Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ξερετε αν η Alpha bank εκδίδει καρτες Diners ανεπαφων συναλλαγων ?

δεν υπάρχουν νταινερσ ανέπαφες προς το παρόν :(

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αυτές.

Απίστευτο ότι πλέον θα χρεώνουν την επανέκδοση κάρτας.

Εμένα μου φαινόταν αδιανόητο ότι χρεώνανε κίνηση λογαριασμού 5Ε αν αφορούσε περίοδο πχ. πριν 1 χρόνο.

Βλέπω επίσης ότι θα έχει ποσοστό 1% προμήθεια για αγορά σε άλλο νόμισμα που σημαίνει πως ηλεκτρονικές αγορές από Αγγλία/ΗΠΑ κλπ με τη χρεωστική θα έχουν πλέον επιβάρυνση εκεί που δεν είχαν καθόλου.

ειδικά το λόγο φθοράς είναι απαράδεκτο!πλέονπου χρησιμοποιούνται σε τόσο μεγάλο βαθμό, αυξάνεται η φθορά τους

δεν υπάρχουν νταινερσ ανέπαφες προς το παρόν :(

Ευχαριστω. Αυτο ειχα καταλαβει, αλλα ηθελα επιβεβαιωση

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Απαράδεκτοι οι της εθνικής με την χρέωση για επανέκδοση χρεωστικής. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν μηχάνημα σε όλα τα καταστήματα να εκτυπώνονται επιτόπου (όπως η Πειραιώς και η Eurobank), κοιτάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και να παραδώσουν την κάρτα σε 10-14 μέρες με το τάλιρο. Αν θες πιο γρήγορα πλήρωσε και άλλα. Επιεικώς ξεφτίλα. :down::down:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Απαράδεκτοι οι της εθνικής με την χρέωση για επανέκδοση χρεωστικής. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν μηχάνημα σε όλα τα καταστήματα να εκτυπώνονται επιτόπου (όπως η Πειραιώς και η Eurobank), κοιτάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και να παραδώσουν την κάρτα σε 10-14 μέρες με το τάλιρο. Αν θες πιο γρήγορα πλήρωσε και άλλα. Επιεικώς ξεφτίλα. :down::down:

Η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην οποία δεν αξίζει να έχει κανείς λογαριασμό, συναλλαγές, κάρτες κτλ. Αν και κάτι πήγε να βελτιωθεί με την έκδοση ηλεκτρονικού αριθμού αναμονής για να εξυπηρετηθείς στο γκισέ (έκοβες αριθμό από το app του κινητού στο σπίτι σου και λαμβάνεις ειδοποίηση να πας στο καταστημα λίγο πριν έρθει το νούμερο σου) τελικά φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό. Πρακτικές και νοοτροπία δημοσίου των 80s. Μακρυά, imo.

BTW, γνωρίζει κανείς ποιες πιστωτικές δίνουν ανταμοιβή (οποιασδήποτε μορφής) για εξόφληση οφειλών δημοσίου? Η miles and more της Lufthansa από τράπεζα Πειραιώς δίνει μίλια.

Sent from my V975m using Tapatalk

Η dynamic amex της alphabank δίνει ανταμοιβή για πληρωμή ΔΕΗ που έχω δοκιμάσει. Νομίζω όμως δίνει μόνο 0,5% αλλά από το τίποτα...

Η Εθνική είναι η μόνη τράπεζα στην οποία δεν αξίζει να έχει κανείς λογαριασμό, συναλλαγές, κάρτες κτλ.

Αν είσαι ιδιώτης μπορείς να επιλέξεις ίσως. Ορισμένοι όμως (επαγγελματίες) είμαστε αναγκασμένοι να διατηρούμε (εκεί ή και εκεί) λογαριασμούς και να έχουμε δοσοληψίες. Για το ανεπίτρεπτο θέμα με τις κάρτες της ΕΤΕ, ανατρέξτε σε posts πριν 3-4 μήνες που το συζητούσαμε, όταν αντιμετώπισα εγώ πρόβλημα όπου χρειάστηκε να περάσουν 2 εβδομάδες για να μου στείλουν νέα κάρτα σε αντικατάσταση κλεμμένης. Τους κατήγγειλα τότε στον τραπεζικό μεσολαβητή και από όσο ξέρω είναι σε διαδικασία διεκπεραίωσης η καταγγελία μου.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν να έχει λογιστικό υπόλοιπο και το διαθέσιμο να είναι αρνητικό λόγω κάποιων ΄αλλες δεσμεύσεις΄ που εμφανίζονται στο ibanking της ΕΤΕ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Οι κινήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Σημείωση: προσπάθησα να αγοράσω κάτι ενώ είχα επιλεγμένο το currency converter του paypal. Λέτε να φταίει αυτό και να επιστραφούν σε λίγες ώρες; Edited by loran
Your Dream Is To Catch Me

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν να έχει λογιστικό υπόλοιπο και το διαθέσιμο να είναι αρνητικό λόγω κάποιων ΄αλλες δεσμεύσεις΄ που εμφανίζονται στο ibanking της ΕΤΕ. Τι ακριβώς είναι αυτό; Οι κινήσεις δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Σημείωση: προσπάθησα να αγοράσω κάτι ενώ είχα επιλεγμένο το currency converter του paypal. Λέτε να φταίει αυτό και να επιστραφούν σε λίγες ώρες;

Λογικά κάποια προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος ή αν έχεις κανενα άλλες ή αν έκανες καμία κίνηση μέσω ΑΤΜ Δίας

Λογικά κάποια προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος ή αν έχεις κανενα άλλες ή αν έκανες καμία κίνηση μέσω ΑΤΜ Δίας
Υποπτευομαι πως είναι το πρώτο αλλά είναι περίεργο, αφού ούτε στο PayPal εμφανίζεται, ούτε στο ibank. Επίσης πώς γίνεται να είναι αρνητικό; Δεν είναι πιστωτική. Περιμένω να μπουν ξανά τα χρήματα και έχω αλλάξει ήδη τις μετατροπές να τις κάνει η τράπεζα, όχι η PayPal.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Your Dream Is To Catch Me

• 2 weeks later...
στο winbank της Πειραιως οταν γινεται μια μεταφορα χρηματων απο αλλο λογαριασμο, εμφανιζει το νουμερο του λογαριασμου ή απλά γραφει "μεταφορα απο λογαριασμο" οπως στα χαρτακια του ΑΤΜ κ στην εκτυπωση βιβλιαρίου;

στο winbank της Πειραιως οταν γινεται μια μεταφορα χρηματων απο αλλο λογαριασμο, εμφανιζει το νουμερο του λογαριασμου ή απλά γραφει "μεταφορα απο λογαριασμο" οπως στα χαρτακια του ΑΤΜ κ στην εκτυπωση βιβλιαρίου;

"ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" φαίνεται μόνο. Έχει όμως έναν κωδικό συναλλαγής στο "Λεπτομέρειες" με τον οποίο μάλλον μπορείς να ζητήσεις περισσότερα στοιχεία.

• 2 weeks later...

Έχω την cosmote prepaid mastercard γίνεται να εγγραφώ στο go4more?

Γιατί στο φυλλάδιο που είχε μέσα η συσκευασία της κάρτας λέει πως μπορώ αλλά όταν πάω να κανω εγγραφή στο https://www.nbg.gr/go4more δεν με αφήνει.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Έχω την cosmote prepaid mastercard γίνεται να εγγραφώ στο go4more?

Γιατί στο φυλλάδιο που είχε μέσα η συσκευασία της κάρτας λέει πως μπορώ αλλά όταν πάω να κανω εγγραφή στο https://www.nbg.gr/go4more δεν με αφήνει.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Τι εννοείς δε σε αφήνει? Βγάζει κάποιο μήνυμα? Εδώ αναφέρει πως "Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ιδιώτης, κάτοχος ενεργής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας", και δεν αναφέρει προπληρωμένες, αλλά για να το αναφέρει στο φυλλάδιο της κάρτας σου ίσως ισχύει.

Προτείνω επικοινωνία με την τράπεζα για διευκρινήσεις.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Τι εννοείς δε σε αφήνει? Βγάζει κάποιο μήνυμα? Εδώ αναφέρει πως "Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ιδιώτης, κάτοχος ενεργής χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας", και δεν αναφέρει προπληρωμένες, αλλά για να το αναφέρει στο φυλλάδιο της κάρτας σου ίσως ισχύει.

Προτείνω επικοινωνία με την τράπεζα για διευκρινήσεις.

Το μήνυμα που μου βγάζει: http://imgur.com/a/18qSW

(Έχω δοκιμάσει και από web και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα)

Αυτό που λέει στο φυλλάδιο: http://imgur.com/a/hYcZR

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται.

Ναι αλλά σου λέει να πάρεις τηλέφωνο για την εγγραφή

Δεν σου λέει να το κάνεις Online.

Καλημέρα, θέλω να βάλω λεφτά σε ξένο λογαριασμό στην άλφα.κρατάει προμήθεια ο γκισες;Ή μπορώ να βάλω από το μηχάνημα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

^^

Εμβασμα απο ταμείο έτσι και αλλιως έχει τρελές χρεώσεις, δες τα τιμολογια της τράπεζα σου

Κάτσε, δηλαδή για 26,5 ευρώ που θέλω να βάλω τι προμήθεια ζητάνε;

Μπορείς να βάλεις και από το ΑΤΜ με μεταφορά από τον λογαριασμό σου αλλά και στο ταμείο

Δεν υπάρχει προμήθεια εφόσον κάνεις κατάθεση στην ίδια τράπεζα

Έχω λογαριασμό στην Πειραιώς, από το e banking κρατάνε ένα ευρώ, αν πάω στο γκισέ θέλουν 11.εγώ ρωτώ εάν πάω σε μια άλφα με το iban του λογαριασμού που θέλω να καταθέσω το τι κρατάνε.ή εάν μπορώ να τα καταθέσω στο μηχανάκι που έχουν μέσα ανέξοδα.παλαιότερα δεν κράταγαν κάτι, πήγαινα έλεγα θέλω να βάλω λεφτά σε αυτό τον λογαριασμό και τέλος

Edited by vrwmiaris

Ανέξοδα και στις δύο περιπτώσεις αλλά στο μηχάνημα τελειώνεις πιο γρήγορα.

Ανέξοδα και στις δύο περιπτώσεις αλλά στο μηχάνημα τελειώνεις πιο γρήγορα.

Μηχάνημα εννοείς εκείνο μέσα που έχουν έτσι; παρατηρήσεις μπορώ να γράψω, ότι είναι π.χ από τον Τάκη τον μενεξε για τα δύο μπουζια που παρήγγειλε; να γνωρίζουν ότι είναι από εμένα

Δεν το θυμάμαι αυτό αλλά θα πάρεις απόδειξη .

Μηχάνημα εννοείς εκείνο μέσα που έχουν έτσι; παρατηρήσεις μπορώ να γράψω, ότι είναι π.χ από τον Τάκη τον μενεξε για τα δύο μπουζια που παρήγγειλε; να γνωρίζουν ότι είναι από εμένα

ναι, υπάρχει πεδίο αιτιολογίας το οποίο φαίνεται μετα αν ο αποδέκτης μπει στο e banking του και τσεκάρει τον λογαριασμό του....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μπορείς να γράψεις παρατηρήσεις στο μηχάνημα μέσα στην τράπεζα (ΚΑΣ αν δεν κάνω λάθος το ονομάζουν ) προς τον παραλήπτη