dimtz Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Απορία, πληρωμή εφορίας σε δόσεις, με πιστωτική επιστροφή της eurobank είναι άτοκες ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Απορία, πληρωμή εφορίας σε δόσεις, με πιστωτική επιστροφή της eurobank είναι άτοκες ή όχι; Με τη yes της Eurobank άτοκες ειναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Ok, αυτήν έχω, ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μιας και αναφέρατε πληρωμή της εφορίας με πιστωτική έχω μια απορία. Στο εκκαθαριστικό συνήθως έχει 2 δόσεις για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος. Για να μπορέσουμε να πληρώσουμε μέσω πιστωτικής με δόσεις την εφορία, θα πρέπει στο εκκαθαριστικό να μην βάλουμε δόσεις αλλά όλο το ποσό σε μια δόση? Η αρκεί να κάνουμε πληρωμή με την πιστωτική την πληρωμή όλου του ποσού ασχέτως πόσες δόσεις γράφει στο εκκαθαριστικό? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Πληρώνεις εφάπαξ ολο το ποσό και έπειτα κάνεις έως 12 δώσεις στην κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μιας και αναφέρατε πληρωμή της εφορίας με πιστωτική έχω μια απορία. Στο εκκαθαριστικό συνήθως έχει 2 δόσεις για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος. Για να μπορέσουμε να πληρώσουμε μέσω πιστωτικής με δόσεις την εφορία, θα πρέπει στο εκκαθαριστικό να μην βάλουμε δόσεις αλλά όλο το ποσό σε μια δόση? Η αρκεί να κάνουμε πληρωμή με την πιστωτική την πληρωμή όλου του ποσού ασχέτως πόσες δόσεις γράφει στο εκκαθαριστικό? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Πληρώνεις μέσω ιμπαμκινγκ της τράπεζας σου με την ταυτότητα οφειλής και διαλέγεις αριθμό δόσεων.(άτοκα) Αν το πληρώσεις όλο από το τάξις και απλά πληρώνεις όσο θέλεις κάθε μήνα τότε θα έχεις τόκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Δεν χρειάζεται να βάλεις όλο το ποσό. και 10 ευρώ να βάλεις άτοκα θα είναι (τα 10 ευρώ ) Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις όλη την πρώτη δόση του εκκαθαριστικού της εφορίας πριν την λήξη του. Δύο μήνες μετά πληρώνεις πάλι την δευτερη δόση με την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μια ερώτηση σε όποιον έχει χρησιμοποιήσει την νέα Platinum bonus mastecard. Κέρδισε bonus από την συναλλαγή; όχι! Ούτε τους 8000 με συναλλαγή σε μεγάλο συνεργάτη, ούτε από τις καθημερινές συναλλαγές. Γενικά τις τελευταίες μέρες , ο συνδιασμός της κάρτας με το ebanking έχει θέματα. Μέχρι χτες δε σε άφηνε να αλλάξεις "φιλική ονομασία" ή κάτι άλλο στην κάρτα, μια έδειχνε τις συναλλαγές, μία όχι , και προσωπικά μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μου εμφανίζει στις πληρωμές-->μέσω κάρτας την νέα platinum, παρόλο που στις κάρτες την βλέπω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Καλημέρα, Μια ερώτηση για τους φίλους που πήραν την Platinum Mastercard ως αντικατάσταση της AMEX που είχαν. Σήμερα μου ήρθε και εμένα η κάρτα και στην συνοδευτική επιστολή λέει οτι η κάρτα έχει συνδρομή όσο είχε και η AMEX που είχα για έναν χρόνο (30€), και απο τον 2ο χρόνο η συνδρομή θα είναι 80 €. Συνέβει και σε άλλους αυτο? και αν ναι, μιλήσατε με την τράπεζα οτι δεν το δέχεστε? Ευχαριστώ Edited June 12, 2019 by kanenas00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλημέρα, Μια ερώτηση για τους φίλους που πήραν την Platinum Mastercard ως αντικατάσταση της AMEX που είχαν. Σήμερα μου ήρθε και εμένα η κάρτα και στην συνοδευτική επιστολή λέει οτι η κάρτα έχει συνδρομή όσο είχε και η AMEX που είχα για έναν χρόνο (30€), και απο τον 2ο χρόνο η συνδρομή θα είναι 80 €. Συνέβει και σε άλλους αυτο? και αν ναι, μιλήσατε με την τράπεζα οτι δεν το δέχεστε? Ευχαριστώ Έχει συζητηθεί αναλυτικά στις προηγούμενες σελίδες, οπότε υπενθύμιση στους 11 μήνες να πάρεις για να ζητήσεις αντιλογισμό χρέωσης ή διακοπή κι εσύ. Το πρώτο χρόνο αν κάνεις πάνω από 2000€ αγορών θα είναι free (σύμφωνα με τους παλιούς όρους). Το θέμα είναι ότι μόνο στη συγκεκριμένη κάρτα έγινε αυτό με χρέωση, σε αλλες κάρτες που αντικατέστησαν οι όροι συνεχίζονται και στις νέες κάρτες οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα πετύχουμε κάτι οπότε αν έχεις κι άλλες πιστωτικές τη κόβεις σε ένα χρονο και ησυχάζεις, πάντως από μένα 80ρι δε θα δουν είναι βέβαιο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 όχι! Ούτε τους 8000 με συναλλαγή σε μεγάλο συνεργάτη, ούτε από τις καθημερινές συναλλαγές. Γενικά τις τελευταίες μέρες , ο συνδιασμός της κάρτας με το ebanking έχει θέματα. Μέχρι χτες δε σε άφηνε να αλλάξεις "φιλική ονομασία" ή κάτι άλλο στην κάρτα, μια έδειχνε τις συναλλαγές, μία όχι , και προσωπικά μέχρι και σήμερα ακόμα δεν μου εμφανίζει στις πληρωμές-->μέσω κάρτας την νέα platinum, παρόλο που στις κάρτες την βλέπω κανονικά. Ας τα πάρουμε τα θέματα με τη σειρά. Στην πρώτη συναλλαγή μικρής αξίας που έκανα την προηγούμενη Παρασκευή δεν σώθηκαν πόντοι bonus Σε συναλλαγή σήμερα σε μεγάλο συνεργάτη Bonus, στην BP δωθηκαν κανονικά πόντοι Χ100 Οι 8000 πόντοι της πρώτης συναλλαγής δεν νομίζω να δωθουν γιατί δεν πρόκειται για έκδοση ΝΕΑΣ κάρτας. Την φιλική ονομασία δεν μπορώ να την αλλάξω κι εγώ. Το ιδιο ισχύει ομως και σε μια καρτα bonus mastecard χρεωστική της κόρης μου Οι συναλλαγές σε μενα φαίνονται κανονικά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Σε όλους τα ίδια λέει. Ούτε εγώ θα πληρώσω 80/αρι. Το ερώτημα όμως είναι, η χρέωση θα έρθει σε 12 μήνες από τώρα ή στην επέτειο που είχαμε με την ΑΜΕΧ. Πιστεύω ότι ισχύει το δευτερο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 x100 ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Και σε μενα 80 λεει. Κανω πανω απο 2000 το χρονο αλλα τελικα μαζι με την aegean visa που κερδιζα μιλια δεν εχω καταφερει να κερδισω ταξιδι ακομα και και οταν το κοιταζω μηνε ςπριν. Θα τις κοψω και τις δυο Τι εννοείς δεν έχεις κερδίσει ταξίδι; Δεν κερδίζεις ταξίδια, απλά πληρώνεις το εισητήριο με μίλια (από πόντους) και τους φόρους με χρήματα. Το έχω κάνει πολλές φορές ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- x100 ????????? Σε χρόνο ρεκόρ εντόπισες το λάθος. Επί 8 φυσικά. Πώς βγήκε το 100 δεν καταλαβα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Σχεδον ποτε δεν εχει η aegean προσφορα με μιλια λιγοτερα. Π.χ. πασχα κοιτουσα μηνε ςπριν και δεν ειχε. Ουτε μαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Σχεδον ποτε δεν εχει η aegean προσφορα με μιλια λιγοτερα. Π.χ. πασχα κοιτουσα μηνε ςπριν και δεν ειχε. Ουτε μαιο Κάτι δε ψάχνεις σωστά μάλλον. Εγώ σχεδόν κάθε χρόνο κάνω 2-3 ταξίδια με μίλια και σχεδόν πάντα αν κλείσεις 2-3 μήνες πριν βρίσκεις και αν δεν ειναι περιοδος πολύ high season βρισκεις και πιο αργά. Κοιτάς στα μίλια μέσα από aegean ή μήπως κοιτάς μέσω bonus πόντων που εκεί είναι στο θεό οι πόντοι πλέον οπότε λογικό να μη μπορείς. Επίσης στα μιλια κλείνεις και ακυρώνεις ή αλλάζεις εισιτηρια με ενα 20αρικο οπότε αν θες κάτι πολύ high season το κλείνεις και πολύ νωρίτερα και το ακυρωνεις αν δε τα καταφέρεις. Πάσχα, χριστουγεννα και αργίες συνηθως πρέπει να κλείσεις μολις βγουν και δε βγαίνουν πάντα λογικό. Αλλά πχ Μαίο φέτος πήγα Λισαβόνα, πέρσι Λονδίνο και καθε χρονο πίσω Βαρκελώνη, Βενετία, Παρίσι έχοντας κλείσει κανα 3μηνο πριν. Αποκλείεται να μη βρίσκεις δηλαδή. Edited June 12, 2019 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Κοιταζω απο την εφαρμογη της aegean. Παω εκει που εχει προσφορα με 5000 η 6000 μιλια αντι για 10000-12000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Κοιταζω απο την εφαρμογη της aegean. Παω εκει που εχει προσφορα με 5000 η 6000 μιλια αντι για 10000-12000 Μα η προσφορά είναι και τα 10000 μίλια. Αντί για χρήματα. Εσύ ψάχνεις και με λίγα μίλια. Αυτό εννοεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ναι ισως δε το ειπα σωστα. Ψαχνω τα λιγα μιλια που βγαζει στα 5000. Μια φορα ειχα κλεισςι χρισ/να απο κρητη 3 ατομα για αθηνα με 40 ευρω. Μονο τους φορους και 15000 μιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ναι ισως δε το ειπα σωστα. Ψαχνω τα λιγα μιλια που βγαζει στα 5000. Μια φορα ειχα κλεισςι χρισ/να απο κρητη 3 ατομα για αθηνα με 40 ευρω. Μονο τους φορους και 15000 μιλια Με αυτό τον τρόπο κλείνω εισητηρια για Κυπρο και επιστροφή. Περίπου 4 φορές το χρόνο. Αν δεν είχα την Aegean visa και έδινα απευθείας Bonus θα χρειαζόμουν τους διπλούς ποντους Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Έχει πάρει κάποιος με blue amex κάποια άλλη κάρτα εκτός της platinum? ή σε όλους δίνουν μόνο αυτήν τελικά; Γιατί στην αρχή η ενημέρωση ήταν για τη χρυσή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Έχει πάρει κάποιος με blue amex κάποια άλλη κάρτα εκτός της platinum? ή σε όλους δίνουν μόνο αυτήν τελικά; Γιατί στην αρχή η ενημέρωση ήταν για τη χρυσή Στην αρχή δεν υπήρχε η platinum οπότε σε επικοινωνία έλεγαν για τη gold πάντα σε όλους. Κανα μήνα τώρα έβγαλαν τη platinum και άρχισαν πλεον μαζικά τις αντικαταστασεις με αυτή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αμην! Αρχισαν να περνανε οι ποντοι απο τις συναλλαγες με την platinum. Μολις πηγα σε BP και περαστηκαν κανονικα x4 και x2 οι ποντοι! Ακομα βεβαια περιμενω τους ποντους απο τις προηγουμενες συναλλαγες να μπουν αναδρομικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γιατί δε μπορώ να στείλω χρήματα μέσω ibank pay(iris)? Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ και δε γίνεται. Έχει κάποιο μηνιαίο όριο μεταφοράς χρηματων? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γιατί δε μπορώ να στείλω χρήματα μέσω ibank pay(iris)? Εδώ και 2 μέρες προσπαθώ και δε γίνεται. Έχει κάποιο μηνιαίο όριο μεταφοράς χρηματων? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μόνο όριο που υπάρχει είναι τα 500 ευρω/Ήμερα ανα πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts