saltofx_v Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Απλά για τις Amex να αναφερθεί ότι αν δεν έχεις μηχάνημα της άλφα δεν μπορείς να τους χρεώσεις. Είναι αποκλειστικοτητα.... Για αυτό πάρα πολλά μαγαζιά δεν τις δέχονται. Εγώ πάλι που έχω μηχανάκι της άλφα δεν τις δέχομαι λόγω της ληστρικης προμήθειας 3%που αρμεγει η τράπεζα. Φαντάζομαι βέβαια ότι με σούπερ μάρκετ και άλλα πολύ καταστήματα θα έχει άλλες συμφωνίες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Για αυτό κι εγώ κατήργησα την Amex bonus χρεωστική και χρησιμοποιώ την αντίστοιχη visa. Τι να τους κάνω τους πόντους όταν δεν περνάει σχεδόν πουθενά, οι σοβαρές επιχειρήσεις που 4πλασιαζεις είναι λίγες και συν τοις άλλοις έχει και συνδρομή 10 ευρώ το χρόνο.:wacko: Αρκετά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Σήμερα που το κοίταξα δείχνει κανονικά όλες τις συναλλαγές Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση - όντως, βλέπω κι εγώ όλες τις συναλλαγές κανονικά πλέον, μετά από δύο μήνες! Καιρός ήταν να διορθώσουν το πρόβλημα, δεν πρέπει να ήταν και τόσο δύσκολο :-) Πίσω στο Go4More λοιπόν! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εμενα από acs ήρθαν για τις υπογραφές παντως Ρωτησα στην Alpha Bank και μου ειπαν οτι θα τα στειλουν με την ACS. Ζητησα να τα στειλουν στο τοπικο γραφειο της ACS και να πΑω εγω εκει. Πιστευεις οτι οι αγορες με την Blue ειναι απολαυση; Όντως,σωστά,η ACS Courier αφορά την συγκέντρωση των δικαιολογητικών μόνο απο τις αρχικές web αιτήσεις,η κύρια συνεργασία απο την τράπεζα είναι η speedex και για αποστολές στο εξωτερικό η DHL! Αυτο το διάστημα συναντώ/ακούω συχνά περιπτώσεις με την speedex και αφαιρέθηκα απο τις απλές,κλασικές διαδικασίες :lol: Βεβαίως είναι απόλαυση,εκτός απο την εμφάνιση συγκεντρώνεις εξαιρετικά εύκολα Bonus Πόντους. Νομίζω αυτό είναι το ιδανικό που θέλουμε να πετύχουμε όλοι. amex για διπλασιασμό και aegean visa για μίλια. Και φυσικά όλες οι αγορές με κάρτα για να μηδενίζει η συνδρομή. Πιστεύω απλά να μη το έχει μυριστεί η alpha και με τις αλλαγές του Δεκεμβρίου και τον ενιαίο λογαριασμό με κάποιο τρόπο μπλοκάρει αυτό το όμορφο τρίο μεταφοράς (amex-aegean visa-miles and bonus) και βάλει κάποιο περιορισμό του στυλ μόνο οι πόντοι από aegean visa μετατρέπονται σε μίλια. Γιατί πολύ το φοβάμαι ομολογώ... Δεν θα προκύψει τέτοιο θέμα.Με την Amex για διπλασιασμό Bonus Πόντων απλά δεν θα χρειαστεί να τους μεταφέρεις στην Aegean VISA για να τους εξαργυρώσεις μετά σε μίλια,θα μπορείς απευθείας απο την Aegean να τους εξαργυρώσεις σε μίλια! θα είναι ήδη εκεί! Απλά για τις Amex να αναφερθεί ότι αν δεν έχεις μηχάνημα της άλφα δεν μπορείς να τους χρεώσεις. Είναι αποκλειστικοτητα.... Για αυτό πάρα πολλά μαγαζιά δεν τις δέχονται. Εγώ πάλι που έχω μηχανάκι της άλφα δεν τις δέχομαι λόγω της ληστρικης προμήθειας 3%που αρμεγει η τράπεζα. Φαντάζομαι βέβαια ότι με σούπερ μάρκετ και άλλα πολύ καταστήματα θα έχει άλλες συμφωνίες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς προμήθεια της Amex ή της Alpha? Έχεις Cardlink με Alpha ή Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) Εννοείς προμήθεια της Amex ή της Alpha? Έχεις Cardlink με Alpha ή Eurobank?Η άλφα παίρνει την προμήθεια. Cardlink με άλφα έχω. Η προμήθεια για visa - mastercard είναι 1% και για αμεξ 3% Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 4, 2017 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Απλά για τις Amex να αναφερθεί ότι αν δεν έχεις μηχάνημα της άλφα δεν μπορείς να τους χρεώσεις. Είναι αποκλειστικοτητα.... Για αυτό πάρα πολλά μαγαζιά δεν τις δέχονται. Εγώ πάλι που έχω μηχανάκι της άλφα δεν τις δέχομαι λόγω της ληστρικης προμήθειας 3%που αρμεγει η τράπεζα. Φαντάζομαι βέβαια ότι με σούπερ μάρκετ και άλλα πολύ καταστήματα θα έχει άλλες συμφωνίες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με visa ή mastercard τι προμήθεια πληρωνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Με visa ή mastercard τι προμήθεια πληρωνεις; Στο 0,8-1κάτι % κυμαίνονται οι προμήθειες για ατομικές επιχειρήσεις. Κάποιοι φυσικά έχουν και ακόμα μικρότερες. Η Viva με το freepos χρεώνει το πολύ μεγάλο ποσοστό του 1,9%. Παράνομα υψηλές προμήθειες όλες. Το 3% είναι απλά εξωπραγματικό και απορώ γιατί υπάρχει έστω και ένας έμπορος/επαγγελματίας που συμβάλλεται με την ΑΜΕΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μερικά καταστήματα δεν δέχονται AMEX διότι έχει μεγαλύτερες χρεώσεις . π.χ. LIDL δεν την δέχεται. Οπότε δεν είναι θέμα χρώματος αλλά θέμα AMEX. Στην κατηγορία των supermarkets υπάρχει άλλο εκτος απο τα Lidl που δεν δέχονται Amex άραγε :) ? ΑΒ,Σκλαβενίτης,My Market,Bazaar,Metro,Γαλαξίας,Market In,Θανόπουλος κλπ δέχονται κανονικά Η άλφα παίρνει την προμήθεια. Cardlink με άλφα έχω. Η προμήθεια για visa - mastercard είναι 1% και για αμεξ 3% Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχεις επιβεβαιώσει? Αν θέλεις κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησε να σε συνδέσουν ή να σου δώσουν τηλ για το κέντρο των επιχειρήσεων,για να συζητήσεις,να ελέγξεις τι ισχύει,πως προκύπτει και αν υπάρχει το ενδεχόμενο καλύτερης συνεργασίας. Οι κάρτες Diners είναι αποδεκτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Στο 0,8-1κάτι % κυμαίνονται οι προμήθειες για ατομικές επιχειρήσεις. Κάποιοι φυσικά έχουν και ακόμα μικρότερες. Η Viva με το freepos χρεώνει το πολύ μεγάλο ποσοστό του 1,9%. Παράνομα υψηλές προμήθειες όλες. Το 3% είναι απλά εξωπραγματικό και απορώ γιατί υπάρχει έστω και ένας έμπορος/επαγγελματίας που συμβάλλεται με την ΑΜΕΧ. Όντως εξωπραγματική η διαφορά στην προμήθεια με amex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Στην κατηγορία των supermarkets υπάρχει άλλο εκτος απο τα Lidl που δεν δέχονται Amex άραγε :) ? ΑΒ,Σκλαβενίτης,My Market,Bazaar,Metro,Γαλαξίας,Market In,Θανόπουλος κλπ δέχονται κανονικά Το έχεις επιβεβαιώσει? Αν θέλεις κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησε να σε συνδέσουν ή να σου δώσουν τηλ για το κέντρο των επιχειρήσεων,για να συζητήσεις,να ελέγξεις τι ισχύει,πως προκύπτει και αν υπάρχει το ενδεχόμενο καλύτερης συνεργασίας. Οι κάρτες Diners είναι αποδεκτές? Επειδή εχω και ΑΜΕΧ και Diners, εχω διαπιστωσει οτι οπου δεν δεχονται την μια, δεν δεχονται και την αλλη. Δεν ειμαι 100% σίγουρος αν ταυτιζεται απόλυτα, ή ειναι η πλειοψηφία Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πώς μπορώ να δω πότε λήγουν οι alpha bank bonus πόντοι μου; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πώς μπορώ να δω πότε λήγουν οι alpha bank bonus πόντοι μου; Δεν εχω διαπιστωσει να ληγουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πώς μπορώ να δω πότε λήγουν οι alpha bank bonus πόντοι μου; Δεν εχω διαπιστωσει να ληγουν λήγουν κανονικά στα 2 χρόνια οι πόντοι που μάζεψες και στον 1 χρόνο οι αρχικοί πόντοι της κάρτας, παλιότερα μου είχαν λήξει αρκετές χιλιάδες πόντοι και το γράφει στο προηγούμενο λογαριασμό ότι την Χ ημερομηνία θα λήξουν Χ από τους πόντους σας. Φαντάζομαι από την εξυπηρέτηση θα μπορούν να σου πουν πότε. Πλέον επειδή έχω πάνω από μια κάρτα στέλνω από τη μία κάρτα στην άλλη τους πόντους και ανανεώνονται. Αυτό από αρχές Δεκέμβρη καταργείται πλέον και οι πόντοι θα λήγουν κανονικά σύμφωνα με την ανακοίνωση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 1. Δηλαδή το τρικ μεταφοράς πόντων από κάρτα σε κάρτα δεν θα ισχύει πλέον και οι πόντοι μας, ό,τι και να κάνουμε, θα λήγουν αυστηρά σε 2 χρόνια; 2. Εκτός από τη σημείωση στην πίσω σελίδα του statement που λέει ότι την τάδε ημερομηνία λήγουν ΧΧ από τους πόντους σας, δεν υπάρχει ΑΛΛΟΣ τρόπος επίσημης ενημέρωσης για το πότε ακριβώς λήγουν οι πόντοι, πόσοι λήγουν κάθε ημερομηνία κλπ. για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας; 3. Με την διακοπή της επ' αόριστον ισχύος των πόντων (μέσω του τρικ μεταφοράς μεταξύ καρτών) τα πιο ακριβά δώρα γίνονται πιο δύσκολο να τα πάρεις. Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Δεν προλαβαίνεις να κάνεις αρκετές συναλλαγές ώστε να μαζέψεις τους πολλούς πόντους που θέλουν τα μεγάλα δώρα. 4. Αν στηθώ στο γκισέ το σουπερμάρκετ, και μου δίνουν οι πελάτες τα χρήματά τους (που θα τα έδινανα στο ταμείο) και τους πληρώνω εγώ με την κάρτα μου τα ψώνια τους, θα έχω πρόβλημα; Είναι παράνομο; (Για να μαζέψω πολλούς πόντους) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 1. Δηλαδή το τρικ μεταφοράς πόντων από κάρτα σε κάρτα δεν θα ισχύει πλέον και οι πόντοι μας, ό,τι και να κάνουμε, θα λήγουν αυστηρά σε 2 χρόνια; 2. Εκτός από τη σημείωση στην πίσω σελίδα του statement που λέει ότι την τάδε ημερομηνία λήγουν ΧΧ από τους πόντους σας, δεν υπάρχει ΑΛΛΟΣ τρόπος επίσημης ενημέρωσης για το πότε ακριβώς λήγουν οι πόντοι, πόσοι λήγουν κάθε ημερομηνία κλπ. για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας; 3. Με την διακοπή της επ' αόριστον ισχύος των πόντων (μέσω του τρικ μεταφοράς μεταξύ καρτών) τα πιο ακριβά δώρα γίνονται πιο δύσκολο να τα πάρεις. Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Δεν προλαβαίνεις να κάνεις αρκετές συναλλαγές ώστε να μαζέψεις τους πολλούς πόντους που θέλουν τα μεγάλα δώρα. 4. Αν στηθώ στο γκισέ το σουπερμάρκετ, και μου δίνουν οι πελάτες τα χρήματά τους (που θα τα έδινανα στο ταμείο) και τους πληρώνω εγώ με την κάρτα μου τα ψώνια τους, θα έχω πρόβλημα; Είναι παράνομο; (Για να μαζέψω πολλούς πόντους) Eκτός του 4 που αν βρεις να το κάνεις κανε το παράνομο γιατί να είναι; αν και πλέον οι περισσότεροι με κάρτα πλήρώνουν. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθούμε με σιγουριά αφού ξεκίνησει η ισχύς των νέων ενιαίων bonus λογαριασμών. Για το 1 πχ οι νέοι όροι λένε ότι μπορείς με αίτημα στην εξυπηρέτηση να στέλνεις πόντους σε άλλο ενιαιο λογαριασμό άλλου πελάτη χωρίς να ξέρουμε αν παίζουν τράμπες που να ανανεώνουν τη διετία μεταξύ φίλων πια. Για το 2 λένε πλέον οι όροι ότι θα ενημερώνεσαι μέσω λογαριασμού τρεις μηνες πριν για τη λήξη, φαντάζομαι με ενα τηλ στην εξυπηρετηση θα μπορουν να σου πουν οποιαδήποτε στιγμή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Για παν ενδεχομενο μετεφερα τους 600.000 ποντους μου απο μια καρτα σε μια αλλη για να εχω τουλαχιστον μια διετια μπροστα μου να τους χρησιμοποιησω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 600.000?????!!!!!!! Στην alpha? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Για παν ενδεχομενο μετεφερα τους 600.000 ποντους μου απο μια καρτα σε μια αλλη για να εχω τουλαχιστον μια διετια μπροστα μου να τους χρησιμοποιησω Ποσους ;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Δεν είναι πολλοί οι 600Κ πόντοι. Αν >95% των ετήσιων συναλλαγών σου γίνονται με πιστωτικές κάρτες και χρησιμοποιείς την Bonus Amex (x2 - x8), τότε μαζεύονται εύκολα οι πόντοι. Επίσης, υπήρχαν (υπάρχουν) κάποια «hacks», όπου μπορεί κανείς να μαζέψει bulk πόντων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πριν λίγα χρόνια γνωστή ηλεκτραγορά που είναι μεγάλος συνεργάτης της Alpha, έδινε 128.000 πόντους για αγορά συγκεκριμένης έκδοσης smartphone. Γνωρίζω άτομο όπου αγόρασε 11 συσκευές για γνωστούς-συγγενείς-φίλους. Με μηδενικό κόστος για τον ίδιο, μάζεψε 1.408Κ πόντους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Στην κατηγορία των supermarkets υπάρχει άλλο εκτος απο τα Lidl που δεν δέχονται Amex άραγε :) ? ΑΒ,Σκλαβενίτης,My Market,Bazaar,Metro,Γαλαξίας,Market In,Θανόπουλος κλπ δέχονται κανονικά Το έχεις επιβεβαιώσει? Αν θέλεις κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησε να σε συνδέσουν ή να σου δώσουν τηλ για το κέντρο των επιχειρήσεων,για να συζητήσεις,να ελέγξεις τι ισχύει,πως προκύπτει και αν υπάρχει το ενδεχόμενο καλύτερης συνεργασίας. Οι κάρτες Diners είναι αποδεκτές?Φυσικά το έχω επιβεβαιώσει γιατί την πάτησα και χρεωσα αμεξ. Diners το μηχάνημα δέχεται αλλά δεν έτυχε να χρεώσω, αλλά νομίζω ότι η προμήθεια είναι το ίδιο υψηλή με την αμεξ Βλέπω κόσμο που αγοράζει καφέ με 1€ και πληρώνει με κάρτα..... Τρελό! Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Φυσικά το έχω επιβεβαιώσει γιατί την πάτησα και χρεωσα αμεξ. Diners το μηχάνημα δέχεται αλλά δεν έτυχε να χρεώσω, αλλά νομίζω ότι η προμήθεια είναι το ίδιο υψηλή με την αμεξ Βλέπω κόσμο που αγοράζει καφέ με 1€ και πληρώνει με κάρτα..... Τρελό! Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι με αυτήν την πρακτική δεν είσαι καλυμμένος νομικά. Αν π.χ. έρθω εγώ και δεν την δεχτείς ενώ το pos σου έχει τη δυνατότητα να την δεχτεί είσαι έκθετος. Αμαρτία δεν είναι για 2% να ρισκάρεις πρόστιμα και άλλες κυρώσεις; :rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω την εντύπωση ότι με αυτήν την πρακτική δεν είσαι καλυμμένος νομικά. Αν π.χ. έρθω εγώ και δεν την δεχτείς ενώ το pos σου έχει τη δυνατότητα να την δεχτεί είσαι έκθετος. Αμαρτία δεν είναι για 2% να ρισκάρεις πρόστιμα και άλλες κυρώσεις; :rolleyes: Κανένα πρόστιμο ή κυρώσεις δεν μπορεί να υφίσταται. "Υποχρεωτική" (λέμε τώρα...) είναι η αποδοχή μόνο καρτών "VISA, MASTER CARD, MAESTRO, UNION PAY και δεν είναι υποχρεωτική η αποδοχή μέσων πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τριμερές (DINERS, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS)". Πηγή: Taxheaven https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/36205 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Κανένα πρόστιμο ή κυρώσεις δεν μπορεί να υφίσταται. "Υποχρεωτική" (λέμε τώρα...) είναι η αποδοχή μόνο καρτών "VISA, MASTER CARD, MAESTRO, UNION PAY και δεν είναι υποχρεωτική η αποδοχή μέσων πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τριμερές (DINERS, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS)". Πηγή: Taxheaven https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/36205 Αυτή η διευκρίνιση δεν είχε πέσει καθόλου στην αντίληψη μου. Φαντάζομαι το έκαναν γιατί να μην βγουν POS που να δέχονται π.χ. μόνο Union Pay που δεν έχει κανείς στην Ελλάδα αλλά θα φαινόταν νόμιμος ο επιχειρηματίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω η σύμβαση με την τράπεζα να επιτρέπει την μη αποδοχή κάποιων καρτών αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Μια και έχουμε και κάποιους συμφορουμίτες τραπεζικούς, ελπίζω να μας διαφωτίσουν περισσότερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αυτή η διευκρίνιση δεν είχε πέσει καθόλου στην αντίληψη μου. Φαντάζομαι το έκαναν γιατί να μην βγουν POS που να δέχονται π.χ. μόνο Union Pay που δεν έχει κανείς στην Ελλάδα αλλά θα φαινόταν νόμιμος ο επιχειρηματίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω η σύμβαση με την τράπεζα να επιτρέπει την μη αποδοχή κάποιων καρτών αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Μια και έχουμε και κάποιους συμφορουμίτες τραπεζικούς, ελπίζω να μας διαφωτίσουν περισσότερο. το θεμα ειναι οτι εχω μηχανακι απο πειραιως που δεχεται μονο visa-maestro-mastercard....οποιαδηποτε στιγμη ξηλωνω το μηχανημα της αλφα και ας το κρατησουν να το χαιρονται.εχω βαρεθει να δουλευω για τις τραπεζες. αν υπολογισεις το 24% φπα-30% φορολογηση απο το 1 ευρω και 3% προμηθεια η τραπεζα........καταλαβαινεις...και δεν βαζω μεσα τους αλλους φορους που πληρωνουμε......ε καπου την ψωνιζεις! επισης αν παρατηρησεις τα περισσοτερα eshop που πουλανε κινητα δεν δεχονται αμεξ.....τυχαιο? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 και μετα ερχονται στο καταστημα κ για ενα ευρω ζηταει ο πελατης να σου δωσει καρτα.. αντε να του εξηγησεις γιατι δε συμφερει κ γιατι εχεις.. ακριβες τιμες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts