Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ενώ τώρα αποφάσισαν να ανέβουν οι ομολογιακές επενδύσεις -έτσι λέγονται; :O.

Είχα ένα Δήλος στην Εθνική και είχα χάσει σχεδόν 1000€ στις 6000€ σε 2 χρόνια και τώρα που το "έσπασα" έχει πάρει +7% από την 1/1/2009!

Και μου το έλεγε η "τραπεζική σύμβουλος" να το κρατήσω αλλά εγώ είχα στραβώσει :mad:.

Αλλά και που να ήξερα ότι θα ανέβαινε...;

Έπρεπε να ρωτήσω εσάς μάλλον :rolleyes:...

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για τον οποιο εχουν ξεφτιλιστει τοσο πολυ τα επιτοκια καταθεσεων?

Η πριμοδότηση των ελληνικών τραπεζών με 28 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση...

Μετά ήρθε η πτώση του ΕΚΤ και του Euribor...

Γενικά οι τράπεζες θεωρούν ντροπή να πληρώνουν τόκους στους καταθέτες τους επειδή τους θεωρούν ηλίθιους...

Δίνουν τόκο 0,5% στην κατάθεση και ζητούν 20% από την πιστωτική...

Την πρόσφατη παγκόσμια κρίση την δημιούργησαν οι τράπεζες, την συγκάλυψαν με το αζημίωτο οι κυβερνήσεις και την πληρώνει ο ηλίθιος και αγράμματος κοσμάκης που συνεχίζει να παίρνει δάνεια για να εκπληρώσει το ουτοπικό και αδιέξοδο lifestyle όνειρό του...

Κάθε φορά που παίρνουμε ένα δάνειο...εκτρέφουμε το θηρίο :(

Linux myphone υπογραφή.jpeg

εγω δεν εχω τιποτα αλλα προσπαθω να πεισω την μανα μου να μου βγαλει χρεωστικη καρτα για τα online
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Γενικά οι τράπεζες θεωρούν ντροπή να πληρώνουν τόκους στους καταθέτες τους επειδή τους θεωρούν ηλίθιους...

Την πρόσφατη παγκόσμια κρίση την δημιούργησαν οι τράπεζες, την συγκάλυψαν με το αζημίωτο οι κυβερνήσεις και την πληρώνει ο ηλίθιος και αγράμματος κοσμάκης που συνεχίζει να παίρνει δάνεια για να εκπληρώσει το ουτοπικό και αδιέξοδο lifestyle όνειρό του...

Οκ , αλλα υπαρχουν και εταιριες που περνουν δανεια λογο ρευστοτητας κτλ , οπως και νεοι επιχειρηματιες που κανουν τις πρωτες κινησεις μεσω δανεισμου αναγκαστηκα ( δεν εχουν ολοι 150.000 στην τραπεζα μετρητα ).Χρειαζονται και οι τραπεζες , απλα πρεπει να υπαρχουν σοβαροι κανονισμοι λειτουργιας τους , και πρωτα απο ολα να τηρουνται αυτοι.

αυτο που συμβαινει ρε παιδια με τα δανεια ειναι το λιγοτερο αστειο.διακοποδανειο,εορταδανειο και πρασινα αλογα.το παιρνει η καθε αγραμματη κομπλεξικια καταπιεσμενη χαζολουτα, και μετα παραπονιεται για τους τοκους.κανουν οτι θελουν οι τραπεζες αλλα υπαρχουν και κατι αρχιθυματα που δεν ειναι για λυπηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό. Μάλλον ταμιευτηρίου, μιας και όπως είδα η προθεσμιακή δεν προσφέρουν κάτι αξιόλογο, πέρα από τους περιορισμούς στις αναλήψεις κλπ...

Αν έχετε όμως να προτείνετε κάτι και σε προθεσμιακό δεκτό. Η χρήση που θα του κάνω δεν θα έχει πολλές αναλήψεις/καταθέσεις ανά μήνα, ούτε τρελά ποσά. Θα βάζω τα περισσεύματα από τη δουλειά, που σημαίνει ότι δε θα βάζω κάθε μήνα, και θα κάνω αναλήψεις για κάτι έκτακτο.

Για δικούς μου λόγους ο λογαριασμός που θα ανοίξω θα είναι σε μια από τις εξής τράπεζες: Millenium, Citibank, κύπρου, hsbc, εμπορική.

Αυτό που θέλω είναι να μην έχει ουρές κλπ και να έχει εύκολη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού. Δηλαδή να μην απαιτεί κάτι πέρα της ταυτότητας, βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ και κανενός λογαριασμού ΔΕΗ και την κάρτα ανάληψης να μου την δώσουν επι τόπου. Οι τράπεζες που αναφέρω με καλύπτουν; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προτιμήσω κάποια από αυτές;

Έλεγα να πάω στη millenium. Ευχαριστώ.

Επίσης αν είναι δυνατόν να μην έχει έξοδα διατήρησης, αδράνειας κλπ που λέτε παραπάνω και να μην έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης (όπως πχ η άλφα μπανκ)

Από τις τράπεζες που προτείνεις να πάς στην Citibank

και να ανοίξεις τον λογαριασμό easypay

http://www.citibank.com/greece/consumer/account/logeuro.htm

έχει το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς 3% για ποσά μέχρι 10.000 ευρώ από τις τράπεζες που πρότεινες. Πρέπει όμως να εξοφλείς μέσω του λογαριασμού σου δύο λογαριασμούς ΔΕΚΟ

Π.χ ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ . Δηλαδή πανεύκολος όρος

κρίμα είναι να βάλεις αλλού τα χρήματα που περισεύουν από το μισθό σου με 0.15%

EASY PAY

Νέος λογαριασμός ταμιευτηρίου για αυτόματη εξόφληση λογαριασμών και μικτό ετήσιο επιτόκιο 3%.

Τώρα, ο νέος λογαριασμός ταμιευτηρίου EASY PAY, από τη Citibank, κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αφού σας επιτρέπει να εξοφλείτε απλά, με πάγιες εντολές, τους λογαριασμούς σας (Δ.Ε.Η., ΕΥΔΑΠ κ.λπ.). Ανοίξτε σήμερα το δικό σας EASY PAY λογαριασμό, δώστε πάγια εντολή για αυτόματη εξόφληση 2 λογαριασμών Δ.Ε.Κ.Ο. και επωφεληθείτε από τα ειδικά προνόμια:

* Μικτό ετήσιο επιτόκιο 3% για ποσά από 0 έως 10.000 ευρώ

* Απεριόριστες δωρεάν αναλήψεις

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό. Μάλλον ταμιευτηρίου, μιας και όπως είδα η προθεσμιακή δεν προσφέρουν κάτι αξιόλογο, πέρα από τους περιορισμούς στις αναλήψεις κλπ...

Αν έχετε όμως να προτείνετε κάτι και σε προθεσμιακό δεκτό. Η χρήση που θα του κάνω δεν θα έχει πολλές αναλήψεις/καταθέσεις ανά μήνα, ούτε τρελά ποσά. Θα βάζω τα περισσεύματα από τη δουλειά, που σημαίνει ότι δε θα βάζω κάθε μήνα, και θα κάνω αναλήψεις για κάτι έκτακτο.

Για δικούς μου λόγους ο λογαριασμός που θα ανοίξω θα είναι σε μια από τις εξής τράπεζες: Millenium, Citibank, κύπρου, hsbc, εμπορική.

Αυτό που θέλω είναι να μην έχει ουρές κλπ και να έχει εύκολη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού. Δηλαδή να μην απαιτεί κάτι πέρα της ταυτότητας, βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ και κανενός λογαριασμού ΔΕΗ και την κάρτα ανάληψης να μου την δώσουν επι τόπου. Οι τράπεζες που αναφέρω με καλύπτουν; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προτιμήσω κάποια από αυτές;

Έλεγα να πάω στη millenium. Ευχαριστώ.

Επίσης αν είναι δυνατόν να μην έχει έξοδα διατήρησης, αδράνειας κλπ που λέτε παραπάνω και να μην έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης (όπως πχ η άλφα μπανκ)

Εγώ πάλι την citibank δεν στη προτείνω καθόλου. Καλύτερα να πας σε κάποια με χαμηλότερο επιτόκιο παρά να μπλέξεις με δαύτους. Η millenium εχει την "αποταμίευση για όλους", με επιτόκιο 4%. Κύπρου και Εμπορική αδιάφορες... Η hsbc δεν εχει καλά επιτόκια, έχει όμως την καλύτερη εξυπηρέτηση που έχω δεί σε τράπεζα.

ειμαι πελατης στην hsbc και εχω να πω τα εξης:αψογη συμπεριφορα υπαλληλων,προθυμοι να εξυπηρετησουν,ειδα και επαθα να ανοιξω λογαριασμο μου ζητησαν μεχρι και φορολογικη ενημεροτητα,μου ζητουσαν ποθεν εσχες και αναγκαστηκα να τα παω τα λεφτα στην γιουρομπανκ και να τα παρω με επιταγη για να τα καταθεσω στην hsbc,και στα 2 καταστηματα της θεσσαλονικης ειτε εχει 1 ατομο ουρα ειτε 40 υπαρχει παντα μονο 1 ταμειο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τις τράπεζες που προτείνεις να πάς στην Citibank

και να ανοίξεις τον λογαριασμό easypay

http://www.citibank.com/greece/consumer/account/logeuro.htm

έχει το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς 3% για ποσά μέχρι 10.000 ευρώ από τις τράπεζες που πρότεινες. Πρέπει όμως να εξοφλείς μέσω του λογαριασμού σου δύο λογαριασμούς ΔΕΚΟ

Π.χ ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ . Δηλαδή πανεύκολος όρος

κρίμα είναι να βάλεις αλλού τα χρήματα που περισεύουν από το μισθό σου με 0.15%

EASY PAY

Νέος λογαριασμός ταμιευτηρίου για αυτόματη εξόφληση λογαριασμών και μικτό ετήσιο επιτόκιο 3%.

Τώρα, ο νέος λογαριασμός ταμιευτηρίου EASY PAY, από τη Citibank, κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αφού σας επιτρέπει να εξοφλείτε απλά, με πάγιες εντολές, τους λογαριασμούς σας (Δ.Ε.Η., ΕΥΔΑΠ κ.λπ.). Ανοίξτε σήμερα το δικό σας EASY PAY λογαριασμό, δώστε πάγια εντολή για αυτόματη εξόφληση 2 λογαριασμών Δ.Ε.Κ.Ο. και επωφεληθείτε από τα ειδικά προνόμια:

* Μικτό ετήσιο επιτόκιο 3% για ποσά από 0 έως 10.000 ευρώ

* Απεριόριστες δωρεάν αναλήψεις

Πήγα στην citibank να ανοίξω λογαριασμό easy pay με επιτόκιο 3 % και μου είπαν αν φέρω τα χρήματα από άλλη τράπεζα μου δίνουν 3,50% για προθεσμιακό λογαριασμό για 6 μήνες ή ένα χρόνο.

Πήγα στην citibank να ανοίξω λογαριασμό easy pay με επιτόκιο 3 % και μου είπαν αν φέρω τα χρήματα από άλλη τράπεζα μου δίνουν 3,50% για προθεσμιακό λογαριασμό για 6 μήνες ή ένα χρόνο.

Από τα καλύτερα επιτόκια της αγοράς το 3,5% με τα σημερινά δεδομένα.

Ξέρεις μήπως για πόσα χρήματα είναι η προσφορά του 3,5 % ? δηλαδή αν έχεις κατώτερο ή και ανώτερο ποσό

Ξέρεις μήπως για πόσα χρήματα είναι η προσφορά του 3,5 % ? δηλαδή αν έχεις κατώτερο ή και ανώτερο ποσό

Aρχικά μου είπαν για πάνω από 20000 αλλά όταν τους είπα για 15000 δεν έφεραν αντίρρηση

Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για τον οποιο εχουν ξεφτιλιστει τοσο πολυ τα επιτοκια καταθεσεων?

ενας πολυ απλος λογος. ετσι χαμηλα πρεπει να εινα ιτα επιτοκια για να υπαρξει ξανα αναπτυξη. τα χαμηλα επιτοκια δηλαδη το φτηνο χρημα , βοηθανε τους νεους να ανοιξουν τη δικια τους επιχειρηση. αρα θελουμε χαμηλα επιτοκια για να μπορουμε να εχουμε και χαμηλα επιτοκια στα δανεια. καθως το ενα εξαρταται απο το αλλο. η τραπεζα απλα παιρνει τα λεφτα σου σου δινει ενα χ επιτοκιο και τα δινει στον αλλο που θελει να τα επενδυσει ανοιγοντας μια επιχειρηση, με επιτοκιο χ+ οποτε κερδιζει απο τη διαφορα. βεβαια η τραπεζα παντα σου δινει εσενα τους τοκους ενω δεν ειναι καθολου συγουρο πως απο τον αλλο θα παρει πισω το κεφαλαιο + τους τοκους. γιαυτο και υπαρχει μεγλαη διαφορα αναμεσα στα επιτοκια καταθεσεων και δανεισμου.

απο κει και περα απορω με ολους εσας που ψαχνεται να δειτε αν μια τραπεζα εχει 1 ή 2% . δεν αξιζει ρε παιδια η διαφορα. 1% σε ενα χρονο και τι εγινε;

ενταξει να εχεις μερικα λεφτα στην τραπεζα για ωρα αναγκης αλλα ελεος, ξυπνηστε, και αγοραστε μετοχες τωρα που εχουν πεσει πολυ. εγω αγορασα τον νοεμβριο εθνικη στα 12 ευρω και τωρα που την βλεπω στα 20 τρελαινομαι. οταν αγορασα βεβαια ολοι με ελεγαν τρελο αλλα τωρα διακιωθηκα και ξερω πως σε λιγα χρονια θα ειναι 60 ευρω. για να κερδισεις σε αυτο τον κοσμο πρεπε ινα πηγαινεις αναποδα απο τον απλο λαο. οταν αρχισε η κριση τον σεπτ ολοι ετρεχαν να αγορασουν ... χρυσο. ελεος..... ο χρυσος ειχε ηδη ανεβει πολυ. τοτε ηταν η εποχη και ακομα ειναι , να αγορασεις μετοχες. καθεστε και χαλιεστε αν περνετε 2% το χρονο και μια μετοχη σας δινει 5% σε μια μερα....

απο κει και περα απορω με ολους εσας που ψαχνεται να δειτε αν μια τραπεζα εχει 1 ή 2% . δεν αξιζει ρε παιδια η διαφορα. 1% σε ενα χρονο και τι εγινε;

ενταξει να εχεις μερικα λεφτα στην τραπεζα για ωρα αναγκης αλλα ελεος, ξυπνηστε, και αγοραστε μετοχες τωρα που εχουν πεσει πολυ. εγω αγορασα τον νοεμβριο εθνικη στα 12 ευρω και τωρα που την βλεπω στα 20 τρελαινομαι. οταν αγορασα βεβαια ολοι με ελεγαν τρελο αλλα τωρα διακιωθηκα και ξερω πως σε λιγα χρονια θα ειναι 60 ευρω. για να κερδισεις σε αυτο τον κοσμο πρεπε ινα πηγαινεις αναποδα απο τον απλο λαο. οταν αρχισε η κριση τον σεπτ ολοι ετρεχαν να αγορασουν ... χρυσο. ελεος..... ο χρυσος ειχε ηδη ανεβει πολυ. τοτε ηταν η εποχη και ακομα ειναι , να αγορασεις μετοχες. καθεστε και χαλιεστε αν περνετε 2% το χρονο και μια μετοχη σας δινει 5% σε μια μερα....

To 1% παιζει ρολο αν καταθετεις μεγαλα ποσα.Ας πουμε στα 100.000 ευρω ειναι 1000 ευρω.Αν εσενα σου φαινονται τα 1000 ευρω μικρη διαφορα η λογικη σου ειναι οκ.Μπορεις να μου πεις πως εισαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια οι μετοχες θα αξιζουν 60 ευρω.Σου υπογραψανε κανενα χαρτι;Εχεις καμια ενημερωση που ειναι αγνωστη στους υπολοιπους;Μπορεις να μου πεις καποιες μετοχες που μου εξασφαλιζουν σιγουρα 5% σε μια μερα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

ενας πολυ απλος λογος. ετσι χαμηλα πρεπει να εινα ιτα επιτοκια για να υπαρξει ξανα αναπτυξη. τα χαμηλα επιτοκια δηλαδη το φτηνο χρημα , βοηθανε τους νεους να ανοιξουν τη δικια τους επιχειρηση. αρα θελουμε χαμηλα επιτοκια για να μπορουμε να εχουμε και χαμηλα επιτοκια στα δανεια. καθως το ενα εξαρταται απο το αλλο. η τραπεζα απλα παιρνει τα λεφτα σου σου δινει ενα χ επιτοκιο και τα δινει στον αλλο που θελει να τα επενδυσει ανοιγοντας μια επιχειρηση, με επιτοκιο χ+ οποτε κερδιζει απο τη διαφορα. βεβαια η τραπεζα παντα σου δινει εσενα τους τοκους ενω δεν ειναι καθολου συγουρο πως απο τον αλλο θα παρει πισω το κεφαλαιο + τους τοκους. γιαυτο και υπαρχει μεγλαη διαφορα αναμεσα στα επιτοκια καταθεσεων και δανεισμου.

ωραια αυτα που λες και συμφωνω ως ενα σημειο.αν ομως μια μετοχη χασει 15% σε μια μερα τι κανεις?θυμασε την εποχη που καθε χωριατης πουλουσε το τρακτερ και επαιρνε μετοχες με σκοπό να τα κανει 2 τα τρακτερ?τελικα πηρανε 3 αλλα οχι τρακτερ.δεν ξερω με τι ασχολεισε και ποιες ειναι οι γνωσεις σου πανω στο χρηματιστηριο,δεν αμφισβητω οτι μπορει να ξερεις πολλα,αλλα σιγουρα θα ξερεις οτι για να παιξεις στο χρηματιστηριο απαιτουνται πολλες γνωσεις και πολυ διαβασμα.και μην μου φερεις σαν παραδειγμα οτι πολυς κοσμος εβγαλε λεφτα,αλλο τυχερος και αλλο ενημερωμενος και ικανος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όταν ακούς κόσμο να σου λέει να μπείς στο χρηματιστήριο Σήκω και φύγε τρέχοντας.

Λένε για τον Ροκφέλερ ότι μια μέρα πήγε να του βάψει τα παπούτσια ένας λούστρος, και αυτός τον ρώτησε για το χρηματιστήριο ....Πήγε αμέσως και πούλησε όλες τις μετοχές του .

Λένε για τον Ροκφέλερ ότι μια μέρα πήγε να του βάψει τα παπούτσια ένας λούστρος, και αυτός τον ρώτησε για το χρηματιστήριο ....Πήγε αμέσως και πούλησε όλες τις μετοχές του .

Hoax το πιθανότερο, αλλά καλό παράδειγμα για τα περί χρηματιστηρίου.

Όμως, το θέμα μας είναι για τις Τράπεζες και όχι για το χρηματιστήριο. Οπότε stick to the subject. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

όταν ακούς κόσμο να σου λέει να μπείς στο χρηματιστήριο Σήκω και φύγε τρέχοντας.

το χρηματιστηριο ειναι πολυ καλη επενδυση οταν γνωριζεις τους κανονες του και οταν εχεις ενα σοβαρο ποσο για επενδυση. αν εχεις 15000 ευρω και τα βαλεις στο χρηματιστηριο, απο που θα ξεκινησεις?ποια μετοχη θα παρεις?αν παρεις μια εξαιρετικη μετοχη αλλα πεσεις σε μια ασχημη συγκηρια και αυτη η μετοχη κανει κανα δυο limit down μετα τι κανεις? για τα δικα μου δεδομενα το χρηματιστηριο ειναι εως ενα βαθμο τζογος. οπως και το καζινο. η σου καθεται και κονομας η δεν σου καθεται και χτυπιεσαι. ξεφτιλα το 2% δεν το συζηταμε, αλλα στανταρ. στο τελος καθε μηνα οι τοκοι πεφτουν και το κεφαλαιο απειραχτο. αν εχεις πνευμονια δοκιμαζεις και στο χρηματιστηριο, αν δεν εχεις καθεσε στο 2% και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα ακριβως αυτο λεω. τωρα που ολοι σου λενε μη τωρα πρεπει να το κανεις.

To 1% παιζει ρολο αν καταθετεις μεγαλα ποσα.Ας πουμε στα 100.000 ευρω ειναι 1000 ευρω.Αν εσενα σου φαινονται τα 1000 ευρω μικρη διαφορα η λογικη σου ειναι οκ.Μπορεις να μου πεις πως εισαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια οι μετοχες θα αξιζουν 60 ευρω.Σου υπογραψανε κανενα χαρτι;Εχεις καμια ενημερωση που ειναι αγνωστη στους υπολοιπους;Μπορεις να μου πεις καποιες μετοχες που μου εξασφαλιζουν σιγουρα 5% σε μια μερα.

100,000 αν εχεις και τα βαζεις στην τραπεζα τι να πω. καλυτερα βαζεις 30,000 απο αυτα στο χρηματ σε καποια μεγλαη εταιρια και οταν κερδισεις πχ 10% τις πουλας και εχεις βγαλει σε ενα μηνα η εβδ οσα θα σου εδινε η τραπεζα μετα απο 2 χρονια...

φυσικα κ τιποτα δε ειναι συγουρο αλλα εθνικη στα 9 ευρω, ε ελεος αγοραζεις και περιμενεις. στα 9 ευρω αν ειχα εκατ ευρω θα την αγοραζα ολη την τραπεζα και μετα μονο να την πουλαγες θα εβγαζες πολλαπλασια λεφτα.

ειναι γνωστο οπως και να εχει πως τα λεφτα στην τραπεζα ειναι απλα για να εχεις μερικα για ωρα αναγκης. αλλιως οσο καθονται στην τραπεζα χανεις. οπτοε πρεπει να επενδυεις τα λεφτα αλλου κ οχι στην τραπεζα . εκει απλα τα φυλας και δεν τα επενδυεις

http://gnwmes.blogspot.com/2008/10/blog-post_30.html

και γενικα δειτε τι εγραφα τοτε εκεινη την εποχη, δε το παιζω εξυπνος.

ναι συμφωνω καλο ειναι να ψαχνουμε τις τραπεζες και να επιλεγουμε τη νκαλυτερη ,αλλα αν ειναι για ενα ,2% το χρονο διαφορα να τρεχω σε αλλη τραπεζα, ε δε ν αξιζει. ναι μερικα λεφτα στην τραπεζα για ασφαλεια, μεριακ λεφτα σε χρυσο (οχι τωρα που ανεβηκε) ναι σε μετοχες . διασπορα.

100,000 αν εχεις και τα βαζεις στην τραπεζα τι να πω. καλυτερα βαζεις 30,000 απο αυτα στο χρηματ σε καποια μεγλαη εταιρια και οταν κερδισεις πχ 10% τις πουλας και εχεις βγαλει σε ενα μηνα η εβδ οσα θα σου εδινε η τραπεζα μετα απο 2 χρονια...

φυσικα κ τιποτα δε ειναι συγουρο αλλα εθνικη στα 9 ευρω, ε ελεος αγοραζεις και περιμενεις. στα 9 ευρω αν ειχα εκατ ευρω θα την αγοραζα ολη την τραπεζα και μετα μονο να την πουλαγες θα εβγαζες πολλαπλασια λεφτα.

ειναι γνωστο οπως και να εχει πως τα λεφτα στην τραπεζα ειναι απλα για να εχεις μερικα για ωρα αναγκης. αλλιως οσο καθονται στην τραπεζα χανεις. οπτοε πρεπει να επενδυεις τα λεφτα αλλου κ οχι στην τραπεζα . εκει απλα τα φυλας και δεν τα επενδυεις

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι.

Έτσι όπως μας τα λες είναι σίγουρο πως δεν έχασες χρήματα το 1999.

Η κατάσταση με τους καταθετικούς λογαριασμούς είναι τραγική πλέον...έκανα μια γύρα τις προάλλες σε διάφορες τράπεζες να ρωτήσω επιτόκια για ποσό περίπου €15.000:

Η Probank δίνει περίπου 2,20 μεικτό, η Αγροτική με το Ολυμπος περίπου 1,60% (νομίζω ήταν λίγο παραπάνω στις αρχές της εβδομάδας) και κάπου στο 2,00 η Marfin.

Στη Marfin μου πρότειναν το Smart Cash που συνδυάζει (αν θυμάμαι καλά) την κατάθεση με την επένδυση ενός (μικρού) μέρος του ποσού σε Ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια και δίνει αποδόσεις της τάξης του 4,5-5,0 %. Δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αλλά σίγουρα ήταν ό,τι πιο συμφέρον βρήκα στη βόλτα μου...

Για αυτό το ποσό, και λίγο περισσότερο, πού συμφέρει να βάλουμε τα χρήματα?

Είδαμε για ένα 3,00% στη Citibank, η οποία δε μας βολεύει όμως, και ένα άλλο στη Millenium (Αποταμίευση για όλους ή κάτι τέτοιο) αλλά θέλει διαδοχικές καταθέσεις μικρών ποσών και δε μας κάνει. Ποιός καταθετικός λογαριασμός συμφέρει αυτήν την εποχή?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

DrYannisK, προσπάθησε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου, υπάρχουν οι επιλογές της http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif και της πολλαπλής παράθεσης (http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif/http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Για αυτό το ποσό, και λίγο περισσότερο, πού συμφέρει να βάλουμε τα χρήματα?

Είδαμε για ένα 3,00% στη Citibank, η οποία δε μας βολεύει όμως, και ένα άλλο στη Millenium (Αποταμίευση για όλους ή κάτι τέτοιο) αλλά θέλει διαδοχικές καταθέσεις μικρών ποσών και δε μας κάνει. Ποιός καταθετικός λογαριασμός συμφέρει αυτήν την εποχή?

η eurobank ξεκινησε με 3,5%,επεσε στο 2% και απο την περασμενη εβδομαδα στο 1,5%. :blink:

προσωπικα την μιλλενιουμ δεν την εμπιστευομαι:shifty:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

η eurobank ξεκινησε με 3,5%,επεσε στο 2% και απο την περασμενη εβδομαδα στο 1,5%. :blink:

προσωπικα την μιλλενιουμ δεν την εμπιστευομαι:shifty:

στην μιλενιουμ οταν πηγα να παρω τα λεφτα μετα το τελος μιας προθεσμιακης καταστασης μονο που δεν με εβρισαν. απαραδεκτη συμπεριφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]