vrwmiaR1z Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει βάλει την καινούργια εφαρμογή (Winbank για android) της Πειραιώς και να του δουλεύει στοιχειωδώς; Προσπαθώ να κάνω μεταφορά από ένα λογαριασμό σε άλλο (δικούς μου εντός Πειραιώς) και αφού επιλέξω λογαριασμούς (που βλακωδώς τους θέλει και με ανάποδη σειρά πρώτα τον αποδέκτη και μετά τον αποστολέα...) όταν επιλέξω και ποσό και πάω να πατήσω "επόμενο" απλά δεν κάνει τίποτα! Είναι καθόλου σοβαροί οι τύποι; Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη τράπεζα.Δε μπορώ να πληρώσω ούτε με χρεωστική ενεργοποιημένη κάρτα.το μόνο που δουλεύει είναι μεταφορά σε άλλο λογαριασμόΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει βάλει την καινούργια εφαρμογή (Winbank για android) της Πειραιώς και να του δουλεύει στοιχειωδώς; Προσπαθώ να κάνω μεταφορά από ένα λογαριασμό σε άλλο (δικούς μου εντός Πειραιώς) και αφού επιλέξω λογαριασμούς (που βλακωδώς τους θέλει και με ανάποδη σειρά πρώτα τον αποδέκτη και μετά τον αποστολέα...) όταν επιλέξω και ποσό και πάω να πατήσω "επόμενο" απλά δεν κάνει τίποτα! Είναι καθόλου σοβαροί οι τύποι; Πρέπει πάνω από εκεί που βάζεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις να επιλέξεις το λογαριασμό από τον οποίο θα μεταφέρεις, επίσης η παλιά εφαρμογή υπάρχει ακόμα και λειτουργεί.Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 On 20/4/2023 at 12:17 ΠΜ, testatos said: Γνωρίζει κανένας άμα εμφανίζεται σαν ανάληψη μετρητών τα Top-up στην Revolut μέσω Πιστωτικών της Εθνικής; Αν και καθυστερημένα, οι συναλλαγές top-up λογίζονται σαν αγορές οπότε δεν έχεις φόβο να θεωρηθούν ως αναλήψεις μετρητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 26 minutes ago, GraveDigger said: Αν και καθυστερημένα, οι συναλλαγές top-up λογίζονται σαν αγορές οπότε δεν έχεις φόβο να θεωρηθούν ως αναλήψεις μετρητών. Που το εχεις δει αυτο, για ανέβασε μια φωτο της συναλλαγής που η Εθνική θεωρεί αγορα το τοπ απ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 4 ώρες πριν, GraveDigger said: Αν και καθυστερημένα, οι συναλλαγές top-up λογίζονται σαν αγορές οπότε δεν έχεις φόβο να θεωρηθούν ως αναλήψεις μετρητών. 4 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Που το εχεις δει αυτο, για ανέβασε μια φωτο της συναλλαγής που η Εθνική θεωρεί αγορα το τοπ απ Έτσι εμφανίζονται οι συνναλαγές των top-up στην Εθνική αλλά δεν με έχει χρεώσει σε κάποιον λογαριασμό τόκους για ανάληψη μετρητών η κάτι παρεμφερές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 4 ώρες πριν, testatos said: Έτσι εμφανίζονται οι συνναλαγές των top-up στην Εθνική αλλά δεν με έχει χρεώσει σε κάποιον λογαριασμό τόκους για ανάληψη μετρητών η κάτι παρεμφερές. Ακριβως και οπως βλέπεις δεν είναι χαρακτηρισμένο σαν αγορα, και αν πας στο αφορολογητο θα δεις οτι ούτε εκεί προσμετράται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Ακριβως και οπως βλέπεις δεν είναι χαρακτηρισμένο σαν αγορα, και αν πας στο αφορολογητο θα δεις οτι ούτε εκεί προσμετράται Μια χαρά προσμετράται. Τόσα χρόνια αυτό κάνουμε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ με Εθνική και Πειραιώς πάντα με πιστωτική κάνω top up και δίνει yellows ή Go4More πόντους αντίστοιχα. Εδώ στην Curve, αν κάνεις ανάληψη με πιστωτική από πίσω, φαίνεται σαν αγορά, και όχι σαν ανάληψη και πάλι δίνει ανταμοιβή ανάλογα με το πρόγραμμα της κάρτας. Edited May 16, 2023 by katsiletra 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 Για κλείσιμο λογαριασμού στην Πειραιώς ΑΕΠΕΥ ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Υπάρχουν κάποια έξοδα; Γιατί με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα από τότε που αποφάσισα να ανοίξω κωδικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 Μόλις σε πάρουν τηλέφωνο ρώτα τους πως μπορείς να κλείσεις τον λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 On 16/5/2023 at 11:18 ΠΜ, katsiletra said: Μια χαρά προσμετράται. Τόσα χρόνια αυτό κάνουμε, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ με Εθνική και Πειραιώς πάντα με πιστωτική κάνω top up και δίνει yellows ή Go4More πόντους αντίστοιχα. Εδώ στην Curve, αν κάνεις ανάληψη με πιστωτική από πίσω, φαίνεται σαν αγορά, και όχι σαν ανάληψη και πάλι δίνει ανταμοιβή ανάλογα με το πρόγραμμα της κάρτας. Για να μην μενουν εκκρεμότητες και για να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο που διαβαζεις και που μπορει να πάρετε στον λαιμό σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Ότι πεις... Φαίνεται ότι δεν τη χρησιμοποιείς. Και άσε την παραπληροφόρηση για τον εαυτό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Να ηρεμήσουμε λίγο τα πνεύματα; Εγώ όταν κάνω top-up δεν χρεώνομαι τόκους cash advance οπότε μόνο αυτό με απασχολεί: δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Στο αφορολόγητο δεν συγκαταλέγεται. Πόντους go4more δεν κερδίζω από το top-up, όπως δεν κερδίζω και bonus από τις κάρτες της Alpha Bank. Επιβράβευση κερδίζω μόνο σε yellows στην Πειραιώς και στο YES της Eurobank. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Εμένα και τους Go4More περνάει εκτός από yellows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 1 ώρα πριν, GraveDigger said: Να ηρεμήσουμε λίγο τα πνεύματα; Εγώ όταν κάνω top-up δεν χρεώνομαι τόκους cash advance οπότε μόνο αυτό με απασχολεί: δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση. Στο αφορολόγητο δεν συγκαταλέγεται. Πόντους go4more δεν κερδίζω από το top-up, όπως δεν κερδίζω και bonus από τις κάρτες της Alpha Bank. Επιβράβευση κερδίζω μόνο σε yellows στην Πειραιώς και στο YES της Eurobank. Σωστά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 22 ώρες πριν, katsiletra said: Εμένα και τους Go4More περνάει εκτός από yellows. Χρησιμοποιείς κάτι ως ενδιάμεσο π.χ. Curve που χτυπάει σε κάρτα της Εθνικής; Ίσως είναι και η παλαιότητα ή το είδος της κάρτας καθώς η δική μου είναι καινούρια πιστωτική. Παρεμπιπτόντως η Revolut με προειδοποίησε για φορτίσεις και μεταφορές χρημάτων που έχουν υπερβεί το όριο. Υπάρχει διαθέσιμη άλλη υλοποίηση που να παρέχει δωρεάν top-up μέσω κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 16 ώρες πριν, GraveDigger said: Χρησιμοποιείς κάτι ως ενδιάμεσο π.χ. Curve που χτυπάει σε κάρτα της Εθνικής; Ίσως είναι και η παλαιότητα ή το είδος της κάρτας καθώς η δική μου είναι καινούρια πιστωτική. Παρεμπιπτόντως η Revolut με προειδοποίησε για φορτίσεις και μεταφορές χρημάτων που έχουν υπερβεί το όριο. Υπάρχει διαθέσιμη άλλη υλοποίηση που να παρέχει δωρεάν top-up μέσω κάρτας; Με Google Pay τη φορτίζω. Η Monese είχε δωρεάν top up, αλλά έχω χρόνια να την χρησιμοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 On 11/5/2023 at 4:37 ΜΜ, vrwmiaR1z said: Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη τράπεζα.Δε μπορώ να πληρώσω ούτε με χρεωστική ενεργοποιημένη κάρτα.το μόνο που δουλεύει είναι μεταφορά σε άλλο λογαριασμό Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το ήθελα -να σταματήσω να ασχολούμαι με αυτούς- αλλά δεν έχω τέτοια επιλογή. On 12/5/2023 at 6:53 ΠΜ, pisons said: Πρέπει πάνω από εκεί που βάζεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις να επιλέξεις το λογαριασμό από τον οποίο θα μεταφέρεις, επίσης η παλιά εφαρμογή υπάρχει ακόμα και λειτουργεί. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ζητάει την επιλογή λογαριασμών με ανάποδη από τη λογική σειρά. Το ξέρω ότι λειτουργεί ακόμα η παλιά, την είχα βγάλει γιατί είχε πάψει να μου δουλεύει το one touch αλλά την επανέφερα γιατί δεν βγαίνει άκρη με τη νέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 η κολοπειραιως δεν αφήνει να στείλεις μέσω iris σε άλλη τράπεζα σε δικό σου λογαριασμό με την νέα εφαρμογή! ζητάει να κάνεις εγγραφή έναν λογαριασμό της αλλά τότε μόνοι να λάβεις μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 @ilka71, αφού κάνεις εγγραφή στην Πειραιώς μετά κάνεις την διαδικασία αποσύνδεσης και εκ νέου σύνδεσης στο IRIS στην τράπεζα που θέλεις να παραλάβεις. Πάντα λαμβάνεις στην τράπεζα που έχεις κάνει την πιο πρόσφατη δήλωση/εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 @ilka71, αφού κάνεις εγγραφή στην Πειραιώς μετά κάνεις την διαδικασία αποσύνδεσης και εκ νέου σύνδεσης στο IRIS στην τράπεζα που θέλεις να παραλάβεις. Πάντα λαμβάνεις στην τράπεζα που έχεις κάνει την πιο πρόσφατη δήλωση/εγγραφή.όχι με την νέα εφαρμογή της Πειραιώς πλέον! με την παλιά γίνεται! είναι απαράδεκτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) Δοκίμασε κάποιος σήμερα το απόγευμα φόρτιση της Revolut με χρέωση της Yes? Μέσω Google pay και απευθείας η συναλλαγή απορρίπτεται. Διόρθωση: Όλα εντάξει Edited May 19, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 τελικά όντως με την νέα εφαρμογή της Πειραιώς δεν μπορείς να στείλεις στον εαυτό σου σε άλλη τράπεζα που έχεις δηλώσει το ίδιο κινητό λεφτά! με την παλιά μπορείς. στην νέα πρέπει σώνει και καλά να δηλώσεις λογαριασμό πιστωσης της Πειραιώς. παρότι θες να ΣΤΕΊΛΕΙΣ λεφτά(άρα χρέωση θα γίνει). οι άνθρωποι είναι γκσου. αλλά πάντα η Πειραιώς ήταν έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Με την παλιά μπορείς; Γιατι δουλευει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 τελικά όντως με την νέα εφαρμογή της Πειραιώς δεν μπορείς να στείλεις στον εαυτό σου σε άλλη τράπεζα που έχεις δηλώσει το ίδιο κινητό λεφτά! με την παλιά μπορείς. Με την παλιά μπορείς; Γιατι δουλευει ακομα.Ειδα τα ποστ σας κ ειπα να δοκιμασω μια συναλλαγή (μεταφορά που κανω καθε μήνα). Έγινε επιτυχώς απο Πειραιώς σε άλφα. (ιδιο κινητό κ όνομα κατόχου των λογαριασμών) Η έκδοση της winbank που εχω, ειναι η 4.9.9. Στο play, δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση. Όταν ανοιξα την εφαρμογή, μου άνοιξε μνμα για αναβάθμιση της εφαρμογης. "αμ δε" τους είπα κ έγινε κανονικά η μεταφορά. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Ειδα τα ποστ σας κ ειπα να δοκιμασω μια συναλλαγή (μεταφορά που κανω καθε μήνα). Έγινε επιτυχώς απο Πειραιώς σε άλφα. (ιδιο κινητό κ όνομα κατόχου των λογαριασμών) Η έκδοση της winbank που εχω, ειναι η 4.9.9. Στο play, δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση. Όταν ανοιξα την εφαρμογή, μου άνοιξε μνμα για αναβάθμιση της εφαρμογης. "αμ δε" τους είπα κ έγινε κανονικά η μεταφορά. Tapaαυτή η είναι η παλιά εφαρμογή που δεν έχει το πρόβλημα. μπορείς να κατεβάσεις κάτι την νέα παράλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts