dimi_1982 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 To ebanking της Πειραιως φρεσκαριστηκε ναι σου λεει να το δεις πως ειναι διοτι σε ολους θα αλλαξει απο 5/2. αλλα και παλι ευτυχως μοιαζει στο παλιο διοτι δεν βολευει να ψαχνεις αυτο που θελεις και να χανεις χρονο. αυτο με την αποταμιευση που εχει κατω δεξια δεν εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για χρεωστική μιλάς; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρεωστική ή πιστωτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Χρεωστική Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 αυτο με την αποταμιευση που εχει κατω δεξια δεν εχω καταλαβει. Δεν το έχω δει, απλά αν είναι η αποταμίευση που διαφημίζουν, έχει ως εξής. Αγοράζεις κάτι με την κάρτα και κοστίζει 1.70 ευρώ. Έστω ότι έχεις δηλώσει να στρογγυλοποιούνται όλες οι χρεώσεις σου στο ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι από το λογαριασμό σου θα τραβήξει 2 ευρώ. Τα 1.70 θα πάνε στον έμπορο τα 2.00-1.70 = 0.30 λεπτά θα μπούν στην αποταμίευση. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Ακριβώς το ίδιο είναι αν έχεις δηλώσει να στρογγυλοποιούνται στα 5 ευρώ. Έστω χρέωση 5.80 ευρώ Στρογγυλοποίηση στα 10 ευρώ 4.20 ευρώ στην αποταμίευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 To ebanking της Πειραιως φρεσκαριστηκεΤην εφαρμογή να βελτιωσουν ποτέ, ή ακόμα καλύτερα να ξαναφτιαξουν την wallet Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλημερα θελω τη βοηθεια σας πριν αρχισω να τρεχω στις τραπεζες.Ενδιαφερομαι για στεγαστικο δανειο περιπου 70000 ξερετε τι παιζει;;τι χρειαζεται να πληρεις κτλ;;για αγορα σπιτιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaran Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Χρεωστική ή πιστωτική; https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/nea-karton/metaptosi-karton-amex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) καλησπέρα μου έστειλε ένας φίλος μου πρόκληση με SMS στο κινητό για την κάρτα bleep της άλφα μπάνκ και κάθε φορά που προσκαλεις κάποιον κέρδιζεις δέκα ευρώ και αυτός που προσκάλεσες κερδίζει 5 ευρώ. από ότι είδα η έκδοση της κάρτας είναι 5 ευρώ αλλά είναι δωρεάν έως 30/4/19 δείτε εδώ https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/mobile-apps/bleep μακάρι να κέρδιζες μπόνους πόντους θα την έβγαζα. Edited January 31, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Σε δοκιμή χθες για αποστολή ποσού με iris μέσω Πειραιώς δεν εμφάνισε καμία έξτρα χρέωση παρόλο που στην ανακοίνωση γράφει ότι θα χρεώνει πάγιο από 29/1. Χθες σε δοκιμή πάντως έστειλε κανονικά χωρίς κάτι έξτρα. Λέτε να το ανέβαλε μέχρι να το βάλουν και οι άλλες τράπεζες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Καλησπέρα σας.Ηθελα να ρωτήσω κ εγώ για υπεραναληψη.Ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος με εκκαθαριστικο 6000.Πιστεύετε ότι έχει πιθανότητές και για τι ποσό;από εθνική τράπεζα. θελει 10.000+ευρω εκκαθαριστικο για αιτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Σε δοκιμή χθες για αποστολή ποσού με iris μέσω Πειραιώς δεν εμφάνισε καμία έξτρα χρέωση παρόλο που στην ανακοίνωση γράφει ότι θα χρεώνει πάγιο από 29/1. Χθες σε δοκιμή πάντως έστειλε κανονικά χωρίς κάτι έξτρα. Λέτε να το ανέβαλε μέχρι να το βάλουν και οι άλλες τράπεζες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει για επαγγελματική χρήση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 H Εθνική έβγαλε νέο mobile banking για iphone https://itunes.apple.com/gr/app/nbg-mobile-banking/id342152889?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Όντως πολύ ωραίο και μοντέρνο καμία σχέση με το προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά ερώτηση πήγα στην eurobank για να ρωτήσω γαι πιστωτική. Μου είπαν ότι έχει χρέωση 30Ε για ασφάλεια. Τί πάει να πει αυτό; Ξέρει κάποιος να μου πει; Είναι υποχρεωτικό αυτό για να βγάλω κάρτα; Edited February 4, 2019 by Dpan9 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Γνωρίζει κάποιος πως υπολογίζεται το επιτόκιο αγορών στης πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς;Με είπαν στο τηλεφωνικό κέντρο το πόσο*το επιτόκιο*της ήμερες μέχρι την συνολική εξόφληση της συναλλαγής/365 (Η κάτι παρόμοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Πολύ σωστά έτσι υπολογίζεται , αλλά από την ημερομηνία συναλλαγής και όχι από την ημέρα λήξης του λογαριασμού,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει παιδιά; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καλησπέρα παιδιά ερώτηση πήγα στην eurobank για να ρωτήσω γαι πιστωτική. Μου είπαν ότι έχει χρέωση 30Ε για ασφάλεια. Τί πάει να πει αυτό; Ξέρει κάποιος να μου πει; Είναι υποχρεωτικό αυτό για να βγάλω κάρτα; Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις απευθείας στην Eurobank (θεωρώ απίθανο να είναι υποχρεωτικό). Η Πειραιώς έχει κάτι αντίστοιχο με 30 ευρώ το χρόνο, για ασφάλιση όχι μόνο της κάρτας αλλά και άλλων (π.χ. κλειδιά, διαβατήριο/ταυτότητα, χαρτοφύλακα/τσάντα κλπ.), όπου σε αποζημιώνει μέχρι ένα ποσό σε περίπτωση κλοπής τους. Στην Πειραιώς ήταν προαιρετικό και δεν το επέλεξα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Νομίζω 18€ ήταν, δεν ξέρω αν ακριβυνε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μου ήρθε και εμένα η καινούρια διάφανη κάρτα enter bonus. Πολύ ωραία. Την κοιτούσαν καλά καλά σε 5-6 μαγαζιά που βγήκα για ψώνια σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μια ερωτηση για οσους γνωριζουν. Οι e-συναλλαγες της Eurobank, περιλαμβανουν την αποστολη εμβασματος στο εξωτερικο (SEPA)? Απαξ και οι προυποθεσεις εκπληρωνται, δεν πρεπει να ειναι δωρεαν πλεον (και) αυτες οι συναλλαγες? Οι προυποθεσεις ειναι 10Κ (min) συνδεδεμενος λογαριασμος (μεσο υπολοιπο το μηνα) ή 3Κ (min) αν πληρωνεται και η μισθοδοσια στο συνδεδεμενο λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Οι δωρεάν συναλλαγές δεν περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή ή δωρεάν λήψη χρημάτων από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Οι δωρεάν συναλλαγές δεν περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή ή δωρεάν λήψη χρημάτων από το εξωτερικό. Το φανταστηκα. Αλλα πως ειναι δυνατον εφοσον και αυτες οι συναλλαγες γινονται μεσω του διαυλου των μεταφορων (internet banking). Εφοσον ειναι και αυτες SEPA. SEPA transfers (EUR TO EUR) παντως ευτυχως κανω δωρεαν ΠΑΝΤΟΥ στον κοσμο απο Barclays (τι και αν θεωρητικα εχει ως βαση το UK/GBP). Μηδεν fees αλλα δυστυχως και (saving) interest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts