Koliosk Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Και παλι ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Θα χρειαστείς σίγουρα κάποιον καλό εγγυητή για το οτιδήποτε..μην ξεχνάς ότι και το overdraft είναι είδος δανείου.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Παιζει η περιπτωση να βγει η πιστωτικη καρτα στο όνομα κάποιων εκ των γονιων ή αδελφη/ουν ως κυριο μελος και εσυ να εισαι ως προσθετο μελος?Ουσιαστικα το κυριο μελος, ειναι ο εγγυητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μου έτυχε σε κατάστημα με τερματικό της cardlink από eurobank να μου λέει ότι δε δέχεται AMEX. Μπορεί να ισχύει αυτό; από όσο ξέρω όλα τα τερματικά της cardlink από eurobank και alpha δέχονται κανονικά amex. Η μήπως αν έχουν σαν τράπεζα eurobank θα πρέπει να υπογράψουν και ξεχωριστή σύμβαση για τις AMEX ? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι, ειναι πολλες οι επιχειρήσεις που δεν δεχονται ΑΜΕΧ. Ισως εχει να κανει με αυξημένη προμηθεια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 3.6 % που ζητάει η Amex και η diners λογικό το βρίσκω να μην επιθυμούν οι επαγγελματιες συναλλαγές με αυτές τις κάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Και η Alpha bank που προωθεί την χρεωστική ΑΜΕΧ, σε νεο λογαριασμό εκδιδει ΑΜΕΧ και στην χρεωνει και 10€ τον χρονο συνδρομη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Και η Alpha bank που προωθεί την χρεωστική ΑΜΕΧ, σε νεο λογαριασμό εκδιδει ΑΜΕΧ και στην χρεωνει και 10€ τον χρονο συνδρομη Στη χρεώνει επειδή είναι bonus ουσιαστικά όχι επειδή είναι ΑΜΕΧ. Απλά για όποιον δεν έχει πιστωτική είναι ο μόνος τρόπος να μαζεύει πόντους από αγορές/καταθέσεις και να κάνει εξαργυρώσεις Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Στη χρεώνει επειδή είναι bonus ουσιαστικά όχι επειδή είναι ΑΜΕΧ. Απλά για όποιον δεν έχει πιστωτική είναι ο μόνος τρόπος να μαζεύει πόντους από αγορές/καταθέσεις και να κάνει εξαργυρώσεις Ναι. Δικιο εχεις. Αλλα μου εκανε εντύπωση οτι δεν σε ρωταει αν θελεις ΑΜΕΧ, VISA ή MasterCard Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ναι. Δικιο εχεις. Αλλα μου εκανε εντύπωση οτι δεν σε ρωταει αν θελεις ΑΜΕΧ, VISA ή MasterCard Αυτό πραγματικά είναι απαράδεκτο και απορώ πως δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια.. Τουλάχιστον να σε ρωτάει και να σου εξηγεί για τις κάθε χρεωστικές κάρτες και αν ο πελάτης δεχτεί οκ ή έστω να τονίζει ότι έχει συνδρομή.. Πράγματι συμφέρει για καποιον που δεν έχει πιστωτική (όπως και τα δωρεάν alerts που έχει που στις πιστωτικές μόνο αυτά κοστιζουν 12 ευρώ το χρόνο). η Τραπεζα Kάνει βέβαια αυτό που τη συμφέρει γιατί και πολύ μεγάλη προμήθεια έχει... αλλά και ξαφνικά βρέθηκε τοσος κοσμος με κάρτες AMEX και λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας αυτών των καρτών όλο και περισσότεροι έμποροι που δε δέχονταν AMEX Λόγω προμήθειας αναγκάζονται να τις υποστηρίξουν ή και να έχουμ POS της alpha. Πιθανότατα οι περισσότεροι δεν το παιρνουν καν χαμπαρι ότι έχει συνδρομή ή και δε δίνουν σημασία στην χρέωση και νομίζουν είναι κάτι άλλο ή δε ξέρουν ότι έχουν και δυνατότητα για visa ή master χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (όπως και τα δωρεάν alerts που έχει που στις πιστωτικές μόνο αυτά κοστιζουν 12 ευρώ το χρόνο). Ισχύει κατι τετοιο; Δεν το εχω προσέξει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ισχύει κατι τετοιο; Δεν το εχω προσέξει Ισχύει ναι, εδώ και 10 μήνες που την έχω μου έρχονται σε μήνυμα όλες οι συναλλαγές που κάνω με την Amex! Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ισχύει ναι, εδώ και 10 μήνες που την έχω μου έρχονται σε μήνυμα όλες οι συναλλαγές που κάνω με την Amex! Στάλθηκε από το Mars μου Στο e-banking γραφει η Alpha 1. Η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση / τροποποίηση της υπηρεσίας Alpha alerts αφορά πάντα την επιλεχθείσα από το Βήμα 1 κάρτα και όχι όλες τις κάρτες σας. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε/ τροποποιήσετε την υπηρεσία και σε κάποια άλλη κάρτα σας, θα πρέπει να επαναλάβετε τη συναλλαγή για την κάθε κάρτα σας. 2. Το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts είναι 1€/μήνα ανά κάρτα. 3. Η ενημέρωση για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας θα αποστέλλεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με την προϋπόθεση ότι δεν πραγματοποιείται στο χρονικό διάστημα των ωρών σίγασης που τυχόν έχετε ορίσει. 4. Η υπηρεσία Alpha alerts δύναται να απενεργοποιηθεί για την κάθε κάρτα σας ξεχωριστά οποιαδήποτε στιγμή. 5. Με την εκτέλεση της συναλλαγής, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει και την υπηρεσία Alpha e–statements για την συγκεκριμένη κάρτα, οι ειδοποιήσεις για την έκδοση του αντίγραφου λογαριασμού σας της κάρτας σας, θα σας αποστέλλονται και μέσω sms. 6. Η επιλογή αποστολής ενημέρωσης μέσω SMS για τις ρυθμίσεις που θα ενεργοποιήσετε είναι υποχρεωτική, ενώ μέσω e-mail είναι προαιρετική. Δεν γραφει καπου οτι τα ALERT της ΑΜΕΧ δεν χρεωνονται. Το γραφει καπου αλλου ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τι κόστος υπάρχει για την εγγραφή στην υπηρεσία Alpha Alerts; Για την υπηρεσία Alpha Alerts ισχύουν οι εξής χρεώσεις ανά τύπο προϊόντος: για τις κάρτες σας, το κόστος της υπηρεσίας Alpha Alerts καρτών είναι Ευρώ 1,00 μηνιαίως ανά κάρτα. Ειδικά για τις κάρτες Enter Visa, Enter Visa contactless, Enter MasterCard και Enter MasterCard contactless η χρέωση είναι Ευρώ 6,00 ανά κάρτα ετησίως. Για τις κάρτες Enter Bonus American Express, Χρυσή American Express, Diners Club Prestige και Diners Club Prestige Vodafone η Υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση. Δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους της Υπηρεσίας. https://www.alpha.gr/e-banking/gr/upostirixi-asfaleia/sunithi-erotimata/ti-kostos-uparhei-gia-tin-eggrafi-stin-upiresia-alpha-alerts/ Στο e-banking γραφει η Alpha 1. Η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση / τροποποίηση της υπηρεσίας Alpha alerts αφορά πάντα την επιλεχθείσα από το Βήμα 1 κάρτα και όχι όλες τις κάρτες σας. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε/ τροποποιήσετε την υπηρεσία και σε κάποια άλλη κάρτα σας, θα πρέπει να επαναλάβετε τη συναλλαγή για την κάθε κάρτα σας. 2. Το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts είναι 1€/μήνα ανά κάρτα. 3. Η ενημέρωση για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας θα αποστέλλεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με την προϋπόθεση ότι δεν πραγματοποιείται στο χρονικό διάστημα των ωρών σίγασης που τυχόν έχετε ορίσει. 4. Η υπηρεσία Alpha alerts δύναται να απενεργοποιηθεί για την κάθε κάρτα σας ξεχωριστά οποιαδήποτε στιγμή. 5. Με την εκτέλεση της συναλλαγής, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει και την υπηρεσία Alpha e–statements για την συγκεκριμένη κάρτα, οι ειδοποιήσεις για την έκδοση του αντίγραφου λογαριασμού σας της κάρτας σας, θα σας αποστέλλονται και μέσω sms. 6. Η επιλογή αποστολής ενημέρωσης μέσω SMS για τις ρυθμίσεις που θα ενεργοποιήσετε είναι υποχρεωτική, ενώ μέσω e-mail είναι προαιρετική. Δεν γραφει καπου οτι τα ALERT της ΑΜΕΧ δεν χρεωνονται. Το γραφει καπου αλλου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Με καλυψες απολυτα. Ευχαριστω πολυ. Επομενως αφου τα alerts στον λογαριασμο μου τα χρεωνει 1,90€ τον μηνα, και επειδη οι συναλλαγες ετσι κι αλλιως γινονται με τις καρτες, συμφαιρει να απενεργοποιησω τα alert λογαριασμων και να ενεργοποιησω αυτα των καρτων Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ναι. Δικιο εχεις. Αλλα μου εκανε εντύπωση οτι δεν σε ρωταει αν θελεις ΑΜΕΧ, VISA ή MasterCard αυτό βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί εμένα με είχαν ρωτήσει τι καρτα επιθυμω και αρκετές φορές που έχω παρευρεθεί σε άνοιγμα λογαριασμού άλλων έχουν ρωτήσει αν θέλουν απλή ή με μπόνους. απλά δε σου αναφέρουν τη συνδρομή!δηλαδή αν δε ρωτήσεις εσύ δε θα σου πουν οτι εχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 αυτό βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί εμένα με είχαν ρωτήσει τι καρτα επιθυμω και αρκετές φορές που έχω παρευρεθεί σε άνοιγμα λογαριασμού άλλων έχουν ρωτήσει αν θέλουν απλή ή με μπόνους. απλά δε σου αναφέρουν τη συνδρομή!δηλαδή αν δε ρωτήσεις εσύ δε θα σου πουν οτι εχει 10 ευρώ ετήσια συνδρομή. Εγω εχωλογαριασμους απο παλια. Εχω και enter mastercard (δωρεαν) και AMEX bonus (με συνδρομη) Για να αποκτησω την ΑΜΕΧ εκανα αιτηση γνωριζοντας την συνδρομη και την πληρωνω κανονικα. Την προηγουμενη βδομαδα ανοιξε νεο λογαρισμο ή κορη μου και ζητησε απλα "χρεωστικη καρτα για ΑΤΜ" . Υπεγραψε την αιτηση και χθες παρελαβε την καρτα που ηταν η μαυρη AMEX bonuw. Δεν της ειπε κανενας για συνδρομη και ουτε εχει χρεωθει μεχρι στιγμης. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Εγω εχωλογαριασμους απο παλια. Εχω και enter mastercard (δωρεαν) και AMEX bonus (με συνδρομη) Για να αποκτησω την ΑΜΕΧ εκανα αιτηση γνωριζοντας την συνδρομη και την πληρωνω κανονικα. Την προηγουμενη βδομαδα ανοιξε νεο λογαρισμο ή κορη μου και ζητησε απλα "χρεωστικη καρτα για ΑΤΜ" . Υπεγραψε την αιτηση και χθες παρελαβε την καρτα που ηταν η μαυρη AMEX bonuw. Δεν της ειπε κανενας για συνδρομη και ουτε εχει χρεωθει μεχρι στιγμης. Μολις κανει την πρωτη συναλλαγη και ο λογαριασμος εχει υπολοιπο ανω των 10 ευρω θα χρεωθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μολις κανει την πρωτη συναλλαγη και ο λογαριασμος εχει υπολοιπο ανω των 10 ευρω θα χρεωθει Εχεις δικιο, πριν λιγο ειδα την χρεωση, 10€ σημερινη. και άλλα 8€ για ενεργοποιηση προσθετου κωδικου με sms Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ερώτηση. Θέλω να μεταφέρω πόντους ΑΜΕΧ bonus σε ίδια κάρτα άλλου προσώπου. Ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Τηλέφωνικά γίνεται και αν ναι σε ποιο τηλέφωνο; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ερώτηση. Θέλω να μεταφέρω πόντους ΑΜΕΧ bonus σε ίδια κάρτα άλλου προσώπου. Ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Τηλέφωνικά γίνεται και αν ναι σε ποιο τηλέφωνο; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ Aν έχεις e-banking με κωδικό το κάνεις από κει άμεσα. Διαφορετικά επικοινωνεις με την εξυπηρέτηση της alpha και κάνεις εκει το αιτημα σου 2103260000 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Ακυρο.............. Edited February 9, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Με καλυψες απολυτα. Ευχαριστω πολυ. Επομενως αφου τα alerts στον λογαριασμο μου τα χρεωνει 1,90€ τον μηνα, και επειδη οι συναλλαγες ετσι κι αλλιως γινονται με τις καρτες, συμφαιρει να απενεργοποιησω τα alert λογαριασμων και να ενεργοποιησω αυτα των καρτων Για τους λογαριασμούς σας, η υπηρεσία Alpha Alerts, για ειδοποιήσεις μέσω e-mail παρέχεται δωρεάν. Εφόσον έχεις την δυνατότητα να έχεις δωρεάν alerts στο λογαριασμό που έχεις συνδέσει την κάρτα τότε γιατί να πληρώνεις? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Δικιο εχεις. Αλλα μου εκανε εντύπωση οτι δεν σε ρωταει αν θελεις ΑΜΕΧ, VISA ή MasterCard Ο υπάλληλος την έκανε την πονηριά για να πουλήσει amex, μπορείς όμως να την ακυρώσεις και να βγάλεις visa,μπορείς ακόμη να βγάλεις ΚΑΙ visa και να έχεις 2 κάρτες στον ίδιο λογαριασμό (εγω έχω 3 κάρτες στον ιδιο λογαριασμό) Με καλυψες απολυτα. Ευχαριστω πολυ. Επομενως αφου τα alerts στον λογαριασμο μου τα χρεωνει 1,90€ τον μηνα, και επειδη οι συναλλαγες ετσι κι αλλιως γινονται με τις καρτες, συμφαιρει να απενεργοποιησω τα alert λογαριασμων και να ενεργοποιησω αυτα των καρτων Για τους λογαριασμούς σας, η υπηρεσία Alpha Alerts, για ειδοποιήσεις μέσω e-mail παρέχεται δωρεάν. Εφόσον μπορείς να έχεις δωρεάν alerts μεσω mail στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα, γιατί να πληρώνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ερώτηση. Θέλω να μεταφέρω πόντους ΑΜΕΧ bonus σε ίδια κάρτα άλλου προσώπου. Ποια ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Τηλέφωνικά γίνεται και αν ναι σε ποιο τηλέφωνο; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ Και μεσω myalphawallet γινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ασφαλώς και το καταλαβαίνω! Δεν με ενδιαφέρουν όμως οι κανόνες που αποφάσισαν να υπακούουν! Και όσο μπορώ (και μπορώ αρκετά) θα τους αγνοήσω/παρακάμψω τους κανόνες τους. Έχω 2 λογαριασμούς (Leupay και N26 που είναι μάλιστα κανονικότατη τράπεζα πλέον), ο 1ος ανοίχτηκε με μόνο μια φωτοτυπία ταυτότητας και ένα λογαριασμό Wind για την επαλήθευση της κατοικίας και ο 2ος με ένα διαβατήριο απλά το όποιο μάλιστα έχει πλέον λήξει. Και τις 2 πάνω από 1 χρόνο. Κανείς δε με ενόχλησε να μου ζητάει παλιόχαρτα για επικαιροποιήσεις. Η μάνα μου έχει λογαριασμό σε Κυπριακή τράπεζα ξεχασμένο μάλιστα επί 3-4 χρόνια και καμία ενόχληση. Αυτό το χάλι που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα με τις τράπεζες-συλλέκτες εγγράφων-ταμίες του κράτους (οι μοναδικές που έχουν βάλει "κορώνα στο κεφάλι τους τη "Βασιλεία"" όπως είχα διαβάσει κάπου προ καιρού), δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτό το βαθμό πουθενά αλλού στην Ε.Ε. τουλάχιστον. Σύντομα & σενα μην ανησυχείς. Οι κανόνες έρχονται από την ECB για όλους & όχι μόνο για την Ελλάδα. Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 ήμουν πελάτης στην citibank... όταν μεταφέρθηκαν οι λογαριασμοί στην αλφα μου έβγαλαν amex μαύρη, ήμουν ήδη πελάτης της αλφα και της εμπορικής.... δεν μου έχουν χρέωσει ποτέ συνδρομή για την μαύρη amex Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts