Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Το βγαζει και στο ξαναδινει.

Στην αρχη οταν ειχαν αλλαξει τα δεκαευρα και μετα τα εικοσαευρα, δεν αναγνωριζε τα νεα, και στα ξαναεδινε. και πολλες φορες σου επιστρεφει αμεσως καποιο που δεν ειναι σε καλη κατασταση

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου επιστρέψει πλαστό χαρτονόμισμα..όπως και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δεχτεί..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου επιστρέψει πλαστό χαρτονόμισμα..όπως και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δεχτεί..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλες φορες μου εχει επιστρεψει, αμεσα πριν γινει οριστηκοποιηση, χαρτονομισμα που το θεωρει υποπτο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Να κανω μια ερωτηση ,αν κανεις μια αγορα με την πιστωτικη ΠΕΙΡΑΙΩς 150 ευρω γινει η χρεωση την βλεπεις στο WINBANK οτι εγινε αλλα δεν πηρε εγκρισει ακομη ως συνηθως που αργουν κανα 2 με 3 μερες αναλογα για να μπουν κανονικα και αυτη στην τρεχουσα πληρωμη και το ποσο μετα απο λιγες μερες φυγει δεν υπαρχει τα 150ευρω ουτε τρεχουσα ουτε εγκρισει τη γινετε???

Να κανω μια ερωτηση ,αν κανεις μια αγορα με την πιστωτικη ΠΕΙΡΑΙΩς 150 ευρω γινει η χρεωση την βλεπεις στο WINBANK οτι εγινε αλλα δεν πηρε εγκρισει ακομη ως συνηθως που αργουν κανα 2 με 3 μερες αναλογα για να μπουν κανονικα και αυτη στην τρεχουσα πληρωμη και το ποσο μετα απο λιγες μερες φυγει δεν υπαρχει τα 150ευρω ουτε τρεχουσα ουτε εγκρισει τη γινετε???

Δεν ξερω για την Πειραιώς, αλλα στην Alpha μενει 2-3 μερες στις Εγγρίσεις και μετα παει στις κινησεις. Στην αλλαγη απο προσωρινό σε οριστικο "χανεται" για λιγες ωρες, δεν φαινεται πουθενα.

ηταν ποσες μερες το εβλεπα μετα εξαφανιστηκε

απο το υπολοιπο καρτας, ή απο το πιστωτικο οριο που σου λεει οτι εχεις τωρα, δεν μπορεις να καταλαβεις αν η καρτα εχει χρεωθει ;

Και μιας και το αρχίσαμε, αν τύχει και σου πέσει κανένα πλαστό στο φτύνει ή το κρατάει και το χαιρετάμε;

Το πλαστό το παρακρατάει όπως είπανε.. Ούτε στο δίνει ούτε το δέχεται.. ΤΟ κρατάει το ΑΤΜ ως ύποπτο μέχρι να το ελγχει και υπάλληλος. Πολλές φορές τυχαίνει αν είναι τσαλακωμένο το χαρτονόμισμα και όχι σε καλή κατάσταση να το κρατάει ως ύποπτο και στο πιστώνουν σε εργάσιμες ώρες και μέρες. Αν και τελευταία βλέπω μια βελτίωση σε αυτό.. Πρέπει να είναι σε πραγματικά πολύ κακή κατάσταση για να μην το πάρει .. Αν είναι τσαλακωμένο κι όλας πολλές φορές στο γυρνάει πίσω και δεν το παρακρατάει ως ύποπτο. Εξαρτάται και από το λογισμικό του ΑΤΜ στην ασφάλεια πώς την έχουν ρυθμίσει. Παλιότερα στα ATM της Citibank ήταν πολύ συχνό αυτό.

Αυτό με την δεύτερη κάρτα και εγώ το θεωρώ απαραίτητο. Θα μπορούσες πάντως να κάνεις την ίδια δουλειά με την amex blue ή την bonus premium amex με τους διπλάσιους πόντους, άρα ουσιαστικά να διπλασιάσεις το κέρδος σου χωρίς συνδρομή αν κάνεις =>2000€/χρόνο.

Έχω την απλή ΑmEx bonus χρεωστική και λήγει σε ένα μήνα περίπου...

Μπορώ να ζητήσω bonus premium amex και αν ναι πως γίνεται η διαδικασία και ποιοι είναι οι όροι;

Μπορώ να ζητήσω bonus premium amex και αν ναι πως γίνεται η διαδικασία και ποιοι είναι οι όροι;

Μπορείς να τις έχεις και τις δύο αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Η bonus premium είναι πιστωτική και για να εγκριθεί χρειάζεται εκκαθαριστικό και βεβαίωση μισθοδοσίας/σύνταξης πλην όλων των γνωστών δικαιολογητικών. Φυσικά απαιτείται έγκριση (δεν είναι δηλαδή σαν την χρεωστική που βγαίνει κατευθείαν) αφού είναι μια μορφή δανεισμού. Αν πληρώνεις το πλήρες ποσού του λογαριασμού στην ώρα σου, δεν θα επιβαρυνθείς με τόκους. Με αγορές >=2000€/χρόνο γλυτώνεις και την συνδρομή και κερδίζεις παντού διπλάσιους πόντους σε σχέση με την χρεωστική σου. Αν εγκριθεί, καταργείς την amex χρεωστική και παίρνεις μια visa ή mastercard που είναι δωρεάν και είσαι άρχοντας.

Edited by al3x1k0

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

απλά επειδή είναι γκολντ είναι λίγο πιο δύσκολο να εγκριθεί από ότι με μια απλή. πιστωτική

απλά επειδή είναι γκολντ είναι λίγο πιο δύσκολο να εγκριθεί από ότι με μια απλή. πιστωτική

υπάρχει και η blue amex και η vodafone amex που έχουν την ίδια αναλογία πόντων με την premium. Ειδικά στη δεύτερη μαζεύεις αμέσως και 10.000 πόντους αν έχεις και συμβόλαιο voda.

Εναλλακτικά μπορεί να αιτηθεί την AMEX Blue που και διπλάσιους πόντους έχει και προστασία αγορών (αλλά όχι ταξιδιωτική ασφάλιση). Λογικά αυτή είναι "απλή" και πρέπει να είναι και εντυπωσιακή λόγω διαφανούς πλαστικού.

υπάρχει και η blue amex και η vodafone amex που έχουν την ίδια αναλογία πόντων με την premium. Ειδικά στη δεύτερη μαζεύεις αμέσως και 10.000 πόντους αν έχεις και συμβόλαιο voda.

Καλή πρόταση και της voda αλλά δεν έχει καθόλου προγράμματα ασφάλισης. Αξίζει μόνο για τους έξτρα πόντους λόγω συμβολαίου όπως είπες και εσύ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία χρόνια να "απαιτήσει" δωρεάν συνδρομή σε πιστωτική χωρίς να την δικαιούται βάση σύμβασης (π.χ λόγω μισθοδοσίας, ή τζίρου);

Edited by al3x1k0

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εναλλακτικά μπορεί να αιτηθεί την AMEX Blue που και διπλάσιους πόντους έχει και προστασία αγορών (αλλά όχι ταξιδιωτική ασφάλιση). Λογικά αυτή είναι "απλή" και πρέπει να είναι και εντυπωσιακή λόγω διαφανούς πλαστικού.

Καλή πρόταση και της voda αλλά δεν έχει καθόλου προγράμματα ασφάλισης. Αξίζει μόνο για τους έξτρα πόντους λόγω συμβολαίου όπως είπες και εσύ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία χρόνια να "απαιτήσει" δωρεάν συνδρομή σε πιστωτική χωρίς να την δικαιούται βάση σύμβασης (π.χ λόγω μισθοδοσίας, ή τζίρου);

Σε μισθοδοσία γράφει ότι έτσι κι αλλιώς δίνουν χωρίς συνδρομή για πάντα τις απλές bonus visa , mc, Amex . Αλλά σίγουρα και άλλες τις δίνουν σε διάφορες προωθητικές ενέργειες . Πχ πριν λόγους μήνες έτρεχε μια προθεσμιακή που ποντάρεις και για την άνοδο ή πτώτη του πετρελαίου . Οποίος άνοιγε αυτό την προθεσμιακή είχε δωρεάν συνδρομή στη χρυσή mc . Η μόνη που μάλλον δε τη δίνουν με τίποτα χωρίς συνδρομή είναι η χρυσή visa λόγω του προνομιακού επιτοκίου 12%

Μια άλλη επιλογή για διπλάσιους πόντους είναι και οι κάρτες διευκολύνσεως amex χρυσή και πράσινη που πλέον συμμετέχουν και στο bonus και στο membership rewards

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by Alex0077

Σε μισθοδοσία γράφει ότι έτσι κι αλλιώς δίνουν χωρίς συνδρομή για πάντα τις απλές bonus visa , mc, Amex . Αλλά σίγουρα και άλλες τις δίνουν σε διάφορες προωθητικές ενέργειες . Πχ πριν λόγους μήνες έτρεχε μια προθεσμιακή που ποντάρεις και για την άνοδο ή πτώτη του πετρελαίου . Οποίος άνοιγε αυτό την προθεσμιακή είχε δωρεάν συνδρομή στη χρυσή mc . Η μόνη που μάλλον δε τη δίνουν με τίποτα χωρίς συνδρομή είναι η χρυσή visa λόγω του προνομιακού επιτοκίου 12%

Μια άλλη επιλογή για διπλάσιους πόντους είναι και οι κάρτες διευκολύνσεως amex χρυσή και πράσινη που πλέον συμμετέχουν και στο bonus και στο membership rewards

Οι απλές δεν λένε και τίποτα (μόνο μια VISA ή Mastercard ως συμπληρωματική σε μια AMEX με διπλάσιους πόντους).

Οι διευκολύνσεως έχουν συνδρομή και σχετικά μεγάλη (ειδικά η χρυσή) και πληρώνεις και για τις πρόσθετες. Δεν βρήκα τρόπο να γλυτώσεις την συνδρομή πέραν της εξαργύρωσης membership rewards πόντων (που δεν ξέρω αν ισχύει και για τις πρόσθετες). Έχεις καθόλου υπόψιν σου τα εισοδηματικά κριτήρια τόσο για την πράσινη όσο και για την χρυσή;

Η μόνη που μάλλον δε τη δίνουν με τίποτα χωρίς συνδρομή είναι η χρυσή visa λόγω του προνομιακού επιτοκίου 12%

Προνομιακό το 12%;;; :rolleyes:

10,5% για αγορές έχουν τις Attica και η Technocard και η απλή εξόφλησης εισφορών που έβγαλα πολύ πρόσφατα.

Προνομιακό το 12%;;; :rolleyes:

10,5% για αγορές έχουν τις Attica και η Technocard και η απλή εξόφλησης εισφορών που έβγαλα πολύ πρόσφατα.

16,65% βλέπω για τις πιστωτικές της Attica http://www.atticabank.gr/images/siteimages/useful_tools/specific_terms/4134.pdf

Εκτός από τη Technocard όπως λες και εσύ και εργαζομενους ΕΤΑΑ που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.

Εκανα αίτησ για την Premium AMEX (μαυρη) της Alpha bank. περιμενω να δω αν θα εγκριθεί

Για την Premium Amex μου είχαν πει ότι απαιτείται εισόδημα 15.000 ευρώ τον χρόνο.

Για την Premium Amex μου είχαν πει ότι απαιτείται εισόδημα 15.000 ευρώ τον χρόνο.

Μετρουν κι αλλοι παραμετροι ...

Μετρουν κι αλλοι παραμετροι ...

έχεις απόλυτο δίκιο!μετράται η συνολική σχέση σου με την τράπεζα, αν έχεις κάνει πρόσφατα αίτηση για πιστωτική σε οποιαδήποτε τράπεζα, αν είσαι καλοπληρωτής κλπ

Που δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχιε η Premium Amex με τη Blue Amex πχ.... Επειδή πάνω στην κάρτα γράφει "premium" ?? Είναι πανομοιότυπες σε όλα τους τα χαρακτηριστικά. Ίδιους ποντους, ίδια συνδρομή, ίδιο επιτόκιο, ίδιο προγραμμα προστασιας αγορών. Εγω δεν πιστευω οτι ανηκει στην κατηγορια των χρυσών καρτών. Ούτε και για την τράπεζα την έχουν στα "χρυσα" τους προϊόντα όπως είναι πχ η χρυσή alpha bank visa ή η bonus world mc και η χρυσή AMEX που έχουν πληρεστερη ασφαλιστικη καλυψη, σε απώλεια την στέλνουν συστημένες με κουριερ και οχι απλο ταχυδρομειο, προσβαση στο χρυσό κατάλογο και μερικά ακόμα προνόμια. Edited by Alex0077

Σε σχέση με την blue έχει και ταξιδιωτική ασφάλιση. Πιο ολοκληρωμένο προϊόν θα έλεγα. Οι απλές κάρτες τι ελάχιστο εισόδημα απαιτούν;

Σε σχέση με την blue έχει και ταξιδιωτική ασφάλιση. Πιο ολοκληρωμένο προϊόν θα έλεγα. Οι απλές κάρτες τι ελάχιστο εισόδημα απαιτούν;

Δεν έχει ταξιδιωτική ασφάλιση .. μόνο προγραμμα προστασίας αγορών και διπλασιασμος εγγυησης οπως και η blue έχει

Το ελάχιστο εισόδημα είναι 8000 αν δεν έχει αλλάξει κάτι . Αλλά δεν κοιτάζουν μόνο το εκκαθαριστικό . Μπορεί να σου βγάλουν και με μηδενικό εκκαθαριστικό αν τους πας 2 μισθοδοσίες μήνα (τις τελευταίες) που να βγάζει γινόμενο Χ14 στον ιδιωτικό τομέα και Χ12 στο δημόσιο πάνω από 8000