Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Λεω να πεταχτω αυριο αλφα να βγαλω την aegean bonus visa μιας και κανω πολλα ταξιδια εσωτερικο. Τι χαρτια να χρειαζονται περα απο εκκαθαριστικο και βεβαιωση αποδοχων μηνα? Να κανω και αιτηση και για μια αλλη που λεγαμε (american expres blue νομιζω) που τετραπλασιαζει ποντους και μεταφερεις στην visa? Ισχυει ακομα αυτο?

Λεω να πεταχτω αυριο αλφα να βγαλω την aegean bonus visa μιας και κανω πολλα ταξιδια εσωτερικο. Τι χαρτια να χρειαζονται περα απο εκκαθαριστικο και βεβαιωση αποδοχων μηνα? Να κανω και αιτηση και για μια αλλη που λεγαμε (american expres blue νομιζω) που τετραπλασιαζει ποντους και μεταφερεις στην visa? Ισχυει ακομα αυτο?

Σωστά τα θυμάσαι μόνο που η amex κερδίζει διπλάσιους πόντους. Από έγγραφα λογικά θα σου ζητήσουν απ' την αρχή λογαριασμό ΔΕΚΟ, ταυτότητα, λογαριασμό τηλεφώνου και ότι άλλο ζητάνε στην επικαιροποίηση στοιχείων. Από κει και πέρα θα πρέπει να έχεις αρκετό εισόδημα για να σου εγκρίνουν δυο κάρτες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σωστά τα θυμάσαι μόνο που η amex κερδίζει διπλάσιους πόντους. Από έγγραφα λογικά θα σου ζητήσουν απ' την αρχή λογαριασμό ΔΕΚΟ, ταυτότητα, λογαριασμό τηλεφώνου και ότι άλλο ζητάνε στην επικαιροποίηση στοιχείων. Από κει και πέρα θα πρέπει να έχεις αρκετό εισόδημα για να σου εγκρίνουν δυο κάρτες.
Εκκαθαριστικο,μισθοδοσια,ταυτοτητα. Επισης λογαριασμο δεκο και κινητου

Εκκαθαριστικο,μισθοδοσια,ταυτοτητα. Επισης λογαριασμο δεκο και κινητου

Όλα ΟΚ με τις αιτήσεις;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όλα ΟΚ με τις αιτήσεις;
Δε προλαβα σημερα. Μου ειπε πως οσο περισσοτερο χρονο κανει τοσο πιο πολλες ποθανοτητες να εγκριθει

Παίδες το ATM της Πειραιώς δέχονται 100ευρα για online κατάθεση στο μηχάνημα;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους

Υπάρχει κάποια χρεωστική (όχι πιστωτική) bonus της alpha όπως η "Enter Bonus American Express" αλλά χωρίς συνδρομή;

Όχι δεν υπάρχει Bonus χρεωστική χωρίς συνδρομή.

Ευχαριστώ. Την πάω για κατάργηση τη χρεωστική AMEX λόγω συνδρομής.

Γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος, αν σου τη δίνουν χωρίς συνδρομή σε περίπτωση που ζητήσεις "κατάργηση" της υπάρχουσας κάρτας;

Η EUROBANK όταν είναι να λήξει η χρεωστική κάρτα που έχεις σου στέλνει ταχυδρομικώς την καινούργια χρεωστική κάρτα πριν λήξει η παλιά; ή θα πρέπει να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας για να πάρεις την καινούργια κάρτα;

Η EUROBANK όταν είναι να λήξει η χρεωστική κάρτα που έχεις σου στέλνει ταχυδρομικώς την καινούργια χρεωστική κάρτα πριν λήξει η παλιά; ή θα πρέπει να πας σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας για να πάρεις την καινούργια κάρτα;

Στην στελνουνε περιπου ενα μηνα νωριτερα την καινουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην στελνουνε περιπου ενα μηνα νωριτερα την καινουρια

Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα;

Επομένως για κάρτα που λήγει τώρα τον Ιανουάριο θα πρέπει να είχαν ήδη στείλει την νέα κάρτα;

Όχι απαραίτητα, και ειδικά τώρα σε περίοδο εορτών. Η κάρτα ισχύει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οπότε περίπου στα μέσα του μήνα θα λάβεις τη νέα κάρτα. Μόλις την ενεργοποιήσεις θα απενεργοποιηθεί αυτόματα η προηγούμενη.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

όχι, πρόσφατα την κατάργησα και εγώ

Ευχαριστώ!

Σου τη στέλνουν στο σπίτι.

Στα μέσα του μήνα να την περιμένεις περίπου.

Έχω ακούσει περίπτωση (για πιστωτική) ότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο και είχε λήξει, αλλά μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέχρι που ενεργοποιήθηκε η νέα (η οποία είχε τον ίδιο αριθμό)

Έχω ακούσει περίπτωση (για πιστωτική) ότι είχε παρέλθει το χρονικό όριο και είχε λήξει, αλλά μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέχρι που ενεργοποιήθηκε η νέα (η οποία είχε τον ίδιο αριθμό)

Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει ουτε 1 στις 1000.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δεν θα έπρεπε. Είναι νωρίς ακόμα. Σε 10-15 μέρες να την περιμένεις.

Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει ουτε 1 στις 1000.

Σε γνωστό μου έχει γίνει.

Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση.

Ούτε μπορώ να ξέρω αν θυμάται καλά :)

Δε γνωρίζω όμως αν υπήρξε κάποιο θέμα και δεν του είχαν στείλει την κάρτα έγκαιρα και ήταν εξαίρεση.

Επιμενω οτι δεν ισχυει με τιποτα.

Δεν αμφισβητω εσενα. Τον γνωστο σου αμφισβητω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κάθε κάρτα που λήγει γίνεται block αυτόματα την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα του expiry year/ month που αναφερεται στη κάρτα.

Ο φίλος σου κάπου τα έχει μπλέξει.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Δεν παρεξηγούμαι και δεν επιμένω, γιατί δεν είναι προσωπική εμπειρία και δε μπορώ να έχω άποψη

Σίγουρα ακούγεται περίεργο, αλλά προσωπικά δε θεωρώ ότι έχει σημασία αν έχει γίνει και έτσι δεν ασχολήθηκα να δω αν έχει γίνει και σε άλλον.

Σίγουρα αυτά που λέτε ακούγονται πολύ λογικά

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως γράφτηκε οι κάρτες μπλοκάρονται αυτόματα μόλις παρέλθει η ημερομήνια λήξης τους ειδικά σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Αυτό που έχει γίνει (το θυμάμαι προ 2-3 ετών), είναι να παρατείνει για όλους η Εθνική τράπεζα τις χρεωστικές της Maestro που έληγαν (για 2 μήνες αν θυμάμαι καλά) γιατί είχε καθυστερήσει ο προμηθευτής της την έκδοση των νέων Mastercard αλλά μόνο για τη χρήση σε ΑΤΜ. Οι κάρτες ήταν ασφαλώς άχρηστες για ηλεκτρονικές πληρωμές. Αυτό θυμάται ο φίλος σου μάλλον.

Υ.Γ. Ούτε καν την επόμενη εργάσιμη που γράφει ο aroutis. Το 1ο δευτερόλεπτο μετά τα μεσάνυχτα της ημέρας λήξης παύει να λειτουργεί η κάρτα. Οι online ή σε POS συναλλαγές δεν καταλαβαίνουν από εργάσιμες και αργίες εξάλλου.

Edited by theo1973

Ποια η πιθανότητα αντιλογισμού της ετήσιας συνδρομής σε university visa, με ετήσιες συναλλαγές λίγο πάνω από 3k?

Nα το δοκιμάσω ή τσάμπα κόπος?:D