Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.717 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      928
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

soleman said:
Ναι μπορώ και θα πληρώσω 3€

Οπότε σε συμφέρει σε σχέση με το 1+4€.

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

al3x1k0 said:
Φαντάζομαι ότι στην δωρεάν συνδρομή περιλαμβάνεται και η Diners Vodafone αλλά όχι οι prestige; Από αυτές που έχουν δωρεάν μπορεί κάποιος να αιτηθεί παραπάνω από μία; (π.χ. Bonus visa και amex)

Καλημέρα,Καλό Μήνα.

Στο πακέτο μισθοδοσίας περιλαμβάνονται οι απλές κάρτες με δωρεάν συνδρομή για πάντα,δεν περιλαμβάνονται οι κάρτες συνεργασίας(π.χ. Diners Club Vodafone ή Aegean Bonus Visa εκτός αν είναι υπάλληλος της Aegean..),ούτε οι κάρτες 'gold'.Επίσης δεν τρέχει κάποια προσφορά αυτο το διάστημα για έκδοση με δωρεάν συνδρομή για πάντα,ωστόσο όπως έχω αναφέρει ξανά επειδή τα πάντα μπορούν να γίνουν και να συμβούν,υπάρχουν και τα αιτήματα Κατ' εξαίρεση.Βεβαίως μπορεί κάποιος να αιτηθεί παραπάνω απο μια.

testatos said:
Η υπηρεσια προσφερεται δωρεαν προς το παρον και στην winbank/Πειραιως

Στάλθηκε από το S308 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να δούμε που θα καταλήξουν,πράγματι τονίζουν ότι προσφερεται δωρεαν προς το παρον και απο τις 4 τράπεζες

Αυτό με το IRIS το δοκίμασα σε Πειραιώς και Εθνική και ισχύει.

Μπορείς να κάνεις μεταφορά ( στη Πειραιώς λέει μέχρι 500 € ημερησίως ) από τράπεζα σε τράπεζα ανέξοδα.

Απλώς αν και οι δυο λογαριασμοί είναι του ίδιου ατόμου, πρέπει να έχουν διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου.

Τουλάχιστον έτσι δούλεψε σε εμένα. Αρχικά έβαλα τον ίδιο αριθμό και στις δύο τράπεζες αλλά όταν πήγα να μεταφέρω από Πειραιώς σε Εθνική, δεν μπορούσε να προχωρήσει αφού έβλεπε τον αριθμό αυτόν συνδεδεμένο στην Πειραιώς. Αλλαξα τον αριθμό στην Εθνική και έβαλα έναν δεύτερο που έχω, και η μεταφορά προχώρησε κανονικά κι από τη μία τράπεζα προς την άλλη και αντίστροφα.

nico4gr said:
Αυτό με το IRIS το δοκίμασα σε Πειραιώς και Εθνική και ισχύει.

Μπορείς να κάνεις μεταφορά ( στη Πειραιώς λέει μέχρι 500 € ημερησίως ) από τράπεζα σε τράπεζα ανέξοδα.

Απλώς αν και οι δυο λογαριασμοί είναι του ίδιου ατόμου, πρέπει να έχουν διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου.

Τουλάχιστον έτσι δούλεψε σε εμένα. Αρχικά έβαλα τον ίδιο αριθμό και στις δύο τράπεζες αλλά όταν πήγα να μεταφέρω από Πειραιώς σε Εθνική, δεν μπορούσε να προχωρήσει αφού έβλεπε τον αριθμό αυτόν συνδεδεμένο στην Πειραιώς. Αλλαξα τον αριθμό στην Εθνική και έβαλα έναν δεύτερο που έχω, και η μεταφορά προχώρησε κανονικά κι από τη μία τράπεζα προς την άλλη και αντίστροφα.

ωραίο νέο....

θα βολέψει πολύ αν το έχουν χωρίς χρέωση.....

υγ....το δοκίμασα και εγώ μεταξύ εθνικής και άλφα και δουλεύει μια χαρα....

Sent from my L200 using Tapatalk

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

xspy said:
Καλημέρα,Καλό Μήνα.

Στο πακέτο μισθοδοσίας περιλαμβάνονται οι απλές κάρτες με δωρεάν συνδρομή για πάντα,δεν περιλαμβάνονται οι κάρτες συνεργασίας(π.χ. Diners Club Vodafone ή Aegean Bonus Visa εκτός αν είναι υπάλληλος της Aegean..),ούτε οι κάρτες 'gold'.Επίσης δεν τρέχει κάποια προσφορά αυτο το διάστημα για έκδοση με δωρεάν συνδρομή για πάντα,ωστόσο όπως έχω αναφέρει ξανά επειδή τα πάντα μπορούν να γίνουν και να συμβούν,υπάρχουν και τα αιτήματα Κατ' εξαίρεση.Βεβαίως μπορεί κάποιος να αιτηθεί παραπάνω απο μια.

Για να δούμε που θα καταλήξουν,πράγματι τονίζουν ότι προσφερεται δωρεαν προς το παρον και απο τις 4 τράπεζες

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Να σε ζαλίσω για μια τελευταία λεπτομέρεια: η Bonus Premium Amex θεωρείται χρυσή και δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο μισθοδοσίας ενώ η Blue Amex ναι;

Πολύ ευχάριστο το δωρεάν Iris θα το χρησιμοποιήσω αρκετά όσο καιρό παραμείνει δωρεάν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πραγματικά εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία (προς το παρόν) και το κυριότερο άμεση 24/7!

Τα app της Πειραιώς δεν έχουν ενσωματώσει την υπηρεσία από ότι βλέπω.

Η Εθνική έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο UI.

H Eurobank έχει τραγικό app, το χειρότερο από όλες νομίζω.

مفاجأة

al3x1k0 said:
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Να σε ζαλίσω για μια τελευταία λεπτομέρεια: η Bonus Premium Amex θεωρείται χρυσή και δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο μισθοδοσίας ενώ η Blue Amex ναι;

Πολύ ευχάριστο το δωρεάν Iris θα το χρησιμοποιήσω αρκετά όσο καιρό παραμείνει δωρεάν.

Όχι δεν ανήκουν στις χρυσές κάρτες ,απλά η Bonus Premium American Express και η BLUE American Express έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (εκτός απο την εμφάνιση) αυτο προέκυψε όταν άλλαξε το πρόγραμμα επιβράβευσης της Blue και έγινε Bonus διότι αυτη είναι η αναλογία απο το Membership Rewards που είχε πριν. Στο πακέτο μισθοδοσίας μπορεί να εκδοθεί η Bonus American Express που δίνει 50% περισσότερους Bonus ,ωστόσο αν θα ήθελες την Premium ή την Blue στο πακέτο μισθοδοσίας το βλέπεις και περαιτέρω με την αίτηση ή και στην πορεία...

djuan1988 said:
Πραγματικά εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία (προς το παρόν) και το κυριότερο άμεση 24/7!

Τα app της Πειραιώς δεν έχουν ενσωματώσει την υπηρεσία από ότι βλέπω.

Η Εθνική έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο UI.

H Eurobank έχει τραγικό app, το χειρότερο από όλες νομίζω.

Το παλιό app της Πειραιώς (το μπλε) την έχει. Το καινούριο (κίτρινο) δεν την έχει ακόμη.

xspy said:
Όχι δεν ανήκουν στις χρυσές κάρτες ,απλά η Bonus Premium American Express και η BLUE American Express έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (εκτός απο την εμφάνιση) αυτο προέκυψε όταν άλλαξε το πρόγραμμα επιβράβευσης της Blue και έγινε Bonus διότι αυτη είναι η αναλογία απο το Membership Rewards που είχε πριν. Στο πακέτο μισθοδοσίας μπορεί να εκδοθεί η Bonus American Express που δίνει 50% περισσότερους Bonus ,ωστόσο αν θα ήθελες την Premium ή την Blue στο πακέτο μισθοδοσίας το βλέπεις και περαιτέρω με την αίτηση ή και στην πορεία...

Σε ευχαριστώ και πάλι θερμά, ήσουν σαφέστατος και αναλυτικότατος.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Gataros said:
Theo, αφού ο λογαριασμός που τα έστειλα στη Γερμανία ήταν δικός μου, δεν πίστευα οτι θα με γδάρει με τέτοια προμήθεια η τράπεζα. Η αντίστροφη συναλλαγή, δηλαδή έμβασμα μέσω banking από Γερμανία για ελληνική τράπεζα κοστίζει μόλις 3 ευρώ.

Τότε εξαρχής δεν έπρεπε να βάλεις OUR στην προμήθεια. Έπρεπε να στείλεις με SHA και αν υπήρχε προμήθεια από την πλευρά της Γερμανικής τράπεζας (αμφιβάλλω) αυτή να κρατιόταν εκεί. Ακόμα λοιπόν και να υπήρχε, αποκλείεται να ήταν 18€ πάντως αυτή η προμήθεια. Σε κάθε περίπτωση την προμήθεια που θα χρεωθείς σου τη δείχνει το e-banking πριν κάνεις το τελευταίο βήμα για την αποστολή. Και ακόμα κι από γκισέ να έστειλες θα έπρεπε να σου τηνπει ο ταμίας.

ερωτηση εχω 3 λογαριασμους στην eurobank που ειναι ανενεργοι αν τους κλεισω θα μπορεσω να ξανανοιξω στο μελλον? αυτη την στιγμη δουλευω με 2 live που εχω ενεργους. μετα απο ποσο καιρο αδρανειας απενεργοποιουνται στην eurobank? για να τους κρατησω ενεργους απλα καταθετω 1 ευρω?
υπογραφή εκτός ορίων

dimitris15 said:
ερωτηση εχω 3 λογαριασμους στην eurobank που ειναι ανενεργοι αν τους κλεισω θα μπορεσω να ξανανοιξω στο μελλον? αυτη την στιγμη δουλευω με 2 live που εχω ενεργους. μετα απο ποσο καιρο αδρανειας απενεργοποιουνται στην eurobank? για να τους κρατησω ενεργους απλα καταθετω 1 ευρω?

Αν τους κλείσεις όλους τότε δε θα μπορείς. Αν μείνει έστω ένας ενεργός φυσικά θα μπορείς. Απλά να κανεις κάποια κίνηση χρειάζεται. Έστω ένα ευρώ μεταφορά και να το ξανά στείλεις μετά πίσω

dimitris15 said:

Δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις ξανά όσο έχουμε capital controls (μάλλον για πολύ καιρό) αν τους κλείσεις. Και θα είναι τεράστικα κουταμάρα κάτι τέτοιο. Στην Πειραιώς έχω βγάλει λογαριασμό από αδράνεια με μια απλή μεταφορά ένος ασήμαντου ποσού μέσω e-banking, από άλλο ενεργό λογαριασμό μου 3 φορές μόνο εν μέσω ισχύος των cc. Στη Eurobank -την τελευταία φορά που το χρειάστηκα τουλάχιστον πριν 3-4 χρόνια- δεν λειτουργεί αυτή η μέθοδος. Πρέπει να μαζέψεις όλη τη χαρτούρα -εκκαθαριστικά, ταυτότητες, λογαριασμούς κλπ.- που ζητάνε και να πας σε κατάστημα για να γίνει η κατάθεση εικονικά και να βγουν από αδράνεια οι λογαριασμοί.

Παιδια μια ερωτηση.

Στις prepaid cards ερχεται statement απο την τραπεζα?

Ρωταω γιατι στην πιστωτικη μου ερχεται κανονικα αλλα εδω και κανα τριμηνο που χρησιμοποιω την prepaid για καποιες μικροαγορες, δεν μου εχει ερθει τιποτα....

theo1973 said:
Δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις ξανά όσο έχουμε capital controls (μάλλον για πολύ καιρό) αν τους κλείσεις. Και θα είναι τεράστικα κουταμάρα κάτι τέτοιο. Στην Πειραιώς έχω βγάλει λογαριασμό από αδράνεια με μια απλή μεταφορά ένος ασήμαντου ποσού μέσω e-banking, από άλλο ενεργό λογαριασμό μου 3 φορές μόνο εν μέσω ισχύος των cc. Στη Eurobank -την τελευταία φορά που το χρειάστηκα τουλάχιστον πριν 3-4 χρόνια- δεν λειτουργεί αυτή η μέθοδος. Πρέπει να μαζέψεις όλη τη χαρτούρα -εκκαθαριστικά, ταυτότητες, λογαριασμούς κλπ.- που ζητάνε και να πας σε κατάστημα για να γίνει η κατάθεση εικονικά και να βγουν από αδράνεια οι λογαριασμοί.

Tην χαρτούρα την χρειάζεσαι για την επικαιροποίηση στοιχείων ,όλες οι τράπεζες μπορούν να στο ζητήσουν.

Καλημέρα σε όλους.

Δεν ξέρω εάν ρωτάω στο σωστό μέρος αλλά μετά από hard reset στο κινητό μου και νέα εγκατάσταση της εφαρμογής της alpha bank δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το δακτυλικο αποτύπωμα. Μου λέει ότι ήδη είναι ενεργοποιημενο σε άλλη συσκευή και πρέπει να το απενεργοποιησω εκεί πρώτα και μετά να το ενεργοποιήσω. Φυσικά αυτό δεν γίνεται γιατί έρχομαι από hard reset.

Καμία βοήθεια?

θα μπεις απο υπολογιστή στο e banking και καπου έχει επιλογή για απενεργοππιηση pin και δακτιλικο αποτύπωμα....

μετα θα πας στο κινητό και θα το ενεργοποιήσεις....

είχα και εγω το πρόβλημα και τους πηρα τηλέφωνα και μιυ έδωσαν την λύση

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

bill33 said:
Tην χαρτούρα την χρειάζεσαι για την επικαιροποίηση στοιχείων ,όλες οι τράπεζες μπορούν να στο ζητήσουν.

Ναι. Και με αφορμή λοιπόν την επαναδραστηριοποίηση του λογαριασμού, η Eurobank ζητάει τη χαρτούρα ανεξαρτήτως του πότε τους την είχες πάει τελευταία φορά. "Καφεδάκια" να πίνουμε με τους κηφήνες, χαρτιά να κουβαλάμε, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Σε πόσο καιρό πέφτει σε αδράνεια ο λογαριασμός άραγε; Όταν έψαχνα δεν βρήκα άκρη όπως και στο κάθε πότε μπορούν να ζητάνε επικαιροποιηση οι τράπεζες.

HEO said:
θα μπεις απο υπολογιστή στο e banking και καπου έχει επιλογή για απενεργοππιηση pin και δακτιλικο αποτύπωμα....

μετα θα πας στο κινητό και θα το ενεργοποιήσεις....

είχα και εγω το πρόβλημα και τους πηρα τηλέφωνα και μιυ έδωσαν την λύση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Όπως ακριβώς τα περιεγραψες γίνονται.

bill33 said:
Σε πόσο καιρό πέφτει σε αδράνεια ο λογαριασμός άραγε; Όταν έψαχνα δεν βρήκα άκρη όπως και στο κάθε πότε μπορούν να ζητάνε επικαιροποιηση οι τράπεζες.

Για την επικαιροποιηση ειναι καθε 5 χρονια.

testatos said:
Για την επικαιροποιηση ειναι καθε 5 χρονια.

Σε αδράνεια οι λογαριασμοί μπαίνουν μετά από 12 μήνες χωρίς συναλλαγή που να την έχεις κάνει εσύ...

Για τα δικαιολογητικά μόνο το εκκαθαριστικό χρειάζεται επικαιροποίηση κάθε 2 χρόνια για φυσικά πρόσωπα και κάθε χρόνο για τα νομικά...Τα υπόλοιπα καλό είναι να τα κάνεις επικαιροποίηση όταν υπάρχει κάποια μεταβολή..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

karn said:
Παιδια μια ερωτηση.

Στις prepaid cards ερχεται statement απο την τραπεζα?

Ρωταω γιατι στην πιστωτικη μου ερχεται κανονικα αλλα εδω και κανα τριμηνο που χρησιμοποιω την prepaid για καποιες μικροαγορες, δεν μου εχει ερθει τιποτα....

Στις prepaid δεν βγάζουν statement σε χαρτί. μόνο ηλεκτρονικά μπορείς να δεις κινήσεις

Πάλι δεν λειτουργει το ebanking της Eurobank, (τουλαχιστον η επιλογη Πληρωμη πιστωτρικης κάρτας αλλης τραπεζας), αυτη τη στιγμη
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;