doganos Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 1) Μασουτης τουλαχιστον που ξερω εγω. 2) Για πια προσφορα μιλας ακριβως; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 ερωτησεις περι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 1) υπαρχει καποια μεγαλη εταιρεια πχ. Μασουτης, Σκλαβενιτης, ΕΚΟ, ΙΚΕΑ που δεχονται και εξαργυρωση ποσου κατω των δεκα ευρω; 2) με αφορμη την προσφορα για εξαργυρωση στον Μασουτη: πχ. αν κανω 10 ευρω εξαργυρωση, θα μου πιστωθουν δυο ευρω στο προγραμμα;Και στον Σκλαβενίτη μπορείς να εξαργυρώσεις κάτω από 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 ερωτησεις περι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 1) υπαρχει καποια μεγαλη εταιρεια πχ. Μασουτης, Σκλαβενιτης, ΕΚΟ, ΙΚΕΑ που δεχονται και εξαργυρωση ποσου κατω των δεκα ευρω; 2) με αφορμη την προσφορα για εξαργυρωση στον Μασουτη: πχ. αν κανω 10 ευρω εξαργυρωση, θα μου πιστωθουν δυο ευρω στο προγραμμα; 2) ναι αν το κανεις μεχρι 14/7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εξαργύρωση μικροποσών επιστροφής Eurobank έχω κάνει πριν κάνα χρόνο+ στο everest. Όλους εσάς που σας πήραν από Eurobank και λέτε ότι σας έβγαλαν πιστωτική σχετικά εύκολα, μισθοδοτείστε μήπως από κει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σήμερα μου ήρθε δοκιμαστικό για το καινούριο ebanking της eurobank (ο λόγος είναι γιατί λέει ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ). Έχει έρθει και σε άλλους το email ή ισχύει ότι το χρησιμοποιώ πολύ; Εξαργύρωση μικροποσών επιστροφής Eurobank έχω κάνει πριν κάνα χρόνο+ στο everest. Όλους εσάς που σας πήραν από Eurobank και λέτε ότι σας έβγαλαν πιστωτική σχετικά εύκολα, μισθοδοτείστε μήπως από κει; Προσωπικά ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Σήμερα μου ήρθε δοκιμαστικό για το καινούριο ebanking της eurobank (ο λόγος είναι γιατί λέει ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ). Έχει έρθει και σε άλλους το email ή ισχύει ότι το χρησιμοποιώ πολύ; Προσωπικά ναι. email δεν ειδα να ερθει παντως η σελιδα του ebanking στον υπολογιστη εχει επιλογη να πας στο νεο, και το χρησιμοποιησα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Εσάς σας άρεσε; Γτ εμένα δε με ενθουσίασε καθόλου σαν περιβάλλον ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Πως το ενεργοποιήσατε γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα μέσα στο ebanking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) email δεν ειδα να ερθει παντως η σελιδα του ebanking στον υπολογιστη εχει επιλογη να πας στο νεο, και το χρησιμοποιησα Να 'χαμε να λέγαμε ήταν το email. :) Δεν ενθουσιάστηκα να πω την αλήθεια, αλλά είναι ακόμα λειψό, οπότε θα σιγουρέψουμε μόλις το δούμε λίγο πιο ολοκληρωμένο. Βέβαια να πω και την αλήθεια μου, στην αρχή μπορεί να μας φαίνεται κάπως, αλλά η πορεία θα δείξει Πως το ενεργοποιήσατε γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα μέσα στο ebanking Μόλις συνδεθείς είναι πάνω δεξιά. Λίγο πιο κάτω από το κουμπί "αποσύνδεση". Edited July 5, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Σήμερα μου ήρθε δοκιμαστικό για το καινούριο ebanking της eurobank (ο λόγος είναι γιατί λέει ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ). Έχει έρθει και σε άλλους το email ή ισχύει ότι το χρησιμοποιώ πολύ; Προσωπικά ναι. Και σε μένα τα ίδια είπανε. 200 φορές έχω μπει λέει φέτος :lol: Πρώτες εντυπώσεις ψιλοαρνητικές πάντως. Σε tablet μπορεί να δείχνει καλά, σε λάπτοπ 13άρι με 2k οθόνη θέλει σκρολάρισμα και είναι κομματάκι κουραστική η πλοήγηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εγώ εξακολουθώ να μην το έχω.Στέλνεται κανένα screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εγώ εξακολουθώ να μην το έχω.Στέλνεται κανένα screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 screenshot απο τη νεα μορφη του site εννοει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Από το νέο site εννοούσα αλλά πάντως αυτό το Μετάβαση στο νέο eBanking δεν το έχω.Προφανώς γίνεται σταδιακά για τους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά είναι λίγο δύσκολο μιας και είναι αρκετά μεγάλα τα εικονίδια και τα ποσά είναι φάτσα φόρα. Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να κάνω edit τα screenshots. Μπορεί να τα καταφέρω αργά το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Και εμενα μου ηρθε το mail για μεταβαση στο νεο site. Το δοκιμασα και οκ φαινεται φυσικα πιο μοντερνο. Οταν θα δουμε πως θα ειναι η τελικη εκδοση και το κυριοτερο πως θα ειναι και η εφαρμογη τα ξαναλεμε. 2018 και στην εφαρμογη δεν εχουν ακομα login με δαχτυλικο αποτυπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Η υπηρεσία alpha alerts για να έρχεται ειδοποίηση για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας έχει χρέωση ακόμα και αν στέλνουν ειδοποίηση μέσω email? Υπάρχει γενικά κάποια υπηρεσία για alerts στην alpha bank χωρίς χρέωση? Πχ στην eurobank μέσω email έρχονται ειδοποιήσεις για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας χωρίς χρέωση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Η υπηρεσία alpha alerts για να έρχεται ειδοποίηση για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας έχει χρέωση ακόμα και αν στέλνουν ειδοποίηση μέσω email? Υπάρχει γενικά κάποια υπηρεσία για alerts στην alpha bank χωρίς χρέωση? Πχ στην eurobank μέσω email έρχονται ειδοποιήσεις για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας χωρίς χρέωση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Βεβαίως υπάρχει αυτη η δυνατότητα.Αν επιλέξεις ειδοποίηση μόνο μέσω e-mail,χωρίς τα sms, και επιλέξεις επίσης για την χρεωστική κάρτα ενεργοποίηση στην ένδειξη: Επιθυμώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις και για τις κινήσεις του λογαριασμού αυτού που γίνονται με χρήση κάρτας, δεν υπάρχει καμια χέωση.Δες την εικόνα απο το Demo του web αν θες, πρώτα επιλέγεις Δημιουργία ειδοποιήσεως και μετά ξεκλικάρεις την ένδειξη sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Η υπηρεσία alpha alerts για να έρχεται ειδοποίηση για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας έχει χρέωση ακόμα και αν στέλνουν ειδοποίηση μέσω email? Υπάρχει γενικά κάποια υπηρεσία για alerts στην alpha bank χωρίς χρέωση? Πχ στην eurobank μέσω email έρχονται ειδοποιήσεις για κινήσεις λογαριασμού και κάρτας χωρίς χρέωση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Με email είναι δωρεάν στην Alpha Bank για τον λογαριασμό, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα αλλά θα το ήξερα γιατί έχω ειδοποίηση για κάθε κίνηση στο λογαριασμό με email και αν άλλαζε κάτι θα ερχόταν κάνα mail από την τράπεζα που θα το λεγε. Για τις κάρτες δεν ξέρω. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 τα emails στην alpha δεν χρεώνονται, μόνο τα sms χρεώνονται Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θεωρείτε ότι υπάρχει λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος κάρτες τύπου revolut ή Ν26 πλέον; Αν ναι ποια απ τις δύο πιστεύετε ότι είναι προτιμώτερη και γιατί; Ευχαριστώ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θεωρείτε ότι υπάρχει λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος κάρτες τύπου revolut ή Ν26 πλέον; Αν ναι ποια απ τις δύο πιστεύετε ότι είναι προτιμώτερη και γιατί; Ευχαριστώ! εξαρταται τι ακριβως θελεις να πετυχεις χρησιμοποιωντας αυτες τις καρτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Αυτό ρωτάω αν υπάρχει λόγος να τις χρησιμοποιούμε. Με τα capital control ας πούμε η ρεβολουτ είχε χρήση για αγορές από εξωτερικό. Πλέον έχει να προσφέρει κάτι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Αυτό ρωτάω αν υπάρχει λόγος να τις χρησιμοποιούμε. Με τα capital control ας πούμε η ρεβολουτ είχε χρήση για αγορές από εξωτερικό. Πλέον έχει να προσφέρει κάτι; Τα capital controls συνεχίζουν να υπάρχουν. Πάντα είχε και πάντα θα έχει χρήση η Revolut και οι παρόμοιες. Ακόμα περισσότερο τώρα μη σου πω. Δεν μπορεί να βάλει χέρι εκεί το Ελληνικό "κράτος" (ούτε καν να δει πρακτικά). Παρέχουν καλύτερες ισοτιμίες και μικρότερες ή μηδενικές προμήθειες για αγορές σε άλλο νόμισμα. Εϊναι βολικότερες σε χρήση λόγω πιο προηγμένων εφαρμογών στα κινητά. Παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην ανταλλαγή χρηματικών ποσών μεταξύ των χρηστών τους χωρίς προμήθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αυτό ρωτάω αν υπάρχει λόγος να τις χρησιμοποιούμε. Με τα capital control ας πούμε η ρεβολουτ είχε χρήση για αγορές από εξωτερικό. Πλέον έχει να προσφέρει κάτι; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εμπιστευεσαι δλδ τις ελληνικές τράπεζες? :confused: - δεν υπάρχει απορρητο - οποιος γουστάρει βάζει χέρι στον λογαριασμό σου - αν φαινονται λεφτά-τοκοι μπορεί να την πατήσεις με την εφορία αναλογα με την περιπτωση - capital controls με οτι σημαινει αυτο για το κατα ποσο γινονται δεκτές οι ελληνικες καρτες έτσι ενδεικτικα μερικοι καλοι λογοι... Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts