Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Που το είδες ακριβώς? Μήπως αφορά κάτι άλλο? π.χ. Επιβάρυνση Κατόχου για υπέρβαση Πιστωτικού Ορίου?

Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Έως 2% έχω διαβάσει εγώ. Στην πράξη σε σχέση με Πειραιώς π.χ. έχω δει πολύ συμφέρουσες ισοτιμίες.

Ακριβώς και δείχνει να παραμένει εως 2%,δεν είδα κάπου κάτι διαφορετικό.

Εγω τις χρησιμοποιω πολυ συχνα στα σκοπια και δεν εχει καμια απολυτως προμηθεια.

Το ιδιο και αμερικη το περασμενο καλοκαιρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν καταλαβαίνεις την προμήθεια διότι δεν σου την χρεώνει ξεχωριστά αλλά αυτόματα στην μετατροπή..μιλάμε πάντα για προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα από το ευρώ..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανάλογα που ξοδεύεις αν βαζεις βενζίνη shell ή ψωνίζεις στο Σκλαβενίτη η στα media markt πχ οι πόντοι είναι χ10 οπότε με 300€ αγορές συνολικά παίρνεις την έκπτωση των 6ευρω που λες οπότε μια χαρά είναι σαν πρόγραμμα. Είναι κάτι αντιστοιχο με της alpha και τους πόντους απλά με μικρότερη ποικιλία ακόμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ετσι ακριβως. μια χαρα ειναι τα yellows για οποιον βαζει shell/ παει σκλαβενιτη κλπ.

Και φυσικα, για ολους οσους δεν χρησιμοποιουν πιστωτικες καρτες.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω. Edited by kvkpls001

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει σε τι αντιστοιχούν οι πόντοι του go4more αν θέλω να τους εξαργυρώσω.

Υπάρχει η εφαρμογή go4more οπου μπορείς να εγγραφείς, να επιλέξεις την επιχείρηση που θες να εξαργυρώσεις και να δεις ποσα ευρω αντιστοιχούν

ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το xbox one Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα
υπογραφή εκτός ορίων

ακουστε τι μου ετυχε σημερα με το public ειχα κανει pre order το xbox one Χ στα 549 με 11 δοσεις και μου λενε τωρα για να το παρετε στα 499 ακυρωστε την παραγγελια και ξαναδωστε την με αποτελεσμα το ποσο των 549 να μου επιστραφει σε 11 δοσεις και ετσι να μου αχρηστευτει η καρτα για αγορα με δοσεις τους προτεινα να κοψουν ενα πιστωτικο αλλα δεν το δεχοταν το θεωρω απαραδεκτη σαν πολιτικη απο μαι τοσο μεγαλη αλυσιδα

Εφόσον ακυρώνεται η παραγγελία γιατί να χρεωθεί η κάρτα; κάτι δεν σου λένε καλά...

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε φταίνε τα Public οι πιστωτικές λειτουργούν σαν ανοιχτό δάνειο. Τα λεφτά λογικά έγιναν επιστροφή αλλά φαίνονται δεσμεύενα σε δόσεις. Μιλά με τη τράπεζα σου και πες τους να αποπληρωθει το κομμάτι των δόσεων.

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Δε φταίνε τα Public οι πιστωτικές λειτουργούν σαν ανοιχτό δάνειο. Τα λεφτά λογικά έγιναν επιστροφή αλλά φαίνονται δεσμεύενα σε δόσεις. Μιλά με τη τράπεζα σου και πες τους να αποπληρωθει το κομμάτι των δόσεων.

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείς σαν κλειστό δάνειο

Το ανοικτό δανειο τύποις δεν έχει λήξη σε αντίθεση με το κλειστό που έχει δόσεις.

Οσο για το φίλο αν υπήρχε προδεσμευση ποσού και όχι πληρωμή σου λένε βλακειες.

Μιλάς με τη τράπεζα και από δεσμεύεται το ποσό και κάνεις αγορά με δόσεις.

Αν τώρα είχες πληρώσει χωρίς να παραλάβει πρώτα σε δόσεις τότε καλά σου λένε γιατί ουσιαστικά έχουν κοπεί χ δόσεις που θα πέφτουν μηνιαία. Πρέπει να γίνει αντιλογισμος στο ποσό πάλι σε δόσεις ώστε να μηδενίζει το υπόλοιπο που θα δημιουργείται από τη δόση που θα κόβεται.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

κανονικα σε προπαραγγελιες θα επρεπεπ να υφισταται μονο δεσμευση ποσου και τιποτα αλλο......και μιλαμε για μεγαλη αλυσιδα..περιεργο μου φαινεται

οι δοσεις ετρεχαν κανονικα το θεμα μου με τα public ειναι γιατι δεν πιστωσαν απλα 50 ευρω στην καρτα να τελειωνουμε η εστω ενα πιστωτικο με την παραδοση του προιοντος. Τελικα βρεθηκε λυση μου πιστωσανε 549 ευρω και εκανα οριμανση δοσεων και τελειωσαμε απλα εφαγα ενα απογευμα
υπογραφή εκτός ορίων

Εξαρτάται την περίπτωση, το τι έρευνα πρέπει να γίνει και σε ποιό βαθμό εμπλέκονται και οι αρχές ασφαλείας (αστυνομία). Επειδή αναφέρθηκε η Πειραιώς, όπως μάλλον έχω ξαναγράψει, σε αυτήν είχα εγώ περίπτωση προ κάποιων ετών (πάνω στη συγχώνευση της ATEBank) και χρειάστηκαν 5 μήνες. Πολλές φορές δε, αρνούνται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες (οπότε μην περιμένεις να σου πουν τι έγινε με το νι και με το σίγμα) παρά πιστώνουν το αμφισβητούμενο ποσό.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι μήνες έγραψα. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα τότε μου είχαν πει ότι μπορεί να χρειαζόταν κι ακόμα παραπάνω.

Εγινε η πιστωση του ποσου που αμφισβητησα στον λογαριασμο μου. Το ειδα στο ebanking. Καμια απαντηση στην αιιτηση ομως, ουτε καν ειδοποίηση. Δεν με απασχολεί βεβαια γιατι ξερω τι εχει γινει. Απλ μια απαντηση επρεπε να στειλουν τυπικα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εγινε η πιστωση του ποσου που αμφισβητησα στον λογαριασμο μου. Το ειδα στο ebanking. Καμια απαντηση στην αιιτηση ομως, ουτε καν ειδοποίηση. Δεν με απασχολεί βεβαια γιατι ξερω τι εχει γινει. Απλ μια απαντηση επρεπε να στειλουν τυπικα

Γρήγορα ξεμπέρδεψες, τυχερός είσαι. Δεν αποκαλύπτουν το τι έκαναν/έγινε. Σκόπιμα από όσο έχω καταλάβει, ειδικά σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι ευθύνη τους (όπως σε κενό ασφάλειας).

εστειλα με εμβασμα 17.000 ευρω απο λογαριασμο πειραιως στο λογαριασμο του ΟΑΕΕ στην Εθνικη την συναλλαγη την εκανα την παρασκευη στις 5 το απογευμα ημερομηινα εκτελεσης ειχε την 19/6 αλλα ειχε και ημερομηνια αξιας 20/6 ποτε θα στειλει η πειραως τα λεφτα? και ποτε θα τα παρει η Εθνικη?
υπογραφή εκτός ορίων

εστειλα με εμβασμα 17.000 ευρω απο λογαριασμο πειραιως στο λογαριασμο του ΟΑΕΕ στην Εθνικη την συναλλαγη την εκανα την παρασκευη στις 5 το απογευμα ημερομηινα εκτελεσης ειχε την 19/6 αλλα ειχε και ημερομηνια αξιας 20/6 ποτε θα στειλει η πειραως τα λεφτα? και ποτε θα τα παρει η Εθνικη?

Αφου περασε η ωρα που εκτελουνται τα εμβασματα (4:00) τοτε εφυγαν 19 απο πειραιως και 20 θα πιστωθουν στην εθνικη.

Εχω εθνικη. Λογαριασμος ταμιευτηριου.

Εκανα συναλλαγή με pos στον ΑΒ βασιλοπουλο.

Δε με ρωτησε αν είναι τρεχούμενος ή ταμιευτηρίου. Πρωτη φορα δε με ρωτησανε.

Παιζει να χρεωσε τρεχουμενο? Και αν ναι, ποιος ειναι ειναι????

Δεν εχω ιδεα απο αυτα...

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Εχω εθνικη. Λογαριασμος ταμιευτηριου.

Εκανα συναλλαγή με pos στον ΑΒ βασιλοπουλο.

Δε με ρωτησε αν είναι τρεχούμενος ή ταμιευτηρίου. Πρωτη φορα δε με ρωτησανε.

Παιζει να χρεωσε τρεχουμενο? Και αν ναι, ποιος ειναι ειναι????

Δεν εχω ιδεα απο αυτα...

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Εχεις πολλούς τρεχόυμενους συνδεδεμένους;

ενδέχεται να χρειαστεί ακόμη μια ημέρα, γιατί όταν πληρώνω από winbank πιστωτική άλλης τράπεζας, μου έχει πχ ημερομηνία αξίας 21/6 αλλά τα λεφτά εγώ τα βλέπω μια ημέρα μετά (εφόσον είναι εργάσιμη).

ενδέχεται να χρειαστεί ακόμη μια ημέρα, γιατί όταν πληρώνω από winbank πιστωτική άλλης τράπεζας, μου έχει πχ ημερομηνία αξίας 21/6 αλλά τα λεφτά εγώ τα βλέπω μια ημέρα μετά (εφόσον είναι εργάσιμη).

Αλλο πληρωμη πιστωτικης και αλλο μεταφορα χρηματων σε λογαριασμο.

Έχω μια ερώτηση παιδιά. Έχω μια debit που δεν υποστηρίζει ανέπαφες, οπότε όταν κάνω αγορές με pos βάζω το pin. Στο parking του αεροδρομίου όμως, όταν πληρώνω στο αυτόματο μηχάνημα με την κάρτα, μπαίνει η κάρτα στην σχισμή και η πληρωμή πραγματοποιείται χωρίς να βάλω pin. Πώς γίνεται να τραβάει τα χρήματα ετσι?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend