prometheus_ Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Στο ποσό του προηγούμενου λογαριασμού βάζεις 19,6%/365 Χ ημέρες μέχρι την πληρωμή. Στο νέο ποσό 19,6%/365 Χ ημέρες από την πληρωμή μέχρι έκδοση νέου λογαριασμού. Το Link που ζητάς : https://www.alphabankcards.gr/applications/pdf/BONUS_VISA.pdf να σε καλα και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έχω την μισθοδοσία μου στην alpha Bank. Κάνω όλες μου τις αγορές μέσω κάρτας. Μπόνους όμως δεν βλέπω. Αξίζει να 0αω Πειραιώς για τα yellows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Bonus θα δεις αν έχεις την χρεωστική της amex. Αλλιώς πως να δεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Σχετικά με το alpha quick transfer, ενώ στο σαιτ λέει μέχρι 500 € η αποστολή χρημάτων, εμένα μου βγάζει μέχρι 50 €. Τελικά τι ισχύει;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk κατά πολύ περισσότερο συμφέρουν τα γελοους, διότι στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις ναι μεν έχουν και οι δύο τράπεζες επιβράβευση αλλά στην πειραιώς είναι στα περισσότερα 2 τοις εκατό και όχι 1 όπως με την εθνική. Επίσης μαζεύεις πιο εύκολα γέλλοους και απο συναλλαγές σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενώ go4more παίρνεις μόνον 1 πόντο ανα 10 ευρώ αγορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Bonus θα δεις αν έχεις την χρεωστική της amex. Αλλιώς πως να δεις; Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Ναι μπορείς. Έχω και Visa και Amex στον ίδιο λογαριασμό μου στην Α. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; ΚΑΤ εμε είναι πολύ καλό καθώς δεν έχει κάποιας συνδρομή και η κάρτα είναι βίζα ή μάστερ οποτεδήποτε δεν τίθεται θέμα αποδοχής. Τα μαγαζιά που έχει είναι γνωσαα και με πολλά υποκαταστήματα. Βέβαια το καπό είναι ότι εν έχει ακόμα επιχειρήσεις πολλές, αλλά μπορείς να τα εξαργυρωσεις σε όλες τις επιχειρήσεις και όχι κάποιο ποσοστό έκπτωσης όπως το μπονους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 10 μέρες μέσα στο νερό! Και συνήθως η υπογραφή της σύμβασης γίνεται με την αίτηση Έχω υπογράψει στην τράπεζα την αίτηση. Μετά από 2 μέρες μου ανακοίνωσαν ότι έγινε δεκτή η αίτηση. Μου είπαν μόλις έρθει η κάρτα στο σπιτι να ξανά πάω από το κατάστημα να την ενεργοποιήσω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έχω υπογράψει στην τράπεζα την αίτηση. Μετά από 2 μέρες μου ανακοίνωσαν ότι έγινε δεκτή η αίτηση. Μου είπαν μόλις έρθει η κάρτα στο σπιτι να ξανά πάω από το κατάστημα να την ενεργοποιήσω Άλλο η αίτηση άλλο η σύμβαση. Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις υπογράψει σύμβαση. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσεις. Συνήθως δεν στέλνουν την 1η κάρτα στο σπίτι (οι ανανεώσεις έρχονται ταχυδρομικά). Πας και την παραλαμβάνεις από εκεί ακριβώς για να υπογραφεί και η σύμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Άλλο η αίτηση άλλο η σύμβαση. Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις υπογράψει σύμβαση. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτήσεις. Συνήθως δεν στέλνουν την 1η κάρτα στο σπίτι (οι ανανεώσεις έρχονται ταχυδρομικά). Πας και την παραλαμβάνεις από εκεί ακριβώς για να υπογραφεί και η σύμβαση. Έρχεται στο σπίτι η Κάρτα αν έχεις δηλώσει ότι θες να την παραλάβεις σπίτι. Επίσης στη Γιούρομπανκ με την αίτηση υπογράφεις και τη σύμβαση μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Visa έχω. Μπορώ να βγάλω Amex για τον ίδιο λογαριασμό; Σε σχέση με τα yellows, έχει καλά μπόνους; Μπορείς και θα έχεις 2 κάρτες. Μην σου πουν σε κάποιο κατάστημα ότι πρέπει να καταργήσεις την μια, κάνουν λάθος και δεν βολεύει να έχεις μόνο amex, γιατί κάποια (αρκετά) καταστήματα δεν την δέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η Amex(η απλή)έχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή, για την Vodafone δεν ξέρω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Η Amex(η απλή)έχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή, για την Vodafone δεν ξέρω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι περισσοτερες πιστωτικές της άλφα με αγορές άνω των 2000 ευρώ το χρόνο δεν ρε νίβει με συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Οι περισσοτερες πιστωτικές της άλφα με αγορές άνω των 2000 ευρώ το χρόνο δεν ρε νίβει με συνδρομή. Μόνο που οι Amex που λέμε είναι χρεωστικές και ναι είναι ένας λόγος που το 2019 θα την κόψω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μόνο που οι Amex που λέμε είναι χρεωστικές και ναι είναι ένας λόγος που το 2019 θα την κόψω. Ειπωθηκε κάτι περί βονταφοουν κάρτας. Αυτή είναι πιστωτική γι αυτό είπα για πιστωτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μασούτη και εκο εχει η επιστροφή της Eurobank. Για τα αλλά δεν ξέρω. Η Go4More εχει shell και αλλες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παίδες, το Σάββατο που πέρασε, το gearbest μου έκανε refund στην χρεωστική κάρτα της εθνικής (μέσω paypal) αλλά το ποσό δεν εχει πιστωθεί ακόμα στον λογαριασμό μου. Πήρα τηλέφωνο στην εθνική κ μου ειπαν πως θα φανεί μετά απο μερες... είναι δυνατόν να έχουν περάσει τόσες μέρες και να μην εχει πιστωθεί το ποσο; Στον λογαριασμό paypal πάντως φαινεται οτι έχει γίνει refund. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Περιμενε καμια 10 μερες ακομη Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μέχρι πρότινος για ηλεκτρονικές αγορές (μέσω PayPal) σε συνάλλαγμα χρησιμοποιούσα την e-prepaid της Eurobank που χρέωνε 1.25%. Τώρα πια όμως χρεώνει 2% με ελάχιστη χρέωση 1€. (Για αγορά 5$ πλήρωσα 1€ κερατιάτικα) Από ένα γρήγορο ψάξιμο διαπίστωσα ότι το ίδιο ισχύει και για τις πιστωτικές της Eurobank, όσον αφορά τις συναλλαγές σε συνάλλαγμα. Τι έχετε λοιπόν να μου προτείνετε για τέτοιες αγορές (που να μπορεί να δηλωθεί στο PayPal) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Για μικροποσά άσε το Paypal να κάνει την μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μα η προμήθεια πάλι δε θα κρατηθεί , αφου θα είναι σε συνάλλαγμα, ανεξαρτήτως του ποσού.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά έκανε ο πατέρας μου μία συναλλαγή με πιστωτική κάρτα σε ξενοδοχείο στις 10/8 και ακόμα δεν φαίνεται το ποσό ούτε μέσω e-banking. Πήρε χαρτάκι για τη συναλλαγή κανονικά. Πόσο καιρό μπορεί να κάνει να εμφανιστεί; Το ξενοδοχείο το έκλεισε μέσω booking.com αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μα η προμήθεια πάλι δε θα κρατηθεί , αφου θα είναι σε συνάλλαγμα, ανεξαρτήτως του ποσού.? η προμήθεια δεν θα χρεωθεί αν η κίνηση είναι αε ευρω..... αν έχεις άλφα χρεωστική η πιστωτική βαλτην ειναι καλύτερη, αλλοιως βγάλε μια revolut..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts