takpanos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Λεω να πεταχτω αυριο αλφα να βγαλω την aegean bonus visa μιας και κανω πολλα ταξιδια εσωτερικο. Τι χαρτια να χρειαζονται περα απο εκκαθαριστικο και βεβαιωση αποδοχων μηνα? Να κανω και αιτηση και για μια αλλη που λεγαμε (american expres blue νομιζω) που τετραπλασιαζει ποντους και μεταφερεις στην visa? Ισχυει ακομα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Λεω να πεταχτω αυριο αλφα να βγαλω την aegean bonus visa μιας και κανω πολλα ταξιδια εσωτερικο. Τι χαρτια να χρειαζονται περα απο εκκαθαριστικο και βεβαιωση αποδοχων μηνα? Να κανω και αιτηση και για μια αλλη που λεγαμε (american expres blue νομιζω) που τετραπλασιαζει ποντους και μεταφερεις στην visa? Ισχυει ακομα αυτο? Σωστά τα θυμάσαι μόνο που η amex κερδίζει διπλάσιους πόντους. Από έγγραφα λογικά θα σου ζητήσουν απ' την αρχή λογαριασμό ΔΕΚΟ, ταυτότητα, λογαριασμό τηλεφώνου και ότι άλλο ζητάνε στην επικαιροποίηση στοιχείων. Από κει και πέρα θα πρέπει να έχεις αρκετό εισόδημα για να σου εγκρίνουν δυο κάρτες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Σωστά τα θυμάσαι μόνο που η amex κερδίζει διπλάσιους πόντους. Από έγγραφα λογικά θα σου ζητήσουν απ' την αρχή λογαριασμό ΔΕΚΟ, ταυτότητα, λογαριασμό τηλεφώνου και ότι άλλο ζητάνε στην επικαιροποίηση στοιχείων. Από κει και πέρα θα πρέπει να έχεις αρκετό εισόδημα για να σου εγκρίνουν δυο κάρτες.Εκκαθαριστικο,μισθοδοσια,ταυτοτητα. Επισης λογαριασμο δεκο και κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Εκκαθαριστικο,μισθοδοσια,ταυτοτητα. Επισης λογαριασμο δεκο και κινητου Όλα ΟΚ με τις αιτήσεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όλα ΟΚ με τις αιτήσεις;Δε προλαβα σημερα. Μου ειπε πως οσο περισσοτερο χρονο κανει τοσο πιο πολλες ποθανοτητες να εγκριθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παίδες το ATM της Πειραιώς δέχονται 100ευρα για online κατάθεση στο μηχάνημα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλή χρονιά με υγεία σε όλους Υπάρχει κάποια χρεωστική (όχι πιστωτική) bonus της alpha όπως η "Enter Bonus American Express" αλλά χωρίς συνδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όχι δεν υπάρχει Bonus χρεωστική χωρίς συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όχι δεν υπάρχει Bonus χρεωστική χωρίς συνδρομή. Ευχαριστώ. Την πάω για κατάργηση τη χρεωστική AMEX λόγω συνδρομής. Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος, αν σου τη δίνουν χωρίς συνδρομή σε περίπτωση που ζητήσεις "κατάργηση" της υπάρχουσας κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 όχι, πρόσφατα την κατάργησα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KERTIS Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Η EUROBANK όταν είναι να λήξει η χρεωστική κάρτα που έχεις σου στέλνει ταχυδρομικώς την καινούργια χρεωστική κάρτα πριν λήξει η παλιά; ή θα πρέπει να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας για να πάρεις την καινούργια κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Η EUROBANK όταν είναι να λήξει η χρεωστική κάρτα που έχεις σου στέλνει ταχυδρομικώς την καινούργια χρεωστική κάρτα πριν λήξει η παλιά; ή θα πρέπει να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας για να πάρεις την καινούργια κάρτα; Στην στελνουνε περιπου ενα μηνα νωριτερα την καινουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KERTIS Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Στην στελνουνε περιπου ενα μηνα νωριτερα την καινουρια Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα; Όχι απαραίτητα, και ειδικά τώρα σε περίοδο εορτών. Η κάρτα ισχύει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οπότε περίπου στα μέσα του μήνα θα λάβεις τη νέα κάρτα. Μόλις την ενεργοποιήσεις θα απενεργοποιηθεί αυτόματα η προηγούμενη. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 όχι, πρόσφατα την κατάργησα και εγώ Ευχαριστώ! Η EUROBANK όταν είναι να λήξει η χρεωστική κάρτα που έχεις σου στέλνει ταχυδρομικώς την καινούργια χρεωστική κάρτα πριν λήξει η παλιά; ή θα πρέπει να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας για να πάρεις την καινούργια κάρτα; Σου τη στέλνουν στο σπίτι. Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα; Στα μέσα του μήνα να την περιμένεις περίπου. Έχω ακούσει περίπτωση (για πιστωτική) ότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο και είχε λήξει, αλλά μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέχρι που ενεργοποιήθηκε η νέα (η οποία είχε τον ίδιο αριθμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έχω ακούσει περίπτωση (για πιστωτική) ότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο και είχε λήξει, αλλά μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέχρι που ενεργοποιήθηκε η νέα (η οποία είχε τον ίδιο αριθμό) Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει ουτε 1 στις 1000. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 όχι, πρόσφατα την κατάργησα και εγώ Κι εγώ την κατήργησα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα; Όχι δεν θα έπρεπε. Είναι νωρίς ακόμα. Σε 10-15 μέρες να την περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει ουτε 1 στις 1000. Σε γνωστό μου έχει γίνει. Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση. Ούτε μπορώ να ξέρω αν θυμάται καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Σε γνωστό μου έχει γίνει. Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση. Ούτε μπορώ να ξέρω αν θυμάται καλά :) Επιμενω οτι δεν ισχυει με τιποτα. Δεν αμφισβητω εσενα. Τον γνωστο σου αμφισβητω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Σε γνωστό μου έχει γίνει. Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση. Ούτε μπορώ να ξέρω αν θυμάται καλά :)Η κάθε κάρτα που λήγει γίνεται block αυτόματα την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα του expiry year/ month που αναφερεται στη κάρτα. Ο φίλος σου κάπου τα έχει μπλέξει. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Δεν παρεξηγούμαι και δεν επιμένω, γιατί δεν είναι προσωπική εμπειρία και δε μπορώ να έχω άποψη Σίγουρα ακούγεται περίεργο, αλλά προσωπικά δε θεωρώ ότι έχει σημασία αν έχει γίνει και έτσι δεν ασχολήθηκα να δω αν έχει γίνει και σε άλλον. Σίγουρα αυτά που λέτε ακούγονται πολύ λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Σε γνωστό μου έχει γίνει. Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση. Ούτε μπορώ να ξέρω αν θυμάται καλά :) Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως γράφτηκε οι κάρτες μπλοκάρονται αυτόματα μόλις παρέλθει η ημερομήνια λήξης τους ειδικά σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Αυτό που έχει γίνει (το θυμάμαι προ 2-3 ετών), είναι να παρατείνει για όλους η Εθνική τράπεζα τις χρεωστικές της Maestro που έληγαν (για 2 μήνες αν θυμάμαι καλά) γιατί είχε καθυστερήσει ο προμηθευτής της την έκδοση των νέων Mastercard αλλά μόνο για τη χρήση σε ΑΤΜ. Οι κάρτες ήταν ασφαλώς άχρηστες για ηλεκτρονικές πληρωμές. Αυτό θυμάται ο φίλος σου μάλλον. Υ.Γ. Ούτε καν την επόμενη εργάσιμη που γράφει ο aroutis. Το 1ο δευτερόλεπτο μετά τα μεσάνυχτα της ημέρας λήξης παύει να λειτουργεί η κάρτα. Οι online ή σε POS συναλλαγές δεν καταλαβαίνουν από εργάσιμες και αργίες εξάλλου. Edited January 8, 2018 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ποια η πιθανότητα αντιλογισμού της ετήσιας συνδρομής σε university visa, με ετήσιες συναλλαγές λίγο πάνω από 3k? Nα το δοκιμάσω ή τσάμπα κόπος?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patikol Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλημέρα, Είμαι 18 χρονών, φοιτητής στην ίδια πόλη μου μένω. Θα έχω πρόβλημα στο άνοιγμα νέου λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts