andreasarc Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 E άλλο "για μερικά ευρώ" και άλλο 97,000 Ευρώ :confused: Nαι σίγουρα, αλλά από μερικά ευρώ ξεκίνησε.... Να τονίσω βέβαια οτί έχει τεράστια ευθύνη, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά αναφέρω το παράδειγμά του μόνο και μόνο επειδή ένας φίλος παραπάνω θεώρησε ότι αυτό που είπα είναι προϊόν σεναρίου από τις ειδήσεις των 8. Δεν παίζουν με το πόνο του άλλου φίλε μου, ακόμα κι αν αυτός έχει φταίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 θεώρησε ότι αυτό που είπα είναι προϊόν σεναρίου από τις ειδήσεις των 8. Nαι αλλά εκεί αναφέρθηκες σε καθυστέρηση μερικών μικρών δόσεων Δεν παίζουν με το πόνο του άλλου φίλε μου, ακόμα κι αν αυτός έχει φταίξει. Σίγουρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Nαι αλλά εκεί αναφέρθηκες σε καθυστέρηση μερικών μικρών δόσεων :) Μικρές ήταν οι δόσεις στην αρχή τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Προφανώς για να γίνουν μεγάλες δεν θα ήταν πιά μερικές, θα ήταν πολλές. Πάντως δεν χρειάζομαι περισσότερα στοιχεία. Αν κάποιος έφτασε να χρωστάει 97.000 έχεις την εντύπωση ότι η τράπεζα , η όποια τράπεζα έπρεπε να του τα χαρίσει ? Στο κάτω κάτω χρήματα των καταθετών χειρίζεται δηλαδή δικά μου και δικά σου . Δεν έχω κανένα ενδοιασμό. Ο θείος σου πέρασε πολύ καλά με τα χρήματα μας και φυσικό επακόλουθο ήταν να χάσει το σπίτι του και το αγρόκτημα του . Αυτά ακριβώς ήταν και τα περουσιακά του στοιχεία που εγκυήθηκαν την λήψη δανείων 97.000 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Προφανώς για να γίνουν μεγάλες δεν θα ήταν πιά μερικές, θα ήταν πολλές. Πάντως δεν χρειάζομαι περισσότερα στοιχεία. Αν κάποιος έφτασε να χρωστάει 97.000 έχεις την εντύπωση ότι η τράπεζα , η όποια τράπεζα έπρεπε να του τα χαρίσει ? Στο κάτω κάτω χρήματα των καταθετών χειρίζεται δηλαδή δικά μου και δικά σου . Δεν έχω κανένα ενδοιασμό. Ο θείος σου πέρασε πολύ καλά με τα χρήματα μας και φυσικό επακόλουθο ήταν να χάσει το σπίτι του και το αγρόκτημα του . Αυτά ακριβώς ήταν και τα περουσιακά του στοιχεία που εγκυήθηκαν την λήψη δανείων 97.000 ευρώ. Nαι, δεν λέω τίποτα το διαφορετικό, δυστυχώς έτσι είναι..... Απλά με ενοχλησε αυτό που είπες για τις ειδήσεις, ειδικά σε εμένα που δεν έχω καν τηλεόραση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Έχεις δίκιο φίλε. Συγνώμη για την σχετική έκφραση. Το σχόλιο μου θα έπρεπε να ήταν πιο γενικό, αποδέχομε ότι το διατύπωσα λανθασμένα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 πως γίνεται ρε φίλε μου απο δόσεις να φτάσεις τόσα λεφτά! πωπω τι αγόρασε?? Τη Veso Mare????? :) Πάντως θα μπορούσε να πουλήσει απο μόνος του ότι ήταν απαραίτητο για να ξεχρεώσει και να μην γίνουν όλα αυτά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Έχεις δίκιο φίλε. Συγνώμη για την σχετική έκφραση. Το σχόλιο μου θα έπρεπε να ήταν πιο γενικό, αποδέχομε ότι το διατύπωσα λανθασμένα .... Ok δεκτό, ο λόγος που εκνευρίστηκα βασικά ήταν αυτό που είπες για τα δελτία των 8 κι αυτό επειδή είμαι φανατικός πολέμιος τους..... πως γίνεται ρε φίλε μου απο δόσεις να φτάσεις τόσα λεφτά! πωπω τι αγόρασε?? Τη Veso Mare????? :) Πάντως θα μπορούσε να πουλήσει απο μόνος του ότι ήταν απαραίτητο για να ξεχρεώσει και να μην γίνουν όλα αυτά. Δεν μπορούσε να τα πουλήσει, είχαν δεσμευτεί. Αν αγόραζε τη Veso-mare δεν θα του μίλαγε κανείς, και θα έβγαζε και κάτι λίγα ψηλά....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Προφανώς για να γίνουν μεγάλες δεν θα ήταν πιά μερικές, θα ήταν πολλές. Πάντως δεν χρειάζομαι περισσότερα στοιχεία. Αν κάποιος έφτασε να χρωστάει 97.000 έχεις την εντύπωση ότι η τράπεζα , η όποια τράπεζα έπρεπε να του τα χαρίσει ? Στο κάτω κάτω χρήματα των καταθετών χειρίζεται δηλαδή δικά μου και δικά σου . Δεν έχω κανένα ενδοιασμό. Ο θείος σου πέρασε πολύ καλά με τα χρήματα μας και φυσικό επακόλουθο ήταν να χάσει το σπίτι του και το αγρόκτημα του . Αυτά ακριβώς ήταν και τα περουσιακά του στοιχεία που εγκυήθηκαν την λήψη δανείων 97.000 ευρώ. Ενδιαφέρον που το βλέπεις έτσι ("χρήματα των καταθετών", "τα χρήματά μας"). Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα η τράπεζα που χρεώνει 15-20% επιτόκιο στις πιστωτικές κάρτες (από τα υψηλότερα στην Ευρώπη) και στην καλύτερη περίπτωση 2-3% (και πολλά λέω) για τις καταθέσεις μου (από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη) να μοιραστεί μαζί μου τη διαφορά, αφού φυσικά καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και ένα (γενναίο) ποσοστό κέρδους, ας μου δώσει ακόμα 2-3 μονάδες μιας και καίγεται τόσο πολύ για τα χρήματα των καταθετών. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ενδιαφέρον που το βλέπεις έτσι ("χρήματα των καταθετών", "τα χρήματά μας"). Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα η τράπεζα που χρεώνει 15-20% επιτόκιο στις πιστωτικές κάρτες (από τα υψηλότερα στην Ευρώπη) και στην καλύτερη περίπτωση 2-3% (και πολλά λέω) για τις καταθέσεις μου (από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη) να μοιραστεί μαζί μου τη διαφορά, αφού φυσικά καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και ένα (γενναίο) ποσοστό κέρδους, ας μου δώσει ακόμα 2-3 μονάδες μιας και καίγεται τόσο πολύ για τα χρήματα των καταθετών. :worry: Ναι, ναι,ναι, κι εγώ θέλω.... Δώσε κι εμένα μπάρμπα.....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ενδιαφέρον που το βλέπεις έτσι ("χρήματα των καταθετών", "τα χρήματά μας"). Σε αυτή την περίπτωση θα ήθελα η τράπεζα που χρεώνει 15-20% επιτόκιο στις πιστωτικές κάρτες (από τα υψηλότερα στην Ευρώπη) και στην καλύτερη περίπτωση 2-3% (και πολλά λέω) για τις καταθέσεις μου (από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη) να μοιραστεί μαζί μου τη διαφορά, αφού φυσικά καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και ένα (γενναίο) ποσοστό κέρδους, ας μου δώσει ακόμα 2-3 μονάδες μιας και καίγεται τόσο πολύ για τα χρήματα των καταθετών. :worry: :lol: :lol: :lol: και μετά ξύπνησες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 :lol: :lol: :lol: και μετά ξύπνησες Η αλήθεια είναι ότι εγώ στην πιστωτική μου πληρώνω 0% (για 9 μήνες και μετά βγάζω άλλη) και στον μισθοδοτικό μου λογαριασμό παίρνω τόκο 6% οπότε δε χρειάζεται να ξυπνήσω :lol: Αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ελληνικές τράπεζες οι οποίες από ότι φαίνεται από τα λεγόμενα του Βασίλη δείχνουν μεγάλη ευαισθησία στο πως διαχειρίζονται τα χρήματά μας, είπα να ρωτήσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Η αλήθεια είναι ότι εγώ στην πιστωτική μου πληρώνω 0% (για 9 μήνες και μετά βγάζω άλλη) και στον μισθοδοτικό μου λογαριασμό παίρνω τόκο 6% οπότε δε χρειάζεται να ξυπνήσω :lol: Αλλά επειδή εδώ μιλάμε για ελληνικές τράπεζες οι οποίες από ότι φαίνεται από τα λεγόμενα του Βασίλη δείχνουν μεγάλη ευαισθησία στο πως διαχειρίζονται τα χρήματά μας, είπα να ρωτήσω :D Εντάξει ρε φίλε με και μένα η πιστωτική μου έχει 4% για ένα χρόνο (Πειραιώς) και άπό την κάρτα μου της Millennium μόλις πήρα δώρο μια συσκευή voip ethernet αξίας 110ε που θα μπορούσαν να είναι οι τόκοι όλου του χρόνου του πέρασε.. Επίσης τα επενδυτικά μου έχουν δώσει 10% και όχι 2% όπως οι καταθετικοί λογαριασμοί. ΚΑΙ? Μιλάμε για το πως λειτουργούν τα πράγματα γενικά και ΟΛΟΙ χρειάζεται να ξυπνήσουμε. Όσοι μένουμε εδώ τουλάχιστον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 ΚΑΙ? Μιλάμε για το πως λειτουργούν τα πράγματα γενικά και ΟΛΟΙ χρειάζεται να ξυπνήσουμε. Όσοι μένουμε εδώ τουλάχιστον. Ma afto akrivws eipa. De diafwnoume se kati. :) Ta paradeigmata ta edwsa akrivws gia na deiksw oti edw mas koroidevoun, ara kai prepei na ksupnisoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα με 10% αυτή τη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα με 10% αυτή τη στιγμή; όχι βέβαια άντε να υπάρχει με 4%. Πέρι τύχης μιλάω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα με 10% αυτή τη στιγμή; Aν μιλάμε για αμοιβαία κεφάλαια, υπάρχει και με πολύ παραπάνω.... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο 29%.....:) :) :) :) Με το σχετικό ρίσκο βέβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Aν μιλάμε για αμοιβαία κεφάλαια, υπάρχει και με πολύ παραπάνω.... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο 29%.....:) :) :) :) Με το σχετικό ρίσκο βέβαια.... και η μάνα μου με τη eurobank έχει φτάσει στο 32% (αν θυμάμαι καλά) ! Πολλά λεφτά! Έχει περάσει καιρός βέβαια. Το 10% είναι μετοχές που δεν είναι κι άσχημα. Μάλλον θα τις δώσω τώρα όμως. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα με 10% αυτή τη στιγμή; Αμφιβάλλω. :) edit: Μετά είδα τα μηνύματα των παιδιών από πάνω. Καταθετικές λύσεις με 10% δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για εγγυημένο εισόδημα. Σε αυτή την κατηγορία θα έβαζα και τα ομόλογα, γραμμάτια, άντε και τα ΑΚ Διαχείρισης Διαθεσίμων. Τώρα για μετοχικά αμοιβαία, μετοχές και τα συναφή - μιλάμε για τελείως διαφορετική επενδυτική κατηγορία άρα δε μπορούμε να συγκρίνουμε με καταθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 όντως πολύ καλή υπηρεσία, θυμίζει λίγο paypal κατά κάποιον τρόπο.. πάντως, δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω, διότι ο παραλήπτης δεν έχει πιστωτική, οπότε δεν γίνεται με αυτήν την υπηρεσία.. savraki gia poia xwra? ayta pou hrisimopoiw egw (kai apo oti katalabainw edwmesa einai o kalyteros syndiasmos) einai gia xwres tis EE internet banking tis Ethnikis, giati einai to fthinotero, kai gia oles tis alles xwres winbank tis peiraws, giati nai men einai akriboutsiko alla paei pantou.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 για Γαλλία με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 opote ethniki se boleyei. ehe ypopsin oti ta embasmata ginontai mono me endeiksi sha. ayto simainei oti esena tha sou kratisei 50 lepta, alla i trapeza tou paralipti tha kratisei kai apo ayton kati.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marvelous Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπω8εί αυτό αλλά δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω όλα τα posts είναι πάρα πολλά. Έχω παρατηρήσει ότι η VISA ELECTRON δεν είναι και τόσο αποδεκτή (σε site του εξωτερικού τουλάχιστον) όσο η απλή VISA, γι'αυτό 8α πρότεινα σε όσους 8έλουν να ανοίξουν/έχουν λογαριασμό στην Alpha Bank να βγάλουν την Alpha Bank Enter VISA(ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ) η οποία χρησιμοποιείται σε όλα τα site αλλά δεν έχει τα γνωστά προνόμια της πιστωτικής(προσφορές κτλ κτλ). Συνιστάται για ηλεκτρονική χρήση. Και όσοι έχουν Alpha Bank VISA ELECTRON μπορούν να πάνε στο κατάστημα της τράπεζας να την αλλάξουν με την VISA. Όσοι ενδιαφέρονται σας παρα8έτω το link. Άντε και καλές αγορές! http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=340&la=1p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπω8εί αυτό αλλά δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω όλα τα posts είναι πάρα πολλά. Έχω παρατηρήσει ότι η VISA ELECTRON δεν είναι και τόσο αποδεκτή (σε site του εξωτερικού τουλάχιστον) όσο η απλή VISA, γι'αυτό 8α πρότεινα σε όσους 8έλουν να ανοίξουν/έχουν λογαριασμό στην Alpha Bank να βγάλουν την Alpha Bank Enter VISA(ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ) η οποία χρησιμοποιείται σε όλα τα site αλλά δεν έχει τα γνωστά προνόμια της πιστωτικής(προσφορές κτλ κτλ). Συνιστάται για ηλεκτρονική χρήση. Και όσοι έχουν Alpha Bank VISA ELECTRON μπορούν να πάνε στο κατάστημα της τράπεζας να την αλλάξουν με την VISA. Όσοι ενδιαφέρονται σας παρα8έτω το link. Άντε και καλές αγορές! http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=340&la=1p allazei se enter visa aytomata me ti liksi. opote an den yparxei sygkekrimenos logos apla perimenete... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Aν μιλάμε για αμοιβαία κεφάλαια, υπάρχει και με πολύ παραπάνω.... Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο 29%.....:) :) :) :) Με το σχετικό ρίσκο βέβαια.... Υπάρχει επενδυτικό πρόγραμμα με 10% αυτή τη στιγμή; Μιλάω για σύνθετο πρόγραμμα πχ ένα ποσοστό σε προθεσμίακή και ένα ποσοστό σε αμοιβαία. Είχα μπει πριν 1,5 χρόνο σε ενα τέτοιο της Nova που έδινε 10% για το 50% του κεφαλαίου κλειστά και τα υπόλοιπα σε όποιο αμοιβαίο της . Είχα διαλέξει το nova mid cap...πρωταθλητής απόδοσης 2005! Kάτι τέτοιο ψάχνω... Με ποα αμοιβαία έχετε πιάσει αυτά τα νούμερα που λέτε; Απόδοση 2006 είναι ή μεγαλύτερου διαστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts