Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

2 ώρες πριν, alfeios said:

Η Alpha Bank Κύπρου είναι ίδια τράπεζα με την Alpha Bank?

Η Alpha Bank Κύπρου είναι θυγατρική του ομίλου. Άλλα προϊόντα προσφέρει αλλά προφανώς από την Alpha Ελλάδας εκεί την παρέπεμψαν. 

Μια απορία παιδιά, αν και μπορεί να έχει απαντηθεί. Έχω αυτόματη εξόφληση στην πιστωτική κάρτα. Σήμερα έγινε η πληρωμή της, αλλά ξέχασα να μεταφέρω στον λογαριασμό όλο το ποσό, οπότε τράβηξε αυτά που υπήρχαν και έμεινε ένα υπόλοιπο.

Αυτό το υπόλοιπο θα το ξανά τραβήξει ή να το πληρώσω μόνος μου για να μην μπουν τόκοι τον επόμενο μήνα;; 

απο την στιγμη που εγινε η κινηση της αυτοματης εξοφλησης και ΔΕΝ βρηκε ολο το ποσο

καλυτερα να πληρωσεις το υπολοιπο χειροκινητο, διοτι μπορει να μην ξαναγινει κινηση απο την τραπεζα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

48 minutes ago, makap said:

Μόλις βάλεις τα χρήματα θα τα τραβήξει

Αυτό που έγραψα συνέβη πριν από ένα μήνα σ' εμένα.

Ο λογαριασμός που έχω για ένα δάνειο για το "Εξοικονομώ" και κάθε μήνα τραβάει η τράπεζα τη δόση της, βρέθηκε με λιγότερα χρήματα από τη δόση την 2/1/25,η τράπεζα τράβηξε όλο το ποσό που υπήρχε, το πήρα είδηση αμέσως μόλις ήρθε το μήνυμα της συναλλαγής, μετέφερα χρήματα που να καλύπτουν και την επόμενη δόση και αμέσως τράβηξε η τράπεζα το υπόλοιπο της δόδης.

Εδώ όμως μιλάμε για πιστωτική κάρτα και όχι για τοκοχρεωλυτικό δάνειο. Εξαρτάται πώς το έχει υλοποιήσει η εκάστοτε τράπεζα. Για να μην επιβαρυνθείς με τόκους υπερημερίας θα έπρεπε να πληρώσεις την συνολική οφειλή μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

logo-vwclub-2016.png

Οι πάγιες εντολές κάνουν μια προσπάθεια και τέλος. Αυτό είναι σχεδιασμένες να κάνουν κι αυτό υπογράφεις να κάνουν. Η πληρωμή δανείων είναι υποχρέωση προς την ίδια τράπεζα και έχει άλλους όρους όπου εκεί γίνεται μια προσπάθεια ανά ημέρα.

sorry για το off topic εν μερη λιγο συσχετιζετε ομως.Ειχα το antivirus kaspersky και οταν εμπαινα σε ιστοσελιδα τραπεζας ειτε εθνικη ειτε πειραιως με ανακατευθηνε σε προστατευμενο προγραμμα περιηγησης.Εληξε το kaspersky και εβαλα το panda dome complete που υποτιθεται ομως οτι εχει και αυτο προστασια τραπεζικων συναλλαγων ,οταν ομως μπαινω σε τραπεζα δεν με ανακατευθυνει καπου με ασφαλεια.τι ακριβως γινετε; πρεπει κατι να ρυθμισω; Εκτος αν αυτο σε προστατευει αυτοματα χωρις να χρειαστει κατι να κανεις.