xspy Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ πείτε ο λογαριασμός PayPal είναι αναγκαστικος η αν θέλω επιλέγω το paypal ός πληρωμή Αν θέλεις,χρησιμοποιείς και το paypal με χρέωση της κάρτας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariosAdamidis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Γεια σας, ονομάζομαι Αδαμίδης Μάριος και έχω μια απορία. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με 1500 Ευρώ σταθερό μισθό και έκανα αίτηση στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο για πιστωτική κάρτα Visa. Και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε σε πόσο καιρό θα μάθω αν εγκρίθηκε και πόσο θα είναι το πιστωτικό όριο ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Γεια σας, ονομάζομαι Αδαμίδης Μάριος και έχω μια απορία. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με 1500 Ευρώ σταθερό μισθό και έκανα αίτηση στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο για πιστωτική κάρτα Visa. Και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε σε πόσο καιρό θα μάθω αν εγκρίθηκε και πόσο θα είναι το πιστωτικό όριο ευχαριστώ. Φωτοτυπια του εκκαθαριστικού σου δεν μας έβαλες!!!!:rolleyes::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αν είμαστε στο πρόγραμμα επιστροφή της eurobank και κάνουμε αγορά Online παίρνουμε την επιστροφή? πχ: αγορά στο plaisio έχει 1% επιστροφή. Αν την κάνω μέσω του site plaisio.gr τότε θα πάρω την επιστροφή? πχ2: Πληρωμή ΟΤΕ από το site του ote.gr έχει επιστροφή? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ... πχ2: Πληρωμή ΟΤΕ από το site του ote.gr έχει επιστροφή? όχι, το έχω δοκιμάσει και στη συνέχεια τους έχω ρωτήσει, ισχύει μόνο για αγορές μέσω οτεshop Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Γεια σας, ονομάζομαι Αδαμίδης Μάριος και έχω μια απορία. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος με 1500 Ευρώ σταθερό μισθό και έκανα αίτηση στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο για πιστωτική κάρτα Visa. Και θέλω να μου πείτε αν ξέρετε σε πόσο καιρό θα μάθω αν εγκρίθηκε και πόσο θα είναι το πιστωτικό όριο ευχαριστώ. Στο κατάστημα έκανες την αίτηση ή Online? Λογικά άμεσα θα έχεις την απάντηση σε κάθε περίπτωση.Τα πιστωτικά όρια τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια έχουν μειωθεί πολύ σε σχέση με παλιότερα,στις κλασσικές κάρτες τα υψηλότερα όρια είναι το πολύ 3.000€ (Παλιότερα έβλεπες πολύ εύκολα τα όρια απο 4.500 - 5.000€ και άνω) Αιτήθηκες κάρτα PostCredit ή Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariosAdamidis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Στο κατάστημα την έκανα την αίτηση πριν 2 βδομάδες για postcredit και μετά απο λίγες μέρες μου ζήτησαν συμπληρωματικά χαρτιά αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Ελπίζω να είναι το όριο τουλάχιστον 1500€ γιατί θέλω να πάρω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Στο κατάστημα την έκανα την αίτηση πριν 2 βδομάδες για postcredit και μετά απο λίγες μέρες μου ζήτησαν συμπληρωματικά χαρτιά αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Ελπίζω να είναι το όριο τουλάχιστον 1500€ γιατί θέλω να πάρω υπολογιστή. Για να ζήτησαν συμπληρωματικά έγγραφα πιθανόν θα έχει προεγκριθεί και πολύ πιθανόν το όριο θα είναι στα πλαίσια που σε εξυπηρετεί, σαν εικόνα όλα δείχνουν καλά,απλά πάρε ένα τηλ στο κατάστημα αν θές αύριο,ώστε να επιβεβαιώσεις ότι προχωρά/σε τι στάδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 την πατησα με την πιστωτικη της cosmote . Ενω πηρα στην vodafone το νουμερο που εμπαινε η εκπτωση αυτη συνεχιζε να μπαινει σε ενα καρτοσυμβολαιο που εχω στο ονομα μου. εγω θυμαμαι οταν εκανα την αιτηση εδω το αριθμο της sim εφτασα να εχω στο καρτοσυμβολαιο 90 ευρω πιστωτικο τωρα ψαχνομαι πως θα παρω την εκπτωση ολη στον ΟΤΕ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ενημέρωσε μας για το τι κατάφερες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά θα πάω Αμερική και έχω μια πιστωτική χρυσή της eurobank για αγορές αν την χρησιμοποιώ τι χρεώσεις θα έχει; από την τηλεφωνική υποστήριξη ebanking της Τράπεζας μου είπαν ότι θα πληρώνω το 2% της αγοράς και την ισοτιμία, και στην Τράπεζα μου είπαν ότι θα χρεωθω μόνο την ισοτιμία που θα έχει εκείνη την στιγμή.Για να μας πει κάποιος που πέρασε τον Ατλάντικο; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά θα πάω Αμερική και έχω μια πιστωτική χρυσή της eurobank για αγορές αν την χρησιμοποιώ τι χρεώσεις θα έχει; από την τηλεφωνική υποστήριξη ebanking της Τράπεζας μου είπαν ότι θα πληρώνω το 2% της αγοράς και την ισοτιμία, και στην Τράπεζα μου είπαν ότι θα χρεωθω μόνο την ισοτιμία που θα έχει εκείνη την στιγμή.Για να μας πει κάποιος που πέρασε τον Ατλάντικο; Αν αγοράζεις σε ξένο νόμισμα έχει 2% χρέωση επιπλέον. Αυτό γίνεται ακόμα και αν παραγγείλεις μέσω ίντερνετ σε δολάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά θα πάω Αμερική και έχω μια πιστωτική χρυσή της eurobank για αγορές αν την χρησιμοποιώ τι χρεώσεις θα έχει; από την τηλεφωνική υποστήριξη ebanking της Τράπεζας μου είπαν ότι θα πληρώνω το 2% της αγοράς και την ισοτιμία, και στην Τράπεζα μου είπαν ότι θα χρεωθω μόνο την ισοτιμία που θα έχει εκείνη την στιγμή.Για να μας πει κάποιος που πέρασε τον Ατλάντικο; Αν αγοράζεις σε ξένο νόμισμα έχει 2% χρέωση επιπλέον. Αυτό γίνεται ακόμα και αν παραγγείλεις μέσω ίντερνετ σε δολάρια. Σε κάθε περίπτωση βολεύει και εξυπηρετεί :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 προσφατα εκανα αιτηση για aegen bonus.παρασκευη εγινε η αιτηση τριτη με πηραν οτι εχει εγκριθει... επισης για οσους ειναι κατοχοι bonus πλεον μπορουν να κανουν μεταφορα ποντων και μεσω web banking.εξαιρουνται οι enter bonus και οι προσθετες καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ενημέρωσε μας για το τι κατάφερες. το ποσο που εχει πιστωθει ηδη θα το αφησω για να πληρωνεται το καρτοσυμβολαιο τωρα ακυρωσα την παγια απο την cosmote ωστε να παιρνω 2% στον ΟΤΕ αντι για 1.5 και 1.5%. πολυ μπερδεμα και ετυχω το πηρα χαμπαρι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 προσφατα εκανα αιτηση για aegen bonus.παρασκευη εγινε η αιτηση τριτη με πηραν οτι εχει εγκριθει... επισης για οσους ειναι κατοχοι bonus πλεον μπορουν να κανουν μεταφορα ποντων και μεσω web banking.εξαιρουνται οι enter bonus και οι προσθετες καρτες. πρεπει να εχεις και το token για την μεταφορα ποντων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν αγοράζεις σε ξένο νόμισμα έχει 2% χρέωση επιπλέον. Αυτό γίνεται ακόμα και αν παραγγείλεις μέσω ίντερνετ σε δολάρια. υπάρχει κάποια κάρτα που να συμφέρει περισσότερο για τέτοιες αγορές; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 πρεπει να εχεις και το token για την μεταφορα ποντων Δεν χρειάζεται ( για όσους δεν έχουν token ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 προσφατα εκανα αιτηση για aegen bonus.παρασκευη εγινε η αιτηση τριτη με πηραν οτι εχει εγκριθει... επισης για οσους ειναι κατοχοι bonus πλεον μπορουν να κανουν μεταφορα ποντων και μεσω web banking.εξαιρουνται οι enter bonus και οι προσθετες καρτες. Καλα και εμενα απο τις 16 Ιουνιου που εκανα την αιτηση και εγκριθηκε (American Express) με πηραν αμεσως τηλ εστειλα τα χαρτια και ακομα ειναι υπο επεξργασια... Για την μεταφορα ποντων μεταξυ καρτων θελει Token αν το κανεις μεσω Web Banking. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλα και εμενα απο τις 16 Ιουνιου που εκανα την αιτηση και εγκριθηκε (American Express) με πηραν αμεσως τηλ εστειλα τα χαρτια και ακομα ειναι υπο επεξργασια... Για την μεταφορα ποντων μεταξυ καρτων θελει Token αν το κανεις μεσω Web Banking. τι εννοεις εγκριθηκε και εστειλες τα χαρτια και ειναι υπο επεξεργασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Για την μεταφορά πόντων θέλει token στην περίπτωση που έχεις δηλώσει να χρησιμοποιείς Token Για λογαριασμούς που δεν έχουν δηλώσει token δεν θέλει token . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 τι εννοεις εγκριθηκε και εστειλες τα χαρτια και ειναι υπο επεξεργασια? Στην αρχη ειναι σε σταδιο προεγκρισης. Οταν ελεγξουν τα δικαιολογιτικα που στελνεις μετα γινεται η τελικη εγκριση. Ετσι μου ειπαν και τηλεφωικα οποτε αναμενω. Στο site τους γραφει στο status της αιτησης "Εγκεκριμενη Σε Αναμονη" Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Θέλω να βγάλω μια πιστωτική για να εξοφλώ λογαριασμούς σταθερής (ΟΤΕ) τηλεφωνίας ΔΕΗ κι ΕΥΔΑΠ. Ποια κάρτα είναι καλύτερη γι αυτή τη δουλειά πχ. όσον αφορά σε επιστροφές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλημέρα, Μπορώ να πληρώσω το υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας με άλλη κάρτα της ίδια τράπεζας έτσι ώστε να επωφεληθώ την έκπτωση που μου δίνει η καινούρια κάρτα; :rolleyes: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Θέλω να βγάλω μια πιστωτική για να εξοφλώ λογαριασμούς σταθερής (ΟΤΕ) τηλεφωνίας ΔΕΗ κι ΕΥΔΑΠ. Ποια κάρτα είναι καλύτερη γι αυτή τη δουλειά πχ. όσον αφορά σε επιστροφές κλπ. Αν σε ενδιαφέρουν ταξίδια νομίζω η καλύτερη είναι η Aegean Bonus Visa γιατί για κάθε ευρώ δίνει μίλια και πολλές φορές βγάζει προσφορές του στυλ σε συγκεκριμένα μαγαζιά για κάθε ένα ευρώ τέσσερα μίλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts