Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα visa(όχι electron)και να ζητήσω όριο 300ευρώ ή 500 ευρώ?????το έχει κάνει κανείς?

Eίναι σα να λες, μπορούν να με αφήνουν να μπαίνω στο καζίνο αλλά με λίγα λεφτά; (αυτοαπαγόρευση) :lol: :lol:

Μπα φίλε δε νομίζω, αλλά ρώτησέ τους καλύτερα. :)

μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα visa(όχι electron)και να ζητήσω όριο 300ευρώ ή 500 ευρώ?????το έχει κάνει κανείς?

Στην Εθνικη πχ το οριο ξεκιναει απο 900€ ;)

:tease:

Καλησπερα online καταναλωτες του myphone (ή μαλλον καλημερα)! Ρε παιδια θελω λιγη εως και πολυ βοηθεια και εγω οπως ο Dragonheart και οπως σιγουρα πολλοι αλλοι. Το ψαχνω εδω και καιρο μεσω του λογαριασμου μου στην Εμπορικη να κανω αγορες on-line... αλλα τελικα μου προεκυψαν no-line :( .

Εχω λοιπον λογαριασμο στην εμπορικη. Ωραια.... καποιος λοιπον με συμβουλευει "βγαλε visa electron και ολα οκ!" Παω κ εγω στο καταστημα, κανω την αιτηση, και ερχεται αυτη η καρτα. Δεν δουλευει για online αγορα που δοκιμασα, αλλα θα μου πειτε δεν ειναι visa electron! Εκεινο το visa ομως στην καρτα γιατι υπαρχει;;;;:confused:

Οκ τοτε να αποκτησω τη visa electron. Να κανω αιτηση στο site της εμπορικης υποθετω.... Μεγαλη μου απορια: θα πληρωσω κατι για την αποκτηση της ή επιπλεον κατι για την κατοχη της; Ή ειναι σαν μια απλη καρτα αναληψεων ΑΤΜ και δεν μου περνουν τιποτα; Οσο ψαχνω και διαβαζω στο σαιτ τοσο μπερδευομαι.:dizzy: :wacko: :wacko: :dizzy:

Please βοηθηστε μας τους ασχετους να καταλαβουμε τι παιζει... εχω φαει πολλες ωρες να διαβαζω φορουμ και θεματα και τα νευρα μου... σε συνδυασμο με εξεταστικη...:hunter:

Φιλε μου απ'οτι εχω καταλαβει το πραγμα εχει ως εξης(Αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσετε): Αν ενδιαφερεσαι για online αγορες καλο θα ηταν να βγαλεις μια VISA electron και οχι μια χρεωτικη οπως αυτη που σου εδωσαν. Νομιω οτι απο το ταχ. ταμ. και την alpha bank μπορεις να τις βγαλεις δωρεαν χωρις καποιο παγιο (τουλαχιστον ετσι ισχυει αν εισαι φοιτητης) Επισης ειδα οτι κατι παρομοιο εχει και η eurobank (φοιτητικη δηλαδη) αλλα δεν ξερω αν πληρωνεις σε αυτη την περιπτωση καποιο μικρο παγιο. Το βασικο ομωε ειναι οτι σε ολες τις περιπτωσεις ΔΕΝ υπαρχει ελαχιστο εισοδημα οποτε βγαζεις οποια θες!

Παντως εγω θα παω να βγαλω καρτουλα (μαλλον alpha και euro bank), και οταν εχω νεοτερα θα σας ειδοποιησω!

Ας μας πει καποιος που εχει βγαλει visa electron τι πληρωνει ή δεν πληρωνει και απο ποια τραπεζα ειναι.

Το εχουμε πει πολλες φορες, η alpha δεν χρεωνει τιποτα για τη χρεωστικη visa electron και τη δεχονται κανονικα για ηλεκτρονικες αγορες.

Προχθές μου έβαλε ένα φιλαράκι κάτι χρήματα στο λογαριασμό μου στην ALPHA Bank. Του είχα πει να λέει ότι είναι ο ίδιος για να μην πληρώνει κάθε φορά το 1€ νταβατζιλίκι. Βλέπω λοιπόν το statement μέσω web banking και κάτω από τη συναλλαγή βλέπω 4,00€ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝ/ΓΩΝ....

Ρώτησα σήμερα την ταμία και μου είπε ότι αν κάνεις έναν αριθμό καταθέσεων από το ταμίο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα έχεις χρέωση. Δεν μπόρεσε να μου τα εξηγήσει καλύτερα γιατί γινόταν λίγο πανικός, αλλά είναι η 2η μ@λ@κί@ της ALPHA Bank μέσα σε λίγες μέρες...

Θα ξαναρωτήσω και θας πω ακριβώς, ίσως και αύριο.

Προχθές μου έβαλε ένα φιλαράκι κάτι χρήματα στο λογαριασμό μου στην ALPHA Bank. Του είχα πει να λέει ότι είναι ο ίδιος για να μην πληρώνει κάθε φορά το 1€ νταβατζιλίκι. Βλέπω λοιπόν το statement μέσω web banking και κάτω από τη συναλλαγή βλέπω 4,00€ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝ/ΓΩΝ....

Ρώτησα σήμερα την ταμία και μου είπε ότι αν κάνεις έναν αριθμό καταθέσεων από το ταμίο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα έχεις χρέωση. Δεν μπόρεσε να μου τα εξηγήσει καλύτερα γιατί γινόταν λίγο πανικός, αλλά είναι η 2η μ@λ@κί@ της ALPHA Bank μέσα σε λίγες μέρες...

Θα ξαναρωτήσω και θας πω ακριβώς, ίσως και αύριο.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Ιδού το τιμολόγιο της alpha bank για τις συναλλαγές μαζί της. Έχει χρέωση για χρήση του γκισέ περισσότερες από ένα αριθμό συναλλαγών αλλά και για μικρό υπόλοιπο λογαριασμού.

http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=27

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Ιδού το τιμολόγιο της alpha bank για τις συναλλαγές μαζί της. Έχει χρέωση για χρήση του γκισέ περισσότερες από ένα αριθμό συναλλαγών αλλά και για μικρό υπόλοιπο λογαριασμού.

http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=27

Αυτό κατέβασα πριν από λίγο...

ALPHA 410, ΑLPHA 1 2 3 για νέους

Για κάθε κίνηση (ανάληψη ή κατάθεση) πέραν των τεσσάρων κάθε μήνα (χρέωση κάθε μήνα)

Ευρώ 1

Αν είναι δυνατόν...Με βλέπω να μετακομίζω στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σύντομα, αλλά δεν έχει web banking...

Ρε παιδια, σκεφτομαι να αγορασω μεσω νετ απο Γερμανια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα εμβασματα. Απ'οτι διαβασα στις προηγ. σελιδες το έμβασμα σε τραπεζα στην Ε.Ε. κοστιζει 0,50e συν οτι χρεωνει η τραπεζα που στελνεις τα λεφτα ετσι; ;) (δηλαδη πριν αγορασω, να τους ρωτησω τι χρεωνει η τραπεζα; )

Επισης, πρεπει να εχεις λογαριασμο στην τραπεζα που κανεις το εμβασμα (εννοω την τοπικη) ή οχι;

Και κατι αλλο, επειδη εχω συγγενεις στις Η.Π.Α, αν βρω φθηνοτερα αυτα που θελω ν'αγορασω εκει και τα στειλω σε αυτους, ποιος ειναι ο οικονομικοτερος τροπος να μου τα στειλουνε; και οταν ερθουν εδω θα περασουν απο τελωνειο και θα πληρωσω κι αλλα; και με τι ισοτιμια θα γινει η μετατροπη ε -> $;

:wacko:

Μπαφιασα με τα τραπεζικα :p

Ρε παιδια, σκεφτομαι να αγορασω μεσω νετ απο Γερμανια αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα εμβασματα. Απ'οτι διαβασα στις προηγ. σελιδες το έμβασμα σε τραπεζα στην Ε.Ε. κοστιζει 0,50e συν οτι χρεωνει η τραπεζα που στελνεις τα λεφτα ετσι; ;) (δηλαδη πριν αγορασω, να τους ρωτησω τι χρεωνει η τραπεζα; )

Επισης, πρεπει να εχεις λογαριασμο στην τραπεζα που κανεις το εμβασμα (εννοω την τοπικη) ή οχι;

Και κατι αλλο, επειδη εχω συγγενεις στις Η.Π.Α, αν βρω φθηνοτερα αυτα που θελω ν'αγορασω εκει και τα στειλω σε αυτους, ποιος ειναι ο οικονομικοτερος τροπος να μου τα στειλουνε; και οταν ερθουν εδω θα περασουν απο τελωνειο και θα πληρωσω κι αλλα; και με τι ισοτιμια θα γινει η μετατροπη ε -> $;

:wacko:

Μπαφιασα με τα τραπεζικα :p

Συχνά αγοράζω με εμβάσματα κι εγώ από Γερμανία. (Δε το πολυπάνε το Paypal οι Γερμανοί, με το έμβασμα γλιτώνουν την προμήθεια του Paypal). Η καλύτερη λύση και οικονομικότερη είναι μέσω ebanking Εθνικής Τράπεζας. Ενώ γενικά η Εθνική και το e-banking της ιδιαίτερα δε λένε καθόλου, είναι άθλια, στο θέμα των εμβασμάτων και ιδιαίτερα του εξωτερικού είναι η φθηνότερη και ταχύτερη λύση. Ένα έμβασμα για Γερμανία λοιπόν κοστίζει ΜΟΝΟ 0,50€ και διευθετείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Σε αντίθεση με Πειραιώς (που έχω δηλώσει ότι έχει το καλύτερο ebanking) και Εμπορική (άλλο τρισάθλιο ebanking από κει...) που χρεώνουν τα εμβάσματα με κάτι τρελά ποσά. 8€ με 12€. :w00t:

Άλλη χρέωση δεν υπάρχει φίλε. Μόνο τα 0,50€ είναι. :!:

Αυτό κατέβασα πριν από λίγο...

ALPHA 410, ΑLPHA 1 2 3 για νέους

Για κάθε κίνηση (ανάληψη ή κατάθεση) πέραν των τεσσάρων κάθε μήνα (χρέωση κάθε μήνα)

Ευρώ 1

Αν είναι δυνατόν...Με βλέπω να μετακομίζω στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σύντομα, αλλά δεν έχει web banking...

Δεν παμε καλα!! Εξωφρενικο!!:X

Το credit.gr το ξέρει κανείς;

Πολυ καλο.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Συχνά αγοράζω με εμβάσματα κι εγώ από Γερμανία. (Δε το πολυπάνε το Paypal οι Γερμανοί, με το έμβασμα γλιτώνουν την προμήθεια του Paypal). Η καλύτερη λύση και οικονομικότερη είναι μέσω ebanking Εθνικής Τράπεζας. Ενώ γενικά η Εθνική και το e-banking της ιδιαίτερα δε λένε καθόλου, είναι άθλια, στο θέμα των εμβασμάτων και ιδιαίτερα του εξωτερικού είναι η φθηνότερη και ταχύτερη λύση. Ένα έμβασμα για Γερμανία λοιπόν κοστίζει ΜΟΝΟ 0,50€ και διευθετείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Σε αντίθεση με Πειραιώς (που έχω δηλώσει ότι έχει το καλύτερο ebanking) και Εμπορική (άλλο τρισάθλιο ebanking από κει...) που χρεώνουν τα εμβάσματα με κάτι τρελά ποσά. 8€ με 12€. :w00t:

Άλλη χρέωση δεν υπάρχει φίλε. Μόνο τα 0,50€ είναι. :!:

prosexte omos otan agorazete xoris paypal apo to e-bay giati den exete prostasia kai ama den sas to steilei den mporeite na parete ta lefta sas piso

prosexte omos otan agorazete xoris paypal apo to e-bay giati den exete prostasia kai ama den sas to steilei den mporeite na parete ta lefta sas piso

Για τα μεγάλα καταστήματα (e-bay shops) αλλά και γενικά για όλους τους χρήστες ιδιαίτερα με μεγάλο αριθμό αξιολόγησης, μια ενδεχόμενη αρνητική γνώμη στοιχίζει πολύ ακριβά για αυτούς. Το e-bay έχει δικλείδες ασφαλείας και προστασίας του αγοραστή για αγορές άνω των 25€ και εκτός paypal.

Νέο επιτόκιο 2,90% (από 2,65%) για τον καταθετικό Λογαριασμό Εισοδήματος 12 Μηνών ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου. Το νέο επιτόκιο προσφέρεται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 7.500 ευρώ και ισχύει από την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2006.

Στο λογαριασμό εισοδήματος 12 μηνών της Τράπεζας Κύπρου, ο καταθέτης εισπράττει κάθε μήνα τον τόκο.

Πηγή: reporter.gr

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Σε ποια τράπεζα με συμφέρει, τώρα, να βγάλω μια απλή χρεωστική κάρτα(όχι πιστωτική), visa electron για διαδικτυακές αγορές ;

Ποια τράπεζα πχ έχει μεγαλύτερη πρόσβαση, μικρότερες κρατήσεις χρημάτων κτλ.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν είδα κάτι πρόσφατο, μόνο το μήνυμα που αναφέρονταν στο χαράτσι της alpha..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

καλη καρτα ειναι της Alpha...χωρις κρυφες χρεωσεις και οι online συναλλαγες free η μοναδικη χεωση ειναι αν μεταφερεις χρηματα σε αλλη τραπεζα και αυτο μονο 0,50λεπτα.Δεν ξερω για πιο χαρατσι μιλας αλλα στις e-banking ειναι πολυ καλα στιμμενη.
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

καλη καρτα ειναι της Alpha...χωρις κρυφες χρεωσεις και οι online συναλλαγες free η μοναδικη χεωση ειναι αν μεταφερεις χρηματα σε αλλη τραπεζα και αυτο μονο 0,50λεπτα.Δεν ξερω για πιο χαρατσι μιλας αλλα στις e-banking ειναι πολυ καλα στιμμενη.

Διάβασε μερικά ποστς πιο πάνω και θα καταλάβεις..

Και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχει visa electron αλλά δεν έχει πουθενά atms το άτιμο :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

h alpha mporei na mhn exei krufes xreoseis alla exei polleeeeeees xreoseis

ligo kaluterh einai h peiraios!

katelhksa sthn kuprou pou den exei kamia xreosh........

opoios amfiballei as rothsei gia ta psila grammata!

Σε ποια τράπεζα με συμφέρει, τώρα, να βγάλω μια απλή χρεωστική κάρτα(όχι πιστωτική), visa electron για διαδικτυακές αγορές ;

Ποια τράπεζα πχ έχει μεγαλύτερη πρόσβαση, μικρότερες κρατήσεις χρημάτων κτλ.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν είδα κάτι πρόσφατο, μόνο το μήνυμα που αναφέρονταν στο χαράτσι της alpha..

Εγώ θα έλεγα Τράπεζα Πειραιώς. Δέχεται όλα τα e-shops, δεν έχει κρατήσεις για μικρά ποσά (για φοιτητολογαριασμούς ό,τι πρέπει δηλαδή :p).

Για την Κύπρου ένα μεγάλο ΟΧΙ κατά τη γνώμη μου γιατί πολλά παιδιά και σε αυτό το φόρουμ έχουν δηλώσει ότι δεν δέχονται online αγορές πολλά e-shops από την electron κάρτα της. Ειδικά στις εταιρείες στοιχημάτων δεν γίνεται κατάθεση. Πρόσεξέ την την Κύπρου.

Έχει κανείς υπόψη του αυτή τη προσφορά; http://www.geniki.gr/index.asp?catid=3&artid=1

Πόσο είναι το επιτόκιο και το διπλασιάζουν;;;

0,4 % X 2 = 0,8 %