Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
TV-Out. μην γίνει καμια παρεξήγηση και νομίζει ο κόσμος ότι το Raphael έχει και TV.

Swsto... kala ekanes kai to diefkrinises! ;)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:love::love::love:

Ελπίζω και οι επιδόσεις του να είναι ανάλογες των χαρακτηριστικών του που πολύ μου αρέσουν...

Ξέρουμε πότε να το περιμένουμε??

Edit: Τώρα είδα ότι δεν έχει card slot!! Καλά πάνε καλά?? Δεν έχω πρόβλημα με τα 4 gb αλλά έχω με τις εσωτερικές μνήμες! Και κάποιοι που χρησιμοποιούν σαν player τις συσκευές τους θα έχουν και με τα 4 gb πρόβλημα.. Κακώς..

Ας ενώσει κάποιος Mod τα 2 θέματα...

Nαι, δεν έχεις άδικο. Δεν είναι λίγα τα 4 gb, αλλά χωρίς καρτούλα, με πιάνει μια ανασφάλεια.

Πληροφορίες για πιθανή άφιξη ΄έχουμε;

Νομίζω οτι θα αναθεωρήσω την αναμονή μου για το Χperia

[sIGPIC][/sIGPIC]

κια ενα για μενα! πανεμορφο μεχρι την επιδοτηση μου (αυγουστο)ελπιζω να εχει βγει!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μολις πληροφορηθηκα απο την ace hellas ,οτι θα ειναι προς πωληση τελη ιουνιου ,καλα ειναι παντως σε 1,5 μηνα περιπου ..

την ειχε ετοιμη την απαντηση παντως η htc για το xperia ,ειπα και εγω ετσι θα καθησουν να την φανε....(που λεει και ο προεδρος ):D

Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ αυτό το forum εδω και 4-5 μήνες και πραγματικά συγχαρητήρια για την ενημέρωση και την βοήθεια που προσφέρετε. Το κόσμημα αυτό έχει μπει (δυστυχώς) και στο δικό μου w2buy list. Αναρωτιέμαι βέβαια με τόσα καλούδια που έχει πάνω του, πόσα θα ζητήσουν :s Μπορεί κανείς να κάνει μια πρόχειρη εκτίμηση;

πάντως αν είναι τόσο γρήγορο όσο στο βιντάκι του http://gizmodo.com/search/htc%20diamond

θα ξαναμπώ στα έξοδα διότι πέρσυ από το πρώτο tuch που έβγαλε δεν:(

λοιπον βλεπεται την τιμη του να κλειδωνει εκει γυρω στα 600? Με δεδομενο κιολας οτι οι προπαραγγελιες της expansys ειναι παραδοσιακα τσιμπημενες
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ενώθηκαν τα 2 θέματα.

(όπως συμβαίνει πάντα τα posts μπαίνουν αυτόματα με χρονολογική σειρά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

about microSD

σε διάφορα blogs αναφέρεται ότι θα έχει sd θύρα, δυστυχώς σε κανένα δεν τεκμηριώνεται η πληροφορία που δίνουν.

Η εκδοχή του ότι απέφυγαν την sd θύρα για να μην αυξήσουν το πάχος της συσκεύης μου φαίνεται αληθής.

Αν προσέξετε το video, προσπαθούν να λανσάρουν το πιο λεπτό wm κινητό κι ένα από τα πιο λεπτά της αγοράς.

Πάντως και στο αρχικό Touch, η sd θύρα ήταν καλά κρυμμένη ;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Αυτό εδώ όμως... όντως δεν έχει όσο και αν το θέλουμε όλοι! :(

Εάν βέβαια γίνει και αυτό που άκουσα πιο πάνω ότι μετά από λίγο χρονικό διάστημα η εταιρία θα λανσάρει τις ίδιες συσκευές με 8 και 16GB, τότε... :cold:

Modpic.gif

πάντως εκτός απο τη λεπτότητα και το γυαλί (πρώτη φορά σε HTC !)

το κινητάκι δεν είναι και τόσο όμορφο, τα κουμπιά είναι -αναλογικά με την οθόνη- τεράστια :wacko:

και είναι και τετράγωνο, κάτι που δεν μου αρέσει..

(προσωπική άποψη πάντα)

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Δευτέρα 14 Ιουλίου

το καλό είναι ότι ο ανταγωνισμός οδηγεί γρήγορα σε εξελίξεις.. και καλύτερες συσκευές!!

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Πραγματικα φοβερο "πακετο" το Διαμαντι.

Ομως δε ξερω πως γινεται μια 900αρα μπαταρια να κουμανταρει τη VGA το GPS κτλ.

Εδω το Cruise μου μου κραταει 2 μερες με το ζορι με QVGA και 1350αρα μπαταρια...

Δεν ειναι δικαιολογημενη η απορια μου?

πραγματικα το στο video η ταχυτητα ειναι κορυφαια !!! real ομως τι γινεται ??

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

η ταχύτητα στο pda είναι κορυφαία? καλά θα με τρελάνετε? με τι pda κυκλοφορείτε τώρα?

• Administrators
Δεν ειναι δικαιολογημενη η απορια μου?

Apolyta! Fimes lene bebaia oti exei kapoio kryfo xarti i HTC me afti tin epilogi tis mpatarias (kai to kalo pou tis thelw alliws... de thelw na fantastw ta apotelesmata)!

Modpic.gif

• Administrators
η ταχύτητα στο pda είναι κορυφαία? καλά θα με τρελάνετε? με τι pda κυκλοφορείτε τώρα?

Pesta Thodwri...! :rolleyes:

Modpic.gif

HTC Touch Diamond in action - in videos

http://msmobiles.com/news.php/7335.html

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Apolyta! Fimes lene bebaia oti exei kapoio kryfo xarti i HTC me afti tin epilogi tis mpatarias (kai to kalo pou tis thelw alliws... de thelw na fantastw ta apotelesmata)!

Ναι, με κάθε συσκευή 2 μπαταρίες δώρο!!!

Μάλλον κάποιο λάθος στα specifications έγινε, εκτός αν επέλεξαν συνειδητά να μειώσουν την αυτονομία προκειμένου να μειώσουν όγκο και βάρος...

I'm back :p

ρε παιδιά λέτε να είναι χαζοί? σίγουρα θα το έχουν υπολογίσει.

αρχίζω να πιστεύω όμως ότι το Diamond είναι μόνο λόγια (απο το θέμα ονόματος). δεν έχει κουμπί για την κάμερα, πρέπει να το ψάχνεις στα προγράμματα, δεν έχει microSD θύρα, το auto-rotation της οθόνης είναι ένα ψέμα εντελώς, σε 2 εφαρμογές γυρίζει.

εγώ λέω ότι η HTC Θα το χρησιμοποιήσει ως δείγμα για να δει τι έκανε λάθος για το αγοραστικό κοινό, και να τα φτιάξει στα επόμενα. (Raphael & Titanium)

ρε παιδιά λέτε να είναι χαζοί? σίγουρα θα το έχουν υπολογίσει.

αρχίζω να πιστεύω όμως ότι το Diamond είναι μόνο λόγια (απο το θέμα ονόματος). δεν έχει κουμπί για την κάμερα, πρέπει να το ψάχνεις στα προγράμματα, δεν έχει microSD θύρα, το auto-rotation της οθόνης είναι ένα ψέμα εντελώς, σε 2 εφαρμογές γυρίζει.

εγώ λέω ότι η HTC Θα το χρησιμοποιήσει ως δείγμα για να δει τι έκανε λάθος για το αγοραστικό κοινό, και να τα φτιάξει στα επόμενα. (Raphael & Titanium)

Εγω τα ειπα,αυτο θα ειναι 1 μεταβατικο σταδιο προς τα πραγματικα νεα μοντελα που θα μας ερθουν με τα..πραγματικα νεα Windows(οχι τα 6.1).

Και δυστυχως πριν διορθωσουν τα σημαντικα προβληματα στο υπαρχον Cruz(Bluetooth,keyboard,drivers)!

Πιστευω οσοι εχουν το Κρουζ και το Τιτανα δεν αξιζει αυτη τη στιγμη να τα δωσουν για ΑΥΤΟ το μοντελο των..4Giga!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

HTC Touch Diamond in action - in videos

http://msmobiles.com/news.php/7335.html

γιατι νομιζω απο τα video οτι η οθονη του ειναι πιο μεγαλη στο φαρδος εννοω , απο της αλλες 2.8 στα προηγουμενα ?