Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Παιδες σας ευχαριστω πολυ. Και μια τελευταια ερωτηση. Οταν λεμε

Ατοκες το επιτοκιο π εχει η τραπεζα μπαινει στις δοσεις; Δλδ θα μ βγει 300+ επιτοκιο;

I am a man who walks alone..

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Άτοκες σημαίνει από 300 πληρώνεις 300 ΑΚΡΙΒΩΣ. ούτε λεπτό παραπάνω από την αρχική τιμή. Απλά σπας το ποσό σε δόσεις.

Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ
I am a man who walks alone..

Δεν τ γνωριζα καθολου. Το θεμα επιτοκιου και ποτε μπαινει με Μπερδεψε. Ευχαριστω πολυ

Το επιτόκιο της κάρτας θα παίξει μόνο αν αφήνεις υπόλοιπα στους λογαριασμούς. Αν πληρώνεις κάθε δόση στην ώρα της, είναι άτοκη.

Μου ήρθε η δωρεάν κάρτα REVOLUT σε 18 μέρες στην Κύπρο.

Κάτι είχα ακούσει για πάνω από μήνα για αποστολή, οπότε πάλι καλά.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Τελικά εκδόθηκε μια πιστωτική diners club Vodafone. Με τα λύπης μου όμως διαπίστωσα ότι δεν είναι συμβατή με το tap n pay tou wallet παροτι την πέρασα κανονικά. επισης στο site της αλφα λέει 2% σε όλες τις συναλλαγές ενώ στο site της diners λέει 1% αν ισχύει και αυτό η ξενερα θα είναι μεγαλύτερη.

Σε πιστωτική diners που έχω (όχι vodafone) το κέρδος από το shop and win είναι 1% σε όλες τις συναλλαγές, εκτός από τους επιλεγμένους συνεργάτες της που είναι μεγαλύτερο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ;

Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμα

Τα ίδια και σε εμένα... Στοκατζιδικο έχει καταντήσει.... γεμάτο στόκους...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Να στείλουμε ένα mail στην ΑΑΔΕ να δούμε τι θα μας απαντήσουν

74c74ba99e4e7c9252b73fc28363fbc5.png

Φρέσκα κουλούρια

https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes

Είδα κι εγώ την διαφήμιση αυτή. Πήγα στο ebanking στην ενότητα κάρτες, επιλογή Έκδοση νέας χρεωστικής αλλά εκεί έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ή AMEX bonus ή απλή χρεωστική visa ή mastercard. Δηλαδή χωρίς bonus. Ξερει κάποιος πώς μπορούμε να ζητήσουμε visa bonus ή mastercard bonus ?

Είδα κι εγώ την διαφήμιση αυτή. Πήγα στο ebanking στην ενότητα κάρτες, επιλογή Έκδοση νέας χρεωστικής αλλά εκεί έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ή AMEX bonus ή απλή χρεωστική visa ή mastercard. Δηλαδή χωρίς bonus. Ξερει κάποιος πώς μπορούμε να ζητήσουμε visa bonus ή mastercard bonus ?

Σε κατάστημα την έβγαλα εγώ.

Το ebanking πιθανώς δεν έχει ακόμα ενημερωθεί.

Από 1 Οκτωβρίου επιτρέπεται και πάλι η ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα. Αλλά το ebanking και το app της Alpha Bank δεν έχουν ενημερωθεί και το απαγορεύουν ακόμη Edited by alfeios

Με mastercard απο τράπεζα αττικής πλήρωσα κανονικά στο taxis.

Με mastercard απο τράπεζα αττικής πλήρωσα κανονικά στο taxis.

Έχουν αναφερθεί επιτυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής από διάφορες τράπεζες και με διαφορετικούς τύπους κάρτας. Το πιο πιθανόν είναι να μην είναι πρόβλημα των τραπεζών αλλά πρόβλημα της σελίδας της ΑΑΔΕ

Είναι γνωστό ότι δεν παίζουν οι diners στο tap n pay (δυστυχώς).

Η vodafone έχει 2% σε όλες τις αγορές (πλην συνεργατών).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πολύ θετικό αν γίνει. Ειδικά για όσους ερχόμαστε από επαρχία και χρησιμοποιούμε μέσα μεταφοράς στην Αθήνα ευκαιριακά

http://www.skai.gr/mobile/article?aid=385112

Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ;

Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμα

Πιστωτική Πειραιώς μου την απέρριψε. Χρεωστική Πειραιώς την πέρασε κανονικά. Δε γνωρίζω αν δέχεται γενικά πιστωτικές κάρτες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πιστωτική Πειραιώς μου την απέρριψε. Χρεωστική Πειραιώς την πέρασε κανονικά. Δε γνωρίζω αν δέχεται γενικά πιστωτικές κάρτες.

Μα έχουν γίνει πολλές ανακοινώσεις από το υπουργείο. Και κατά καιρούς περνάνε συναλλαγές. Απλώς δεν λειτουργεί καλά η σελίδα τους

Κι εγώ έψαχνα δύο ώρες στο e-banking,αλλά τίποτα!

Τελικά πήγα σε υποκατάστημα κι έβγαλα μια bonus Visa,την περιμένω αυτή τη βδομάδα!

Mastercard δεν έχει μου είπαν.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ έψαχνα δύο ώρες στο e-banking,αλλά τίποτα!

Τελικά πήγα σε υποκατάστημα κι έβγαλα μια bonus Visa,την περιμένω αυτή τη βδομάδα!

Mastercard δεν έχει μου είπαν.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει ετησια συνδρομή 12 ευρω;

Εχει ετησια συνδρομή 12 ευρω;

Ε, για να το λένε στη διαφήμιση θα έχει. Αν σκεφτείς ότι έχει 10€ συνδρομή η χρεωστική AMEX BONUS που δεν την δέχονται τα περισσότερα καταστήματα, τότε το 12€ λογικό είναι.

εγω που πληρωσα σημερα στο taxisnet καρτα mastercard enterτης alpha bank την απλη την μπλε οχι την bonus περασε αμεσα την πληρωμη! και διχως εξτρα κωδικο που σου στελνει στο κινητο οπως πχ σε αλλα συνεργαζομενα site !

Μόλις ήρθε η Alpha Bonus VISA.

Η πρώτη διάφανη κάρτα που βλέπω !

Έγινε κι αυτή διάφανη;; Μέχρι τώρα διάφανη και εντυπωσιακή (ένα χρόνο τώρα και δεν έχουν σταματήσει να με ρωτάνε όπου τη δίνω μα τη κάρτα είναι αυτή και αν πληρώνω εξτρα για να την εχω :lol:) είναι η blue amex https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/blue-american-express

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw