικά της ACE. Η απόφαση δική σου.

Λοιπον σε συνεχεια οσων ειχαμε πει: Περιμενα ειδοποιηση απο wind αλλα βαρεθηκα να περιμενω και πηγα απο εκει. Τα νεα που μου ειπε ο ποιητης ηταν οτι μπορω και μονος μου να κατεβασω την Ελληνικη rom απο το site της htc οπου οπως λεει και ο φιλος athanaso77 θα διαβασει το imei μου το οποιο πια θα ειναι δεκτο και δηλωμενο απο την ace ωστε να μπορεσω να κανω την αλλαγη απο αγγλικα σε ελληνικα. Σκεφτομαι να το παλεψω. Καμμια γνωμη;

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Modpic.gif

Κανε μια δοκιμη και βλεπουμε . :)

Sprint Diamond Spotted -- in Red!

http://img514.imageshack.us/img514/5126/touchdiamondfrontxi0uh1.th.jpg

Λετε να το δουμε και εδω? ,δεν το νομιζω :O

http://www.sprintusers.com/forum/showpost.php?p=1907612&postcount=312

http://www.wmexperts.com/articles/sprint_diamond_spotted_in_red.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish