alfeios Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τροποποίηση του προγραμματος Bonus της Alpha Bank (γ) Μη Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις: Η Τράπεζα για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα σε επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, χορηγεί έναν (1) Πόντο για κάθε ένα (€1) ευρώ Υπαγόμενης Συναλλαγής, ενώ για τις αντίστοιχες συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρεωστική κάρτα ιδιωτών ή επιχειρήσεων, στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, χορηγεί έναν (1) Πόντο για κάθε δύο (€2) ευρώ Υπαγόμενης Συναλλαγής. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Κάθε μήνα στέλνω λεφτά στην Πειραιώς από άλφα σε έναν που πληρώνει κάτι λογαριασμούς και σήμερα μου είπε ότι τον κρατάνε 4 ευρώ στην συναλλαγή. Από 1 ευρώ κρατάει και από εμένα. Υπάρχει τρόπος να τα πληρώνω εγώ όλα; είναι θέμα της τράπεζας του; Με Iris προσπάθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Με Iris προσπάθησες; Με iris ειναι αμεσα και δωρεαν και για τους δυο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 η συνέχεια έγινε με την κάρτα Aegean που δεν μπορείς να μεταφέρεις πόντους αυτο που άλλαξε στην Aegean bonus είναι ότι μίλια πλέον γίνονται μόνο οι bonus πόντοι που έχεις συλλέξει με την aegean, ενώ παλιότερα γινόταν να μετατρέψεις σε μίλια πόντους από όλες τις κάρτες του my bonus λογαριασμού σου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άραγε από ποτέ ξεκίνησε αυτη η ασφάλεια ? Και πόσο ασφαλές είναι να βάζουμε τους κωδικούς μας του internet banking? (...) Τέλος άλλες τράπεζες το εφάρμοσαν αυτό? Από την εφαρμογή του νέου νόμου το 2019 απαιτείται 2ο βήμα επαλήθευσης, όπου δεν το ζητούσε ήταν θέμα του καταστήματος. Το καινούργιο είναι ότι μπορείς να επιβεβαιώσεις την συναλλαγή βάζοντας τους κωδικούς του ebanking (μόνο στην Πειραιώς), αλλά πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις και με sms (όλες οι τράπεζες) ή app notification (eurobank). Είναι ασφαλές αφού περνάς στο περιβάλλον της τράπεζας, ο έμπορος δεν έχει σχέση με τον τρόπο επιβεβαίωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Με iris ειναι αμεσα και δωρεαν και για τους δυο Μεσω ebanking το κανω και οι κατοχοι δεν εχουν IRIS. Τωρα εβαλα OUR αντι για SHA, για να δουμε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Έχω όλες τις συνομιλίες που είχαμε που λεει ότι θα μου έστελνε το προϊόν . Επίσης και τα χρήματα που του καταθεσα λέω μέσα σαν αιτιολογία ότι είναι για την συγκεκριμένη αγορά Βρήκα μέσα στην τράπεζά κάτι οδηγιες που λένε αν δεν παραλάβεις το προϊόν που αγόρασες τι ενέργειες να κάνεις.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτα΄που γράφει η τράπεζα είναι για συναλλαγές με εμπόρους. Αμφισβήτηση συναλλαγής σε κατάθεση σε ιδιώτη δεν μπορεί να γίνει. Έχεις χάσει απλά τα χρήματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Αυτα΄που γράφει η τράπεζα είναι για συναλλαγές με εμπόρους. Αμφισβήτηση συναλλαγής σε κατάθεση σε ιδιώτη δεν μπορεί να γίνει. Έχεις χάσει απλά τα χρήματα σου. Ίσως μπορεί να τον βοηθήσει η τράπεζα του. Αν πρόκειται για μεγάλο χρηματικό ποσό ας κινηθεί νομικά αν πάλι όχι καλύτερα ας το αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αφού γράφει στη φωτογραφία που παρέθεσε για αμφισβήτηση συναλλαγής που έχει γίνει με κάρτα, να επικοινωνήσεις μαζί τους κλπ. Αυτό είναι κατάθεση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αρχίζει και καταστρέφεται και το προγραμμα bonus της alpha. Η αρχή έγινε με το my bonus λογαριασμό που είναι όλες οι κάρτες με κοινους ποντους, η συνέχεια έγινε με την κάρτα Aegean που δεν μπορείς να μεταφέρεις πόντους και τώρα αυτό με την υποχρεωτική εξαργύρωση για τη συλλογή από τρίτες επιχειρήσεις. Μπορεί να φαίνονται λίγοι οι 500 ποντοι αλλα θα πρεπει να θυμασαι να το κανεις και επισης πολύ πιθανό στο μέλλος να αυξηθουν τώρα που έγινε η αρχή Κάθε χρόνο και χειρότερα..το ξεκίνησαν οι αεροπορικές και πήραν σειρά επάξια οι τράπεζες...προγράμματα επιβράβευσης γτπ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 αυτο που άλλαξε στην Aegean bonus είναι ότι μίλια πλέον γίνονται μόνο οι bonus πόντοι που έχεις συλλέξει με την aegean, ενώ παλιότερα γινόταν να μετατρέψεις σε μίλια πόντους από όλες τις κάρτες του my bonus λογαριασμού σου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την εφαρμογή του νέου νόμου το 2019 απαιτείται 2ο βήμα επαλήθευσης, όπου δεν το ζητούσε ήταν θέμα του καταστήματος. Το καινούργιο είναι ότι μπορείς να επιβεβαιώσεις την συναλλαγή βάζοντας τους κωδικούς του ebanking (μόνο στην Πειραιώς), αλλά πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις και με sms (όλες οι τράπεζες) ή app notification (eurobank). Είναι ασφαλές αφού περνάς στο περιβάλλον της τράπεζας, ο έμπορος δεν έχει σχέση με τον τρόπο επιβεβαίωσης. ωραια , επειδη εμενα μου φαινεται καπως καθε φορα που θελω να πληρωσω με καρτα να χρειαζεται να βαζω κωδικους internet banking και sms μετα , λεω να χρησιμοποιω περισσοτερο το paypall με προσθετη sms καθε φορα που κανω log in. Ελπιζω στο paypall να μην εχει αλλαξει κατι για την πληρωμη. Φοβαμαι να βαζω καθε φορα τους κωδικους internet banking , εκτος αυτου θα πρεπει να βλεπουμε το λουκετο επανω; για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι ψευτικη η σελιδα και γινει καμια υποκλοπη; . Απο την αλλη δεν εχουνε ολες οι εταιρειες paypall οποτε ειτε καταθεση για να μην πληρωνω με καρτα και ως δευτερη επιλογη η πληρωμη με καρτα! ή θα κανω το εξης : θα αποκρυψω λογαριασμο της τραπεζας που εχει χρηματα και καθε φορα θα κανω μεταφορα σε λογαριασμο που εχει χρεωστικη καρτα συνδεμενη και μετα αποκρυψη του λογαριασμου απο το ebanking και μετα θα πληρωνω με καρτα απο το καθε site . Eξαλλου χρειαζεται sms pin για καθε αποκρυψη και εμφανιση του καθε λογαριασμου στην Πειραιως , τελος αμα δω τα ζορια και φοβαμαι περισσοτερο θα πληρωνω με αλλη τραπεζα που ακομα δεν το εχει εφαρμοσει αυτο με τους κωδικους internet banking! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδώ το πρόβλημα μου γιατί χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μη αρχισετε να λέτε γιατί τα έδωσες μπροστά κ όχι αντικαταβολή κλπ. Έγινε τώρα. Ψωνίζω χρόνια κ πρώτη φορά μου συμβαίνει. Αγόρασα κάτι από ιδιώτη ( ο οποίος δήθεν δουλεύει σε ένα μαγαζί κ θα το έστελνε φθηνότερα) τον πλήρωσα καταθέτοντας τα χρήματα σε λογαριασμό της γυναίκας του, και αυτός δεν το έστειλε ποτέ. Μετά από επικοινωνία μαζί του για το πότε θα το στείλει εκλεισε το νούμερο τηλεφώνου του, έκλεισε κ τον λογαριασμό του στο Facebook και γενικά με μπλόκαρε από παντού. Ψάχνοντας βρήκα την γυναίκα του κ την έστειλα μνμ απειλώντας ότι θα πάω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος και ότι θα την μηνύσω γιατί σε αυτήν μπήκαν τα χρήματα. Τοτε αυτός με ξεμπλοκαρε μιλήσαμε είπε θα στείλει πίσω τα χρήματα αλλά πάλι δεν τα έστειλε και πάλι με μπλόκαρε. Τέλος πάντων μη σας κουράζω άλλο, μπορώ να κάνω αμφισβητηση συναλλαγής στην Πειραιώς??? Έχω όλες τις συνομιλίες μας screenshot και το αποδεικτικό που καταθεσα τα χρήματα. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τη στιγμή που πρόκειται για μια συναλλαγή μεταξύ 2 ιδιωτών, όχι εμπορική συναλλαγή,δεν μπορείς να πας μέσω dispute γιατί πρακτικά ειναι αυτό που λεμε hand to hand transaction. Βασικά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, απευθύνσου και σε έναν δικηγόρο αν το ποσό είναι μεγάλο, αλλιώς άστο και ας σου γίνει μάθημα για την επόμενη φορά. Φιλικά πάντα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλησπέρα σας φίλοι μου...Μια ερώτηση εαν γνωρίζει κάποιος πως δουλεύουν οι κάρτες τις Πειραιώς ή πως φαίνονται στο e banking. Έχω κάρτα (πιστωτική) της Alpha και όταν κάνω μια κίνηση-χρέωση μου εμφανίζεται κατευθείαν στο e banking με την αντίστοιχη μείωση του διαθέσιμου υπολοίπου. Μπορώ να κάνω πληρωμή εκείνη την στιγμή ή την επόμενη μέρα πριν εκδοθεί κάποιον λογαριασμός του αντίστοιχου ποσού και να επανέλθει το όριο στα πρότερα επίπεδα. π.χ. 1000 ευρώ όριο -50 αγορά = 950 την άλλη μέρα πληρώνω 50 πάλι διαθέσιμα 1000 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος εαν ισχύει το αντίστοιχο και στην Πειραιώς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλησπέρα σας φίλοι μου...Μια ερώτηση εαν γνωρίζει κάποιος πως δουλεύουν οι κάρτες τις Πειραιώς ή πως φαίνονται στο e banking. Έχω κάρτα (πιστωτική) της Alpha και όταν κάνω μια κίνηση-χρέωση μου εμφανίζεται κατευθείαν στο e banking με την αντίστοιχη μείωση του διαθέσιμου υπολοίπου. Μπορώ να κάνω πληρωμή εκείνη την στιγμή ή την επόμενη μέρα πριν εκδοθεί κάποιον λογαριασμός του αντίστοιχου ποσού και να επανέλθει το όριο στα πρότερα επίπεδα. π.χ. 1000 ευρώ όριο -50 αγορά = 950 την άλλη μέρα πληρώνω 50 πάλι διαθέσιμα 1000 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος εαν ισχύει το αντίστοιχο και στην Πειραιώς ; Μπορείς και στις δύο. Η διαφορά είναι ότι στην άλφα θυμάμαι ότι ελευθέρωνε επιτόπου το πιστωτικό όριο ενώ στην Πειραιώς πρέπει να το κάνεις μέχρι τις 18:00 για να γίνει την επόμενη εργάσιμη αλλιώς 2 εργάσιμες. :X Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μπορείς και στις δύο. Η διαφορά είναι ότι στην άλφα θυμάμαι ότι ελευθέρωνε επιτόπου το πιστωτικό όριο ενώ στην Πειραιώς πρέπει να το κάνεις μέχρι τις 18:00 για να γίνει την επόμενη εργάσιμη αλλιώς 2 εργάσιμες. :X ουτε στην αλφα απελευθερωνει επιτοπου το πιστωτικο οριο. αυτο γινεται μονο οταν λογιστικοποιηθει η χρεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στην Alpha το απελευθερώνει επιτόπου... Αυτό το ξέρω. Έχω Alpha και το δουλεύω χρόνια έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 +1 για την Alpha. Αυτό που αργεί να αλλάξει και θέλει καμία μέρα συνήθως είναι το υπόλοιπο που χρωστάς. Αλλά το πιστωτικό όριο, αυτό δηλαδή που γράφει "διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές εφάπαξ" ενημερώνεται άμεσα όταν κάνεις πληρωμή. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 κανετε λαθος και οι δυο. αν εχεις πχ πιστωτικο οριο 1000 ευρω και κανεις μια αγορα 1000 ευρω και αμεσως να εξοφλησεις το συνολο της οφειλης μεχρι να λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη, συνηθως 2-3 μερες, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ξανα την καρτα. μπορει να δειχνει διαθεσιμο οριο 1000 ευρω αλλα η καρτα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. για οσους δεν πειθονται μια δοκιμη θα τους πεισει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση χωρίς να ξέρω κάτι. Αυτό που σου αναφέρω με την Alpha είναι 1000% σίγουρο όχι για δυο τρεις μέρες αλλά για το επόμενο δευτερόλεπτο! Έχω κάνει συναλλαγή 1200 ευρώ με πιστωτικό όριο 1000 ευρώ σπάζοντας την σε 2 600, κάνοντας το εξής μέσα στο μαγαζί, 600 χρέωση, κατευθείαν 600 πληρωμή και 600 χρέωση. Μάντεψε διαθέσιμο υπόλοιπο 400. Δεν ήταν αυτή η απορία μου για την Alpha που ξέρω πως λειτουργεί αλλά για την Πειραιώς. Η Πειραιώς ξέρεις λοιπόν ότι λειτουργεί με λογιστικοποίηση του ποσού μετά από 2 ημέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 κανετε λαθος και οι δυο. αν εχεις πχ πιστωτικο οριο 1000 ευρω και κανεις μια αγορα 1000 ευρω και αμεσως να εξοφλησεις το συνολο της οφειλης μεχρι να λογιστηκοποιηθει η συναλλαγη, συνηθως 2-3 μερες, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ξανα την καρτα. μπορει να δειχνει διαθεσιμο οριο 1000 ευρω αλλα η καρτα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. για οσους δεν πειθονται μια δοκιμη θα τους πεισει.Συγγνώμη που επιμένω, αλλά δεν είναι έτσι. Το έχω δοκιμάσει. Είχα την κάρτα γεμάτη, την ξόφλησα και μισή ώρα μετά έκανα αγορά αρκετά μεγάλης αξίας. Πάνε χρόνια από τότε, δεν είχα κάνει ακόμη e-banking, αλλά σε ερώτηση στο atm το πιστωτικό όριο είχε απελευθερωθεί. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος, είχα πάει μαζί με δεύτερη κάρτα, στην περίπτωση που δεν περνούσε, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Από τότε το έχω κάνει άλλες δύο φορές, και πάλι δεν έχει κανένα θέμα. Στην alpha ενημερώνεται άμεσα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Φίλε μου δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση χωρίς να ξέρω κάτι. Αυτό που σου αναφέρω με την Alpha είναι 1000% σίγουρο όχι για δυο τρεις μέρες αλλά για το επόμενο δευτερόλεπτο! Έχω κάνει συναλλαγή 1200 ευρώ με πιστωτικό όριο 1000 ευρώ σπάζοντας την σε 2 600, κάνοντας το εξής μέσα στο μαγαζί, 600 χρέωση, κατευθείαν 600 πληρωμή και 600 χρέωση. Μάντεψε διαθέσιμο υπόλοιπο 400. Δεν ήταν αυτή η απορία μου για την Alpha που ξέρω πως λειτουργεί αλλά για την Πειραιώς. Η Πειραιώς ξέρεις λοιπόν ότι λειτουργεί με λογιστικοποίηση του ποσού μετά από 2 ημέρες? Σε μένα σε Alpha πέρασα μια φορά το όριο και ενώ έδειχνε κανονικά στο e banking σε επόμενη συναλλαγή δεν πήρε την κάρτα. Και έχω αυτόματη εξόφληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Όταν λες αυτόματη εξόφληση τι εννοείς; Σου κρατάει από λογαριασμό αυτόματα; Και πόσα; Όσα χρωστάς συνολικά; Την ελάχιστη καταβολή; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μην μπερδεύετε την αυτόματη εξόφληση. Η αυτόματη εξόφληση ισχύει όταν εκδοθεί ο λογαριασμός και στην αναγραφόμενη ημερομηνία πληρωμής θα πληρωθεί αυτόματα. Δλδ εαν έχεις όριο 1000 και κάνεις μια αγορά 1000 σήμερα 04/09 έστω ότι ο λογαριασμός σου εκδίδεται 08/09 με πληρωμή 15/09 μέχρι τις 15/09 η κάρτα σου δεν θα έχει υπόλοιπο. Από τις 16/09 θα έχει. Εγώ δεν μιλάω γιαυτό και μιλάω μόνο για την alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Όταν λες αυτόματη εξόφληση τι εννοείς; Σου κρατάει από λογαριασμό αυτόματα; Και πόσα; Όσα χρωστάς συνολικά; Την ελάχιστη καταβολή; Sent from my Galaxy S10e Να τα κρατάει όλα. Όταν εξοφληθηκε όλο το ποσό της κάρτας στην λήξη του λογαριασμού την άλλη μέρα ενώ στο ebanking φαινόταν το πιστωτικό όριο της κάρτας κανονικό στην επόμενη χρήση της κάρτας την ακύρωσε γιατί δεν έχει λογιστικοποιηθεί από την τράπεζα. Τι δεν καταλαβαίνετε;; Αφού μου έχει συμβεί με την Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Να τα κρατάει όλα. Όταν εξοφληθηκε όλο το ποσό της κάρτας στην λήξη του λογαριασμού την άλλη μέρα ενώ στο ebanking φαινόταν το πιστωτικό όριο της κάρτας κανονικό στην επόμενη χρήση της κάρτας την ακύρωσε γιατί δεν έχει λογιστικοποιηθεί από την τράπεζα. Τι δεν καταλαβαίνετε;; Αφού μου έχει συμβεί με την Alpha. ο καθενας εχει την αποψη του, ορισμενοι απλα δεν θελουν να καταλαβουν ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη που επιμένω, αλλά δεν είναι έτσι. Το έχω δοκιμάσει. Είχα την κάρτα γεμάτη, την ξόφλησα και μισή ώρα μετά έκανα αγορά αρκετά μεγάλης αξίας. Πάνε χρόνια από τότε, δεν είχα κάνει ακόμη e-banking, αλλά σε ερώτηση στο atm το πιστωτικό όριο είχε απελευθερωθεί. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος, είχα πάει μαζί με δεύτερη κάρτα, στην περίπτωση που δεν περνούσε, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Από τότε το έχω κάνει άλλες δύο φορές, και πάλι δεν έχει κανένα θέμα. Στην alpha ενημερώνεται άμεσα. Sent from my Galaxy S10e την ειχες γεματη; δηλαδη χρεωμενη φανταζομαι. αν καταλαβαινω σωστα, δεν διαφωνουμε σε κατι. οταν οι συναλλαγες με τις οποιες χρεωσες την καρτα εχουν λογιστηκοποιηθει, απο την στιγμη που θα εξοφλησεις το χρεος σου το οριο επανερχεται στο επομενο δευτερολεπτο. εγω αναφερομαι στην περιπτωση που οι συναλλαγες μεσω των οποιων εχεις χρεωσει την καρτα ΔΕΝ εχουν λογιστηκοποιηθει. σε αυτην την περιπτωση και ολο το χρεος να εξοφλησεις, παροτι γραφει διαθεσιμο υπολοιπο το συνολο του πιστωτικου οριου παρολα αυτα καμια περαιτερω συναλλαγη δεν θα προχωρησει επιτυχως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Τότε συμφωνούμε, αν και φαινόταν το αντίθετο. Όντως, αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Ωστόσο ο φίλος πιο πάνω με τις 2 συναλλαγές των 600€ λέει ότι το έκανε και πέρασε. Δεν ξέρω, αν υπάρχει άλλη εξήγηση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts