oregon Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 11 minutes ago, motoboots said: Παλιότερα ήταν δωρεάν. Αυτό είναι το χειρότερο. Πάντως, υπάρχουν δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω email Οι δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω email αφορούν αποκλειστικά τις κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού, όχι τις πιστωτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Καλημέρα, στην Πιστωτική λειτουργία της DUAL Εθνικής, ενώ έχω ενεργοποιήσει το statement για αυτή, εδώ και μήνες, πέραν από μία απεικόνηση στις ρυθμίσεις της κάρτας περί του υπολοίπου και του χρόνου πληρωμής της οφειλής, δεν μου βγάζει αναλυτικό. Κάνω κάτι λάθος η έτσι είναι? Γιατί σε μία άλλη πιστωτική silver το statement βγαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 1 ώρα πριν, drivth said: Καλημέρα, στην Πιστωτική λειτουργία της DUAL Εθνικής, ενώ έχω ενεργοποιήσει το statement για αυτή, εδώ και μήνες, πέραν από μία απεικόνηση στις ρυθμίσεις της κάρτας περί του υπολοίπου και του χρόνου πληρωμής της οφειλής, δεν μου βγάζει αναλυτικό. Κάνω κάτι λάθος η έτσι είναι? Γιατί σε μία άλλη πιστωτική silver το statement βγαίνει κανονικά. Στο «Τελευταίο Statement», έχει ένα κουμπί για «Προβολή Statement», βέβαια από τη στιγμή που βγαίνει η ημερομηνία της επόμενης πληρωμής μαζί με το Χ ποσό, θέλει καμιά 2-3 ημέρες για να βγει η έντυπη μορφή (το pdf) με όλες τις κινήσεις που έγιναν τον προηγούμενο μήνα (Ιούλιο). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, zurabi_97 said: Στο «Τελευταίο Statement», έχει ένα κουμπί για «Προβολή Statement», βέβαια από τη στιγμή που βγαίνει η ημερομηνία της επόμενης πληρωμής μαζί με το Χ ποσό, θέλει καμιά 2-3 ημέρες για να βγει η έντυπη μορφή (το pdf) με όλες τις κινήσεις που έγιναν τον προηγούμενο μήνα (Ιούλιο). Την έχω 4 μήνες τώρα ενεργοποιήσει και το κουμπί προβολή statement είναι πάντα γκρίζο δεν είναι ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 20 ώρες πριν, drivth said: Την έχω 4 μήνες τώρα ενεργοποιήσει και το κουμπί προβολή statement είναι πάντα γκρίζο δεν είναι ενεργό Κάλεσε την ΕΤΕ για να το ελέγξουν Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts