NLS Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ε ρε φίλε τι πρόβλημα έχεις με την ηλικία μου και ποιο κινητό θέλω να αγοράσω ??? το σχολιάζεις το σχολιάζεις ... εγώ το προ κρίνω το καλύτερο για εμένα... εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου δηλαδή ??? και δεν είναι επειδή πρέπει να έχω το καλύτερο ... όχι δεν είναι, είναι άλλοι λόγοι, σοβαροί :X τέσπα έχε υπόψη ότι όλοι εδώ μέσα κρινόμαστε, το forum δεν είναι κανένα μέρος που σου εγγυάται κανείς ότι θα έχεις μόνο φιλικά χτυπήματα στην πλάτη - είσαι εδώ και για τα μπράβο και για τα "τι λέει αυτός" (και εγώ το ίδιο βέβαια) "ε ρε φίλε" να λες τους συμμαθητές σου Ανδρέα (αν και εδώ που τα λέμε φαντάζομαι πως απευθύνεστε ο ένας στον άλλον), δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοια γνωριμία, ούτε μπορούσαμε να έχουμε, ούτε σου απευθύνθηκα έτσι εγώ (btw δεν είδα κανέναν να το σχολιάσει αυτό) τέσπα #2 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το επιασε το τελωνειο. Τα δεματα της Fedex τα ελεγχουν εκτος αν ειχες σκεφτει να τους ζητησεις να γραψουν απ' εξω GIFT. Το ποσο εκτελωνισμου ειναι περιπου 150€. Την εχω πατησει και εγω παλιοτερα οχι με κινητο αλλα με κατι αλλο ηλεκτρονικο. 101% θα πληρώσει τελωνείο - τι κάνει νιάου νιάου πες του και το άλλο... αν δεν έχει εκτελωνιστή (που δεν έχει υποθέτω) θα πρέπει ή να χοντροπληρώσει τον αντιπρόσωπο της fedex (παλιά ήταν η speedex τώρα δεν ξέρω) και τον εκτελωνισμό ή να φάει την μέρα του στο τελωνείο (από γραφείο σε πάγκο και από πάγκο στο να κυνηγάει τον τάδε που είναι μέσα στις αποθήκες και πάλι σε ένα άλλο γραφείο που δεν ξέρεις ποιο είναι αν δεν ρωτήσεις κλπ.) ΚΑΙ να χοντροπληρώσει (αλλά μόνο τον εκτελωνισμό) αχ τα ρωτάνε αυτά πριν τα κάνουν Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλήμερα παιδιά.Το παράγγειλα από ebay από Hong Kong και ο τύπος που το έστειλε με FedEx, από το tracking number βλέπω ότι είναι στην Αθηνά (δέμα διαθέσιμο προς εκτελωνισμό).Το έχει πάρει κάποιος με αυτόν τον τρόπο ώστε να μου επιβεβαιώσει αν θα πληρώσω τελωνείο ή όχι....Μιλάμε για 2 τηλεφωνά στο δέμα... 1) Πληρωνεις τελωνειο... 2) Αληθεια... απο εγγύηση τι θα κάνεις αν χρειαστει? :worry: Μου φαινεται πήγες για φτηνότερα αλλα θα τα χρυσοπληρωσεις :( Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μολις το πηρα και γω. Ειναι πολυ καλο. Ξερει καποιος τις ειδανικες συνθηκες για τη ρυθμιση του GPS με DESTINATOR? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μολις το πηρα και γω. Ειναι πολυ καλο. Ξερει καποιος τις ειδανικες συνθηκες για τη ρυθμιση του GPS με DESTINATOR? Μα Κ.Σ. φυσικά 27οC και 1Atm. Πέρα από την πλάκα, αν επιλέξεις στις ρυθμίσεις του GPS (στο μενού του Destinator και όχι του Diamond) "αναζήτηση GPS" θα βρει μόνο του τις ρυθμίσεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μα Κ.Σ. φυσικά 27οC και 1Atm. Πέρα από την πλάκα, αν επιλέξεις στις ρυθμίσεις του GPS (στο μενού του Destinator και όχι του Diamond) "αναζήτηση GPS" θα βρει μόνο του τις ρυθμίσεις. H εποχη που ασχοληθηκα τελευταια φορα με ΚΣ ηταν πριν χρονια. Βαud rate τι βαλατε? 4800? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μολις το πηρα και γω. Ειναι πολυ καλο. Ξερει καποιος τις ειδανικες συνθηκες για τη ρυθμιση του GPS με DESTINATOR? Ean den to brei mono tou tha valeis COM 4 speed :57400 kai tha sou paixei sugoura. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 sto germano to exoyn me elliniko menu!aporo giati ta ypoloipa to dinoun me aggliko....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemens_s65 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ !!ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HTC TO DAIMOND I TO CRUISE ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ DAIMOND ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΡΕΛΑ !!!ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΗΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ??? ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ touch flo ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ!!!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ??? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΡ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ok thanks. Παιζει και με 4800 αλλα λεω μηπως ειναι καλυτερα στα 57400 Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 το touch flo πως μπαινει ? οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα ειναι ενεργοποιημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ !!ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ HTC TO DAIMOND I TO CRUISE ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ DAIMOND ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΡΕΛΑ !!!ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΗΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ??? ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ touch flo ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ!!!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ??? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΑΡ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ?? Ta diamond pou dinei to plaisio einai h agglikh ekdosh...kai mporeis me kapia allagh sto registry na valeis ta ellhnika sto TF3D (to arxiko menu)kai sto upolhpw thlefonw na exeis agglika... Ola ta diamond exoun to idio SAR... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 το touch flo πως μπαινει ? οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα ειναι ενεργοποιημενο? To TF3D einai to arxiko menu kai einai energopoihmenw apo thn arxh...ean thes omws mporeis na to vgaleis... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μήπως έχει δουλέψει κανείς το VITO Audio Notes Touch δεν μου ηχογραφεί την κλήση όταν μιλάω με BT και όταν μιλάω κανονικά ηχογραφεί αυτόν που μιλάω πολύ σιγά Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εμενα οταν το ανοιξα σημερα απο το κουτι του το touch flo ηταν απενεργοποιημενο. πως ενεργοποιειται βρε παιδια γιατι ειμαι νεος?? το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εμενα οταν το ανοιξα σημερα απο το κουτι του το touch flo ηταν απενεργοποιημενο. πως ενεργοποιειται βρε παιδια γιατι ειμαι νεος?? το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη. Paraxenw mou fenete alla to energopoiheis etsi: start\setting\today\Touch flo 3D Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παω οπως μου γραφεις start\setting\today\Touch flo αλλα δεν υπαρχει 3DTouch flo μηπως εχω προβληματικο. πριν 2 ωρες μου το εστειλλαν απο το πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 κάτι βρωμάει ή κάτι δεν μας λες καλά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παω οπως μου γραφεις start\setting\today\Touch flo αλλα δεν υπαρχει 3DTouch flo μηπως εχω προβληματικο. πριν 2 ωρες μου το εστειλλαν απο το πλαισιο start\setting\today\items\Touch flo Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Διαβάζω όλες τις τελευταίες σελίδες και έχω λυθεί στα γέλια, με τις απορίες ορισμένων. Καλά ρε σεις, που πάτε ξυπόλυτοι στα αγκάθια; Είναι ποτέ δυνατόν να αγοράζετε wm συσκευές και να διαμαρτύρεστε οτι δεν έχει φλας η κάμερα, ή οτι δεν ξέρετε που είναι το touch flo. Κάτσε στα αυγά σου νέε μου, πάρε ένα καρτοκινητό με καμερούλα, και άσε τα wm για κανέναν που ξέρει. Ετσι κι αλλιώς ούτε το 1% από τις λειτουργίες του, δεν πρόκειται να εφαρμόσετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 σωπα ρε φιλε πως την ειδες εδω μεσα... επειδη το παιδι εχει μια απορια πρεπει να τον αφησουμε αβοηθητο. το forum γι αυτο τον λογο υπαρχει. απλα αν δεν θες να βοηθησεις μην απαντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 σωπα ρε φιλε πως την ειδες εδω μεσα... επειδη το παιδι εχει μια απορια πρεπει να τον αφησουμε αβοηθητο. το forum γι αυτο τον λογο υπαρχει. απλα αν δεν θες να βοηθησεις μην απαντας Σωστος. Ο φιλος Aldebaran αν ειναι τοσο σχετικος τοτε τι μπαινει και κανει εδω?Εξυπναδες! Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Γιατι χαλιεστε βρε παιδια? Με το Diamond η htc απευθυνεται σε διαφορετικο target group απο οτι συνηθιζε. Βγαζοντας ενα τετοιο ppc θελει να τραβηξει πολλους νεους στα wm γιαυτο κ προσπαθει να κανει το κινητο οσο γινεται πιο φιλικο στη χρηση.βλεπε tf3d... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Διαβάζω όλες τις τελευταίες σελίδες και έχω λυθεί στα γέλια, με τις απορίες ορισμένων. Καλά ρε σεις, που πάτε ξυπόλυτοι στα αγκάθια; Είναι ποτέ δυνατόν να αγοράζετε wm συσκευές και να διαμαρτύρεστε οτι δεν έχει φλας η κάμερα, ή οτι δεν ξέρετε που είναι το touch flo. Κάτσε στα αυγά σου νέε μου, πάρε ένα καρτοκινητό με καμερούλα, και άσε τα wm για κανέναν που ξέρει. Ετσι κι αλλιώς ούτε το 1% από τις λειτουργίες του, δεν πρόκειται να εφαρμόσετε. σιγα ρε φιλε την εξιδικευση που χρειαζεται για να παρεις wm. προφανως καποιοι απο μας εδω περα που εδιαφερονται ή απλα τους αρεσει η συσκευη να προερχονται απο διαφορετικο OS. φυσιολογικες ειναι οι ερωτησεις, πως θα μαθω τα μυστικα του "εξιδικευμενου" λογισμικου που χρησιμοποιεις. σε πληροφορω οτι προερχομαι απο symbian και δεν ξερω καν τι ειναι το touch flo poso μαλλον που βρισκεται??? ειναι τοσο κακο αυτο . το υφος της περιφρονησης που χρησιμοποιησες για οσους ειναι ανιδεοι στον τομεα wm δεν αρμοζει σαυτο το φορουμ που στοχος του να βοηθησει χρηστες σε νεα προιοντα. συγγνωμη κιολας που δεν μας εμφυσησε την γνωση πανω στα wm ο θεος εκ γενετης..... Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Η αλήθεια πιστεύω ότι είναι κάπου στη μέση. Από τη μία δεν μπορεί να απαγορεύεται σε κάποιον να επιλέξει μια wm συσκευή δίχως να ξέρει καν τις δυνατότητές της, άλλωστε όλοι εδώ μέσα κάποτε δεν είχαμε ιδέα περί wm. Από την άλλη βέβαια είναι ψιλοαπαράδεκτο να έχουμε στα χέρια μας τη συσκευή και να μην έχουμε καν ανοίξει τον οδηγό γρήγορης έναρξης, αν όχι το βιβλίο οδηγιών, και να ρωτάμε στα φόρουμ για να μάθουμε το μενού της νέας μας συσκευής. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts