judith Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Έτσι την έχουν πάθει πολλοί από Eurobank... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Έτσι την έχουν πάθει πολλοί από Eurobank... ...και όχι μόνο από εκεί: Μου ήρθε φάκελος από την Εθνική τράπεζα, όπου αναφέρεται ότι έχουν αλλάξει οι όροι χρήσης της Visa Go (την οποία είχα εκδόσει με την προοπτική ότι θα είναι χωρίς συνδρομή για πάντα). Φαίνεται ότι πλέον η συνδρομή θα είναι €33/χρόνο. Επειδή με μπερδεύουν οι όροι τους και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές των όρων που έχω ήδη αποδεχθεί, αύριο το πρωί η κάρτα θα πάει για ακύρωση. Έχω ακόμη 2-3 οι οποίες εξακολουθούν να μην έχουν συνδρομή (Probank, Πειραιώς), οπότε δεν αγχώνομαι! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Έτσι την έχουν πάθει πολλοί από Eurobank... κι εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την εν λόγω τράπεζα τελευταία... Μάλιστα τη Δευτέρα έλαβα και ένα άκρως εριστικό και αγενές τηλεφώνημα από μία κυρία που εργάζεται εκεί.. με φόρτωσε με ένα κάρο ψέματα ... επίσης, μου φώναζε και μου φερόταν λες κι ήμουν το "σκουπίδι" της .. με έχρισε "ανίκανο/η επικοινωνίας" ή μια τέτοια σαχλαμάρα.. κι εγώ την παρακαλούσα να σταματήσει να φωνάζει.. ώσπου ανάγκαστηκα να της το κλείσω.. μετά από ώρες πήρα τηλέφωνο στα "κεντρικά" τους (ή ότι είναι αυτό τεσπα..) και έλυσα ωραία κι ευγενικά το θέμα μου, έκανα αναφορά για το συμβάν.. κι όλα αυτά .. για 500 ευρώ... αλλά εδώ θα μου πεις.. ξεσπιτώνουν ένα συνταξιούχο για 1500.. σε ένα νέο θα κωλώσουν?? μωρέ..καλά κάνει ο Ευαγγελάτος κι ο κάθε Ευαγγελάτος και τους βγάζει στο καρφί... οφείλουν να σέβονται τον πελάτη.. δεν πάει να τους σκοτώσανε την ίδια τους τη μάνα.. αν δεν μπορούν να μην δουλεύουν σε τέτοιο πόστο που απαιτεί επικοινωνία με τον πελάτη.. έχω την κάθε "αβόλευτη" (σεξουαλικά, δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια) να μου μιλάει έτσι.. και να μου το παίζει "εξουσία" .. σιγά .. ανέβηκαν τα @@ να χτυπήσουν το κεφάλι.. (ή όπως λέει η παροιμία).. αλλά που θα πάει.. 2 μηνάκια έμειναν μέχρι τον Γενάρη που κλείνει χρόνο (νομίζω αυτό είναι το ελάχιστο χρονικό όριο για να διακόψεις, αλλά δεν παίρνω κι όρκο)...θα μηδενιστεί.. και θα ακυρωθεί την ίδια κιόλας στιγμή.. (βέβαια.. μανούρα μεγάλη.. είχα κ μια πειραιώς και πέρασα βασανιστήριο για μια δήλωση διακοπής.. μισή ώρα στο τηλέφωνο να με ρωτάνε το γιατί..) θα περάσει ο καιρός... edit : έχει ακούσεις κανείς για τον sepa? Έχει χρησιμοποιήσει; Ξέρει για χρεώσεις προς Ηνωμένο Βασίλειο, κι αν συμφέρει η μεταφορά εμβάσματος με αυτό τον τρόπο; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Επειδή το βλέπω το θεματάκι μας ανενεργό ... είπα να κάνω μια "μεγάλη" ερώτηση... 1. Βρίσκομαι εξωτερικό (Αγγλία). 2. Έχω ελληνικούς λογαριασμούς (καταθετικούς) σε Πειραιώς και Κύπρου (για να στέλνουν οι γονείς λεφτά). 3. Έχω και λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα (Lloyds). Γιατί κάνω την εισαγωγή.. λοιπόν.. σκεφτόμουν να ανοίξω λογαριασμό στην hsbc (αγγλική). Ωστόσο εκεί που βρίσκονται οι γονείς δεν υπάρχει υποκατάστημα για απευθείας κατάθεση. Και ρωτάω λοιπόν...αν χρησιμοποιήσω μέσω web banking τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων από τις ελληνικές στην Αγγλική θα υπάρχει χρέωση και πάλι όπως τώρα (που βγάζω λεφτά με την ελληνική κάρτα και τα βάζω στον αγγλικό λογαριασμό); Εν κατακλείδι υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να γλιτώσω αυτή την χρέωση "ταρίφα" που βάζουν οι τράπεζες όταν τραβάς λεφτά από τις κάρτες ( γύρω στα 5 ευρώ/ανάληψη); Καημενη Μαριω που τα θες και ολα με 2 κλικ, τη Λοϊντς τη ρωτησες ποσα σε χρεωνει για το εισερχομενο εμβασμα; :rolleyes: Λες εμεις να τα κανουμε μανιουαλι χωρις λογο; Κανονικα επρεπε να μην πω τιποτα και να το δεις στο statement μιας και ειμαι σιγουρος οτι παλι σε μενα θα το ριξεις το φταιξιμο που σε χρεωνει η τραπεζα... :whip: edit Electronic payments received from abroad: £7 edit_2 Μηπως ηταν απο τις εισπρακτικες που στην αρχη σε απειλουν και μετα στελνουν και μπραβους για ξυλο; :rolleyes: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 κι εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με την εν λόγω τράπεζα τελευταία... Μάλιστα τη Δευτέρα έλαβα και ένα άκρως εριστικό και αγενές τηλεφώνημα από μία κυρία που εργάζεται εκεί.. με φόρτωσε με ένα κάρο ψέματα ... επίσης, μου φώναζε και μου φερόταν λες κι ήμουν το "σκουπίδι" της .. με έχρισε "ανίκανο/η επικοινωνίας" ή μια τέτοια σαχλαμάρα.. κι εγώ την παρακαλούσα να σταματήσει να φωνάζει.. ώσπου ανάγκαστηκα να της το κλείσω.. μετά από ώρες πήρα τηλέφωνο στα "κεντρικά" τους (ή ότι είναι αυτό τεσπα..) και έλυσα ωραία κι ευγενικά το θέμα μου, έκανα αναφορά για το συμβάν.. Η συγκεκριμένη κυρία πιθανόν να μην δούλευε στην ίδια την τράπεζα αλλά σε κάποια εισπρακτική εταιρία.. Γνωστή μου που χρώσταγε σε Eurobank, την ενοχλούσαν συνεχώς σπίτι της και φτάσαν σε σημείο να την απειλούν. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τράπεζα έχει στάνταρ συνεργασίες με τέτοιου είδους εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ...και όχι μόνο από εκεί: Μου ήρθε φάκελος από την Εθνική τράπεζα, όπου αναφέρεται ότι έχουν αλλάξει οι όροι χρήσης της Visa Go (την οποία είχα εκδόσει με την προοπτική ότι θα είναι χωρίς συνδρομή για πάντα). Φαίνεται ότι πλέον η συνδρομή θα είναι €33/χρόνο. Επειδή με μπερδεύουν οι όροι τους και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές των όρων που έχω ήδη αποδεχθεί, αύριο το πρωί η κάρτα θα πάει για ακύρωση. Έχω ακόμη 2-3 οι οποίες εξακολουθούν να μην έχουν συνδρομή (Probank, Πειραιώς), οπότε δεν αγχώνομαι! Επισκέφθηκα σήμερα υποκατάστημα της Εθνικής για να ακυρώσω την κάρτα αλλά με διαβεβαίωσαν ότι εκ παραδρομής έχει σταλεί σε όλους τους κατόχους η συγκεκριμένη επιστολή, αφού δεν αφορά όσους την έχουν αποκτήσει με "ειδικό καθεστώς" μέσα από ειδικές προωθητικές ενέργειες. Ας ελπίσουμε ότι αυτά που μου είπαν ισχύουν, γιατί η Go φαίνεται να έχει ενδιαφέρουσες προσφορές τελευταία και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να την ακυρώσω... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Η συγκεκριμένη κυρία πιθανόν να μην δούλευε στην ίδια την τράπεζα αλλά σε κάποια εισπρακτική εταιρία.. Γνωστή μου που χρώσταγε σε Eurobank, την ενοχλούσαν συνεχώς σπίτι της και φτάσαν σε σημείο να την απειλούν. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τράπεζα έχει στάνταρ συνεργασίες με τέτοιου είδους εταιρίες. Αυτό για το τηλεφωνήματα στο σπίτι, μην το ακούω κι μου ανάβουν τα λαμπάκια... εγώ δεν είχα δηλωμένο τηλέφωνο επικοινωνίας του σπιτιού μου, μόνο κινητό.. μπορείτε να μου πείτε που το βρήκαν, και αρχίσαν και πρήζαν τους γονείς μου, επί ένα μήνα και κάτι καθημερινώς..?!?! τη μια μου' λεγε, όχι στο κινητό σας παίρναμε. εγώ κλήση δεν είχα ποτέ, από κανέναν αριθμό (εκτός οικογένειας) ..όσο είμαι εξωτερικό.. από την άλλη πρώτη φορά σας παίρνουμε, δεν έχουμε ξαναενοχλήσει. την τρίτη μου λέει, μα μιλήσαμε μαζί και την προηγούμενη βδομάδα :blink::blink: και όταν της ρώτησα για τις κλήσεις στο σπίτι .. μου απαντάει "δεν είναι το θέμα μας αυτό, να το λύσετε με μια αίτηση που θα κάνετε στο υποκατάστημα που βγάλατε την κάρτα. η οποία κάρτα έχει βέβαια γίνει μέσω cosmote.. μπέρδεμα.. μετά στο δεύτερο τηλεφώνημα που έκανα, έμαθα ότι για ένα περίεργο λόγο, δεν είχαν το κινητό μου τηλέφωνο ως τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά του σπιτιού μου.. Τηλεφωνικά τους ζήτησα κ το άλλαξαν.. ας ελπίσουμε πως το έκαναν.. θα φανεί στο μέλλον... Καλά εδώ με έχουν πάρει από τράπεζα που ούτε είχα καν ποτέ λογαριασμό και με ρωτούσαν προσωπικά να βγάλω κάρτα.. τι να λέμε τώρα..? Για ξύλο είναι όλοι αυτοί που δουλεύουν σε αυτό το σύστημα.. και γενικότερα όλοι αυτοί που δουλεύουν σε τέτοιας φύσης δουλειές.. ασφαλιστές, μεσίτες, τραπεζίτες.. από παντού να φάνε ψάχνουν... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 πηγα να βγαλω δευτερο λογαριασμο στη πειραιως,και με ενημερωσαν για το cash manager.. το εχει ψαξει κανενας αν ειναι καλυτερα γενικα απο τον απλο ταμιευτηριου?ψιλομπερδευτηκα με τις προθεσμιακες καταθεσεις κτλ,αλλα κρατησα οτι εχει μεγαλυτερο επιτοκιο.. και εξαλλου εγω σε αυτον τον λογαριασμο θελω να βαλω ενα ποσο,το οποιο δεν θα χρησιμοποιησω για κανα χρονο.. αν ξερει καποιος,τι μειονεκτηματα εχει(αν εχει) απο τον απλο λογαριασμο ταμιευτηριου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 πηγα να βγαλω δευτερο λογαριασμο στη πειραιως,και με ενημερωσαν για το cash manager.. το εχει ψαξει κανενας αν ειναι καλυτερα γενικα απο τον απλο ταμιευτηριου?ψιλομπερδευτηκα με τις προθεσμιακες καταθεσεις κτλ,αλλα κρατησα οτι εχει μεγαλυτερο επιτοκιο.. και εξαλλου εγω σε αυτον τον λογαριασμο θελω να βαλω ενα ποσο,το οποιο δεν θα χρησιμοποιησω για κανα χρονο.. αν ξερει καποιος,τι μειονεκτηματα εχει(αν εχει) απο τον απλο λογαριασμο ταμιευτηριου?? Eννοείται ότι είναι καλύτερα από τον απλό λογαριασμό καθώς έχει 4% επιτόκιο ενώ ο απλός στην Πειραιώς δε δίνει τίποτα..Δηλώνεις πόσα χρήματα θες να έχεις διαθέσιμα τη βδομάδα και τα άλλα μπαίνουν σε προθεσμιακή κατάθεση.Η ανάλυση του λογαριασμού θα σου έρχεται κάθε μήνα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Eννοείται ότι είναι καλύτερα από τον απλό λογαριασμό καθώς έχει 4% επιτόκιο ενώ ο απλός στην Πειραιώς δε δίνει τίποτα..Δηλώνεις πόσα χρήματα θες να έχεις διαθέσιμα τη βδομάδα και τα άλλα μπαίνουν σε προθεσμιακή κατάθεση.Η ανάλυση του λογαριασμού θα σου έρχεται κάθε βδομάδα στο σπίτι. ευχαριστω για την απαντηση. ειπα μηπως υπηρχε κανενα κομματι που δεν το προσεξα, και υστερουσε σε κατι εναντι του απλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Και εγώ σκέφτομαι να το κάνω αφού έχει μεγαλύτερο επιτόκιο. Elusive έχεις εμπειρία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα cash manager? Τι γίνεται στην περίπτωση που χρειαστείς παραπάνω χρήματα από αυτά που είχες δηλώσει να έχεις διαθέσιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Και εγώ σκέφτομαι να το κάνω αφού έχει μεγαλύτερο επιτόκιο. Elusive έχεις εμπειρία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα cash manager? Τι γίνεται στην περίπτωση που χρειαστείς παραπάνω χρήματα από αυτά που είχες δηλώσει να έχεις διαθέσιμα? Nαι είμαι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.Τώρα τι γίνεται αν χρειαστείς περισσότερα χρήματα από αυτά που είχες δηλώσει να έχεις διαθέσιμα δεν το ξέρω γιατί δεν τα έχω χρειαστεί.:p Θεωρητικά πάντως δηλώνεις το μέγιστο ποσό που νομίζεις ότι θα σου χρειαστεί.Billys_RR παρακαλώ.Να σημειωθεί ότι το ελάχιστο ποσό για να μπεις στο πρόγραμμα είναι 3000 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Για το cash manager η προθεσμιακή κατάθεση είναι εβδομάδας οπότε όλα τα χρήματα σου είναι διαθέσιμα μια μέρα της εβδομάδας όποια εσύ επιλέξεις. Τα χρήματα που είναι διαθέσιμα δεν τοκίζονται με 4% αλλά με το βασικό. Το πόσο που αφήνουμε ελεύθερο εύκολα αλλάζει και πρέπει να είναι όσο μπορούμε πιο μικρό. Μπορεις να εχει ο λογαριασμος σου και βιβλιαριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ωραία ευχαριστώ!Μάλλον θα το κάνω σύντομα. Είδα μάλιστα ότι το επιτόκιο έχει γίνει 4.5% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ωραία ευχαριστώ!Μάλλον θα το κάνω σύντομα. Είδα μάλιστα ότι το επιτόκιο έχει γίνει 4.5% 4,5% όμως μέχρι τις 31/1/2009 μετά πέφτει αισθητά..Έχει αστεράκι αν προσέξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 κ απο τη στιγμη που επεσαν σημερα τα επιτοκια.... Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 4,5% όμως μέχρι τις 31/1/2009 μετά πέφτει αισθητά..Έχει αστεράκι αν προσέξεις! Ναι βέβαια το είχα προσέξει. Αυτό το αστεράκι υπήρχε και όταν ήταν 4% το επιτόκιο. Σκέφτομαι να το κάνω μετά τις 31/1 ώστε να δούμε τι επιτόκιο θα έχει τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται: PROTON Μηνιαία Προθεσμιακή Κατάθεση με επιτόκιο 7% https://www.proton.gr/index.php?thirdLevelTag=katpr_prothes7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Πριν καιρό έκλεισα το λογαριασμό μου στην Εθνική, αλλά συνεχίζω να έχω μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής που δεν χρησιμοποιώ (χωρίς συνδρομή). Σε περίπτωση που αρχίσω να την χρησιμοποιώ, θα μπορώ να εξοφλώ τα υπόλοιπα μέσω ATM με μετρητά χωρίς να μπλέκω με ταμεία? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. November 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Γνωριζουμε ποιες τραπεζες (για να μην τις χαρακτηρισω διαφορετικά) εχουν προβεί σε αυξησεις επιτοκιων σε πιστωτικές και δάνεια; Πχ μια ειναι η Εθνική Τράπεζα στην οποια εχω πιστωτικη και μου εστειλε αυτο το μηνα ενημερωτικο με τους νεους ορους και χρεώσεις. Δεν θα τους χαλασει ιδιαιτερα ομως που θα φαει ακυρωση η καρτα. Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Γνωριζουμε ποιες τραπεζες (για να μην τις χαρακτηρισω διαφορετικά) εχουν προβεί σε αυξησεις επιτοκιων σε πιστωτικές και δάνεια; Πχ μια ειναι η Εθνική Τράπεζα στην οποια εχω πιστωτικη και μου εστειλε αυτο το μηνα ενημερωτικο με τους νεους ορους και χρεώσεις. Δεν θα τους χαλασει ιδιαιτερα ομως που θα φαει ακυρωση η καρτα. +1 Και μένα η GO ViSA Μου ήρθε με νέους όρους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Για εξηγηστε μου οι εχοντες Κυπρου Visa Prepaid και γενικα οι Prepaid κατοχοι... Σας εχει τυχει, να εχει λεφτα η καρτα μεσα... πολυ περισσοτερα απο οσο χρειαζετε για μια αγορα και να μην την δεχετε? Συγκεκριμενα πριν λιγες μερες ενεργοποιηθηκε η Visa Prepaid μου... και πηγα να κανω e-payment στο site της Cosmote για λογαριασμο... τα οποια τα χειριζετε η εμποροκαρτα. Λοιπον μου απορριπτει την συνναλαγη. Ενω τον προηγουμενο μηνα πληρωσα κανονικα με Visa Πειραιως... τώρα με την Prepaid δεν μπορω. Δεν ξερω... εχει κανεις καμια ιδεα? Μηπως στα συστηματα τα τραπεζικα δεν φαινονται ως κανονικες Visa? Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 +1 Και μένα η GO ViSA Μου ήρθε με νέους όρους.... Ακύρωση σε όλες τις κάρτες που ανεβαίνει το επιτόκιο τους ενώ το ευρωπαϊκό πέφτει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται: PROTON Μηνιαία Προθεσμιακή Κατάθεση με επιτόκιο 7% https://www.proton.gr/index.php?thirdLevelTag=katpr_prothes7 θα προτεινα να μη μπλεξετε με proton τωρα που ειναι στην εξαγορα, το πιθανοτερο ειναι να καταληξετε να συνεργαζεστε με άλλη τραπεζα συντομα. Ακύρωση σε όλες τις κάρτες που ανεβαίνει το επιτόκιο τους ενώ το ευρωπαϊκό πέφτει δυστυχως αυτη ειναι τακτικη της ετε κ άλλων τραπεζων κ δεν ειναι μονο το ευρωπαϊκο ότι πεφτει αλλά κ η ιδια η ετε ριχνει τα επιτοκια καταθεσεων ενω αυξανει τα χορηγησεων Ανοιξε περαιτέρω η ψαλίδα μεταξύ χορηγήσεων και καταθέσεων μεσούσης της κρίσης. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η Τράπεζα της Ελλάδος, οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες προσφέρουν από τα υψηλότερα επιτόκια στην ευρωζώνη, από την αρχή του έτους το περιθώριο κέρδους διεύρυναν περαιτέρω. Τούτο γίνεται περισσότερο κραυγαλέο στην καταναλωτική πίστη, όπου οι τράπεζες αύξησαν εξαιτίας της κρίσης περισσότερο τα επιτόκιά τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κατηγορίες χορηγήσεων. Ιδιαίτερα στις πιστωτικές κάρτες, στις οποίες τα επιτόκια αγγίζουν πλέον το 20%. Μάλιστα ορισμένες τράπεζες, παρά τις υποδείξεις της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν έχουν συνδέσει το επιτόκιο των καρτών με αυτό της ΕΚΤ, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι, αντί να έχουν επωφεληθεί από τη μείωση του βασικού επιτοκίου τής ΕΚΤ κατά 1%, να χρεώνονται ολοένα και πιο ακριβά για τη χρήση του πλαστικού χρήματος. Η πρακτική αυτή, η οποία έχει λάβει γενικευμένες διαστάσεις, προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης (βλ. διπλανές στήλες). http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=08.11.2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 θα προτεινα να μη μπλεξετε με proton τωρα που ειναι στην εξαγορα, το πιθανοτερο ειναι να καταληξετε να συνεργαζεστε με άλλη τραπεζα συντομα. Έχει γινει ηδη η εξαγορα απο την Πειραιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts