iparout Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Από όσο ξέρω οι μόνες κάρτες που δίνουν επιστροφή στην εφορία εκτός από την CItibank είναι οι κάρτες BONUS της ALPHA , αλλά υπό την μορφή πόντων και μόνο σε online banking , επίσης έδινε η ΑΒ της Εθνικής και η Dynamic της ALPHABANK . Όσο αφορά την Eurobank δίνει δωρεάν συνδρομή για πάντα στην Cosmote Mastercard την οποία μπορείς να βγάλεις ακόμα και αν δεν έχεις συμβόλαιο cosmote ή τηλέφωνο ΟΤΕ , Έχει κανονικά το πρόγραμμα επιστροφή. Πολύ ενδιαφέρουσα η Cosmote Mastercard αλλά είσαι σίγουρος ότι μπορείς να την βγάλεις χωρίς να έχεις Cosmote ή ΟΤΕ ? Στην online αίτηση ζητάει ως υποχρεωτικό πεδίο το τηλέφωνο cosmote το οποίο θα επωφελείται από την προσφορά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Χαίρετε κι από εμένα. Κατατοπιστικότατο και πολύ ενδιαφέρον τόπικ οπότε βρίσκω την ευκαιρία να κάνω κι εγώ τις ερωτήσεις μου : 1) Έχω citibank affinity mastercard εδώ και 2-3 χρόνια η οποία έχει πιστωτικό όριο ~3400 euros. Είμαι συνεπέστατος στην πληρωμή (πάντα ΟΛΟ το ποσό) και είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ χρησιμοποιώ την κάρτα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και για μεγάλα ποσά, δεν έχω πληρώσει ούτε μισό ευρώ τόκο. Θέλοντας να βάλω στην κάρτα σε δόσεις τις δόσεις της εφορίας και επειδή το πιστωτικό όριο δεν μου έφτανε, αναγκαζόμουν να πληρώνω όλο το ποσό της δόσης εξ' αρχής με αποτέλεσμα η κάρτα να έχει ΠΑΝΤΑ πιστωτικό υπόλοιπο τουλάχιστον -1000 ευρώ !! Αποφάσισα λοιπόν να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου και, προς έκπληξή μου, όταν πήγα στην τράπεζα μου είπαν ότι δεν δέχονται πια αυξήσεις πιστωτικού ορίου και ότι αν ήθελα μεγαλύτερη πίστωση, θα μπορούσα να δοκιμάσω να βγάλω σε αυτούς νέα πιστωτική κάρτα... Μάλιστα δεν κοίταξαν καν τις κινήσεις της κάρτας το εκκαθαριστικο μου κ.τ.λ.. Φαίνεται ότι είναι πάγια τακτική της τράπεζας να μην αυξάνουν το πιστωτικό όριο... Τι μυστήριο είναι αυτό ? Πώς είναι δυνατόν να μπορούν να μου βγάλουν δεύτερη κάρτα αλλά να μην μπορούν να αυξήσουν το πιστωτικό όριο της ήδη υπάρχουσας ? 2) Γνωρίζει κανείς ποιες κάρτες που δίνουν bonus υπό μορφήν επιστροφής, συνυπολογίζουν τις δόσεις προς εφορία/δημόσιο κ.τ.λ. προς όφελος του bonus. Ξέρω ότι η Affinity της citibank το κάνει (με επιστροφή 2.5%, γι΄αυτό και την έχω ακόμη) ενώ οι κάρτες της Eurobank όχι ! 3) Πόσο εύκολο είναι να βγάλω μια Eurobank Visa (με επιστροφή) χωρίς να αναγκαστώ να πληρώνω την συνδρομή των ~25 ευρώ το χρόνο (παλαιότερα ήταν πολύ έυκολο να το διαπραγματευτείς έτσι ωστε να μην πληρώνεις καθόλου συνδρομή.. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει ακόμη αυτό) Η Citibank, από τον Μάιο του 2012 (ακριβώς 1 χρόνο) έχει παγώσει τις αυξήσεις πιστωτικού ορίου. Ακόμακ αι 100.000 να έχεις.. δεν σου κοιτάνε καν την αίτηση. Αυτόματα από το σύστημα απορρίπτονται όλες οι αιτήσεις ... μέχρι να υπάρχει κάποιο νεότερο. Βλέπεις είχε πάρα πολλές επισφάλειες αφού το χε παρακάνει .. Έβγαζε σε όλους πιστωτικές ακόμα και χωρίς εκκαθαριστικό και χωρίς να είναι φοιτητής ο άλλος. Το μόνο που κάνουν για να σου αποδείξουν ότι είσαι καλός πελάτης είναι να σου μετατρέπουν από μόνοι τους την κάρτα σε Gold... Και μου είχαν πει ότι όταν ξανανοίξουν τα όρια οι πρώτοι που θα δουν αυξήσεις είναι αυτοί με τις gold. Βέβαια η affinity δεν έχει χρυσή έκδοση. Πάντως μια άλλη πολύ καλή λύση από τη Citibank είναι η νέα πιστωτική που την έβγαλαν πριν 2-3 βδομάδες η platinum world mastercard. Σου δίνει πολλά προνόμια σε ενοικιάσεις, ασφάλιση ταξιδιών και άλλα , αλλά και επιστροφή σε ταξίδια (είτε αεροπορικά, είτε κάθε δραστηριοτητα αναψυχής ) .. Και μάλιστα μπορείς να επιλέξεις εσύ με ποια εταιρία θα πάρεις την επιστροφή. Δεν σε αναγκάζουν πχ να κλείσεις με Aegean, ή να πας στο τάδε ξενοδοχείο κτλ. Η επιστροφή φτάνει έως και 2% http://www.citi.com/greece/consumer/cards/citibank/platinum.htm Επιστροφή παίρνεις και εκεί από όλες όλες τις αγορές... και για ΔΕΗ και για εφορία κτλ.. να κάνω και εγώ μια ερώτηση υπάρχει τρόπος να βγάλω μια προπληρωμένη χωρίς να δουλεύω? γιατί σε όποια τράπεζα και αν πήγα μου ζήτησαν να μια πρόσφατη απόδειξη από την δουλειά αν δεν υπάρχει τρόπος τότε μπορώ κάπως να βάλω λεφτά στο paypal? το μόνο που έχω είναι ένα λογαριασμό στην εθνική Εκκαθαριστικό ζητάνε απλά... Ακόμα και μηδενικό δεν έχει σημασία. Αν είσαι φοιτητής δεν χρειάζεται εκκαθαριστικό. μπορείς και με τη φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση από τη γραμματεία. Edited May 12, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εκκαθαριστικό ζητάνε απλά... Ακόμα και μηδενικό δεν έχει σημασία. Αν είσαι φοιτητής δεν χρειάζεται εκκαθαριστικό. μπορείς και με τη φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση από τη γραμματεία. δυστυχώς όχι πλέον εδώ και λίγο καιρώ μου είπαν ότι θέλει αναγκαστικά ότι δουλεύεις (από την κυβέρνηση διαταγή για να περιορίσουν μαύρο χρήμα)................................................... φοιτητής δεν είμαι είμαι άνεργος και βγάζω μαύρα από δο από εκεί έτσι δεν έχω να δηλώσω κάτι ότι δουλεύω.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) δυστυχώς όχι πλέον εδώ και λίγο καιρώ μου είπαν ότι θέλει αναγκαστικά ότι δουλεύεις (από την κυβέρνηση διαταγή για να περιορίσουν μαύρο χρήμα)................................................... φοιτητής δεν είμαι είμαι άνεργος και βγάζω μαύρα από δο από εκεί έτσι δεν έχω να δηλώσω κάτι ότι δουλεύω.............. Είσαι σίγουρος γι αυτό? Θέλει αναγκαστικά χαρτί ότι δουλεύεις?? Δηλαδή κάποιος που είναι φοιτητής δεν μπορεί να ανοίξει καν τραπεζικό λογαριασμό πλέον? Ή κάποιος που δεν δουλεύει? Περίεργο μου φαίνεται Μέχρι και πριν λίγο καιρό ήθελαν απλά εκκαθαριστικό έστω και μηδενικό ή φοιτητική ταυτότητα.. και τα ζήταγαν πάλι για τον περιορισμό του μαύρου χρήματος Τελευταία ενημέρωση βλέπω είναι αυτή http://www.hba.gr/5Ekdosis/enimerotika/Sistithikate-Gr-forPreview.pdf Εκεί που λέει για ο επάγγελμα λέει και επαγγελματική ταυτότητα. Φαντάζομαι αν είσαι φοιτητής θα δεχτούν τη φοιτητική ταυτότητα. Αν είσαι άνεργος ίσως ότι είσαι στο ταμείο ανεργίας? Κάτι τέτοιο.. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να ανοίγουν λογαριασμό αποκλειστικά σε όσους δουλεύουν Edited May 12, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Είσαι σίγουρος γι αυτό? Θέλει αναγκαστικά χαρτί ότι δουλεύεις?? Δηλαδή κάποιος που είναι φοιτητής δεν μπορεί να ανοίξει καν τραπεζικό λογαριασμό πλέον? Ή κάποιος που δεν δουλεύει? Περίεργο μου φαίνεται Μέχρι και πριν λίγο καιρό ήθελαν απλά εκκαθαριστικό έστω και μηδενικό ή φοιτητική ταυτότητα.. και τα ζήταγαν πάλι για τον περιορισμό του μαύρου χρήματος Τελευταία ενημέρωση βλέπω είναι αυτή http://www.hba.gr/5Ekdosis/enimerotika/Sistithikate-Gr-forPreview.pdf Εκεί που λέει για ο επάγγελμα λέει και επαγγελματική ταυτότητα. Φαντάζομαι αν είσαι φοιτητής θα δεχτούν τη φοιτητική ταυτότητα. Αν είσαι άνεργος ίσως ότι είσαι στο ταμείο ανεργίας? Κάτι τέτοιο.. Μου φαίνεται πολύ περίεργο να ανοίγουν λογαριασμό αποκλειστικά σε όσους δουλεύουν ο ναι......... πήγα πειραιως πριν 2 βδομάδες........ για να ανοίξω λογαριασμό πλέων ζητάνε με εντολή από την κυβέρνηση χαρτί από την δουλειά........ και εκκαθαριστικό αν είσαι φοιτητης δεν ξέρω μάλλον μπορείς να βγάλεις αν φέρεις το αντίστοιχο χαρτί για άνεργος τους λέω......(λέω είμαι άνεργος τι χαρτί να φέρω δεν δουλεύω)( και άκου τι πετάει υπάλληλος...... είσαι άνεργος και με ποια τη χρήματα θα βάζεις στην κάρτα τα μαύρα (με ενα υφακη)? δεν μπορείς να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό κανονικά πρέπει να σε αναφέρω για έλεγχο στην εφορία..... ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όταν είσαι άνεργος δηλωμένος στον Ο.Α.Ε.Δ. σου δίνει βεβαίωση με σκοπό να ανοίξεις λογαριασμό για το επίδομα ανεργίας. Επιπλέον αφού έχεις λογαριασμό στην Εθνική μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όταν είσαι άνεργος δηλωμένος στον Ο.Α.Ε.Δ. σου δίνει βεβαίωση με σκοπό να ανοίξεις λογαριασμό για το επίδομα ανεργίας. Επιπλέον αφού έχεις λογαριασμό στην Εθνική μπορείς να στείλεις έμβασμα στο Paypal την εθνικη ναι και εχω λογαριασμο στην εθνικη αυτό για βοήθα λίγο αν μπορείς πως να στείλω από την εθνική στο paypal (έχω και την κάρτα της εθνικής ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 την εθνικη ναι και εχω λογαριασμο στην εθνικη αυτό για βοήθα λίγο αν μπορείς πως να στείλω από την εθνική στο paypal (έχω και την κάρτα της εθνικής ) Μπαίνεις στο paypal και πατάς top-up σου δίνει τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα στείλεις έμβασμα και την αιτιολογία με online banking στοιχίζει φτηνά , από την τράπεζα είναι πιο ακριβό αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς , ρώτα Εθνική πόσο θέλει για 1 έμβασμα στην Ελλαδα. Προσοχή μόνο έμβασμα από λογαριασμό στο όνομα σου δέχετε το Paypal , και όχι κατάθεση στην τράπεζα που συνεργάζετε ή απλό έμβασμα με πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Μπαίνεις στο paypal και πατάς top-up σου δίνει τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα στείλεις έμβασμα και την αιτιολογία με online banking στοιχίζει φτηνά , από την τράπεζα είναι πιο ακριβό αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς , ρώτα Εθνική πόσο θέλει για 1 έμβασμα στην Ελλαδα. Προσοχή μόνο έμβασμα από λογαριασμό στο όνομα σου δέχετε το Paypal , και όχι κατάθεση στην τράπεζα που συνεργάζετε ή απλό έμβασμα με πληρωμή. ένταξή πάω την τρίτη να τους ρωτήσω πώς και τι..... :) thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ο ναι......... πήγα πειραιως πριν 2 βδομάδες........ για να ανοίξω λογαριασμό πλέων ζητάνε με εντολή από την κυβέρνηση χαρτί από την δουλειά........ και εκκαθαριστικό αν είσαι φοιτητης δεν ξέρω μάλλον μπορείς να βγάλεις αν φέρεις το αντίστοιχο χαρτί για άνεργος τους λέω......(λέω είμαι άνεργος τι χαρτί να φέρω δεν δουλεύω)( και άκου τι πετάει υπάλληλος...... είσαι άνεργος και με ποια τη χρήματα θα βάζεις στην κάρτα τα μαύρα (με ενα υφακη)? δεν μπορείς να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό κανονικά πρέπει να σε αναφέρω για έλεγχο στην εφορία..... ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ Τον τελευταίο καιρό οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν βάλει τους υπαλλήλους τους να ζητάνε όλα τα δικαιολογητικά με αυστηρό έλεγχο, πρόσφατα εγώ άνοιξα σε κρατική τράπεζα λογαριασμό και μάλιστα προθεσμίας με μόνο ταυτότητα και εκκαθαριστικό όντας άνεργος !! Από συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει σε τράπεζα σε αντίστοιχο πόστο που το συζήτησα μου έλεγε μας τα ζητάνε να είναι όλα τυπικά σύμφωνα με τον κατάλογο, σε αναφορά μου στην περίπτωση άνεργου τι κάνετε αφού δεν το αναφέρει στον κατάλογο μου ανέφερε την κάρτα ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άνεργος (σε περίπτωση άνεργου που δεν έχει εγγραφεί στον ΟΑΕΔ όπως οι Ελευθ. Επαγγελματίες). Αντίστοιχα για τα δικαιολογητικά για την δ/νση κατοικίας αν δεν έχεις κάποιον λογαριασμό που αναφέρεται όπως συμβαίνει σε εμένα, μου είπε ότι αυτοί δέχονται την δ/νση που αναφέρει το Εκκαθαριστικό. Γενικά μου έλεγε τηρούν πλέον όλες τις διαδικασίες ενώ παλιότερα είχαν την δυνατότητα να παρακάμπτουν κάποιες για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τηρούν όλη την γραφειοκρατία η οποία πλέον είναι χειρότερη και από το δημόσιο :X Όσο για την αντιμετώπιση σου από τον συγκεκριμένο υπάλληλο που αναφέρεις μόνο επιεικώς απαράδεκτη θα την χαρακτήριζα :mad: Στην θέση σου θα μίλαγα στον διευθυντή του καταστήματος ή με την αρμόδια υπηρεσία στα κεντρικά πάντα από το κατάστημα μπροστά τους και αν επέμεναν θα τους το ζητούσα γραπτώς τον λόγο που δεν μου ανοίγουν λογαριασμό, δεν αναφέρεται πουθενά ότι απαγορεύεται στους ανέργους να ανοίγουν λογαριασμό σε τράμεζα ! Φυσικά για τις πιστωτικές κάρτες αυτά δεν ισχύουν, νομίζω ακόμη και για τις προπληρωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τον τελευταίο καιρό οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν βάλει τους υπαλλήλους τους να ζητάνε όλα τα δικαιολογητικά με αυστηρό έλεγχο, πρόσφατα εγώ άνοιξα σε κρατική τράπεζα λογαριασμό και μάλιστα προθεσμίας με μόνο ταυτότητα και εκκαθαριστικό όντας άνεργος !! Από συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει σε τράπεζα σε αντίστοιχο πόστο που το συζήτησα μου έλεγε μας τα ζητάνε να είναι όλα τυπικά σύμφωνα με τον κατάλογο, σε αναφορά μου στην περίπτωση άνεργου τι κάνετε αφού δεν το αναφέρει στον κατάλογο μου ανέφερε την κάρτα ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι είναι άνεργος (σε περίπτωση άνεργου που δεν έχει εγγραφεί στον ΟΑΕΔ όπως οι Ελευθ. Επαγγελματίες). Αντίστοιχα για τα δικαιολογητικά για την δ/νση κατοικίας αν δεν έχεις κάποιον λογαριασμό που αναφέρεται όπως συμβαίνει σε εμένα, μου είπε ότι αυτοί δέχονται την δ/νση που αναφέρει το Εκκαθαριστικό. Γενικά μου έλεγε τηρούν πλέον όλες τις διαδικασίες ενώ παλιότερα είχαν την δυνατότητα να παρακάμπτουν κάποιες για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και τηρούν όλη την γραφειοκρατία η οποία πλέον είναι χειρότερη και από το δημόσιο :X Όσο για την αντιμετώπιση σου από τον συγκεκριμένο υπάλληλο που αναφέρεις μόνο επιεικώς απαράδεκτη θα την χαρακτήριζα :mad: Στην θέση σου θα μίλαγα στον διευθυντή του καταστήματος ή με την αρμόδια υπηρεσία στα κεντρικά πάντα από το κατάστημα μπροστά τους και αν επέμεναν θα τους το ζητούσα γραπτώς τον λόγο που δεν μου ανοίγουν λογαριασμό, δεν αναφέρεται πουθενά ότι απαγορεύεται στους ανέργους να ανοίγουν λογαριασμό σε τράμεζα ! Φυσικά για τις πιστωτικές κάρτες αυτά δεν ισχύουν, νομίζω ακόμη και για τις προπληρωμένες. ξεσκίζονται για να μην αγοράζουμε από έξω με όλες της δυνάμεις τους........ το μόνο που με παραξενευσαι είναι ότι δεν ζήτησαν dna test............ πάντως θα πάω έτσι για σπάσιμο και μόνο να δούμε τι θα γίνει :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στο Ταχ.Ταμιευτήριο μου είπαν ότι σε λογαριασμό που έχω σαν συνδικαιούχους τους γονείς μου επειδή λείπει το ΑΦΜ και το εκκαθαριστικό της μητέρας μου , ο λογαριασμός θα κλειδωθεί μετά τις 15 μαίου. Τι παίζει με αυτό ? Ισχύει για όλες τις τράπεζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 να κάνω και εγώ μια ερώτηση υπάρχει τρόπος να βγάλω μια προπληρωμένη χωρίς να δουλεύω? γιατί σε όποια τράπεζα και αν πήγα μου ζήτησαν να μια πρόσφατη απόδειξη από την δουλειά αν δεν υπάρχει τρόπος τότε μπορώ κάπως να βάλω λεφτά στο paypal? το μόνο που έχω είναι ένα λογαριασμό στην εθνική Φίλε χαζομάρες σου λέει ο υπάλληλος...δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση.άρα είμαι άνεργος...έχω 2 προπληρωμένες και η δεύτερη είναι πριν μια βδομάδα σε Πειραιώς...το μόνο που χρειάζεται είναι υπεύθυνη δήλωση από την εφορία πως δεν κάνειΣ φορολογική δήλωση η αν κάνειΣ το εκκαθαριστικό και μηδενικό να είναι...έβγαλα κανονικά χρεωστική και κωδικόυς winbank... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στο Ταχ.Ταμιευτήριο μου είπαν ότι σε λογαριασμό που έχω σαν συνδικαιούχους τους γονείς μου επειδή λείπει το ΑΦΜ και το εκκαθαριστικό της μητέρας μου , ο λογαριασμός θα κλειδωθεί μετά τις 15 μαίου. Τι παίζει με αυτό ? Ισχύει για όλες τις τράπεζες? Λόγω νέων κανόνων αυτά τα χαρτιά απαιτούνται για άνοιγμα λογαριασμού. Για υπάρχοντες έχουν κάποιο περιθώριο. Πχ η Αγροτική με αφορμή τη συγχώνευση με την Πειραιώς τα απαίτησε για υπάρχοντες λογαριασμούς. Η Πειραιώς το είχε ήδη κάνει αλλά η Αγροτική το είχε αφήσει. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το καθυστέρησε ήδη αρκετά. Ίσως κοντεύει να λήξει η προθεσμία που τους δόθηκε από την ΤτΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μάλιστα...Το θέμα όμως είναι ότι κανείς δε με ειδοποίησε για αυτό. Αν δεν περνούσα από το γκισέ μετά τις 15 Μαίου θα βρισκόμουν με μπλοκαρισμένο λογαριασμό. Άρα η λύση στη δικιά τους αμέλεια να ζητήσουν παλιότερα αυτά τα χαρτιά , είναι να πάρω τώρα εγώ αμπάριζα όποια τράπεζα έχω λογαριασμό και να ρωτώ αν όλα είναι οκ !....ωραία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Φίλε χαζομάρες σου λέει ο υπάλληλος...δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση.άρα είμαι άνεργος...έχω 2 προπληρωμένες και η δεύτερη είναι πριν μια βδομάδα σε Πειραιώς...το μόνο που χρειάζεται είναι υπεύθυνη δήλωση από την εφορία πως δεν κάνειΣ φορολογική δήλωση η αν κάνειΣ το εκκαθαριστικό και μηδενικό να είναι...έβγαλα κανονικά χρεωστική και κωδικόυς winbank... τιν τρίτη θα πάω σε άλλο υποκατάστημα γιατί πήγα σήμερα πάλι στο ίδιο μόνο αστυνομία δεν έφεραν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Η δοκίμασε σε άλλη τράπεζα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymos28 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Kαλησπερα εχω το εξης προβλημα θελω να κανω αγορες απο Aliexpress αλλα οι κινεζοι δεν δεχονται αλλους τροπους πληρωμης μεσω του συστηματος Escrow εκτος της πιστωτικης VISA/MASTERCARD, WESTERN UNION, BANK TRANSFER. Δεν δεχονται χρεωστικες ή προπληρωμενες VISA/MASTERCARD και οι αλλοι δυο τροποι δεν συμφερουν γιατι ειναι μεγαλες οι προμηθειες. Οποτε χρειαζομαι απαραιτητα μια πιστωτικη πριν ομως παρω σβαρνα τις τραπεζες καθοτι λογω τροχαιου εχω προβλημα μετακινησης μηπως γνωριζεται ποια τραπεζα ειναι πιο ευκολη να δινει πιστωτικες αυτη τη περιοδο ωστε να ξεκινησω απο κει; Να σημειωσω οτι ειμαι δημ. υπαλληλος με 15,600 Ε περσινο εισοδημα και χωρις δανεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Kαλησπερα εχω το εξης προβλημα θελω να κανω αγορες απο Aliexpress αλλα οι κινεζοι δεν δεχονται αλλους τροπους πληρωμης μεσω του συστηματος Escrow εκτος της πιστωτικης VISA/MASTERCARD, WESTERN UNION, BANK TRANSFER. Δεν δεχονται χρεωστικες ή προπληρωμενες VISA/MASTERCARD και οι αλλοι δυο τροποι δεν συμφερουν γιατι ειναι μεγαλες οι προμηθειες. Οποτε χρειαζομαι απαραιτητα μια πιστωτικη πριν ομως παρω σβαρνα τις τραπεζες καθοτι λογω τροχαιου εχω προβλημα μετακινησης μηπως γνωριζεται ποια τραπεζα ειναι πιο ευκολη να δινει πιστωτικες αυτη τη περιοδο ωστε να ξεκινησω απο κει; Να σημειωσω οτι ειμαι δημ. υπαλληλος με 15,600 Ε περσινο εισοδημα και χωρις δανεια. Προσωρινά γιατί δεν δίνεις τα λεφτά σε κάποιον γνωστό σου και να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική του? Τώρα για να κάνεις κι εσύ αίτηση δεν υπάρχει πια εύκολη τράπεζα. Μπορεί να φας απόρριψη και να μην το περιμένεις. Αν και όπως τα λες νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να στην εγκρίνουν. Πήγαινε βγάλε όποια κάρτα νομίζεις ότι σε συμφέρει και αναλογα με συνδρομή/bonus/επιστροφές κτλ. Βέβαια μέχρι να πάρεις έγκριση... να σου έρθει σπίτι κτλ.. ίσως πάρει κανα μήνα η διαδικασία. Η λύση Bank Transfer λες έχει μεγάλη προμήθεια. Το έψαξες? Αν κάνεις το έμβασμα μέσω web banking η προμήθεια δεν είναι μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymos28 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 To θεμα ειναι οτι τα εχω τα λεφτα δεν θα ζητησω πιστωτικη γιατι δεν εχω αλλα γιατι ειναι το μεσο για να κανω τις αγορες. Δεν εχει κανενας δικος μου πιστωτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 To θεμα ειναι οτι τα εχω τα λεφτα δεν θα ζητησω πιστωτικη γιατι δεν εχω αλλα γιατι ειναι το μεσο για να κανω τις αγορες. Δεν εχει κανενας δικος μου πιστωτικη. Το κατάλαβα. Δεν είπα το αντίθετο. Και καλά θα κάνεις να βγάλεις , αν τη χρησιμοποιείς σωστά θα σου χρησιμεύσει πολύ. Αλλά ψάξε και τη λύση bank trasnfer. Τα εξερχόμενα εμβάσματα έχουν προμήθεια περίπου 50 λεπτά τουλάχιστον για το ίδιο νόμισμα μέσω web banking και μόνο (στα καταστήματα έχουν 15 ευρώ περίπου). Αν είναι σε άλλο νόμισμα δεν ξέρω τι παίζει πάντως μια μικρή προμήθεια θα την έχεις και με την πιστωτική για το συνάλλαγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Το κατάλαβα. Δεν είπα το αντίθετο. Και καλά θα κάνεις να βγάλεις , αν τη χρησιμοποιείς σωστά θα σου χρησιμεύσει πολύ. Αλλά ψάξε και τη λύση bank trasnfer. Τα εξερχόμενα εμβάσματα έχουν προμήθεια περίπου 50 λεπτά τουλάχιστον για το ίδιο νόμισμα μέσω web banking και μόνο (στα καταστήματα έχουν 15 ευρώ περίπου). Αν είναι σε άλλο νόμισμα δεν ξέρω τι παίζει πάντως μια μικρή προμήθεια θα την έχεις και με την πιστωτική για το συνάλλαγμα. Αν θέλει να στείλει Κίνα, είναι εκτός SEPA και ως εκ τούτου η προμήθεια του εμβάσματος είναι συνήθως μεγαλύτερη... Εγώ αλλού θέλω να σταθώ: είναι 100% σίγουρος ο φίλος μας ότι δεν δέχονται χρεωστικές? Το δοκίμασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymos28 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δοκιμασα αλλα δε γινεται http://help.aliexpress.com/pay_order.html Ηδη η Alpha που πηγα σημερα δε μου εκανε δεκτη την αιτηση και χωρις απαντηση γιατι βεβαιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δοκιμασα αλλα δε γινεται http://help.aliexpress.com/pay_order.html Ηδη η Alpha που πηγα σημερα δε μου εκανε δεκτη την αιτηση και χωρις απαντηση γιατι βεβαιως. Πλέον οι τράπεζες είναι πολύ δύσκολες στην χορήγηση πιστωτικών καρτών, εδώ αύξηση του ορίου (λόγο εφορίας - χαρατσιών κλπ) αν θέλεις να κάνεις ακόμη και αν είσαι τυπικότατος στις πληρωμές και δεν έχεις πρόβλημα με τα στοιχεία του Εκκαθαριστικού, πρέπει να βάλεις "μέσο" για να στο εγκρίνουν. :) Πάνε οι εποχές που πέρναγες απέξω από την τράπεζα και σε φωνάζανε να στις δώσουν ή σε παίρνανε τηλέφωνο για να σου δώσουν 2-3 κάρτες! Εδώ στην παλιά δουλειά μου αντί Cash Card που δίνουνε συνήθως με λογαριασμό μισθοδοσίας για την ανάληψη μετρητών, μας δώσανε πριν χρόνια, πιστωτική κάρτα για τον σκοπό αυτό με πιστωτικό όριο 50Ε :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Δοκιμασα αλλα δε γινεται http://help.aliexpress.com/pay_order.html Ηδη η Alpha που πηγα σημερα δε μου εκανε δεκτη την αιτηση και χωρις απαντηση γιατι βεβαιως. Καλά πώς έλαβες απάντηση τόσο γρήγορα? Δεν σε άφησαν να κάνεις καν αίτηση? Ή έκανες και σε απέρριψαν?? Μια άλλη λύση μήπως είσαι τυχερός.. Αν η εταιρία που θες να αγοράζεις στην Κίνα έχει λογαριασμό στη Citibank Kίνας, μπορείς να στέλνεις χρήματα από εδώ χωρίς καμία προμήθεια.. μόνο την προμήθεια συναλλάγματος. Και να ψάξεις και με την λύση της χρεωστικής. Ακούγεται περίεργο να μην δέχονται χρεωστικές αλλά μόνο πιστωτικές. Με ποια χρεωστική κάρτα δοκίμασες? Δεν γίνονται όλες οι κάρτες δεκτές στο ίντερνετ. Δοκίμασε με χρεωστική της Alpha Bank / Πειραιώς / Κύπρου/ CPB / HSBC / Eurobank MasterCard Debit όχι τις παλιές maestro και πιστεύω θα είσαι οκ Edited May 14, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts