saltofx_v Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημέρα παιδιά έχει κανείς Πειραιώς και να δουλεύει το winbank να ρωτήσω κάτι? ρωτα τωρα που γυριζει...χαχαχ Επειδη θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια χρεωστικη ή προ πληρωμένη για το PayPal ποια με προτείνετε σε καθε περίπτωση? Ευχαριστω. με οποιαδηποτε χρεωστικη θα κανεις τη δουλεια σου (βρες μια τραπεζα που να σε βολευει)..η προπληρωμενη δεν εχει νοημα...ολο και σε καποια αλλη αγορα θα ξαναχρησιμοποιησεις paypal! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ρωτα τωρα που γυριζει...χαχαχ με οποιαδηποτε χρεωστικη θα κανεις τη δουλεια σου (βρες μια τραπεζα που να σε βολευει)..η προπληρωμενη δεν εχει νοημα...ολο και σε καποια αλλη αγορα θα ξαναχρησιμοποιησεις paypal! Φιλε ειχα απο την Εμπορικη χρεωστικη και δεν την δεχοτανε το ΡΑΥΡΑL.Τωρα εχω μια της αγροτικης αλλα να σου πω δεν την εχω δοκιμασει.Ελπιζω τωρα με τη συγχωνευση με την Πειραιως να γινεται δουλεια.Γιατι και εγω θεωρω ληστρικη τη λυση της προπληρωμενης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Φιλε ειχα απο την Εμπορικη χρεωστικη και δεν την δεχοτανε το ΡΑΥΡΑL.Τωρα εχω μια της αγροτικης αλλα να σου πω δεν την εχω δοκιμασει.Ελπιζω τωρα με τη συγχωνευση με την Πειραιως να γινεται δουλεια.Γιατι και εγω θεωρω ληστρικη τη λυση της προπληρωμενης. Καλησπερα φιλε, ειχα αντιμετωπισει την ιδια περιπτωση φιλης που δεν δεχοταν το paypal χρεωστικη Εμπορικης.Δοκιμασαμε με χρεωστικη AteBank αλλα και παλι δεν την εκανε δεκτη.Ρωτησαμε στην Αγροτικη και μας ειπαν οτι ακομα δεν εχουν γινει merged οι καρτες των δυο τραπεζων,οποτε λειτουργουν ξεχωριστα.Για να κανεις δουλεια πρεπει να εχεις μια χρεωστικη απο τραπεζες που δεχεται το paypal.Σε προηγουμενα posts νομιζω εχουν αναφερθει καποιες.Προσωπικα,χρησιμοποιω χρεωστικη VISA απο την Probank,γυρω στα 4 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος οσον αφορα αγορες.Ειδικα στο paypal,ποτε δεν συναντησα προβλημα.Παρομοιες χρεωστικες πρεπει να εχουνε οι Πειραιως,Eurobank ισως και η Αlpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ησουν κατατοπιστικοτατος!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πόσες φορές τα έχουμε πει πια?? Δεν δουλεύουν όλες οι χρεωστικές από όλες τις τράπεζες στο ίντερνετ (όπως και στο paypal)... Όλες χρησιμοποιούνται για ανάληψη μετρητών και αγορές σε φυσικά καταστήματα αλλά στο ιντερνετ ισχύουν άλλα. Οι μόνες τράπεζες που οι χρεωστικές τους δουλεύουν στο ίντερνετ 100% είναι η Alpha Bank, Πειραιώς, Κύπρου, Eurobank, HSBC Δεν έχει σημασία αν γράφουνε πανω VISA, MasterCard κτλ... Και η χρεωστική της Εμπορικής είναι Visa αλλά δεν κάνει στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και της CPB νομίζω δουλεύει (πρώην Marfin). Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πόσες φορές τα έχουμε πει πια?? Δεν δουλεύουν όλες οι χρεωστικές από όλες τις τράπεζες στο ίντερνετ (όπως και στο paypal)... Όλες χρησιμοποιούνται για ανάληψη μετρητών και αγορές σε φυσικά καταστήματα αλλά στο ιντερνετ ισχύουν άλλα. Οι μόνες τράπεζες που οι χρεωστικές τους δουλεύουν στο ίντερνετ 100% είναι η Alpha Bank, Πειραιώς, Κύπρου, Eurobank, HSBC Δεν έχει σημασία αν γράφουνε πανω VISA, MasterCard κτλ... Και η χρεωστική της Εμπορικής είναι Visa αλλά δεν κάνει στο ιντερνετ Δεν και έχει κουμπί εδώ ρε γ...., οπότε Like! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και παλι ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε ποια ή ποιες τραπεζες μπορω να κανω αιτηση ονλαην για την αποκτηση της χρεωστικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και παλι ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε ποια ή ποιες τραπεζες μπορω να κανω αιτηση ονλαην για την αποκτηση της χρεωστικης? Μα για να βγάλεις χρεωστική θα πρέπει να ανοίξεις και λογαριασμό καταθέσεων.. έναν απλό ταμιευτηρίου για παράδειγμα. Αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σε κάποια τράπεζα online στην Ελλάδα τουλάχιστον.. (υπάρχουν μόνο κάποιοι online λογαριασμοί που νομίζω δεν είναι συνδεδεμένοι με χρεωστική κάρτα, αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι πελάτης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και παλι ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε ποια ή ποιες τραπεζες μπορω να κανω αιτηση ονλαην για την αποκτηση της χρεωστικης? Για να κάνεις αίτημα για χρεωστική πρέπει στην τράπεζα αυτη να εχεις λογαριασμό, online δεν βλεπω να βγάζεις άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ωραια.Οποτε δεν γλιτωνουμε την επισκεψη στη τραπεζα και τις ουρες!Και παλι ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosgeo Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ωραια.Οποτε δεν γλιτωνουμε την επισκεψη στη τραπεζα και τις ουρες!Και παλι ευχαριστω! Δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα φιλος,απλως πας στο γραφειο του υπαλληλου που ειναι υπευθυνος για θεματα καρτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Υπαρχει ελαχιστο ποσο που πρεπει να βαλω στην τραπεζα για να κανω λογαριασμο ταμιευτηριου και να εκδωσω καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Υπαρχει ελαχιστο ποσο που πρεπει να βαλω στην τραπεζα για να κανω λογαριασμο ταμιευτηριου και να εκδωσω καρτα? Εξαρτάται την τράπεζα και τον λογαριασμό. Η Alpha Bank ξέρω ότι είχε 300 ευρώ σαν ελάχιστο ποσό (που είναι και από τα μεγαλύτερα).. αλλά κάποιοι που άνοιξαν λογαριασμό τον τελευταίο μήνα μου είπαν ότι έχει καταργηθεί.. Οπότε δεν ξέρω. Στο site πάντως αναφέρουν ακόμα τα 300. Εξαίρεση αποτελεί ο λογαριασμός για νέους 123 έως 28 χρονών που δεν απαιτεί ποσό στο άνοιγμα και εχει και καλύτερο επιτόκιο (αν είσαι μέχρι 28 να ανοίξεις αυτόν) Στην Πειραιώς αν δεν κάνω λάθος δεν απαιτεί κάποιο ποσό για άνοιγμα λογαριασμού. Για τις άλλες δεν ξέρω. επίσης.. εφόσον θέλεις να τον χρησιμοποιείς για αγορές και σαν προπληρωμένη κάρτα... Θα σε συμφέρει φαντάζομαι να υπάρχει ΑΤΜ που να δέχεται online κατάθεση χωρίς φάκελο στο ΑΤΜ έτσι ώστε το ποσό να μπαίνει αυτόματα εκείνη την ώρα στον λογαριασμό. Αν το σκεφτείς έτσι... η alpha bank έχει ελάχιστα τέτοια ΑΤΜ.. σχεδόν όλα είναι με φάκελο. Σε αντίθεση με την Πειραιώς που έχει αρκετά ΑΤΜ με online κατάθεση.. Αρκετά επίσης έχει και η Κύπρου αν και τώρα με την εξαγορά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κατάθεση και στα ΑΤΜ της Πειραιώς.. Edited May 2, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εξαρτάται την τράπεζα και τον λογαριασμό. Η Alpha Bank ξέρω ότι είχε 300 ευρώ σαν ελάχιστο ποσό (που είναι και από τα μεγαλύτερα).. αλλά κάποιοι που άνοιξαν λογαριασμό τον τελευταίο μήνα μου είπαν ότι έχει καταργηθεί.. Οπότε δεν ξέρω. Στο site πάντως αναφέρουν ακόμα τα 300. Εξαίρεση αποτελεί ο λογαριασμός για νέους 123 έως 28 χρονών που δεν απαιτεί ποσό στο άνοιγμα και εχει και καλύτερο επιτόκιο (αν είσαι μέχρι 28 να ανοίξεις αυτόν) Στην Πειραιώς αν δεν κάνω λάθος δεν απαιτεί κάποιο ποσό για άνοιγμα λογαριασμού. Για τις άλλες δεν ξέρω. επίσης.. εφόσον θέλεις να τον χρησιμοποιείς για αγορές και σαν προπληρωμένη κάρτα... Θα σε συμφέρει φαντάζομαι να υπάρχει ΑΤΜ που να δέχεται online κατάθεση χωρίς φάκελο στο ΑΤΜ έτσι ώστε το ποσό να μπαίνει αυτόματα εκείνη την ώρα στον λογαριασμό. Αν το σκεφτείς έτσι... η alpha bank έχει ελάχιστα τέτοια ΑΤΜ.. σχεδόν όλα είναι με φάκελο. Σε αντίθεση με την Πειραιώς που έχει αρκετά ΑΤΜ με online κατάθεση.. Αρκετά επίσης έχει και η Κύπρου αν και τώρα με την εξαγορά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κατάθεση και στα ΑΤΜ της Πειραιώς.. Φίλε σε ευχαριστω πολυ.Μαλλον προς Πειραιώς με βλέπω αφου διευκολύνει περισσότερο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πολλά online καταθετήρια δεν έχει η Πειραιώς. Τα περισσότερα είναι στην Αθήνα και είναι μονάχα τα πολύ κεντρικά. Νομίζω δεν ξεπερνούν τα 10, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τα υπόλοιπα είναι κάποια ελάχιστα σε μεγάλες πόλεις. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν είναι περισσότερα. Κι όχι μόνο στην Πειραιώς, όλες οι τράπεζες θα έπρεπε να παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες στα ΑΤΜ τους. Δεν είναι δυνατόν η Εθνική που ομολογουμένως έχει μείνει εντελώς πίσω σε πολλά θέματα, που έχει το πιο απαρχαιωμένο e-banking να έχει σε όλα τα ΑΤΜ άμεση κατάθεση και η Πειραιώς που καυχιέται για τα νέα της προϊόντα να μην έχει. Στα υπόλοιπα που συζητάτε, ασφαλώς και δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κανείς την προπληρωμένη αντί της χρεωστικής. Η πειραιώς είναι η καλύτερη ιδέα αφού μετά και τις συγχωνεύσεις που έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κοντινό ΑΤΜ να εξυπηρετηθείς. Σε εργάσιμη μέρα, η κατάθεση από ΑΤΜ φαίνεται λίγο μετά το μεσημέρι. Και εννοείται ότι από τα ΑΤΜ των συγχωνευμένων τραπεζών ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κατάθεση για λογαριασμό της πειραιώς. Δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή "κατάθεση", μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και παλι ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε ποια ή ποιες τραπεζες μπορω να κανω αιτηση ονλαην για την αποκτηση της χρεωστικης? Πειραιώς χρησιμοποιώ χρονια τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εχει και online κατάθεση που σημαίνει ότι και στις τρεις το βράδυ να πας να βάλεις λεφτά στο μηχάνημα θα είναι άμεσα διαθεσιμα στο λογαριασμό σου για αγορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Πολλά online καταθετήρια δεν έχει η Πειραιώς. Τα περισσότερα είναι στην Αθήνα και είναι μονάχα τα πολύ κεντρικά. Νομίζω δεν ξεπερνούν τα 10, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τα υπόλοιπα είναι κάποια ελάχιστα σε μεγάλες πόλεις. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν είναι περισσότερα. Κι όχι μόνο στην Πειραιώς, όλες οι τράπεζες θα έπρεπε να παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες στα ΑΤΜ τους. Δεν είναι δυνατόν η Εθνική που ομολογουμένως έχει μείνει εντελώς πίσω σε πολλά θέματα, που έχει το πιο απαρχαιωμένο e-banking να έχει σε όλα τα ΑΤΜ άμεση κατάθεση και η Πειραιώς που καυχιέται για τα νέα της προϊόντα να μην έχει. Στα υπόλοιπα που συζητάτε, ασφαλώς και δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κανείς την προπληρωμένη αντί της χρεωστικής. Η πειραιώς είναι η καλύτερη ιδέα αφού μετά και τις συγχωνεύσεις που έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κοντινό ΑΤΜ να εξυπηρετηθείς. Σε εργάσιμη μέρα, η κατάθεση από ΑΤΜ φαίνεται λίγο μετά το μεσημέρι. Και εννοείται ότι από τα ΑΤΜ των συγχωνευμένων τραπεζών ΔΕΝ μπορείς να κάνεις κατάθεση για λογαριασμό της πειραιώς. Δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή "κατάθεση", μόνο ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου εμφανίζει. Σίγουρα κάνεις λάθος.. ένα ΑΤΜ στον Άγιο Στέφανο και ένα στο Καπανδρίτι (!!!) έχουν online κατάθεση.. Πόσο μάλλον πιο κεντρικά.. Και το 10 σαν αριθμός που λες σίγουρα δεν ισχύει. Και ευτυχώς στο site δείχνει ποια είναι αυτά τα ΑΤΜ. Συνολικά είναι 95 σε όλη την Ελλάδα που υποστηρίζουν online κατάθεση χωρίς φάκελο. Στην Αττική μόνο είναι 31! http://www.piraeusbank.gr/el/Epiheiriseis-Epaggelmaties/Diktio-Eksipiretisis επιλογή πάνω δεξιά που λέει λεπτομερής αναζήτηση .. Και αφήνουμε σημειωμένο μόνο το κουτάκι στην κατηγορία ΑΤΜ που λέει "Mε online καταθετήριο" και έτσι εμφανίζει όλα τα ΑΤΜ με αυτή τη δυνατότητα Edited May 2, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) ρωτα τωρα που γυριζει...χαχαχ Έβαλα την χρεωστική μου της Πειραιώς στο PayPal και δε μπορώ να βρω την κίνηση στο ίντερνετ για να βάλω τον 4 ψηφίο κωδικό στο PayPal..τι μπορώ να κάνω? Edited May 2, 2013 by panoutsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Έβαλα την χρεωστική μου της Πειραιώς στο PayPal και δε μπορώ να βρω την κίνηση στο ίντερνετ για να βάλω τον 4 ψηφίο κωδικό στο PayPal..τι μπορώ να κάνω? Πόσες μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έβαλες την κάρτα στο Paypal? χρειάζεται ένα διάστημα, αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Σίγουρα κάνεις λάθος.. ένα ΑΤΜ στον Άγιο Στέφανο και ένα στο Καπανδρίτι (!!!) έχουν online κατάθεση.. Πόσο μάλλον πιο κεντρικά.. Και το 10 σαν αριθμός που λες σίγουρα δεν ισχύει. Και ευτυχώς στο site δείχνει ποια είναι αυτά τα ΑΤΜ. Συνολικά είναι 95 σε όλη την Ελλάδα που υποστηρίζουν online κατάθεση χωρίς φάκελο. Στην Αττική μόνο είναι 31! http://www.piraeusbank.gr/el/Epiheiriseis-Epaggelmaties/Diktio-Eksipiretisis επιλογή πάνω δεξιά που λέει λεπτομερής αναζήτηση .. Και αφήνουμε σημειωμένο μόνο το κουτάκι στην κατηγορία ΑΤΜ που λέει "Mε online καταθετήριο" και έτσι εμφανίζει όλα τα ΑΤΜ με αυτή τη δυνατότητα 31 τα οποία βρίσκονται όλα στην Αθήνα και στα ανατολικά προάστια. Εγώ που μένω Μέγαρα πρέπει να έρθω 40χλμ ανατολικά για να βρω. Τα υπόλοιπα 64 είναι όπως ακριβώς το είπα, σε μεγάλες πόλεις. Όσοι μένουν σε μικρότερες πόλεις, επαρχία κλπ πρέπει να κάνουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι για να βρουν ΑΤΜ με online κατάθεση. Τα 10 που είπα μπορεί να ήταν λίγα αλλά ας κάνουμε μια σύγκριση. Από τα 654 ΑΤΜ που διαθέτει σε όλη τη χώρα, τα 95 διαθέτουν online καταθετήριο. Το 14,5% των ΑΤΜ δηλαδή. Στην Αττική από τα 257 ΑΤΜ, μονάχα 31! Το 12% των ΑΤΜ με άλλα λόγια. Και επαναλαμβάνω: όποιος μένει σε μικρή πόλη ή επαρχία πρέπει να ταξιδέψει 40, 50 ή και πολλά παραπάνω χλμ για να βρει κάποιο. Το βέβαιο είναι ότι θα έπρεπε να θεωρούμε δεδομένη μια τέτοια δυνατότητα που ακόμα και η απαρχαιωμένη Εθνική διαθέτει. Το σκεπτικό ότι το θεωρούμε πολυτέλεια και είμαστε ευχαριστημένοι με την ελάχιστη διάθεση του προϊόντος (γιατί προϊόν είναι) και μάλιστα υποστηρίζουμε ότι είναι και αρκετή (!) δεν μπορώ να το κατανοήσω καθόλου. Αντί να είμαστε υπέρ της βελτίωσης υπηρεσιών, συμβαίνει το αντίθετο... Edited May 3, 2013 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 31 τα οποία βρίσκονται όλα στην Αθήνα και στα ανατολικά προάστια. Εγώ που μένω Μέγαρα πρέπει να έρθω 40χλμ ανατολικά για να βρω. Τα υπόλοιπα 64 είναι όπως ακριβώς το είπα, σε μεγάλες πόλεις. Όσοι μένουν σε μικρότερες πόλεις, επαρχία κλπ πρέπει να κάνουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι για να βρουν ΑΤΜ με online κατάθεση. Τα 10 που είπα μπορεί να ήταν λίγα αλλά ας κάνουμε μια σύγκριση. Από τα 654 ΑΤΜ που διαθέτει σε όλη τη χώρα, τα 95 διαθέτουν online καταθετήριο. Το 14,5% των ΑΤΜ δηλαδή. Στην Αττική από τα 257 ΑΤΜ, μονάχα 31! Το 12% των ΑΤΜ με άλλα λόγια. Και επαναλαμβάνω: όποιος μένει σε μικρή πόλη ή επαρχία πρέπει να ταξιδέψει 40, 50 ή και πολλά παραπάνω χλμ για να βρει κάποιο. Το βέβαιο είναι ότι θα έπρεπε να θεωρούμε δεδομένη μια τέτοια δυνατότητα που ακόμα και η απαρχαιωμένη Εθνική διαθέτει. Το σκεπτικό ότι το θεωρούμε πολυτέλεια και είμαστε ευχαριστημένοι με την ελάχιστη διάθεση του προϊόντος (γιατί προϊόν είναι) και μάλιστα υποστηρίζουμε ότι είναι και αρκετή (!) δεν μπορώ να το κατανοήσω καθόλου. Αντί να είμαστε υπέρ της βελτίωσης υπηρεσιών, συμβαίνει το αντίθετο... Εγω στο χάρτη τα βλεπω σχετικα μοιρασμένο πάντως .. Τα 257 ΑΤΜ στην Αττική ειναι παρά πολλα. Και νομίζω υπολογίζει και της ΑΤΕ. Δεν ειναι απαραίτητο να ειχαν ολα online.. Σε πολλές περιοχές τα ΑΤΜ ειναι σε απόσταση 50 μέτρων μεταξύ τους. Βέβαια ειναι λογικό οκ να μην καλύπτει όλους τους πελάτες .. Η μόνη τράπεζα που έχει στο 100 % των ΑΤΜ της online κατάθεση ειναι η citibank .. Αλλα δυστυχώς όχι και πολλά ΑΤΜ και η χρεωστική τους δεν κάνει στο Ίντερνετ . Και της εθνικής που λες. Δεν ειναι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Έβαλα την χρεωστική μου της Πειραιώς στο PayPal και δε μπορώ να βρω την κίνηση στο ίντερνετ για να βάλω τον 4 ψηφίο κωδικό στο PayPal..τι μπορώ να κάνω? Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και ζήτα τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 παιδια εκανα μια αγορα απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα και μου χρεωσε 2 ευρω σαςν εξοδα ταυτοποιησης τι ακριβως ειναι αυτο? επισης κατι αλλο που προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ειναι οτι ορισμενοι αμα πληρωσεις με πιστωτικη σε χρεωνουν προμηθεια δηλαδη οτι τους χρεωνει η τραπεζα το μετακυλουν στον πελατη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πόσες μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που έβαλες την κάρτα στο Paypal? χρειάζεται ένα διάστημα, αν θυμάμαι καλά. 3-4 μερες εχουν περασει φιλε...ευχαριστω Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και ζήτα τον κωδικό. ναι μαλλον ετσ ιθα γινει ευχαριστω παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts