sparky Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Πραγματι 50.000 Ελληνες καταθετες σε γερμανικες τραπεζες ειναι χαζοι και συ ειπες το μεγαλο μυστικο.Στο αεροδρομιο δεν πας με 20.000 ευρω τα λεφτα τα μεταφερεις διατραπεζικα. btw οσο ειμαστε ΕΕ μπορεις να μεταφερεις μεχρι 10χιλιαρικα μαζι σου ... 1 ευρω παραπανω πανω σου πρεπει να το δηλωσεις. Πολλοι εχουν μεταφερει μικροποσα για καβατζα ειναι διαδικασια ευκολη Έχω την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι είναι το bail-in... ΥΓ. Η νοημοσύνη όπως γνωρίζεις δεν είναι προνόμιο της πλειοψηφίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Έχω την εντύπωση πως δεν ξέρεις τι είναι το bail-in... ΥΓ. Η νοημοσύνη όπως γνωρίζεις δεν είναι προνόμιο της πλειοψηφίας... Τι σχεση ακριβως εχει το bail in με το να σε ψαχνουν στο αεροδρομιο οπως εγραψες παρακατω... εγω γνωριζω τι ειναι το bail in αλλα τι σχεση εχει με τις ελληνικες καταθεσεις σε τραπεζες του εξωτερικου.και να γινει bail in σε ελληνικες τραπεζες ειναι δυνατον να γινει κουρεμα σε καταθεσεις αλλοδαπων σε τραπεζες πχ γερμανικες ?Ασε που οι καταθεσεις μεχρι κατοσταρικο και σε bail in προστατευονται εξ ολοκληρου.Εσυ νομιζεις οτι θα βαλουν χερι τις Γερμανικες τραπεζες αν χρεωκοπησουμε εμεις? Να βαλουν οι ιδιοι χερι τις καταθεσεις τους? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Τι σχεση ακριβως εχει το bail in με το να σε ψαχνουν στο αεροδρομιο οπως εγραψες παρακατω... εγω γνωριζω τι ειναι το bail in αλλα τι σχεση εχει με τις ελληνικες καταθεσεις σε τραπεζες του εξωτερικου.και να γινει bail in σε ελληνικες τραπεζες ειναι δυνατον να γινει κουρεμα σε καταθεσεις αλλοδαπων σε τραπεζες πχ γερμανικες ?Ασε που οι καταθεσεις μεχρι κατοσταρικο και σε bail in προστατευονται εξ ολοκληρου.Εσυ νομιζεις οτι θα βαλουν χερι τις Γερμανικες τραπεζες αν χρεωκοπησουμε εμεις? Να βαλουν οι ιδιοι χερι τις καταθεσεις τους? Η δέσμευση καταθέσεων Ελλήνων πολιτών σε τράπεζα εξωτερικού σε περίπτωση πιστωτικου γεγονότος δεν είναι απίθανο δεδομένο. Όμως αν συμβεί θα είναι η ταφοπλακα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 αν η Ελλάδα αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη της μονομερως δεν θα ανήκει στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 αν η Ελλάδα αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη της μονομερως δεν θα ανήκει στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.... Δεν ισχύει. Αυτό που θα συμβεί είναι πιστωτικό γεγονός κοινώς χρεωκοπία. Όμως δεν προβλέπεται καμιά διαδικασία αποβολής χώρας από την ε.ε πάρα μόνο μέσω αμοιβαίας συμφωνίας αποχώρησης. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Το bail in θα εφαρμοστεί στους μετόχους και στους πιστωτές – ομολογιούχους, οι οποίοι θα αναλάβουν την υποχρέωση να πληρώσουν πρώτοι για τη διάσωση μιας τράπεζας, πριν την παρέμβαση του κράτους. Το μέτρο υιοθετείται στο πλαίσιο της ένταξης στην ελληνική νομοθεσία της Bank Recovery Resolution Directive (BRRD), δηλαδή της οδηγίας για την ανάκαμψη και την εξυγίανση των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων. Η ισχύς της οδηγίας επεκτείνεται πέραν των τραπεζών και στις ΕΠΕΥ, συνεπώς και στις χρηματιστηριακές εταιρείες. Σύμφωνα με το protothema.gr, δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αλλαγές, που θα επέλθουν με την υιοθέτηση της συγκεκριμένης οδηγίας, σε σχέση με τους ήδη υφιστάμενους θεσμούς όπως το ΤΕΚΕ και το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο. Ταυτόχρονα, η οδηγία προβλέπει τη λειτουργία ταμείων εξυγίανσης τόσο για τις τράπεζες όσο και για τις ΕΠΕΥ, ενώ ήδη στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί Διεύθυνση Εξυγίανσης. Υπενθυμίζεται ότι το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων, καλύπτει σήμερα μέχρι 30.000 ευρώ ανά επενδυτή και 100.000 ευρώ ανά καταθέτη, ενώ ως προς το σκέλος της εξυγίανσης καλύπτεται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Μέχρι στιγμής, λιγότερο κίνδυνο φαίνεται να διατρέχουν οι χρηματιστηριακές εταιρείες καθώς τα χρήματα των επενδυτών είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμού, αν και η ένταξή τους στο bail in δημιουργεί ερωτηματικά. Κανεις αλλος δεν θα κλαψει εκτος απο μας. Edited December 30, 2014 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 πολλά πράγματα δεν προβλεποταν αλλά έγιναν η τελικά θα γίνουν ... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το να αφήνεις σήμερα τα χρήματά σου στην τράπεζα, ισοδυναμεί με το να αφήνεις το παιδί σου να το προσέχει ένας παιδεραστής...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ΚΑΙ τους μικροομολογιούχους... μέχρι τελευταίας στιγμής ορκίζονταν ότι δεν θα τους πειράξουν, αλλά ακόμα τα κλαίω τα 50 χιλιάρικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μην δοθεί άλλη συνέχεια με off topic, please. :) Ξεφύγαμε ήδη πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Όρεξη έχετε πρωτοχρονιάτικα ή δεν έγινα κατανοητός πριν; Αφαιρέθηκαν ποστ, μην δοθεί συνέχεια μέρες που είναι. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Γνωρίζει κανείς αν ο λογαριασμός HSBC Premier δίνει την δυνατότητα και σε νέους πελάτες να ανοίξουν λογαριασμό τόσο στην Ελλάδα όσο και σε μια από τις 34 χώρες που διατηρεί καταστήματα η τράπεζα και εκδίδει σε αυτές λογαριασμούς premier ; Άκουσα ότι πρέπει να έχεις λογαριασμό advanced άνω των 60.000 ευρώ για 6 μήνες πριν σου ανοίξουν premier. Ο χρόνος των 6 μηνών είναι αυτός που με ενδιαφέρει και όχι το ποσό που απαιτείται. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με την τράπεζα σήμερα αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας και περιμένω τηλεφώνημα τους από Πέμπτη πλέον αλλά λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ελλάδα δεν θέλω να χάσω ούτε μέρα πλέον. Θέλω να εξετάσω την περίπτωση της, αλλιώς σκέφτομαι να στραφώ σε λύσεις όπως της Barclays που δέχονται άνοιγμα λογαριασμών σε κατοίκους εκτός Μεγάλης Βρετανίας και μάλιστα μέσω internet με μόνη την αποστολή ορισμένων δικαιολογητικών, χωρίς καμιά φυσική παρουσία στο κατάστημά τους στην Αγγλία. Επίσης γνωρίζει κανείς τα υποκαταστήματα που διατηρούν οι ελληνικές τράπεζες σε Αγγλία κατά κύριο λόγο, αν μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό χωρίς την μετάβαση στην Αγγλία ;;; Οποιαδήποτε πληροφορία αν το έχει ψάξει κανείς θα ήταν ευπρόσδεκτη για ενημέρωση και για περαιτέρω ψάξιμο !!! Edited January 5, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 τετοια δυνατοτητα ειχε και η citibank απλα δεν ξερω τι γινεται με την συγχωνευση με την alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Ναι είχε πριν συγχωνευτεί...πήρα και γω χαρούμενος σήμερα τηλ. σε ένα πρώην υποκατάστημα της citi και μου λέει δεν εκδίδουμε πλέον τον international global account...πρέπει να ρωτήσω την Αλφα τι θέλει για να ανοίξει λογαριασμό στο υποκατάστημα της στην Αγγλία, γιατί ξέρω ότι ανοίγει λογαριασμούς στην Αλφα στην Κύπρο, πηγαίνοντας απλά στα κεντρικά της που βρίσκονται κάπου στο Σύνταγμα στην Φιλλελήνων 6 αν δεν κάνω λάθος !!! Αλλά προφανώς και δεν θα με ενδιέφερε το άνοιγμα λογαριασμού στην Κύπρο, ακόμα και αν δεν έχουν δεσμεύσεις (ύψος καταθέσεων και αναλήψεων σε ημερήσια βάση) τα νέα κεφάλαια που εισέρχονται στα τραπεζικά ιδρύματα της Κύπρου. Αυτό που με τρελαίνει μέσα σε εισαγωγικά είναι ότι ήδη έχω πάει στην Σουηδία και έχω κάνει τα χαρτιά μου για να παραλάβω το personnummer (ΑΜΚΑ) γιατι θα μετακινηθώ σύντομα μόνιμα εκει για δουλειά, και αυτό κάνει περίπου 3-4 μήνες να βγει, και χωρίς αυτό δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε κανένα τραπεζικό ίδρυμα, ούτε μπορώ να νοικιάσω σπίτι, ούτε τπτ...και είμαι με δέμενα χέρια και από εκει για να τα μετέφερα σε σουηδική τράπεζα !!! Edited January 5, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyapunov Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα της βοηθεια σας σε ένα θέμα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ on-line αγορές με debit/credit cards γιατί όποτε χρειαζότανε χρησιμοποιούσα των γνωστών μου. Σύντομα θα πάω στο εξωτερικό για εργασία (Αγγλία-Σουηδία) οπότε θα ήθελα να να έχω μια debit card για τις πρώτες μου αγορές (αεροπορικά, ξενοδοχεία, πρώτα εξοδα εκεί κτλ) θα έχω βέβαια και cash μαζί μου αλλά κυρίως για αγορές που γίνονται μόνο απο internet νομίζω είναι απαρατίτητη μια κάρτα. Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική οπότε λέω να πάω να βγάλω μια ΕΘΝΟCash PLUS debit card. Πιστεύετε θα είμαι καλυμένος με αυτήν την κάρτα ή μου προτείνεται να κάνω κάποια καλύτερη διαδικασία? Γενικά παίζει κάποια έξτρα (κρυφή) προμήθεια στις συναλλαγές με την κάρτα αυτή ? Γιατί το μόνο που βλέπω στις χρεώσεις τις είναι 1 Ευρώ για αναλήψεις έως 390 ευρώ απο ΑΤΜ του εξωτερικού. (link: https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%5B1%5D/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%5B3%5D/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited January 5, 2015 by lyapunov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλωσήρθες φίλε...μια χαρά θα σε βολέψει η κάρτα της Εθνικής απλά καλό θα ήταν να έχεις και μια mastercard έστω και χρεωστική για να είσαι 100% σίγουρος στις πρώτες σου αγορές. Δεν έχει καμιά κρυφή προμήθεια την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές πλην του 1 ευρώ. Μάλιστα σου έρχεται και αναλυτική στην οικία που έχεις δηλώσει με όλες τις κινήσεις που έχεις κάνει. Μακριά από την χρεωστική της Πειραιώς κρατάει προμήθεια από 8 ευρώ και άνω για συναλλαγές εκτός ευρώ !!! Αν με το καλό βρεθείς Σουηδία ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις...έχω καμιά 10αριά φίλους/ες εκει που έχουν φύγει και εργάζονται τα τελευταία 5 χρόνια και λίγο πολύ ξέρω τι παίζει !!! Και γιατί όχι να μην πιούμε και μια μπύρα παρέα ένα βράδυ (μόνο μία;;;ακους εκει μια μόνο) ...είναι και λίγο μεγάλες οι νύχτες τώρα τον χειμώνα :) Edited January 5, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα της βοηθεια σας σε ένα θέμα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ on-line αγορές με debit/credit cards γιατί όποτε χρειαζότανε χρησιμοποιούσα των γνωστών μου. Σύντομα θα πάω στο εξωτερικό για εργασία (Αγγλία-Σουηδία) οπότε θα ήθελα να να έχω μια debit card για τις πρώτες μου αγορές (αεροπορικά, ξενοδοχεία, πρώτα εξοδα εκεί κτλ) θα έχω βέβαια και cash μαζί μου αλλά κυρίως για αγορές που γίνονται μόνο απο internet νομίζω είναι απαρατίτητη μια κάρτα. Έχω ένα λογαριασμό στην Εθνική οπότε λέω να πάω να βγάλω μια ΕΘΝΟCash PLUS debit card. Πιστεύετε θα είμαι καλυμένος με αυτήν την κάρτα ή μου προτείνεται να κάνω κάποια καλύτερη διαδικασία? Γενικά παίζει κάποια έξτρα (κρυφή) προμήθεια στις συναλλαγές με την κάρτα αυτή ? Γιατί το μόνο που βλέπω στις χρεώσεις τις είναι 1 Ευρώ για αναλήψεις έως 390 ευρώ απο ΑΤΜ του εξωτερικού. (link: https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%5B1%5D/%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%5B3%5D/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θεωρώ & εγώ ότι η EΘΝΟCASH PLUS είναι η αξιόπιστη κάρτα για τις συναλλαγές,κυρίως των αναλήψεων και η μόνη κάρτα με την χαμηλότερη προμήθεια του 1€. 2η κάρτα θα σου χρειαστεί αν σε ενδιαφέρουν αποκλειστικά οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Καλωσήρθες φίλε...μια χαρά θα σε βολέψει η κάρτα της Εθνικής απλά καλό θα ήταν να έχεις και μια mastercard έστω και χρεωστική για να είσαι 100% σίγουρος στις πρώτες σου αγορές. Δεν έχει καμιά κρυφή προμήθεια την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές πλην του 1 ευρώ. Μάλιστα σου έρχεται και αναλυτική στην οικία που έχεις δηλώσει με όλες τις κινήσεις που έχεις κάνει. Μακριά από την χρεωστική της Πειραιώς κρατάει προμήθεια από 8 ευρώ και άνω για συναλλαγές εκτός ευρώ !!! Αν με το καλό βρεθείς Σουηδία ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις...έχω καμιά 10αριά φίλους/ες εκει που έχουν φύγει και εργάζονται τα τελευταία 5 χρόνια και λίγο πολύ ξέρω τι παίζει !!! Και γιατί όχι να μην πιούμε και μια μπύρα παρέα ένα βράδυ (μόνο μία;;;ακους εκει μια μόνο) ...είναι και λίγο μεγάλες οι νύχτες τώρα τον χειμώνα :) Εξακολουθείς να λαμβάνεις ενημέρωση των κινήσεων μέσω ΕΛΤΑ? Νομίζω σε μένα απο τότε που παρέλαβα την κάρτα αναβαθμισμένη ως EΘΝΟCASH PLUS σταμάτησα να λαμβάνω αναλυτική κίνηση(Δεν αιτήθηκα παύση αποστολής).Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ φουλ μια AMEX της Alpha με αποτέλεσμα να κάνω ελάχιστες κινήσεις με τη συγκεκριμένη σε αγορές με χρέωση λογαριασμού αλλά και πάλι θα λάμβανα μια ενημέρωση κατα διαστηματα.Θεωρούσα ότι άλλαξε κάτι με τους όρους και σταμάτησε η αποστολή εφόσον άλλωστε υπάρχει πλήρη ενημέρωση και online... Edited January 6, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 μια ερωτηση προς οσους γνωριζουν. μπορω να εξαργυρωσω bonus ποντους για αγορα συσκευης απο καταστημα vodafone με ολες τις καρτες bonus η αποκλειστικα μονο με μια εκ των vodafone amex η vodafone visa? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με οποιαδήποτε κάρτα μπορείς να εξαργυρώσεις στην Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με οποιαδήποτε κάρτα μπορείς να εξαργυρώσεις στην Vodafone. σε ευχαριστω πολυ Βασιλη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έβγαλα μια προπληρωμένη της Εθνικής πριν λίγο και μου έδωσε δώρο 5 ευρώ χωρίς να κάνω τπτ...καλή φάση, είναι σαν να σου δίνει τις 2 πρώτες φορτίσεις δωρεάν !!! Το έκανε και παλιότερα αυτό ή είναι προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτές τις μέρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έβγαλα μια προπληρωμένη της Εθνικής πριν λίγο και μου έδωσε δώρο 5 ευρώ χωρίς να κάνω τπτ...καλή φάση, είναι σαν να σου δίνει τις 2 πρώτες φορτίσεις δωρεάν !!! Το έκανε και παλιότερα αυτό ή είναι προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτές τις μέρες ? Έχω και εγώ προπληρωμένη αλλά vrtual, αλλά δεν είδα να έχω κάποιο δώρο! Λες να είναι λόγω Χριστουγέννων;; Μακάρι! Aν έχεις ibank θα μπορείς να δεις τις κινήσεις του λογαριασμού για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Έβγαλα μια προπληρωμένη της Εθνικής πριν λίγο και μου έδωσε δώρο 5 ευρώ χωρίς να κάνω τπτ...καλή φάση, είναι σαν να σου δίνει τις 2 πρώτες φορτίσεις δωρεάν !!! Το έκανε και παλιότερα αυτό ή είναι προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτές τις μέρες ? Εγω που εβγαλα πριν 5 μηνες μου χρεωσαν 8 ευρω για την συσκευη του κλειδαριθμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 moutsa, τον ηλεκτρονικό κλειδάριθμο τον έχω περίπου 8 χρόνια και τότε δεν είχα πληρώσει κάτι, πιο πάνω αναφέρθηκα για την virtual της Εθνικής και όντως στο internet banking μου δείχνει ότι τα 5 ευρώ είναι δώρο " ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ". Όσον αφορά στην ερώτηση μου πιο πάνω για το πως θα μπορούσαμε να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό, τελικά έβγαλα άκρη με την eurobank, η οποία μου άνοιξε λογαριασμό στο Λουξεμβούργο και την Δευτέρα θα γίνει και η μεταφορά των κεφαλαίων. Αυτά πληροφοριακά για όποιον θα ήθελε στο μέλλον να κάνει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 γιατί να στείλεις τα λεφτά σου στο Λουξεμβούργο; αν γίνει κάποιο "μπαμ" με την Ελλάδα πιστεύεις ότι θα σε αφήσουν να τα πάρεις πίσω; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts