Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Δωρεάν (e-mail ή sms) Alert σε καταθέσεις και αναλήψεις που γίνονται από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε ΕΤΕ και ALPHA υπάρχουν όπως στην Winbank;

Θα σου πω για την αλφα. Έχει δωρεαν μαιλ. Το σμς το πληρώνεις καθε μήνα

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ολες οι τραπεζες εχουν δωρεαν μαιλ και επι πληρωμή sms εδω και πολυ καιρο, τωρα το ανακαλύψατε

Σε εταιρικό λογαριασμό εγώ δε τα βρίσκω.

Στην Alpha έχει δωρεάν e-mail alert αλλά όχι όταν κάποιος σου κάνει κατάθεση....ή τουλάχιστον εγώ δε το "βλέπω".

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ!

Ολες οι τραπεζες εχουν δωρεαν μαιλ και επι πληρωμή sms εδω και πολυ καιρο, τωρα το ανακαλύψατε

Οι καλύτερες ειδοποιήσεις eurobank , και κάρτες και λογαριασμοί, με μέιλ.

Σε εταιρικό λογαριασμό εγώ δε τα βρίσκω.

Στην Alpha έχει δωρεάν e-mail alert αλλά όχι όταν κάποιος σου κάνει κατάθεση....ή τουλάχιστον εγώ δε το "βλέπω".

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ!

Στους εταιρικούς λογαριασμούς δεν έχουν όλες οι τράπεζες όλα τα είδη ειδοποιήσεων. Μίλα με την τράπεζά σου να δεις τι είναι διαθέσιμο.

Edited by theo1973

Εχω δυο λογαριασμους στην εθνικη. Μπορω να σηκωσω απο 840 απο τον καθενα?

Αυτό είναι κακό, έχεις κάποιο link;

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

http://www.alphabonus.gr/files/terms.pdf το αναφέρει εδώ στους νέους όρους στις υπαγόμενες συναλλαγές με update 3/8/2017 αλλά και σε όλα τα statements καρτών bonus πάνω αριστερά

cfdf178f6ddf352326ae75af71fa1ec9.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πάντως διαπιστώνω ότι με την αύξηση στη χρήση του πλαστικού χρήματος, έχουν μειωθεί παρά πολύ τα bonus και οι επιστροφές που έδιναν οι τράπεζες. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά σε λίγο καιρό πάνε για κατάργηση όλα αυτά

Πάντως διαπιστώνω ότι με την αύξηση στη χρήση του πλαστικού χρήματος, έχουν μειωθεί παρά πολύ τα bonus και οι επιστροφές που έδιναν οι τράπεζες. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά σε λίγο καιρό πάνε για κατάργηση όλα αυτά

Δυστυχως, συμβαινει αυτο ακριβως που περιγραφεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περίμενες κάτι διαφορετικό; Αφού το κράτος-πατέρας τους "καβάτζωσε" για μια ακόμα φορά με τα υποχρεωτικά pos σε όλη την αγορά. Όσο για τη -δραματική- μείωση των προμηθειών (όπως προβλέπεται εδώ: http://www.hba.gr/Xrimatopistotiko/UplFiles/xr-sistimata-pliromon/RegulationEU_2015_751_EL.pdf) ούτε λόγος... Κι ας είναι αναρτημένη πλέον η οδηγία στο site της Ττ"Ε".

https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/debit-cards/Documents/Ανακοίνωση%20σε%20Portal%20και%20καταστήματα%20_%20Αλλαγή%20Όρων%20Χρήσης%20Χρεωστικών%20Καρτών%20Εθνικής%20Τράπεζας.pdf

den ξερω/θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο φορουμ αλλά απο 15/09 η ΕΤΕ θα χρεώνει την επανέκδοση χρεωστικής κάρτας λόγω κλοπής/απώλειας/φθοράς 5 ευρώ

https://www.nbg.gr/greek/retail/cards/debit-cards/Documents/Ανακοίνωση%20σε%20Portal%20και%20καταστήματα%20_%20Αλλαγή%20Όρων%20Χρήσης%20Χρεωστικών%20Καρτών%20Εθνικής%20Τράπεζας.pdf

den ξερω/θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο φορουμ αλλά απο 15/09 η ΕΤΕ θα χρεώνει την επανέκδοση χρεωστικής κάρτας λόγω κλοπής/απώλειας/φθοράς 5 ευρώ

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αυτές.

Απίστευτο ότι πλέον θα χρεώνουν την επανέκδοση κάρτας.

Εμένα μου φαινόταν αδιανόητο ότι χρεώνανε κίνηση λογαριασμού 5Ε αν αφορούσε περίοδο πχ. πριν 1 χρόνο.

Βλέπω επίσης ότι θα έχει ποσοστό 1% προμήθεια για αγορά σε άλλο νόμισμα που σημαίνει πως ηλεκτρονικές αγορές από Αγγλία/ΗΠΑ κλπ με τη χρεωστική θα έχουν πλέον επιβάρυνση εκεί που δεν είχαν καθόλου.

Ξερετε αν η Alpha bank εκδίδει καρτες Diners ανεπαφων συναλλαγων ?
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ξερετε αν η Alpha bank εκδίδει καρτες Diners ανεπαφων συναλλαγων ?

δεν υπάρχουν νταινερσ ανέπαφες προς το παρόν :(

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αυτές.

Απίστευτο ότι πλέον θα χρεώνουν την επανέκδοση κάρτας.

Εμένα μου φαινόταν αδιανόητο ότι χρεώνανε κίνηση λογαριασμού 5Ε αν αφορούσε περίοδο πχ. πριν 1 χρόνο.

Βλέπω επίσης ότι θα έχει ποσοστό 1% προμήθεια για αγορά σε άλλο νόμισμα που σημαίνει πως ηλεκτρονικές αγορές από Αγγλία/ΗΠΑ κλπ με τη χρεωστική θα έχουν πλέον επιβάρυνση εκεί που δεν είχαν καθόλου.

ειδικά το λόγο φθοράς είναι απαράδεκτο!πλέονπου χρησιμοποιούνται σε τόσο μεγάλο βαθμό, αυξάνεται η φθορά τους

δεν υπάρχουν νταινερσ ανέπαφες προς το παρόν :(

Ευχαριστω. Αυτο ειχα καταλαβει, αλλα ηθελα επιβεβαιωση

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Απαράδεκτοι οι της εθνικής με την χρέωση για επανέκδοση χρεωστικής. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν μηχάνημα σε όλα τα καταστήματα να εκτυπώνονται επιτόπου (όπως η Πειραιώς και η Eurobank), κοιτάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και να παραδώσουν την κάρτα σε 10-14 μέρες με το τάλιρο. Αν θες πιο γρήγορα πλήρωσε και άλλα. Επιεικώς ξεφτίλα. :down::down:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Απαράδεκτοι οι της εθνικής με την χρέωση για επανέκδοση χρεωστικής. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν μηχάνημα σε όλα τα καταστήματα να εκτυπώνονται επιτόπου (όπως η Πειραιώς και η Eurobank), κοιτάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και να παραδώσουν την κάρτα σε 10-14 μέρες με το τάλιρο. Αν θες πιο γρήγορα πλήρωσε και άλλα. Επιεικώς ξεφτίλα. :down::down:

Η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην οποία δεν αξίζει να έχει κανείς λογαριασμό, συναλλαγές, κάρτες κτλ. Αν και κάτι πήγε να βελτιωθεί με την έκδοση ηλεκτρονικού αριθμού αναμονής για να εξυπηρετηθείς στο γκισέ (έκοβες αριθμό από το app του κινητού στο σπίτι σου και λαμβάνεις ειδοποίηση να πας στο καταστημα λίγο πριν έρθει το νούμερο σου) τελικά φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό. Πρακτικές και νοοτροπία δημοσίου των 80s. Μακρυά, imo.

BTW, γνωρίζει κανείς ποιες πιστωτικές δίνουν ανταμοιβή (οποιασδήποτε μορφής) για εξόφληση οφειλών δημοσίου? Η miles and more της Lufthansa από τράπεζα Πειραιώς δίνει μίλια.

Sent from my V975m using Tapatalk

Η dynamic amex της alphabank δίνει ανταμοιβή για πληρωμή ΔΕΗ που έχω δοκιμάσει. Νομίζω όμως δίνει μόνο 0,5% αλλά από το τίποτα...

Η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην οποία δεν αξίζει να έχει κανείς λογαριασμό, συναλλαγές, κάρτες κτλ.

Αν είσαι ιδιώτης μπορείς να επιλέξεις ίσως. Ορισμένοι όμως (επαγγελματίες) είμαστε αναγκασμένοι να διατηρούμε (εκεί ή και εκεί) λογαριασμούς και να έχουμε δοσοληψίες. Για το ανεπίτρεπτο θέμα με τις κάρτες της ΕΤΕ, ανατρέξτε σε posts πριν 3-4 μήνες που το συζητούσαμε, όταν αντιμετώπισα εγώ πρόβλημα όπου χρειάστηκε να περάσουν 2 εβδομάδες για να μου στείλουν νέα κάρτα σε αντικατάσταση κλεμμένης. Τους κατήγγειλα τότε στον τραπεζικό μεσολαβητή και από όσο ξέρω είναι σε διαδικασία διεκπεραίωσης η καταγγελία μου.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν να έχει λογιστικό υπόλοιπο και το διαθέσιμο να είναι αρνητικό λόγω κάποιων ΄αλλες δεσμεύσεις΄ που εμφανίζονται στο ibanking της ΕΤΕ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Οι κινήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Σημείωση: προσπάθησα να αγοράσω κάτι ενώ είχα επιλεγμένο το currency converter του paypal. Λέτε να φταίει αυτό και να επιστραφούν σε λίγες ώρες; Edited by loran
Your Dream Is To Catch Me

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν να έχει λογιστικό υπόλοιπο και το διαθέσιμο να είναι αρνητικό λόγω κάποιων ΄αλλες δεσμεύσεις΄ που εμφανίζονται στο ibanking της ΕΤΕ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Οι κινήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Σημείωση: προσπάθησα να αγοράσω κάτι ενώ είχα επιλεγμένο το currency converter του paypal. Λέτε να φταίει αυτό και να επιστραφούν σε λίγες ώρες;

Λογικά κάποια προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος ή αν έχεις κανενα άλλες ή αν έκανες καμία κίνηση μέσω ΑΤΜ Δίας

Λογικά κάποια προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος ή αν έχεις κανενα άλλες ή αν έκανες καμία κίνηση μέσω ΑΤΜ Δίας
Υποπτευομαι πως είναι το πρώτο αλλά είναι περίεργο, αφού ούτε στο PayPal εμφανίζεται, ούτε στο ibank. Επίσης πώς γίνεται να είναι αρνητικό; Δεν είναι πιστωτική. Περιμένω να μπουν ξανά τα χρήματα και έχω αλλάξει ήδη τις μετατροπές να τις κάνει η τράπεζα, όχι η PayPal.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Your Dream Is To Catch Me