Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Έχει βγάλει ανακοίνωση η WINBANK ότι όλες οι πληρωμές στον εφκα θα γίνουν 18/5. Την είδα σήμερα το πρωί στο App της πειραιως

γιατί μόνο πρώτο χρόνο είναι free η συνδρομή αποσο λέει. δεν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη αγορά εκτός της tv και δεν βλέπω το λόγο να την κρατήσω αφού την ξεχρεωσω.

Όπως είπαν και τα παιδιά μπορείς κάθε 1-2 χρόνια που λήγει η δωρεάν συνδρομή να ζητάς την επέκταση της δωρεάν συνδρομής και αν δεν στην δώσουν έτσι, τότε ζητάς ακύρωση για αυτόν τον λόγο και 99,9% θα στο κάνουν. Στην τελική αντί να πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου με την χρεωστική σου, το κάνεις με την πιστωτική και απλώς την ξεχρεώνεις κάθε μήνα. Έτσι σίγουρα έχεις αρκετές συναλλαγές για να στο κάνουν χωρίς να ζητήσεις ακύρωση. Εγώ έτσι το κάνω και με Πειραιώς και με Eurobank που έχω.

Google Pixel 6 Pro

Έχει βγάλει ανακοίνωση η WINBANK ότι όλες οι πληρωμές στον εφκα θα γίνουν 18/5. Την είδα σήμερα το πρωί στο App της πειραιως

Η ανακοίνωση αφορα το ποτε θα γινουν οι χρεωσεις του μηνα σε οσους εχουν δωσει παγια εντολη πληρωμης

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

παντως για εκδοση πιστωτικης και χωρις να εχεις μισθοδοσια στη τραπεζα, υπαρχουν πιθανοτητες να εκδοθει.

καλησπέρα όποιος κάνει αίτηση για κάρτα , πχ εγώ έκανα αίτηση για έκδοση χρεωστικής κάρτας master card διότι η visa δεν αντέχεται θέλει πέταμα. ( δεν σε αφήνει να κάνεις παραπάνω από 2 συναλλαγές και επάνω την ίδια ημέρα, σταματάει στις δυο. ). και μέσα σε δυο ημέρες που μπήκα στο internet banking είδα ότι υπήρχε η κάρτα ενώ εγώ δεν την έχω παραλάβει. τέλος πάντων μπήκα και άλλαξα το ημερήσιο όριο συναλλαγών και το ημερήσιο όριο αναλήψεων το πήρε κανονικά. επίσης , επειδή ξέρω ότι έχει αλλάξει το σύστημα και όταν θα πάρω την κάρτα από το κατάστημα θα πρέπει να στείλω μυνημα για να μου στείλει το pin της κάρτας, πάτησα υπενθύμιση pin και το γλυτώσα μου το έστειλε με μυνημα στο κινητό. ! επίσης μπορώ από το σπίτι μου να ενεργοποιήσω την κάρτα δεν χρειάζεται να το κανω στο ατμ ! είναι πολλές λειτουργίες που λίγος κόσμος το ξέρει. και θα το εκτυπώσω και το δώσω στην υπάλληλο όταν θα πάρω την κάρτα μου λέει δεν γίνεται μόνο στο ατμ ενεργοποιείται η κάρτα! πάντως από κάτω γράφει ότι αφορά και πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες! Edited by JOHNMEGARYTHMOS

παντως για εκδοση πιστωτικης και χωρις να εχεις μισθοδοσια στη τραπεζα, υπαρχουν πιθανοτητες να εκδοθει.

Ναι υπάρχει.

Η διαδικασία αμφισβήτησης συναλλαγές είναι η ίδια για τις χρεωστικές και τις πιστωτικές κάρτες;

Υπάρχει περίπτωση να ευνοούνται οι πιστωτικές περισσότερο;

Η Εθνική τη προμήθεια παίρνει για μετατροπή €/£ ;ή να χρησιμοποιήσω καλύτερα revolut;116£ είναι το ποσό, απλά θέλω να χρησιμοποιήσω την prepaid για πόντους και μβ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

AΠO 10/6/18 TO ΠOΣOΣTO €ΠIΣTPOΦH ΣE EΠIΛEΓMENA ΠPATHPIA EKO, EΛIN & AEGEAN ME ΠIΣTΩTIKEΣ & XPEΩΣTIKEΣ KAPTEΣ EUROBANK ΓINETAI 1% http://WWW.EPISTROFI-EUROBANK.GR

ενταξει το ξεφτιλισαν. 1% και με πιστωτικη.

66% μειωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

AΠO 10/6/18 TO ΠOΣOΣTO €ΠIΣTPOΦH ΣE EΠIΛEΓMENA ΠPATHPIA EKO, EΛIN & AEGEAN ME ΠIΣTΩTIKEΣ & XPEΩΣTIKEΣ KAPTEΣ EUROBANK ΓINETAI 1% http://WWW.EPISTROFI-EUROBANK.GR

66% μειωση

Αν και μισθοδοτουμαι απο την Eurobank δεν χρησιμοποιω τις καρτες της γι αυτο τον λογο. Δεν μου αρεσει το προγραμμα επιβραβευσης που εχει. ο κύριος λογος ειναι οτι δινει επιστροφη ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ καταστηματα και τιποτα στα υπολοιπα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

βλεπουν την αυξηση της χρησης των καρτων κ μειωνουν τις επιστροφες.

66% μειωση

γιατί πόσο ήτανε παλιά; και πήγε στο 1% ? .

Χμ επειδή διαβάζω διάφορα και κάποιες παραπάνω ανέφερε περί του προγράμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ το ποσό της επιστροφής ΔΕΝ το δίνει η τράπεζα αλλά παρακρατειται από τον επαγγελματία που θα επιλέξει το ποσοστό της επιστροφής

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mate 10 Pro

Χμ επειδή διαβάζω διάφορα και κάποιες παραπάνω ανέφερε περί του προγράμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ το ποσό της επιστροφής ΔΕΝ το δίνει η τράπεζα αλλά παρακρατειται από τον επαγγελματία που θα επιλέξει το ποσοστό της επιστροφής

δεν πληρώνεται όλο από τον έμπορο, αλλά συμμετέχουν και ο έμπορος και η τράπεζα. Επίσης ο έμπορος έχει πολλά οφέλη από τα προγράμματα των τραπεζών καθώς αποτελεί διαφήμιση και επίσης όταν κάποιος κάνει εξαργύρωση επιστροφής 10 ευρώ πχ σε ένα βενζινάδικο, ο έμπορος θα πάρει και τα 10 ευρώ, χωρίς να πληρώσει κάποια προμήθεια για τη χρήση κάρτας

ωραια επισημανση αλλα γιατι το αναφερεις; για να δουμε με συμπαθεια τον εμπορο η για να μην κατηγορουμε την τραπεζα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με μια κοινή δήλωση ένα ζευγάρι παντρεμένο, με περίπου 13 χιλιάρικα εισόδημα, βγαίνει πιστωτική κάρτα;

Με μια κοινή δήλωση ένα ζευγάρι παντρεμένο, με περίπου 13 χιλιάρικα εισόδημα, βγαίνει πιστωτική κάρτα;

η αιτηση για πιστωτικη δεν ειναι οικογενειακη αλλα ατομικη. αν ο αιτων δεν εχει ατομικο εισοδημα 10.000 ευρω οι πιθανοτητες δεν ειναι πολλες.

φυσικα ρολο δεν παιζει μονο το εισοδημα αλλα και αλλοι παραγοντες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αίτηση είναι ατομική. Από κει και πέρα Εκτός του ε1 παίζει ρόλο και το αν είναι καθαρή η θέση στο Τειρεσία.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

ξερει καποιος τι γινεται με το winbank wallet;

οταν παω να κανω συναλλαγή*στο κινιτο *μου βγαζει οκ , αλλα το pos ακυρο.παλια μου δουλευε κανονικα.

εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και μετα ξανα εγκατασταση μηπως ειχε φαει κανα κολλημα και τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω , γιατι στη νεα εφαρμογη της winabank mobile δεν υπαρχει η επιλογη πια. :mad::mad::mad:

τι εγινε το παρατησανε το αθλημα εκει στη πειραιως;

Edited by adok13
adok13

οταν παω να κανω συναλλαγή*στο κινιτο *μου βγαζει οκ , αλλα το pos ακυρο.παλια μου δουλευε κανονικα.

εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και μετα ξανα εγκατασταση μηπως ειχε φαει κανα κολλημα και τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω , γιατι στη νεα εφαρμογη της winabank mobile δεν υπαρχει η επιλογη πια. :mad::mad::mad:

Updated

August 25, 2016

Νομίζω δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο...

مفاجأة

Αποτι ειχα ακουσει η εφαρμογή δεν έχει την έγκριση της visa και την έχουν παρατησει. Ισώς ετοιμάζουν νεα αλλα η υπάρχουσα δεν ανανεώνεται

Η πληρωμή της ΕΥΔΑΠ δίνει 1% τελικά επιστροφή στην κάρτα dynamic και όχι 0,5% όπως η ΔΕΗ