Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες


CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.711 members have voted

  1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

    • Έχω Visa
      924
    • Έχω MasterCard
      445
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      58
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      87
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452


Recommended Posts

Στην αλλοδαπή δεν υπάρχει fancy τεχνολογία? :rolleyes:

 

Φυσικα. Πρωτοποροι ειναι σε αυτο.

 

Αλλα ποια εναι η βασικη λειτουργια μιας Τραπεζας!?

 

Οχι παντως αυτο που βλεπω εδω μεσα να εστιαζουν οι περισσοτεροι.

 

Προσωπικα ΑΠΟΦΕΥΓΩ σαν το διαολο να βαλω mobile banking app

 

Δε φτανει που πριν κινδυνευα να μου κλεψουν το κινητο για να μου παρουν τη συσκευη, τωρα κινδυνευω να μου το παρουν για να εχουν προσβαση και στα τραπεζικα μου ή σε λιγο για να μου το hackαρουν απο οπου θες! Θυμασαι με τις καρτες chip and pin κ.λπ. Τωρα ΟΛΑ hackαρονται ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αν παει κατι στραβα

 

Η τραπεζα εσενα θα κατηγορησει. Δεν προσεχες τις καρτες σου με τις ανεπαφες συναλλαγες (τις απαραβιαστες μεχρι καποτε). Να σου τωρα που ξαναβαλανε το πιν για ανω του ενος ποσου! Δεν προσεχες το κινητο σου που στο hackαραν και στα πηραν ολα. Τρεχα μετα εσυ να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!

 

Οι online απατες (και ιδιως στην μετα κορωνοιο) εποχη εχουν αυξηθει δραματικα και εχουν γινει πιο sophisticated!

Link to comment
Share on other sites

A κατάλαβα μάλιστα. Σε είχα υποψιαστεί.:rolleyes:

 

Μην ξεχασεις να μπαινεις καθε λιγο και λιγακι στο κινητο σου για να βλεπεις την εφαρμογη της τραπεζας.

 

Ετσι να ξοδευεις το χρονο σου "παραγωγικα" και να αυξανεις τα εισοδηματα σου!!!

 

Και επισης να μην ξεχνας να πληρωνεις και τα διαφορα fees. Ποσα σου τρωει η τραπεζα για να πληρωσεις. μεταφερεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ χρηματα!

 

Τεσπα, αρκετα απο το χρονο μου χαλασα. Καποιοι εδω μεσα δουλευουν ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε τραπεζες και φοβουνται για τη δουλεια τους (στο μελλον).

 

Πρεπει να μπορεσουν να πεισουν τους ... πελατες τους!

Link to comment
Share on other sites

Tρέχα στην ουρά από τις 05:00. Καφέ μην ξεχάσεις να πάρεις και σκαμπό.

 

Τέλος από μένα. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

JIMJFK έχεις απόλυτο δίκιο στο προηγούμενο ποστ που τα χώνεις και διευκρινίζεις το πως θα έπρεπε να είναι οι τράπεζες , στο επόμενο δυστυχώς εάν ζεις εδώ είναι απαραίτητο το mobile app ακόμη και για να συνδεθείς με το pc.

Όπου γίδια παραμονεύει και λύκος πάντως .... και ρίχνεται ο άτιμος δαγκώνοντας αλλύπητα.

 

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Πριν μερικά ποστ ανέφερα για έξοδα στον όψεως της Εθνικής και πως έκλεισα τον εκεί λογαριασμό . Δεν ακολούθησαν πολλοί δυστυχώς .

Πλέον πήρα απόφαση να κλείσω και αυτόν στην Eurobank (μιας και ακολουθεί την παραπάνω αφού πέρασε η παράλογη χρέωση) στο τέλος της χρονιάς για να μην χρεωθώ το 3ευρω κάθε μήνα . Και δεν είναι από τσιγκουνιά , σκάω σκεφτόμενος πως σε λογαριασμό άτοκο (του οποίου τα χρήματα όμως τα δουλεύουν) ο οποίος ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ μέσω του POS με κρατήσεις από 0,8-2,3% να βάζουν έξοδα . Θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τον κρατάμε ανοικτό.

Αλλά όπως προείπα , όπου γίδια και λύκος.

Με λυπεί που σε λίγο καιρό μη μπορώντας να κλείσω και αυτόν στην Alpha (πρέπει να κρατήσω έναν) θα γίνω και εγώ γίδι.

Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα πριν η γλωσσα προτρεχει να βυθιζεται στο μυαλο πρωτα!!!

 

Αγαπητέ δεν έχω μυαλό. Και επίσης, μπορεί να μην έχω ούτε γλώσσα. Οπότε πρόσεχε τι γράφεις.

 

Τις ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ που λες ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ χρυσοπληρωσει στις τιμες των προιοντων σου. Μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειτε δεν μπορεις να παρεις ποντους απο παντου ή δεν μπορεις να τους εξοφλησεις παντου ή πληρωνεις (εμμεσως ή αμεσως) συνδρομη για να εχεις αυτη την "καρτα", εφαρμογη!!!

 

Και το ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΟΚΙΟ που λες ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ χρυσοπληρώσει στις τιμές των προιόντων σου (όταν χρησιμοποιείς το πλαστικό που προσωπικά σου αρέσει καλύτερα).

Το ότι αναφέρθηκες επιλεκτικά μόνο το ένα από τα δυο ποστ που έκανα δε μπορώ να το προσπεράσω. Οπότε ξέρεις ήδη ότι παίρνω 2.5% από κάθε αγορά. Και πίστεψε με, το 2.5% σε επιτόκιο δεν το θυμάμαι ποτέ σε τράπεζα (κάτι μου λέει για 3% παλιότερα στην εθνική αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Μπορεί να υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις αλλά ίσως είμαι "μικρός" και δεν τις ξέρω).

 

Τέλος, σε θεωρώ πλέον άκυρο στο θέμα μιας και δεν εκφέρεις απλά αρνητική άποψη για τις τράπεζες (το οποίο είναι δεκτό, ~ούτε κι εγώ έχω θετική άποψη), αλλά συγκρίνεις τις εφαρμογές των τραπεζών με τις κάρτες τους...που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα με άλλο περιτύλιγμα.

 

Υ.Γ.

Πέρα από τις παραπάνω παραθέσεις που έκανα, βαρέθηκα και δε διάβασα παρακάτω.

Edited by thodoris85
Link to comment
Share on other sites

Τι σχεση εχει αυτο με τη βασικη λειτουργια των τραπεζων?

 

Σε λιγο θα εχουμε και κρυπτο παντου!

 

Βασικη λειτουργια μιας τραπεζας ειναι

 

Να δινει επιτοκια καταθεσης )οσο καλυτερα για μενα που ειμαι καταθετης)

Να δινει δανεια (ΠΑΛΙ οσο καλυτερο επιτοκιο για μενα που δανειζομαι)

 

Δεν ειναι στις βασικες της λειτουργιες το payment processing. Aλλα οταν δεν μπορει να ειναι ανταγωνιστικη (ελλειπης) στα βασικα της καθηκοντα τοτε πουλαει σανο τυπου

 

Mobile apps και επιστροφη καρτων (που ΗΔΗ την πληρωνεις απο την τσεπη σου!!!)

 

https://www.scotsman.com/read-this/visa-and-mastercard-have-been-accused-charging-excessive-fees-which-could-cost-shoppers-extra-ps40-year-3009072

 

Visa and Mastercard accused of charging 'excessive' fees. Στην Ελλαδα εχουμε και τις τραπεζες απο πανω να προσθετουν και αλλα στο σαμαρι ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ των προιοντων!!!

 

Live your myth with Greek banks!

 

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Καλυτερα πριν η γλωσσα προτρεχει να βυθιζεται στο μυαλο πρωτα!!!

 

Τις ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ που λες ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ χρυσοπληρωσει στις τιμες των προιοντων σου. Μαλιστα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειτε δεν μπορεις να παρεις ποντους απο παντου ή δεν μπορεις να τους εξοφλησεις παντου ή πληρωνεις (εμμεσως ή αμεσως) συνδρομη για να εχεις αυτη την "καρτα", εφαρμογη!!!

 

Δεν πειραζει. Ευτυχως που υπαρχουν σε αλλα μερη καταναλωτες ΠΟΥ περιμενουν μια τραπεζα να πληρωνει (ή χρεωνει) καλα επιτοκια για τις καταθεσεις (δανεια) της.

 

Και φυσικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (software developers . mobile apps) για να κανει το payment processing πιο δελεαρ και fancy!!! (PAYPAL, REVOLUT, MONZO κ.ο.κ. αν και καποιες ειναι fintechs)

 

Για εμενα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και τοσο σημασια ΠΟΣΟ fancy ειναι ο τροπος που ξοδευω ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ οσο το να κερδιζω κατι περισσοτερο απο αυτα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ (μεταφορες, πληρωμες ΧΩΡΙΣ FEES, ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ απο οπου ΘΕΛΩ, δωρεαν)

 

Ποσα ειπαμε οι σαπα... Sorry Ελληνικες τραπεζες χρεωνουν τους ... πελατες της με τις fancy cards and mobile apps?

 

Καλα κανουν αφου βρισκουν ... πελατες!

 

ΥΓ

 

Εχω καμμια 40αρα debits και 15αρα credit cards στην κατοχη μου (UK, France, Greece)

 

Τις ελληνικες τις πεταξα μολις τολμησαν να με χρεωνουν για να μου κανουν την τιμη να μου "δινουν" την καρτα τους! Δυστυχως επειδη εχω τους συγγενεις μου κατω δεν εκλεισα και τους λογαριασμους τους, τουλαχιστον ΟΣΟ ειναι ακομα δωρεαν!

 

Αλλα καλα κανουν οι Ελληνικες τραπεζες αφου βρισκουν τετοια ελευθερια να κανουν πρακτικες που αλλου δεν τολμουν ουτε οι χειροτεροι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

 

Εως τωρα δεν εχω πληρωσει ουτε σεντς για να εχω στην κατοχη μου μια καρτα (debit or credit). Και φυσικα ενα απο τα κριτηρια επιλογης τραπεζας ειναι οι επιστροφες κ.λπ. marketing κολπα ΑΛΛΑ βασικοτερο κριτηριο ειναι ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κερδιζω απο αυτες (FEES, SAFETY, INTEREST etc) ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και οχι ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ!

 

ΤΡΑΠΕΖΑ = AΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ, οχι ΑΓΟΡΕΣ!

 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ = ΔΑΝΕΙΑ (που καμμια δεν δινει στην Ελλαδα) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ για να κινηθει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σωστα

 

Αν ΤΡΑΠΕΖΑ = ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙ και καρτες τοτε πας πισω στο 2010 και την χρεωκοπια!!!

εχεις δικιο σε καποια απο αυτα που γραφεις, οχι σε ολα .

το κακο ειναι οτι εισαι απολυτος εως και επιθετικος και δεν μπορεις να δεχτεις τον αντιλογο και μια διαφορετικη αποψη.

να ξερεις οτι καποιοι εχουν βγαλει πολλα χρηματα, το τονιζω πολλα, απο τα προγραμματα ανταμοιβης των καρτων της καθε τραπεζας. μιλαμε για ποσα που θα ηθελες καταθεσεις με πολλααααα μηδενικα και ενα λογικο επιτοκιο για να τα δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

εχεις δικιο σε καποια απο αυτα που γραφεις, οχι σε ολα .

το κακο ειναι οτι εισαι απολυτος εως και επιθετικος και δεν μπορεις να δεχτεις τον αντιλογο και μια διαφορετικη αποψη.

να ξερεις οτι καποιοι εχουν βγαλει πολλα χρηματα, το τονιζω πολλα, απο τα προγραμματα ανταμοιβης των καρτων της καθε τραπεζας. μιλαμε για ποσα που θα ηθελες καταθεσεις με πολλααααα μηδενικα και ενα λογικο επιτοκιο για να τα δεις.

 

Εγινα επιθετικος οταν ο αλλος επιτιθεται χωρις επιχειρηματα (Α καταλαβα κ.λπ. στυλ)

 

Το οτι καποιοι βγαζουν χρηματα απο τις αγορες (ηδη ξοδευοντας) ειναι μια αποψη που σε ενα πραγμα δε με βρισκει συμφωνο. Σε αναγκαζει να ξοδεψεις περαιτερω για να απολαυσεις τα κερδη της προηγουμενης καταναλωσης.

 

Οι τραπεζες ξερουν καλα το money engineering και φυσικα τα κερδη που φερνει ο καταναλωτισμος! Απλα περιμενα σε μια χωρα που τοσα τραβηξε απο τον καταναλωτισμο, να εχει αλλαξει ροτα προς την αποταμιευση.

 

Δεν αντιλεγω οτι η τεχνολογια (την οποια και εγω ο ιδιος χρησιμοποιω εν μερει) εχει διευκολυνει καπως τη ζωη μας αλλα ιδιως Ελλαδα εχει γινει αυτο με απαραδεκτο κοστος απο μερους των Τραπεζων. Καρτα εκδοση 6 ευρω, notifications με κοστος, transfer payment fees στο Θεο, πληρωμες λογαριασμων με κοστος (εκτος αν εχεις καρτα που παλι την πληρωνεις συνδρομες-εκδοση κ.λπ.)

 

Δε γινεται σε μια χωρα με τετοιους μισθους να χρυσοπληρωνεις (αναλογικα) προμηθειες τις τραπεζες οι οποιες ταυτοχρονα βαζουν αλλες προμηθειες σε εμπορους (οποτε και τα προιοντα πανακριβα). Δε μας φτανει η βαρια φορολογια και η εμπλοκη του κρατους παντου (αυξανοντας το κοστος, δημοτικα τελη, τελη εδω τελη εκει κ.ο.κ.) να εχω και αλλον εναν ... που προσθετει και αλλα βαρη. Ε καποτε πρεπει να ξυπνησουμε και εμεις!

 

Και επειδη καποιος μπορει να πει και τι να κανεις τωρα που ολες οι τραπεζες κανουν πρακτικες μονοπωλειου, νομιζω οτι

 

1. Το δικαιωμα να πληρωνεσαι το μισθο σου, συνταξη σου κ.λπ. σε οποιοδηποτε τραπεζικο ιδρυμα στην Ευρωπη (ΕΕ)

2. Το χτισιμο του αφορολογητου να γινεται με καρτες, πληρωμες οποιουδηποτε ιδρυματος εντος ΕΕ

3. Το κρατος π.χ. θα μπορουσε να αξιοποιησει το Παρακαταθηκων και Δανειων ωστε να σπασει το μονοπωλειο. Στο χερι μας ειναι αυτο επισης.

4. Μια νεα συνεταιριστικη τραπεζα χωρις αυτες τις παραλογες προμηθειες (με τη συγχρονη τεχνολογια να βοηθα και οχι να περιοριζει) θα μπορουσε επισης να βοηθησει στο μονοπωλειο των συστημικων. Ας βοηθησουν οι επιχειρησεις στο χτισιμο της που χρυσοπληρωνουν τις...μεγαλες σε προμηθειες. Εκει ας βαζουν και τις μισθοδοσιες των υπαλληλων τους

 

 

Ειναι λυσεις που θα σπασουν το μονοπωλειο (μονοπωλειακες πρακτικες).

 

Αντιστοιχα θεματα εχουμε και στις τηλεπικοινωνιες. Εχετε αναρρωτηθει τι κοστος εχει μια οικογενεια για πληρωμες κινητης τηλεφωνιας.Ιδιως σημερα που χρειαζεσαι το κινητο για ταυτοποιησεις κ.λπ.

 

Εχουν οι δικοι μου μονο ενα κινητο (και δε χρειαζονται παραπανω) και τους δημιουργειται προβλημα γιατι σε καποιες τραπεζες, οργανισμους χτυπαει το οτι ο αριθμος ειναι καταχωρημενοςηδη στον ενα απο τους δυο. Κρατανε ελληνικο κινητο για αυτα τα θεματα μονο. Ευτυχως τους εχω προμηθευσει με three καρτες και μιλαμε τζαμπα σχεδον. Δε ληγουν οι μοναδες ποτε, δε σε αναγκαζει να βαζεις ελαχιστο ποσο καθε μηνα και αλλα φαιδρα!!! Δεν δεχονται ομως ξενο αριθμο οι τραπεζες κ.λπ. παρα μονο αν εισαι κατοικος εξωτερικου! Χερι χερι τραπεζες και εταιρειες κινητης!

 

Ολοι τους βρισκουν και τα κανουν! Τραπεζες, τηλεπικοινωνιες κ.ο.κ.

 

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

JIMJFK έχεις απόλυτο δίκιο στο προηγούμενο ποστ που τα χώνεις και διευκρινίζεις το πως θα έπρεπε να είναι οι τράπεζες , στο επόμενο δυστυχώς εάν ζεις εδώ είναι απαραίτητο το mobile app ακόμη και για να συνδεθείς με το pc.

Όπου γίδια παραμονεύει και λύκος πάντως .... και ρίχνεται ο άτιμος δαγκώνοντας αλλύπητα.

 

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Πριν μερικά ποστ ανέφερα για έξοδα στον όψεως της Εθνικής και πως έκλεισα τον εκεί λογαριασμό . Δεν ακολούθησαν πολλοί δυστυχώς .

Πλέον πήρα απόφαση να κλείσω και αυτόν στην Eurobank (μιας και ακολουθεί την παραπάνω αφού πέρασε η παράλογη χρέωση) στο τέλος της χρονιάς για να μην χρεωθώ το 3ευρω κάθε μήνα . Και δεν είναι από τσιγκουνιά , σκάω σκεφτόμενος πως σε λογαριασμό άτοκο (του οποίου τα χρήματα όμως τα δουλεύουν) ο οποίος ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ μέσω του POS με κρατήσεις από 0,8-2,3% να βάζουν έξοδα . Θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τον κρατάμε ανοικτό.

Αλλά όπως προείπα , όπου γίδια και λύκος.

Με λυπεί που σε λίγο καιρό μη μπορώντας να κλείσω και αυτόν στην Alpha (πρέπει να κρατήσω έναν) θα γίνω και εγώ γίδι.

 

Kosmous καλα εκανες και εφυγες παρολο που επικρατει μονοπωλειο. Εξω εχουν διαφορετικη νοοτροπια στο θεμα.

 

Εδω παντως το προβλημα προερχεται απο το κρατος (ανεξαρτητως κομματος). Και σου ζητα να κανεις ηλεκτρονικα συναλλαγες για να κανει track πληρωμες και να μειωσει τη φοροδιαφυγη ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ οι τραπεζες σε σχρεωνουν πλεον για τα ηλεκτρονικα αυτα μεσα συναλλαγων.

 

Ε τοτε καλυτερα να παμε πισω

 

Και εγω ως καταναλωτης θα αγοραζω με μετρητα (σιγα τη διαφορα στο τελος μταξυ φορου, προμηθειων και αυξημενων κοστους προιοντων) με την αναλογη εκπτωση απο τον εμπορο

 

Και ο εμπορος που θα συναλλασσεται με μετρητα (μαυρα, ουτε τραπεζικα κοστη και ας προσπαθει η εφορια να βαλει φορο)

 

Κατι ξερουν εξω που κρατανε με νυχια και με δοντια τα μετρητα (ανωνυμια, ελευθερια)

Edited by JIMJFK
Link to comment
Share on other sites

JIMJFK Τα συγχαρητήριά μου για το κατεβατό , πραγματικά εκφράζει την άποψή μου .

Είναι όλα όσα θέλω εδώ και καιρό να γράψω , μη σου πω θα το κάνω copy .

Αφού στον γιο μου που πέρασε φέτος πολιτικές επιστήμες , έχω πει ήδη να πάρει μαθήματα που θα τον βοηθήσουν να εργαστεί στο εξωτερικό , εδώ θα είναι έρμαιο του συστήματος. Πονάω για αυτό , αλλά πρώτα ενδιαφέρομαι για το να είναι ευτυχισμένος.

Link to comment
Share on other sites

Απλά δημιουργείτε μια αίσθηση από τα γραφόμενα ότι κάπου αλλού υπάρχουν υψηλά επιτόκια.

Από όσο ξέρω επιτόκιο πάνω από 1.10 τις εκατό δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά για ευρώ.

Θα περίμενα να δω ένα παράδειγμα υψηλού επιτοκίου σε κατάθεση ευρώ και όχι ατεκμηριωτα λόγια.

Από λόγια μπορώ και εγώ να γράψω σεντόνια.

Σε άλλους τάχα τόπους και σε άλλα μέρη.

Link to comment
Share on other sites

Εγινα επιθετικος οταν ο αλλος επιτιθεται χωρις επιχειρηματα (Α καταλαβα κ.λπ. στυλ)

 

Ήμουν εγώ επιθετικός και δεν το κατάλαβα;

Δεν είπα ότι είσαι εσύ άκυρος, αλλά ο συνειρμός ήταν άκυρος. Δεν είπα ούτε χαζός, ούτε ηλίθιος ούτε τίποτα. Και προφανώς δεν εννοούσα και κάτι τέτοιο.

Επίθεση μόνο από σένα βλέπω αγαπητέ.

Πραγματικά δεν έχω σκοπό να κάτω να διαβάσω τα κατεβατά κάποιου βλέποντας τέτοια επίθεση από τη μεριά του.

 

Τις τράπεζες από ότι καταλαβαίνω δεν τις γουστάρεις. Το ίδιο κι εγώ. Τις επιθέσεις και τους υπαινιγμούς, όμως, αλλού.

Link to comment
Share on other sites

725e23a39afca4bc10c549a6fa5c9332.jpg

 

Δυνατότητα e-loan από το mobile app της ΕΤΕ.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Φαντάζομαι θα είναι σαν το e-loan της Πειραιώς με έξοδα εξέτασης 200 ευρώ; :X

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι θα είναι σαν το e-loan της Πειραιώς με έξοδα εξέτασης 200 ευρώ; :X

 

 

778c26c402e892a72e9eacf021ab0eef.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

725e23a39afca4bc10c549a6fa5c9332.jpg

 

Δυνατότητα e-loan από το mobile app της ΕΤΕ.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

που ακριβώς το βρίσκεις?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

που ακριβώς το βρίσκεις?

 

Είτε μέσω του app στην τελευταία έκδοση, είτε μέσω του web banking, δάνειο Εξπρές στην κατηγορία δάνεια

Link to comment
Share on other sites

Είτε μέσω του app στην τελευταία έκδοση, είτε μέσω του web banking, δάνειο Εξπρές στην κατηγορία δάνεια

 

ok το βρηκα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!επειδή βλέπω ότι λέτε για το δάνειο express της εθνικής,επειδή εγώ έκανα αίτηση και απορρίφθηκε προσοχή κρατάνε 8 ευρώ ακόμη και στην απόρριψη!τους έστειλα Μάιλ για να διαμαρτυρηθώ και με γειωσαν...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!επειδή βλέπω ότι λέτε για το δάνειο express της εθνικής,επειδή εγώ έκανα αίτηση και απορρίφθηκε προσοχή κρατάνε 8 ευρώ ακόμη και στην απόρριψη!τους έστειλα Μάιλ για να διαμαρτυρηθώ και με γειωσαν...

 

Το αναφερει ξεκαθαρα στους ορους οτι το κοστος για να εξετασουν την αιτηση ειναι 8€ τα οποια, σε περιπτωση εγκρισης, αφαιρουνται απο τα εξοδα του δανειου που ειναι 65€. Αν δεν εγκριθει το δανειο τα 8€ χανονται. Αν καταλαβα καλα, το επιτοκιο του συγκεκριμενου δανειου ειναι υπερβολικα υψηλο, περιπου 18%.

Link to comment
Share on other sites

Χθες συνέβη το εξής σε 490 ευρώ χρέος σε πιστωτική εθνικής με υπογεγραμμένο το 2%σαν ελάχιστη καταβολή μου ζητάει 15 ευρώ δόση μήνα και όχι 10.όλα πληρωμένα στην ώρα τους ξέρει κανείς γιατί?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

Χθες συνέβη το εξής σε 490 ευρώ χρέος σε πιστωτική εθνικής με υπογεγραμμένο το 2%σαν ελάχιστη καταβολή μου ζητάει 15 ευρώ δόση μήνα και όχι 10.όλα πληρωμένα στην ώρα τους ξέρει κανείς γιατί?

 

Μπορεί να ανέβηκε το ποσό ελάχιστης καταβολής από 10 σε 15. Checkαρε το στους λογαριασμούς άμα το αναγράφει σαν μήνυμα ενημέρωσης.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να ανέβηκε το ποσό ελάχιστης καταβολής από 10 σε 15. Checkαρε το στους λογαριασμούς άμα το αναγράφει σαν μήνυμα ενημέρωσης.

 

όχι τίποτα τέτοιο η τηλ υποστήριξη φυσικά αγνοεί και με στέλνει σε κατάστημα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

όχι τίποτα τέτοιο η τηλ υποστήριξη φυσικά αγνοεί και με στέλνει σε κατάστημα

 

Και για να αλλάξουμε το κινητό επικοινωνίας, σε κατάστημα μας στέλνουν. Συγχρόνως βγάζουν ανακοινώσεις να μην πηγαίνουμε στα καταστήματα και να τα κάνουμε ολα απο το ίντερνετ κσι τα ΑΤΜ

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;
Link to comment
Share on other sites

Στην Alpha αλλάζει με επιβεβαίωση από το παλιό σου κινητό.

Αλλιώς κατάστημα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...