al3x1k0 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Που το είδες ακριβώς? Μήπως αφορά κάτι άλλο? π.χ. Επιβάρυνση Κατόχου για υπέρβαση Πιστωτικού Ορίου? Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες. Ακριβώς και δείχνει να παραμένει εως 2%,δεν είδα κάπου κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εγω τις χρησιμοποιω πολυ συχνα στα σκοπια και δεν εχει καμια απολυτως προμηθεια. Το ιδιο και αμερικη το περασμενο καλοκαιρι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Δεν καταλαβαίνεις την προμήθεια διότι δεν σου την χρεώνει ξεχωριστά αλλά αυτόματα στην μετατροπή..μιλάμε πάντα για προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα από το ευρώ.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ανάλογα που ξοδεύεις αν βαζεις βενζίνη shell ή ψωνίζεις στο Σκλαβενίτη η στα media markt πχ οι πόντοι είναι χ10 οπότε με 300€ αγορές συνολικά παίρνεις την έκπτωση των 6ευρω που λες οπότε μια χαρά είναι σαν πρόγραμμα. Είναι κάτι αντιστοιχο με της alpha και τους πόντους απλά με μικρότερη ποικιλία ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ετσι ακριβως. μια χαρα ειναι τα yellows για οποιον βαζει shell/ παει σκλαβενιτη κλπ. Και φυσικα, για ολους οσους δεν χρησιμοποιουν πιστωτικες καρτες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω. Edited June 11, 2017 by kvkpls001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω. Υπάρχει η εφαρμογή go4more οπου μπορείς να εγγραφείς, να επιλέξεις την επιχείρηση που θες να εξαργυρώσεις και να δεις ποσα ευρω αντιστοιχούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 400 ποντοι 1 ευρώ στο go4more φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Έγινε, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το xbox one Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το xbox one Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα Εφόσον ακυρώνεται η παραγγελία γιατί να χρεωθεί η κάρτα; κάτι δεν σου λένε καλά... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δε φταίνε τα Public οι πιστωτικές λειτουργούν σαν ανοιχτό δάνειο. Τα λεφτά λογικά έγιναν επιστροφή αλλά φαίνονται δεσμεύενα σε δόσεις. Μιλά με τη τράπεζα σου και πες τους να αποπληρωθει το κομμάτι των δόσεων. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δε φταίνε τα Public οι πιστωτικές λειτουργούν σαν ανοιχτό δάνειο. Τα λεφτά λογικά έγιναν επιστροφή αλλά φαίνονται δεσμεύενα σε δόσεις. Μιλά με τη τράπεζα σου και πες τους να αποπληρωθει το κομμάτι των δόσεων. Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς σαν κλειστό δάνειο Το ανοικτό δανειο τύποις δεν έχει λήξη σε αντίθεση με το κλειστό που έχει δόσεις. Οσο για το φίλο αν υπήρχε προδεσμευση ποσού και όχι πληρωμή σου λένε βλακειες. Μιλάς με τη τράπεζα και από δεσμεύεται το ποσό και κάνεις αγορά με δόσεις. Αν τώρα είχες πληρώσει χωρίς να παραλάβει πρώτα σε δόσεις τότε καλά σου λένε γιατί ουσιαστικά έχουν κοπεί χ δόσεις που θα πέφτουν μηνιαία. Πρέπει να γίνει αντιλογισμος στο ποσό πάλι σε δόσεις ώστε να μηδενίζει το υπόλοιπο που θα δημιουργείται από τη δόση που θα κόβεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 κανονικα σε προπαραγγελιες θα επρεπεπ να υφισταται μονο δεσμευση ποσου και τιποτα αλλο......και μιλαμε για μεγαλη αλυσιδα..περιεργο μου φαινεται Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 οι δοσεις ετρεχαν κανονικα το θεμα μου με τα public ειναι γιατι δεν πιστωσαν απλα 50 ευρω στην καρτα να τελειωνουμε η εστω ενα πιστωτικο με την παραδοση του προιοντος. Τελικα βρεθηκε λυση μου πιστωσανε 549 ευρω και εκανα οριμανση δοσεων και τελειωσαμε απλα εφαγα ενα απογευμα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εξαρτάται την περίπτωση, το τι έρευνα πρέπει να γίνει και σε ποιό βαθμό εμπλέκονται και οι αρχές ασφαλείας (αστυνομία). Επειδή αναφέρθηκε η Πειραιώς, όπως μάλλον έχω ξαναγράψει, σε αυτήν είχα εγώ περίπτωση προ κάποιων ετών (πάνω στη συγχώνευση της ATEBank) και χρειάστηκαν 5 μήνες. Πολλές φορές δε, αρνούνται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες (οπότε μην περιμένεις να σου πουν τι έγινε με το νι και με το σίγμα) παρά πιστώνουν το αμφισβητούμενο ποσό. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μήνες έγραψα. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα τότε μου είχαν πει ότι μπορεί να χρειαζόταν κι ακόμα παραπάνω. Εγινε η πιστωση του ποσου που αμφισβητησα στον λογαριασμο μου. Το ειδα στο ebanking. Καμια απαντηση στην αιιτηση ομως, ουτε καν ειδοποίηση. Δεν με απασχολεί βεβαια γιατι ξερω τι εχει γινει. Απλ μια απαντηση επρεπε να στειλουν τυπικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εγινε η πιστωση του ποσου που αμφισβητησα στον λογαριασμο μου. Το ειδα στο ebanking. Καμια απαντηση στην αιιτηση ομως, ουτε καν ειδοποίηση. Δεν με απασχολεί βεβαια γιατι ξερω τι εχει γινει. Απλ μια απαντηση επρεπε να στειλουν τυπικα Γρήγορα ξεμπέρδεψες, τυχερός είσαι. Δεν αποκαλύπτουν το τι έκαναν/έγινε. Σκόπιμα από όσο έχω καταλάβει, ειδικά σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι ευθύνη τους (όπως σε κενό ασφάλειας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 εστειλα με εμβασμα 17.000 ευρω απο λογαριασμο πειραιως στο λογαριασμο του ΟΑΕΕ στην Εθνικη την συναλλαγη την εκανα την παρασκευη στις 5 το απογευμα ημερομηινα εκτελεσης ειχε την 19/6 αλλα ειχε και ημερομηνια αξιας 20/6 ποτε θα στειλει η πειραως τα λεφτα? και ποτε θα τα παρει η Εθνικη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 εστειλα με εμβασμα 17.000 ευρω απο λογαριασμο πειραιως στο λογαριασμο του ΟΑΕΕ στην Εθνικη την συναλλαγη την εκανα την παρασκευη στις 5 το απογευμα ημερομηινα εκτελεσης ειχε την 19/6 αλλα ειχε και ημερομηνια αξιας 20/6 ποτε θα στειλει η πειραως τα λεφτα? και ποτε θα τα παρει η Εθνικη? Αφου περασε η ωρα που εκτελουνται τα εμβασματα (4:00) τοτε εφυγαν 19 απο πειραιως και 20 θα πιστωθουν στην εθνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εχω εθνικη. Λογαριασμος ταμιευτηριου. Εκανα συναλλαγή με pos στον ΑΒ βασιλοπουλο. Δε με ρωτησε αν είναι τρεχούμενος ή ταμιευτηρίου. Πρωτη φορα δε με ρωτησανε. Παιζει να χρεωσε τρεχουμενο? Και αν ναι, ποιος ειναι ειναι???? Δεν εχω ιδεα απο αυτα... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εχω εθνικη. Λογαριασμος ταμιευτηριου. Εκανα συναλλαγή με pos στον ΑΒ βασιλοπουλο. Δε με ρωτησε αν είναι τρεχούμενος ή ταμιευτηρίου. Πρωτη φορα δε με ρωτησανε. Παιζει να χρεωσε τρεχουμενο? Και αν ναι, ποιος ειναι ειναι???? Δεν εχω ιδεα απο αυτα... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Εχεις πολλούς τρεχόυμενους συνδεδεμένους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κανεναν... Η χρέωση έγινε κανονικα στον ταμιευτήριου Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 εστειλα με εμβασμα 17.000 ευρω απο λογαριασμο πειραιως στο λογαριασμο του ΟΑΕΕ στην Εθνικη την συναλλαγη την εκανα την παρασκευη στις 5 το απογευμα ημερομηινα εκτελεσης ειχε την 19/6 αλλα ειχε και ημερομηνια αξιας 20/6 ποτε θα στειλει η πειραως τα λεφτα? και ποτε θα τα παρει η Εθνικη? ενδέχεται να χρειαστεί ακόμη μια ημέρα, γιατί όταν πληρώνω από winbank πιστωτική άλλης τράπεζας, μου έχει πχ ημερομηνία αξίας 21/6 αλλά τα λεφτά εγώ τα βλέπω μια ημέρα μετά (εφόσον είναι εργάσιμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ενδέχεται να χρειαστεί ακόμη μια ημέρα, γιατί όταν πληρώνω από winbank πιστωτική άλλης τράπεζας, μου έχει πχ ημερομηνία αξίας 21/6 αλλά τα λεφτά εγώ τα βλέπω μια ημέρα μετά (εφόσον είναι εργάσιμη). Αλλο πληρωμη πιστωτικης και αλλο μεταφορα χρηματων σε λογαριασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Έχω μια ερώτηση παιδιά. Έχω μια debit που δεν υποστηρίζει ανέπαφες, οπότε όταν κάνω αγορές με pos βάζω το pin. Στο parking του αεροδρομίου όμως, όταν πληρώνω στο αυτόματο μηχάνημα με την κάρτα, μπαίνει η κάρτα στην σχισμή και η πληρωμή πραγματοποιείται χωρίς να βάλω pin. Πώς γίνεται να τραβάει τα χρήματα ετσι? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts