tasosvel Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Αυτό είναι που φοβάμαι και γω. Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάει στο 800 ευρώ η τιμή του. Μακάρι να βγω ψεύτης. ελπίζω πως όχι !! Αλλά θα δείξει . Είναι φοβερή συσκευή πάντως!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάει στο 800 ευρώ η τιμή του. Εγώ πάλι είμαι πεπεισμένος ότι η τιμή του θα είναι ανταγωνιστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 To xperia καλύτερα να το συγκρίνουμε με το Touch Pro (αν μπορεί να συγκριθεί δλδ :lol:) μπορείς να εξηγήσεις; (την παρένθεση εννοώ) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μπορείς να εξηγήσεις; (την παρένθεση εννοώ) Λάθος διατύπωση. Εννοούσα ότι δε μπορούμε να τα συγκρίνουμε άμεσα γιατί δεν έχουμε κανένα από τα δύο στα χέρια μας παρά μόνο τα χαρακτηριστικά on paper. Λείπει ένα "τώρα" από την παρένθεση ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τελικα αξιζει η μεταβαση απο cruise σε Diamond, δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδια το touch pro σιγορα θα περασει την 700αρα κ το θεμα ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα θα εχει σοβαρους αντιπαλους. Το Xperia πιστευω οτι θα παιξει αρκετα καλα κ σε θεματα μπαταριας μην ξεχναμε οτι η sonyericsson οταν βγαζει μπαταριες ειναι μπαταριες. Το pro ισως κερδισει λογω μεγεθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τελικα αξιζει η μεταβαση απο cruise σε Diamond, δεν ξερω τι να κανω. Αξιζει αν δεν θες να περιμενεις τα αλλα που ερχονται κ βεβαια αν δεν θες να βαλεις το χερι βαθεια στην τσεπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παιδια το touch pro σιγορα θα περασει την 700αρα Min eisai toso sigouros. Tis agglikes ekdoseis tha tis doume sigoura fthinotera kai an to elliniko Diamond tha exei 599, tote to Touch Pro tha exei 699. Kratise to afto pou sou lew kai tha me thymitheis! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Min eisai toso sigouros. Tis agglikes ekdoseis tha tis doume sigoura fthinotera kai an to elliniko Diamond tha exei 599, tote to Touch Pro tha exei 699. Kratise to afto pou sou lew kai tha me thymitheis! ;) Εγω δεν μιλησα φιλε μου για αγγλικες εκδοσεις αλλα για τις ελληνικες κ εξακολουθω να πιστευω οτι θα περασει τα 700 ευρω.Σιγουρα το expansys θα παιξει χαμηλοτερα στις τιμες και αν εισαι και εταιρικος πελατης δεν πληρωνεις και το φπα και οι τιμες γινονται αρκετα πιο προσιτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 εγώ συμφωνώ με athanaso77, κάπως έτσι θα γίνει Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πως θα σας φαινοταν να πατε σε ενα καταστημα και να δειτε στο ραφι το htc cruise στα 750 ευρω και διπλα του το htc touch pro sta 699 ευρω που θα ειναι μια κλαση πανω? Και μην μου πειτε οτι η htc ειναι απο τις εταιριες που ριχνουν τις τιμες απο την μια στην αλλη γιατι δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πως θα σας φαινοταν να πατε σε ενα καταστημα και να δειτε στο ραφι το htc cruise στα 750 ευρω και διπλα του το htc touch pro sta 699 ευρω που θα ειναι μια κλαση πανω? Και μην μου πειτε οτι η htc ειναι απο τις εταιριες που ριχνουν τις τιμες απο την μια στην αλλη γιατι δεν ισχυει. Se kanena rafi de tha breis to Cruise 750 Euro xwris programma ploigisis. Tha to breis 150 Euro ligotero. Kai emeis milame gia syskeves xwris to programma ploigisis kai einai logikotates. Egw sou lew oti tha me thymitheis alla den akous! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ROM: 1.35.401.3 WWE ROM: 05/28/08 WM6.1 CE OS 5.2.19588 (Build 19588.1.1.4) Radio: 0.93.25.NS26 Protocol version: 52.26.25.09H DownLoad Link 1 DownLoad Link 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μακαρι να εχεις δικιο φιλε μου γιατι αυτο μας συμφερει ουτος η αλλος.Το diamond παιζει στην κατηγορια του cruise και το pro στην κατηγορια του tytn ii.Δεν σε ακουω δεν σε ακουω....................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Περίμενα βασικά κάτι αρκετά πιο γρήγορο. Δλδ σε σχέση με το kaiser και με το cruise πιστεύω ότι τώρα με αυτή τη ρομ που έχει μεσα πάει πιο αργά. Λογικά αυτό θα αλλάξει με τον καιρό. Μπορείς να μας πεις τι εννοεις λέγοντας ότι : "θα αλλάξει με τον καιρό"... Δηλαδή θα "στρώσει" και θα δουλεύει γρηγορότερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ROM: 1.35.401.3 WWE ROM: 05/28/08 WM6.1 CE OS 5.2.19588 (Build 19588.1.1.4) Radio: 0.93.25.NS26 Protocol version: 52.26.25.09H DownLoad Link 1 DownLoad Link 2 Ti dokimases ?einai pio grigorh? Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μπορείς να μας πεις τι εννοεις λέγοντας ότι : "θα αλλάξει με τον καιρό"... Δηλαδή θα "στρώσει" και θα δουλεύει γρηγορότερα?? Ennoei oti en kero... oi gnwstoi agnwstoi cookers tou XDA-devs tha ftiaksoun ROMs pou tha apeleftherwsoun tis dynatotites tis syskevis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ti dokimases ?einai pio grigorh? Edw pou eimai den exw ti dynatotita. An kai lene kapoioi oti den tous trexei etsi apla. Isws xreiastei hard-spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δηλαδή θα περιμένουμε για νέα firmwares για downloading-προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα συσκευή ή για νέες βελτιωμένες συσκευές-εκδόσεις του εν λόγω μοντέλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Milame gia nees anabathmismenes ROMs (diladi to software kommati) stin idia panta syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Συμφωνα με την ace hellas αρχες Ιουλίου θα κυκλοφορήσει απο τα καταστήματα Cosmote, Γερμανος και OTEShop. Στα υπόλοιπα καταστήματα απο τον Αύγουστο.:blink::X:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Τελικα αξιζει η μεταβαση απο cruise σε Diamond, δεν ξερω τι να κανω. Φίλε μου κι εγώ έχω τον ίδιο προβληματισμό με εσένα. Δεν έχω δει το diamond από κοντά,ακούμε τόσες μέρες τα καλύτερα από τους κατόχους του που φαίνονται να μας πείθουν για όλα αυτά τα καλά (design,δυνατότητες κλπ). Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά μου αρέσει πολύ το design του Cruise. Επειδή η απόφαση και η επιλογή της συσκευής είναι καθαρά θέμα προσωπικό, θα σου έλεγα να εξετάσεις περισσότερο τις πραγματικές σου ανάγκες και ίσως κάποια θέματα ουσίας. Ας πούμε τα multimedia και η ποιότητα της οθόνης είναι σύμφωνα με τα παιδιά,εδώ στο forum, κορυφαία σε σχέση με το cruise. Για το design, προσωπικά δεν ξέρω και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη αν δεν το πιάσω στα χέρια μου-πρώτα. Όμως, το θέμα μπαταρίας, μάλλον είναι το πιο βασικό όχι μόνο για να επιλέξεις ανάμεσα στα 2, αλλά ίσως αποτελεί την πιο βασική παράμετρο για αγορά συσκευής. Σκέψου μόνο ότι η πιο βασική ανάγκη που καλύπτει μια συσκευή είναι η επικοινωνία. Αν δεν μπορείς να τηλ. σε κάποιον και το αντίστροφο όταν το χρειάζεσαι λόγω πεσμένης μπαταρίας, τι να τα κάνεις τα multimedia, τη VGA οθόνη, τα 3D γραφικά, το ultra-slim μέγεθος? Φιλικότατα Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Όμως, το θέμα μπαταρίας, μάλλον είναι το πιο βασικό όχι μόνο για να επιλέξεις ανάμεσα στα 2, αλλά ίσως αποτελεί την πιο βασική παράμετρο για αγορά συσκευής. Einai nwris akoma na bgazoume asfali symperasmata alla... meta apo merikous kyklous fortisis exw arxisei na paratirw kapoia ikanopoiitiki beltiwsi stin apodosi tis mpatarias kai exw tin aisthisi oti afto tha beltiwthei kiallo. (To idio epibebaiwnoun kai alli katoxoi pou exw milisei mazi tous). Oriste kai ena comment tou Panou (Panosha) apo to navimania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Όμως, το θέμα μπαταρίας, μάλλον είναι το πιο βασικό όχι μόνο για να επιλέξεις ανάμεσα στα 2, αλλά ίσως αποτελεί την πιο βασική παράμετρο για αγορά συσκευής. Σκέψου μόνο ότι η πιο βασική ανάγκη που καλύπτει μια συσκευή είναι η επικοινωνία. Αν δεν μπορείς να τηλ. σε κάποιον και το αντίστροφο όταν το χρειάζεσαι λόγω πεσμένης μπαταρίας, τι να τα κάνεις τα multimedia, τη VGA οθόνη, τα 3D γραφικά, το ultra-slim μέγεθος? Τα αβασιμα συμπερασματα συνεχιζονται βλεπω...(Δεν εχω κατι με εσενα φιλε atkol) :) Ριξτε μια ματια κ εδω http://www.navimania.gr/showpost.php?p=115074&postcount=262 edit: athanaso77 με προλαβες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ποσο κανει μια δευτερη μπαταρια? Τελικα να παρω το Τouch Cruise ή το Touch diamond? Ή υπαρχει κανενα καλυτερο? Σε αυτα τα 2 εχω καταληξει Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts