Ribopaido Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Η πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω atm ( οχι μέσω φακελου) ισχύει οτι φαίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα? Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Η πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω atm ( οχι μέσω φακελου) ισχύει οτι φαίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα? Στην Alpha bank που ξέρω, αυτό γίνεται. Φαίνεται αμέσως στις εκκρεμείς κινήσεις, αυξάνει άμεσα το πιστωτικό όριο αλλά γίνεται οριστική την επόμενη εργασιμη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Στην Alpha bank που ξέρω, αυτό γίνεται. Φαίνεται αμέσως στις εκκρεμείς κινήσεις, αυξάνει άμεσα το πιστωτικό όριο αλλά γίνεται οριστική την επόμενη εργασιμη Είδα μια παλιά απάντηση σου alf στο θέμα , γιαυτό είπα να ρωτήσω. Αυτο έγινε στην πειραιώς σε φοιτητική πιστωτική που έχω. Για αυξηση ορίου το έκανα να κάνω μια αγορά. Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Είδα μια παλιά απάντηση σου alf στο θέμα , γιαυτό είπα να ρωτήσω. Αυτο έγινε στην πειραιώς σε φοιτητική πιστωτική που έχω. Για αυξηση ορίου το έκανα να κάνω μια αγορά. Πέτυχες το σκοπό σου; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Πέτυχες το σκοπό σου; Oχι , αφου δεν φαινόντουσαν στην απόδειξη ( σαν εξτρα διαθεσιμο υπόλοιπο και γενικά σαν κίνηση) είπα να μην κάνω την αγορά και να περιμένω πρώτα. EDIT: Oλα καλά η αγορά έγινε! Ευχαριστώ πολυ! Edited January 15, 2019 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα..έχω ένα δάνειο στη eurobank με ημέρα εκταμίευσης 4 Ιανουαρίου..τις δόσεις πότε μπορώ να τις βάζω;μέχρι τις 4 κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Επίσης, διπλάσιους bonus πόντους δίνει πλέον η Χρυσή Bonus Visa και η Χρυσή Bonus Mastercard. Edited January 16, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Πάει η έκπτωση 3% που είχα στο σούπερ μάρκετ με την dynamic ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Δεν γράφει κάπου με ποια κάρτα θα αντικατασταθεί η κάθε ΑΜΕΧ. Ή το γράφει και δεν το είδα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Όντως, δεν επισημαίνεται κάπου στο site με ποια κάρτα θα αντικατασταθεί η κάθε AMEX, το μόνο που λέει είναι να καλέσουν οι κάτοχοι την εξυπηρέτηση πελατών για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express!Επιτέλους...άντε στα τσακίδια. Η μοναδική κάρτα που είχε για τον έμπορο 3% προμήθεια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Δεν γράφει κάπου με ποια κάρτα θα αντικατασταθεί η κάθε ΑΜΕΧ. Ή το γράφει και δεν το είδα; οντως δεν γραφει κατι ουτε στις συχνες ερωτησεις , απλα γραφει οτι θα αντικατασταθει με καποια εφαμιλης χρησης ,εγω πιστευω οτι η χρεωστικη american express μαλλον θα αντικατασταθει με την mastercard bonus χρεωστικη που εχει και στο λινκ με τις καρτες. το μονο ομορφο ειναι οτι ειναι διαφανης καρτα και κανει την διαφορα! απο την αλλη κανονικα το παγιο απο 10 ευρω που ητανε στην american express την παλια δεν θα πρεπει να γινει 12 ευρω ; κατι αλλο στο taxisnet ανοιξε το συστημα για πληρωμη με καρτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 κατι αλλο στο taxisnet ανοιξε το συστημα για πληρωμη με καρτα !!! Τι εννοεις ανοιξε ; Εδω και μηνες υπαρχει η δυνατητα θεωρητικά Αλλα συνεχεις βγαζει το παρακατω μηνυμα σε μενα Εχει αναφερθει και απο πολλους αλλους, μερικοι εχουν πετυχει να γινει η πληρωμη ομως https://imageshack.com/a/img921/8466/pSG3pj.png Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τι εννοεις ανοιξε ; Εδω και μηνες υπαρχει η δυνατητα θεωρητικά Αλλα συνεχεις βγαζει το παρακατω μηνυμα σε μενα Εχει αναφερθει και απο πολλους αλλους, μερικοι εχουν πετυχει να γινει η πληρωμη ομως https://imageshack.com/a/img921/8466/pSG3pj.png εδω και καποιον καιρο , δεν λειτουργουσε ελεγε οτι εχει απενεργοποιηθει προσωρινα για αυτο το εγραψα ρωτησα στο ταξισ νετ γιατι δεν μπορουσα να πληρωσω με καρτα και μου ειπανε οτι τωρα κανουνε καποιες ενεργειες αναβαθμισης στο συστημα για αυτο και αργησαν να φανουν οι πληρωμες στο συστημα. Επισης μου ειπε οτι η πληρωμη με καρτα στο συστημα του ταξις νετ ειναι για χρηση χρεωστικων καρτων και οχι πιστωτικων καρτων για αυτο και σου βγαζει αποτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Επισης μου ειπε οτι η πληρωμη με καρτα στο συστημα του ταξις νετ ειναι για χρηση χρεωστικων καρτων και οχι πιστωτικων καρτων για αυτο και σου βγαζει αποτυχια. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αυτό λογικά εξηγεί τις αποτυχίες πληρωμής με πιστωτική που έχουμε αναφέρει πολλοί στα προηγούμενα μηνύματα. Το τραγικό, παράλογο και ίσως και παράνομο (αφού δεν επιτρέπεται να απορρίπτουν τη χρήση πιστωτικής) είναι ότι δεν το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους και προσπαθούσαμε μάταια αυτό το διάστημα. :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Ακριβώς. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τη στιγμή που θα πάρουμε τη νέα κάρτα έχουμε 3 μήνες περιθώριο για να την ενεργοποιήσουμε; Αν είναι έτσι, θα την καθυστερήσω την ενεργοποίηση, για να έχω όσο περισσότερο μπορώ το 3% στα super market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Όπως ξέρετε όσοι το χρησιμοποιείτε το easypay κλείνει μέσα στον Φεβρουάριο. Μαζί όμως θα εξαφανιστεί και το ιστορικό των πληρωμών , οπότε ότι θέλετε να κρατήσετε κατεβάστε το στον υπολογιστή σας. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Εμένα πάλι μου είπαν ότι,ούτε η χρεωστικη ξέρουν αν θα αντικατασταθεί από Mastercard ή από visa. Επίσης στην ερώτηση, αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο ποσό τής συνδρομής. Μου απάντησε, λογικά όχι! Με λίγα λόγια, ούτε αυτοί ξέρουν. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εμένα πάλι μου είπαν ότι,ούτε η χρεωστικη ξέρουν αν θα αντικατασταθεί από Mastercard ή από visa. Επίσης στην ερώτηση, αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο ποσό τής συνδρομής. Μου απάντησε, λογικά όχι! Με λίγα λόγια, ούτε αυτοί ξέρουν. Sent from my iPad using Tapatalk Από κατάστημα, βάσει της ενημέρωσής τους θα αντικατασταθούν όλες από mastercard. Το πρόγραμμα της dynamic καταργείται και θα αντικατασταθούν όλες οι κάρτες από Bonus Mastercard. Δηλαδή όσοι έχουμε blue και dynamic είμαστε χαμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Από κατάστημα, βάσει της ενημέρωσής τους θα αντικατασταθούν όλες από mastercard. Το πρόγραμμα της dynamic καταργείται και θα αντικατασταθούν όλες οι κάρτες από Bonus Mastercard. Δηλαδή όσοι έχουμε blue και dynamic είμαστε χαμένοι Πιθανον η blue να αντικατασταθει απο τη χρυση mastercard που δινει και αυτη διπλασιους bonus https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/xrusi-alpha-bank-bonus-mastercard Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Πιθανον η blue να αντικατασταθει απο τη χρυση mastercard που δινει και αυτη διπλασιους bonus https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/xrusi-alpha-bank-bonus-mastercard Από το κατάστημα είπαν και βάσει των εγγράφων τους ότι όλες θα γίνουν απλές. Και μάλιστα ακόμα και 3 κάρτες αμεξ να έχεις θα αντικατασταθούν από 3 διαφορετικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Από το κατάστημα είπαν και βάσει των εγγράφων τους ότι όλες θα γίνουν απλές. Και μάλιστα ακόμα και 3 κάρτες αμεξ να έχεις θα αντικατασταθούν από 3 διαφορετικές θα δειξει .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αυτό λογικά εξηγεί τις αποτυχίες πληρωμής με πιστωτική που έχουμε αναφέρει πολλοί στα προηγούμενα μηνύματα. Το τραγικό, παράλογο και ίσως και παράνομο (αφού δεν επιτρέπεται να απορρίπτουν τη χρήση πιστωτικής) είναι ότι δεν το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους και προσπαθούσαμε μάταια αυτό το διάστημα. :mad: εγω καλεσα εδω Κ.Ε.Φ. - Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Τηλέφωνο: 213-1621000 (Δ.ΥΠ.ΗΛ.Υ Α.Α.Δ.Ε.) που το αναγραφει στην κεντρικη σελιδα του taxisnet και μου το ειπανε. πιστευω οτι και οι προπληρωμενες θεωρουνται πιστωτικες για αυτο και τις εξαιρουν μαζι με τις πιστωτικες.( παντως δεν ηξερα οτι υπηρχε τηλεφωνο να επικοιωνησω με εξυπηρετηση πελατων στο taxisnet τυχαια πηρα για αλλο ερωτημα και το εμαθα!). Όπως ξέρετε όσοι το χρησιμοποιείτε το easypay κλείνει μέσα στον Φεβρουάριο. Μαζί όμως θα εξαφανιστεί και το ιστορικό των πληρωμών , οπότε ότι θέλετε να κρατήσετε κατεβάστε το στον υπολογιστή σας. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι το γνωριζω ηδη εχει στειλει μυνημα και στο κινητο αλλα και υπαρχει ανακοινωση και στο ebanking. ( που οτι ειδπα σημερα εχουνε προστεσει κατι για αποταμιευση να πατησω συνδεση και δεν καταλαβα και δεν το πατησα αλλα ειδα οτι εχει και chat απο κατω δεξια εξυπηρετησης πελατων οταν μπαινεις στο internet banking της πειραιως , πολυ ωραιο! ) . Οσο για το easypay ο μοναδικος τροπος που το χρησιμοποιω ειναι να πληρωνω στο δημοσιο για να μην χανω τα yellows αλλιως δεν θα την χρησιμοποιουσα, παντως ελπιζω στα μηχανηματα easypay να συνηθιζουνε να επιτρεπουνε την πληρωμη δημοσιου με χρεωστικη καρτα πειραιως ετσι ωστε να εχω την επιλογη οταν μπορω να πηγαινω σε καταστημα και σε μηνχανημα easypay να πληρωνω το δημοσιο αλλα να μην χανω τα yellows!. επισης και για την τοπικη πληρωμη του νερου της περιοχης μου και για αυτο παλι χρησιμοποιω το easypay ! παλι για τον ιδιο λογο. διοτι μεσω ebanking θα κερδιζα μονο 25 yellows !. Edited January 17, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Επίσης, διπλάσιους bonus πόντους δίνει πλέον η Χρυσή Bonus Visa και η Χρυσή Bonus Mastercard. Μήπως ξέρεις τι συνδρομή έχει η Χρυσή Bonus Visa το χρόνο γιατί δεν το βρίσκω κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts