Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παιδες σας ευχαριστω πολυ. Και μια τελευταια ερωτηση. Οταν λεμε Ατοκες το επιτοκιο π εχει η τραπεζα μπαινει στις δοσεις; Δλδ θα μ βγει 300+ επιτοκιο; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Άτοκες σημαίνει από 300 πληρώνεις 300 ΑΚΡΙΒΩΣ. ούτε λεπτό παραπάνω από την αρχική τιμή. Απλά σπας το ποσό σε δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ Το επιτόκιο της κάρτας θα παίξει μόνο αν αφήνεις υπόλοιπα στους λογαριασμούς. Αν πληρώνεις κάθε δόση στην ώρα της, είναι άτοκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Τελειααα! Χιλια ευχαριστω! Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Μου ήρθε η δωρεάν κάρτα REVOLUT σε 18 μέρες στην Κύπρο. Κάτι είχα ακούσει για πάνω από μήνα για αποστολή, οπότε πάλι καλά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Σε πιστωτική diners που έχω (όχι vodafone) το κέρδος από το shop and win είναι 1% σε όλες τις συναλλαγές, εκτός από τους επιλεγμένους συνεργάτες της που είναι μεγαλύτερο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ; Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμαΤα ίδια και σε εμένα... Στοκατζιδικο έχει καταντήσει.... γεμάτο στόκους... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τα ίδια και σε εμένα... Στοκατζιδικο έχει καταντήσει.... γεμάτο στόκους... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Να στείλουμε ένα mail στην ΑΑΔΕ να δούμε τι θα μας απαντήσουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Φρέσκα κουλούρια https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes Είδα κι εγώ την διαφήμιση αυτή. Πήγα στο ebanking στην ενότητα κάρτες, επιλογή Έκδοση νέας χρεωστικής αλλά εκεί έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ή AMEX bonus ή απλή χρεωστική visa ή mastercard. Δηλαδή χωρίς bonus. Ξερει κάποιος πώς μπορούμε να ζητήσουμε visa bonus ή mastercard bonus ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Είδα κι εγώ την διαφήμιση αυτή. Πήγα στο ebanking στην ενότητα κάρτες, επιλογή Έκδοση νέας χρεωστικής αλλά εκεί έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ή AMEX bonus ή απλή χρεωστική visa ή mastercard. Δηλαδή χωρίς bonus. Ξερει κάποιος πώς μπορούμε να ζητήσουμε visa bonus ή mastercard bonus ? Σε κατάστημα την έβγαλα εγώ. Το ebanking πιθανώς δεν έχει ακόμα ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Από 1 Οκτωβρίου επιτρέπεται και πάλι η ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα. Αλλά το ebanking και το app της Alpha Bank δεν έχουν ενημερωθεί και το απαγορεύουν ακόμη Edited October 3, 2018 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τα ίδια και σε εμένα... Στοκατζιδικο έχει καταντήσει.... γεμάτο στόκους... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Με mastercard απο τράπεζα αττικής πλήρωσα κανονικά στο taxis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Με mastercard απο τράπεζα αττικής πλήρωσα κανονικά στο taxis. Έχουν αναφερθεί επιτυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής από διάφορες τράπεζες και με διαφορετικούς τύπους κάρτας. Το πιο πιθανόν είναι να μην είναι πρόβλημα των τραπεζών αλλά πρόβλημα της σελίδας της ΑΑΔΕ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Είναι γνωστό ότι δεν παίζουν οι diners στο tap n pay (δυστυχώς). Η vodafone έχει 2% σε όλες τις αγορές (πλην συνεργατών). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Πολύ θετικό αν γίνει. Ειδικά για όσους ερχόμαστε από επαρχία και χρησιμοποιούμε μέσα μεταφοράς στην Αθήνα ευκαιριακά http://www.skai.gr/mobile/article?aid=385112 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ; Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμα Πιστωτική Πειραιώς μου την απέρριψε. Χρεωστική Πειραιώς την πέρασε κανονικά. Δε γνωρίζω αν δέχεται γενικά πιστωτικές κάρτες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Πιστωτική Πειραιώς μου την απέρριψε. Χρεωστική Πειραιώς την πέρασε κανονικά. Δε γνωρίζω αν δέχεται γενικά πιστωτικές κάρτες. Μα έχουν γίνει πολλές ανακοινώσεις από το υπουργείο. Και κατά καιρούς περνάνε συναλλαγές. Απλώς δεν λειτουργεί καλά η σελίδα τους Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Είδα κι εγώ την διαφήμιση αυτή. Πήγα στο ebanking στην ενότητα κάρτες, επιλογή Έκδοση νέας χρεωστικής αλλά εκεί έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ή AMEX bonus ή απλή χρεωστική visa ή mastercard. Δηλαδή χωρίς bonus. Ξερει κάποιος πώς μπορούμε να ζητήσουμε visa bonus ή mastercard bonus ?Κι εγώ έψαχνα δύο ώρες στο e-banking,αλλά τίποτα! Τελικά πήγα σε υποκατάστημα κι έβγαλα μια bonus Visa,την περιμένω αυτή τη βδομάδα! Mastercard δεν έχει μου είπαν. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Κι εγώ έψαχνα δύο ώρες στο e-banking,αλλά τίποτα! Τελικά πήγα σε υποκατάστημα κι έβγαλα μια bonus Visa,την περιμένω αυτή τη βδομάδα! Mastercard δεν έχει μου είπαν. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει ετησια συνδρομή 12 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχει ετησια συνδρομή 12 ευρω; Ε, για να το λένε στη διαφήμιση θα έχει. Αν σκεφτείς ότι έχει 10€ συνδρομή η χρεωστική AMEX BONUS που δεν την δέχονται τα περισσότερα καταστήματα, τότε το 12€ λογικό είναι. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Πιστωτική Πειραιώς μου την απέρριψε. Χρεωστική Πειραιώς την πέρασε κανονικά. Δε γνωρίζω αν δέχεται γενικά πιστωτικές κάρτες. εγω που πληρωσα σημερα στο taxisnet καρτα mastercard enterτης alpha bank την απλη την μπλε οχι την bonus περασε αμεσα την πληρωμη! και διχως εξτρα κωδικο που σου στελνει στο κινητο οπως πχ σε αλλα συνεργαζομενα site ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Μόλις ήρθε η Alpha Bonus VISA. Η πρώτη διάφανη κάρτα που βλέπω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Μόλις ήρθε η Alpha Bonus VISA. Η πρώτη διάφανη κάρτα που βλέπω ! Έγινε κι αυτή διάφανη;; Μέχρι τώρα διάφανη και εντυπωσιακή (ένα χρόνο τώρα και δεν έχουν σταματήσει να με ρωτάνε όπου τη δίνω μα τη κάρτα είναι αυτή και αν πληρώνω εξτρα για να την εχω :lol:) είναι η blue amex https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/blue-american-express Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts