thaner Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ti poso diatheteis kai pote tha ta hreiasteis? Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ανω των 20.000 συνηθως κ τα κραταω τουλαχιστον 6μηνο Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Αν ξέραμε μέχρι που φτάνει το χέρι μας, δεν θα γίνονταν 2,500 αιτήσεις για καταναλωτικά δάνεια καθημερινά, ούτε οι τράπεζες θα πλούτιζαν εις βάρος μας. Μακριά και αγαπημένοι γιατί μας κλέβουν νόμιμα με κάθε κάρτα και δάνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ti poso diatheteis kai pote tha ta hreiasteis? μπορεις να ριξεις και μια συμβουλη σε μενα , το ποσο θα ειναι γυρω στα 45.000 , πιστευεις οτι τα αμοιβαια σε ενα τετοιο υψος ποσου ειναι μια καλη επενδυση ??? για περιοδο γυρω στο ετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Paidia, an thelete gia metoxika amoivaia, ta xronika diastimata pou anaferete (6 mines, ena etos) DEN einai arketa megala wste na sas kalupsoun se periptwsi ptwsis. Diladi an thelisete na refstopoiisete meta apo ena xrono kai ta xrimatistiria exoun parei ton katiforo h tha vgeite me zimia h de tha mporeite na vgalete ta lefta sas. Gia metoxes kai metoxika, oi eidikoi sunistoun orizonta toulaxiston 5etias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μου έστειλε χθες η Εμπορική τη νέα χρεωστική Visa με το ενσωματωμένο τσιπάκι και είναι πολύ κούκλα. Vive la France! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 prothesmiakes katatheseis (diaheirisis diathesimwn legontai ayta) αυτο που λεει ο thaner τι ειναι? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μου έστειλε χθες η Εμπορική τη νέα χρεωστική Visa με το ενσωματωμένο τσιπάκι και είναι πολύ κούκλα. Vive la France! Φωτογραφία παρακαλώ; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φωτογραφία παρακαλώ; Ορίστε, αν και το κούκλα δεν πήγαινε τόσο για την εμφάνιση όσο για το όλο concept. :p http://www.emporiki.gr/files/GR/Customers_Services/Koines/PistotikesKartes/dff/visadebit.jpg Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 δεν κατάλαβα... τι δίνει το τσιπάκι ώστε να κάνει το concept ιδιαίτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 δεν κατάλαβα... τι δίνει το τσιπάκι ώστε να κάνει το concept ιδιαίτερο? Ψάξε στο θέμα αυτό, θα βρεις πολλά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 δεν κατάλαβα... τι δίνει το τσιπάκι ώστε να κάνει το concept ιδιαίτερο? Βασικα με αυτο το chipaκι(που χρησιμοποιειται εδω και χρονια σε Αγγλια,Αμερικη κλπ) οι συναλλαγες που θα κανεις δεν θα γινονται με την χρηση υπογραφης,οποταν και ευκολα καποιος μπορει να πλαστογραφισει την υπογραφη σου, αλλα με εισαγωγη του PIN στην ειδικη συσκευη που εχουν ή τουλαχιστο θα επρεπε να εχουν τα μαγαζια. Στην Αγγλια π.χ νομιζω οτι με την αρχη του νεου ετους δεν θα δεχονται καρτα χωρις chip & pin technology για αγορες μεσω πιστωτικης. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Στην Αγγλια π.χ νομιζω οτι με την αρχη του νεου ετους δεν θα δεχονται καρτα χωρις chip & pin technology για αγορες μεσω πιστωτικης. Ήδη εδώ και κάτι μήνες αν η κάρτα σου είναι chip&pin δε μπορείς να αγοράσεις απλά υπογράφοντας, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πιν. Αν όμως η κάρτα σου για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι chip&pin, χρησιμοποιείται κανονικά με τον παλιό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ή στην περίπτωση που το μηχανάκι δε δουλεύει σωστά, τότε πάλι σε αφήνουν να υπογράψεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω υπογράψει ποτέ! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ήδη εδώ και κάτι μήνες αν η κάρτα σου είναι chip&pin δε μπορείς να αγοράσεις απλά υπογράφοντας, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πιν. Αν όμως η κάρτα σου για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι chip&pin, χρησιμοποιείται κανονικά με τον παλιό τρόπο. Ναι το γνωριζω αυτο, απλα η υπογραφη νομιζω καταργειται τελειως απο τον νεο χρονο αρα αν εχεις π.χ Mastercard χωρις chip&pin δεν θα μπορεις να υπογραφεις για τις αγορες σου. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ναι το γνωριζω αυτο, απλα η υπογραφη νομιζω καταργειται τελειως απο τον νεο χρονο αρα αν εχεις π.χ Mastercard χωρις chip&pin δεν θα μπορεις να υπογραφεις για τις αγορες σου. Afto tha mporouse na ginei mono an h texnologia chip&pin itan diadedomeni se olo ton kosmo. An ginei tora, tha uparksoun xiliades touristwn/episkeptwn pou de tha mporoun na xrisimopoiisoun tis kartes tous... To kako me to chip&pin einai oti an ginei h stravi, ante na apodeikseis oti den eisai elefantas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ναι το γνωριζω αυτο, απλα η υπογραφη νομιζω καταργειται τελειως απο τον νεο χρονο αρα αν εχεις π.χ Mastercard χωρις chip&pin δεν θα μπορεις να υπογραφεις για τις αγορες σου. Και πώς θα κάνει κάποιος αγορές τότε; Μέσω internet μόνο; Αποκλείεται να αληθεύει αυτό, καθώς πολλές χώρες (η Αμερική παράδειγμα) δεν έχουν την τεχνολογία αυτή. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ενδιαφέρομαι να βγάλω κάποια κάρτα mastercard ή visa αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως σε χρεώνουν; Δηλαδή πληρώνεις κάποιο πάγιο, σου κρατάνε κάποιο ποσοστό ανάλογα την αγορά που θα κάνεις; Πως γίνεται; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ενδιαφέρομαι να βγάλω κάποια κάρτα mastercard ή visa αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως σε χρεώνουν; Δηλαδή πληρώνεις κάποιο πάγιο, σου κρατάνε κάποιο ποσοστό ανάλογα την αγορά που θα κάνεις; Πως γίνεται; Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά την ερώτηση, αλλά απαντάω σε αυτό που νομίζω ότι ρωτάς :) Ανάλογα με την τράπεζα, κάποιες κάρτες έχουν ετήσια συνδρομή και κάποιες όχι. Κατά τα άλλα, όταν αγοράζεις με την κάρτα σου χρεώνεσαι την ίδια τιμή που θα χρεωνόσουν αν πλήρωνες μετρητά, δλδ δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση. Αν πληρώσεις το λογαριασμό σου στο τέλος του μήνα δε χρεώνεσαι κάτι έξτρα, αλλιώς αν πληρώσεις μόνο την ελάχιστη πληρωμή ή τεσπα όχι όλο το ποσό, τότε θα χρεωθείς τους ανάλογους τόκους. Υπάρχουν λίγα μέρη (πχ κάποιες budget airlines) που σε χρεώνουν περισσότερο αν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα (visa/mastercard) από ότι αν πληρώσεις με debit/χρεωστική κάρτα, αλλά δεν πρόκειται περί διαδεδομένης πρακτικής. Και πώς θα κάνει κάποιος αγορές τότε; Μέσω internet μόνο; Αποκλείεται να αληθεύει αυτό, καθώς πολλές χώρες (η Αμερική παράδειγμα) δεν έχουν την τεχνολογία αυτή. Ο φίλος αναφέρεται στην Αγγλία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 μπορεις να ριξεις και μια συμβουλη σε μενα , το ποσο θα ειναι γυρω στα 45.000 , πιστευεις οτι τα αμοιβαια σε ενα τετοιο υψος ποσου ειναι μια καλη επενδυση ??? για περιοδο γυρω στο ετος oi idies symboules isxyoun kai gia sena bayern. ena tetoio ypsos posou einai ontws kali ependysi. skepsou ti tha kaneis sta epomena pente hronia me ayta ta lefta. tha pareis spiti? aytokinhto? kotero? taksidi? mpouzoukia? kazino? tha ta dwseis ayrio hartziliki sta paidia sou? loipon. as poume oti se dyo hronia tha pareis mia bmw 316 kai oti kapoia stigmh tha pareis kai ena spiti alla agnwsto mehri pote kai apo oti fainetai argei. ta 30000 tha ta hreiasteis se dyo hronia. opote tha ta ebaza eite se ena omologiako A/K eite se ena mikto wste se dyo hronia na ehoun kapoia yperaksia alla na min yparhei kindynos na ehw hasei kefalaio. alli kammia 5ra tha ebaza se diaheirisi diathesimwn (anti gia tamieythrio) gia na kalypsw tis trehouses anagkes (halaei to amaksi, mou ti bidwnei kai paw taksidi, allazw pc, eskasan 5 logariasmoi mazi, klp klp) kai ta alla deka tha ta ebaza se metohes (aka metohika A/K) etsi wste otan kai an erthei i wra na parw to spiti na ehei oso to dynaton megalyterh yperaksia. to basiko pou prepei na katalaboun aytoi pou den einai eksoikiwmenoi me ta A/K (pera apo to gnwsto poihmataki pou tha breite se kathe diafimisi gia amoibaia) einai oti den einai apo mono tou ependytiko proion alla ena syllogiko kefalaio pou ependyei se diafora proionta. opote an ehete ena A/K pou ependyei kyriws se metohes, stin ousia paizete sto hrimatistirio, me ti diafora oti den spate eseis to kefali sas na deite pia metohi tha anebei kai poia tha katebei. i antilipsi pou ehoun oi ksenoi ependytes einai oti lene oti ependyoun se mia katigoria (px metohes) kai den ennooun oti mpanoun hrimatistirio kai agorazoun ti metohi tade, alla oti symmetehoun se ena A/K pou ependyei se metohes. stin amerikh an den apatwmai yparxoun malista kai A/K pou ependyoun se akinhta gia aytous pou thewroun oti ta aknhta einai kali agora alla den ehoun lefta na paroun ena spiti... nomizw oti sto mellon kaneis den tha enendyei se ena proion apeytheias, alla oloi tha symmetehoun se kapoio A/K pou ependyei se tetoia proionta.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Thaner επειδή φαίνεται να γνωρίζεις το αντικείμενο..μήπως έχεις υπόψη σου κάποιο καλό αμοιβαίο μετοχικό για αναδυόμενες αγορές να προτείνεις; Κατα προτίμηση Ινδίας,Κίνας. Ξέρεις αν υπάρχει σε κάποιο απο αυτά ελάχιστο κεφάλαιο και προμήθεια εισόδου; Επίσης μια ερώτηση. Θέλει ένας φίλος να πάρει άμεσα πολύ ένα δάνειο μέχρι 5.000 ευρώ για 2 χρόνια. Ποιο είναι το μικρότερο επιτόκιο που μπορεί να βρεί και σε ποια τράπεζα; Εννοείται ότι δε θέλει/μπορεί να περιμένει πάνω από μια εβδομάδα γιατί θέλει να πληρώσει κάτι. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 oxi :) (to kefalaio mou einai toso mikro pou gia tin wra periorizomai sta diaheirisis diathesimwn kai ayto san antikatastasi tou bibliariou. opote den kserw tosa polla gia to ti paizei stin agora.. mia bolta stis trapezes tha se fwtisei) o filos sou na parei to ekkatharistiko toy kai na paei se mia trapeza na parei ena anoihto. tis ethnikis px prepei na ehei kati ligotero apo 10% Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Καλησπερα σας!! Ειμαι φοιτητης που δεν δουλευω και δεν εχω καποιο εισοδημα...μπορω να βγαλω πιστωτικη καρτα μονο με το ΑΦΜ μου? Υπαρχει δυνατοτητα αυτη η καρτα να μην εχει συνδρομη??(να μην πληρωνω δλδ καποιο ποσο καθε μηνα-χρονο,ανεξαρτητα απο το αν την χρησιμοποιω η οχι) Χρεωστικη δεν θελω,εχω.Απλα θελω και μια πιστωτικη γιατι με τις χρεωστικες δεν κανουν δοσεις τα καταστηματα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ακούστε κι αυτό: Κάνω μια αγορά σε κατάστημα. Υποτίθεται ένα ποσό θα το έδινα μετρητά και το υπόλοιπο σε 12 δόσεις με κάρτα. Η ταμίας κάνει λάθος και μου χρεώνει στην κάρτα όλο το πόσο. Μόλις το κατάλαβε το ακυρώνει πιστώνοντας την κάρτα με το ίδιο ποσό. Τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση της κάρτας μου και μου λένε ότι φαίνεται και η κίνηση της χρέωσης αλλά και η κίνηση της πίστωσης. Μου έρχεται από την τράπεζα ο λογαριασμός με τις κινήσεις και φαίνεται στην κάρτα μόνο η πίστωση του ποσού και όχι η χρέωση. (Μου ξεχρέωσε όλο το υπόλοιπο που είχα και μου αφήνει και υπόλοιπο 500 Ευρώ για να ξοδέψω). Τηλεφωνώ στην τράπεζα και μου λένε ότι αυτή η κίνηση φαίνεται μόνο. Τηλεφωνώ στο κατάστημα και μου λένε ότι δεν έχουν κάποιο έλλειμα στο ταμείο τους. Τι να κάνω; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Καλησπερα σας!! Ειμαι φοιτητης που δεν δουλευω και δεν εχω καποιο εισοδημα...μπορω να βγαλω πιστωτικη καρτα μονο με το ΑΦΜ μου? Υπαρχει δυνατοτητα αυτη η καρτα να μην εχει συνδρομη??(να μην πληρωνω δλδ καποιο ποσο καθε μηνα-χρονο,ανεξαρτητα απο το αν την χρησιμοποιω η οχι) Χρεωστικη δεν θελω,εχω.Απλα θελω και μια πιστωτικη γιατι με τις χρεωστικες δεν κανουν δοσεις τα καταστηματα... ναι γίνεται από την πειραιώς με την university visa. έχει όριο 800 ευρώ και θέλουν ταυτότητα, τρίπτυχο και βεβαίωση σπουδών απο την γραμματεία αν θυμάμαι καλά! συνδρομή δωρεάν όσο θα είσαι φοιτητής :) και επιτόκιο όσο έχει και η κανονική πιστωτική(κάπου 14% τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts