hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μιλησα με την alpha, η premium bonus μου θα αντικατασταθει με gold mastercard και η notos με απλη bonus mastercard (περιμενω απλα διευκρινηση τι θα ισχυει για τα notos που κανονικα η notos amex εδινε 20 ποντους για καθε ευρω) Έμενα παντός η dynamic amex που είχα θα πάψει να ισχύει άρα πάνε και τα προνομία του 3% σε super market. Σου είπαν αν θα δίνεις συνδρομή για την Gold mastercard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Οχι αλλα θα ρωτησω οταν με παρουν να διευκρινισουν τι θα γινει με τους ποντους απο τα notos. Λογικα θα ισχυει οτι και στις χρεωστικες που αλλαξαν, για τον πρωτο χρονο ως εχει η premium bonus και απο τον επομενο η κανονικη συνδρομη που ειναι 50 απ οτι βλεπω.. Η gold mastercard, περα απο τους 2πλασιους ποντους (που τους ειχαμε ετσι και αλλιως με την premium bonus), εχει κανα αλλο καλο πλεονεκτημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Οχι αλλα θα ρωτησω οταν με παρουν να διευκρινισουν τι θα γινει με τους ποντους απο τα notos. Λογικα θα ισχυει οτι και στις χρεωστικες που αλλαξαν, για τον πρωτο χρονο ως εχει η premium bonus και απο τον επομενο η κανονικη συνδρομη που ειναι 50 απ οτι βλεπω.. Η gold mastercard, περα απο τους 2πλασιους ποντους (που τους ειχαμε ετσι και αλλιως με την premium bonus), εχει κανα αλλο καλο πλεονεκτημα; Αυτά είναι τα επιπλέον: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αγορών και διπλασιασμού εγγυήσεως, χωρίς χρέωση Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας σε περίπτωση απάτης ή κακής εξυπηρετήσεως από ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς χρέωση Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς χρέωση. Επιπλέον, η κάρτα σας συμμετέχει στο Βοnus Exclusive και σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε αξέχαστες εμπειρίες και να αποκτήσετε μοναδικά προϊόντα από τον ηλεκτρονικό κατάλογο. Ειδικότερα, ως μέλη του Bonus Exclusive, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα απευθείας από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των Συνεργατών του Προγράμματος και να τα παραλάβετε εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Ειχε ασφαλιστική κάλυψη κτλ....είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι αμε, την είχα χρησιμοποιήσει κι' όλας για ενα κινητο που μου είχαν κλέψει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ναι αμε, την είχα χρησιμοποιήσει κι' όλας για ενα κινητο που μου είχαν κλέψει ;) ok άπλα στο σίτε της alpha που μπήκα δεν είδα να το αναφέρει. Γράφει τα παρακάτω: Χωρίς συνδρομή, για το πρώτο έτος Παγκόσμια αποδοχή, σε εκατομμύρια επιχειρήσεις Άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα Δυνατότητα Αναλήψεως Μετρητών (Cash Advance) Χρήση της κάρτας, για το «κτίσιμο» του αφορολογήτου σας Εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Δυνατότητα εξοφλήσεως λογαριασμών μέσω πάγιων εντολών Έκδοση έως και δύο πρόσθετων καρτών Ίσως το άλλαξαν στο σιτε...και να το είχε η κάρτα ποιο παλαιά.. Όταν μάθεις για την Notos και σε πάρουν τηλέφωνο πες μας τι σου είπαν. Edited March 1, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Ολα αυτά τα είχε και η premium bonus, εκτός από το bonus exclusive (που δεν με αφορά) :( Απ' ό,τι βλέπω εδώ, η Premium Bonus American Express είχε Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, αλλά όχι Ταξιδιωτική Ασφάλιση και Νομική Προστασία. Edited March 1, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Απ' ό,τι βλέπω εδώ, η Premium Bonus American Express είχε Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών, αλλά όχι Ταξιδιωτική Ασφάλιση και Νομική Προστασία. Πολυ σωστός η gold έχει και ταξιδιωτική ασφάλιση και νομική προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι τώρα το βλέπω, δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλεια και νομική κάλυψη. Θα ενημερώσω για την notos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Μιλησα με την alpha, η premium bonus μου θα αντικατασταθει με gold mastercard και η notos με απλη bonus mastercard (περιμενω απλα διευκρινηση τι θα ισχυει για τα notos που κανονικα η notos amex εδινε 20 ποντους για καθε ευρω) Πήρες απλά στην εξυπηρέτηση και ρώτησες ή σε πήραν αυτοί; Κι εγώ την amex notos έχω και τη blue amex. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ειχα παρει στην εξυπηρετηση για να ακυρωσω την χρεωστικη mastercard που μου εβγαλαν σε αντικτασταση της amex και επ ευκαιριας τους ρωτησα και αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι τώρα το βλέπω, δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλεια και νομική κάλυψη. Θα ενημερώσω για την notos. Επίσης η gold έχει επιτόκιο 15,75% και η premium amex 17,75% αν ενδιαφέρει κάποιον το χαμηλότερο επιτόκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μίλησα και εγώ με άλφα σήμερα και μένα μου είπαν ότι η blue θα γίνει gold MasterCard η platinum (που δε βλέπω να υπάρχει τέτοια κάρτα στο σάιτ) ενώ η notos θα γίνει απλή MasterCard. Μου είπε ότι μόνο το πλαστικό θα αλλάξει οπότε οι όροι θα μείνουν ίδιοι με αυτές που έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δηλαδη η αμερικαν μπλου που 8πλασιαζει το bounus στους μεγαλους θα το κανει η μαστερκατ γκολντ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δηλαδη η αμερικαν μπλου που 8πλασιαζει το bounus στους μεγαλους θα το κανει η μαστερκατ γκολντ?Τι να σου πω αρχικά μου είπε ότι θα γίνουν απλές MasterCard και όταν της είπα ότι έχω ήδη μου ζήτησε αριθμό και είδε ότι είναι η blue και μου λέει ότι όπως βλέπει όλες οι blue θα γίνουν gold λέει. Το βασικό είναι ότι παραμένουν οι ίδιοι όροι όχι της καινούργιας οπότε μόνο το πλαστικό αλλάζει. Αλλά ας περιμένουμε για σίγουρα τις επιστολές αντικατάστασης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Η gold παντός έχει 50€ συνδρομή μετά τον πρώτο χρόνο. Η blue είχε συνδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Η gold παντός έχει 50€ συνδρομή μετά τον πρώτο χρόνο. Η blue είχε συνδρομή; Οι όροι θα μεταφερθούν (grandfathered που λένε και οι Αμερικάνοι) και στις νέες κάρτες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ρώτησες και σου είπαν ότι η gold δεν θα έχει συνδρομή;; Τον δεύτερο χρόνο 50€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ρώτησες και σου είπαν ότι η gold δεν θα έχει συνδρομή;; Τον δεύτερο χρόνο 50€? παλιότερα αρκετές κάρτες ήταν free με την προϋπόθεση ότι κάνεις κάποια χρήση (πχ >2500€) ΄τωρα όμως προσοχή γιατί τον 2ο χρόνο έχουν συνδρομή. έχω βάλει υπενθύμιση την Miles & bonus να την ακυρώσω σε ένα χρόνο γιατί αν πληρώνω συνδρομή τι να την κάνω την έκπτωση άσε που η ryanair έχει καλύτερες τιμές και χωρίς να καταναλώνω μίλια! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 παλιότερα αρκετές κάρτες ήταν free με την προϋπόθεση ότι κάνεις κάποια χρήση (πχ >2500€) ΄τωρα όμως προσοχή γιατί τον 2ο χρόνο έχουν συνδρομή. έχω βάλει υπενθύμιση την Miles & bonus να την ακυρώσω σε ένα χρόνο γιατί αν πληρώνω συνδρομή τι να την κάνω την έκπτωση άσε που η ryanair έχει καλύτερες τιμές και χωρίς να καταναλώνω μίλια! και σε παει και τουρισμο σε αχετα αεροδρομια (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) παλιότερα αρκετές κάρτες ήταν free με την προϋπόθεση ότι κάνεις κάποια χρήση (πχ >2500€) ΄τωρα όμως προσοχή γιατί τον 2ο χρόνο έχουν συνδρομή. έχω βάλει υπενθύμιση την Miles & bonus να την ακυρώσω σε ένα χρόνο γιατί αν πληρώνω συνδρομή τι να την κάνω την έκπτωση άσε που η ryanair έχει καλύτερες τιμές και χωρίς να καταναλώνω μίλια! Αυτο ακριβώς λέω και Εγώ γι'αυτό ρώτησα τον φιλο για να είναι σίγουρος οτι δεν θα δώσει 50€ τον δεύτερο χρόνο. Οι χρυσές κάρτες έχουν δωρεάν συνδρομή μονο για τους παρακάτω: Δωρεάν συνδρομή για το 1ο έτος και διατηρείται δωρεάν για τα επόμενα έτη, εφόσον κατά την επέτειο του προϊόντος, η αθροιστική ετήσια χρήση της χρεωστικής κάρτας Gold Enter Bonus Mastercard ή Gold Enter Bonus American Express και των αναγραφόμενων Χρυσών καρτών είναι 4.000 Ευρώ και άνω. Εκει που γράφει <<αναφερόμενων Χρυσων καρτων>> αφορά τις χρυσές πιστωτικές κάρτες visa και mastercard και μονο για τους διακεκριμένους πελάτες gold personal banking. Οι υπόλοιποι που έχουν χρυσές πιστωτικές κάρτες πληρώνουν κανονικά 50€ τον δεύτερο χρονο ανεξάρτητα αν θα κάνουν συνολικές αγορές 4000€ Edited March 3, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) Ρώτησες και σου είπαν ότι η gold δεν θα έχει συνδρομή;; Τον δεύτερο χρόνο 50€?Η απάντηση ήταν ότι θα μεταφερθεί με τους ίδιους όρους δηλαδή της λέω αν την έχω χωρίς συνδρομή θα συνεχίσει έτσι; Μου είπε ναι απλά ολα αυτά μένουν να επαληθευτούν αφού παραλάβουμε κάρτες και περάσει κι ένα διάστημα. Προφανώς αν είναι να πληρώνω συνδρομή θα φάει σουτ στη λήξη του χρόνου. Γιατί καλοί οι διπλοί ποντοι αλλά αν είναι να δίνεις έστω και 30€ το χρόνο δεν αξίζει το κόπο. Έχω άλλωστε δύο αρχαίες bonus από τις χρυσές εποχές που ήταν δωρεάν για πάντα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 3, 2019 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 αν είναι να δίνεις έστω και 30€ το μήνα Με το χρονο ειναι οι συνδρομες καρτων . προφανως εκανες λαθος πληκτρολογηση αλλα το γραφω για τις εντυπωσεις που δημιουργουνται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Με το χρονο ειναι οι συνδρομες καρτων . προφανως εκανες λαθος πληκτρολογηση αλλα το γραφω για τις εντυπωσεις που δημιουργουνταιΣωστός το διόρθωσα για να μη μπερδευτεί κανένας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts