Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

ΔΕΗ μπορεί κάποιος να πληρώσει μέσα από το site της χωρίς προμήθεια.
مفاجأة

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

στην τράπεζα συνήθως έχει παρα πάνω προμήθεια από το ιμπανκιγκ!συνηθως πιο φθηνό ή τζαμπα είναι να κάνεις εξόφληση λοαγαριασμού με πιστωτική από το ιμπάνκινγκ

Πιστωτική δεν έχω. Γίνεται να το κάνω με χρεωστικη?

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΔΕΗ μπορεί κάποιος να πληρώσει μέσα από το site της χωρίς προμήθεια.

Δεν το ήξερα τόσο καιρό. Σε ευχαριστώ πολύ από εδώ και πέρα θα την πληρώνω από εκεί.

1) δεν εχει ολους ο κοσμος πιστωτικη, ουτε ειναι δυνατον να βγαλει. Να σκεφτεστε τον συνανθρωπο σας στη ζωη..

2) Η προμηθεια μεσω web banking ειναι αισχρη. Ναι στο καταστημα εχεις εναν υπαλληλο να πληρωσεις κλπ. Στο internet τι πληρωνεις;; τον σερβερ για την κινηση;

3) Οταν υπαρχουν τραπεζες που εκδιδουν κωδικους ebanking με πεντε ευρω(οταν σε αλλες χωρες οι τραπεζες το προσφερουν δωρεαν) τοτε τι να πουμε για τις υπολοιπες προμηθειες.

4) Ναι, θα περιμενω και στην ουρα για να πληρωσω, ομως πλεον πρεπει να "χτιστει" και το αφορολογητο μεσω των ηλεκτρονικων πληρωμων. Ειδικα για καποιους που δεν κανουν χρηση κάρτας και λογαριασμων τραπεζης(για πολλους ευνοητους λογους..).

1) δεν εχει ολους ο κοσμος πιστωτικη, ουτε ειναι δυνατον να βγαλει. Να σκεφτεστε τον συνανθρωπο σας στη ζωη..

2) Η προμηθεια μεσω web banking ειναι αισχρη. Ναι στο καταστημα εχεις εναν υπαλληλο να πληρωσεις κλπ. Στο internet τι πληρωνεις;; τον σερβερ για την κινηση;

3) Οταν υπαρχουν τραπεζες που εκδιδουν κωδικους ebanking με πεντε ευρω(οταν σε αλλες χωρες οι τραπεζες το προσφερουν δωρεαν) τοτε τι να πουμε για τις υπολοιπες προμηθειες.

4) Ναι, θα περιμενω και στην ουρα για να πληρωσω, ομως πλεον πρεπει να "χτιστει" και το αφορολογητο μεσω των ηλεκτρονικων πληρωμων. Ειδικα για καποιους που δεν κανουν χρηση κάρτας και λογαριασμων τραπεζης(για πολλους ευνοητους λογους..).

Δυστυχώς γίνεται μόνο με πιστωτική και όχι με χρεωστική

1)Δεν καταλαβαίνω αυτη σου την επίθεση, λες και είμαι τραπεζικό ίδρυμα και δεν εκδίδω πιστωτικές. Εγώ απλά ανέφερα τι γίνεται με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Δες και το τιμολόγιο να δεις ότι όντως ορισμένες πληρωμές ενώ με ιμπανκινγκ έχουν προμήθεια με πιστωτική από ιμπανκινγκ δεν έχουν προμήθεια.

2) Στο ιντερνετ πληρωνεις τον σερβερ που λες και συ και όλους τους υπαλλήλους που ασχολούνται με το σερβερ και με τη συντήρησή του, την ενημέρωσή του, την ασφάλειά του, κλπ. Επίσης ορισμένες πληρωμές δεν έχουν προμήθεια μέσω ιντερνετ αν η συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται με την τράπεζα αυτή. Σε άλλη περίπτωση η τράπεζα για να στείλει την πληρωμή σου εκτός από το σέρβερ και όλα τα άλλα πληρώνει και προμήθεια για το έμβασμα.

3)Στο εξωτερικό στις περισσότερες τράπεζες σου χρεώνουν και την έκδοση ιμπανκινγκ και τη χρήση του, όπως και έξοδα τήρησης λογαριασμού και κάρτας και πολλές άλλες χρεώσεις, που πλέον έχουν καταργηθεί οι περισσότερες στην Ελλάδα.

4)Φτάσε το όριο για το εισόδημά σου και μετά στήσου στην ουρά. Ούτως η αλλως τα όρια είναι χαμηλα για να χτίσεις το αφορολόγητο.

Παντού προμήθειες τι πράγμα είναι αυτό. Για μεταφορες μεταξύ λογαριασμών είναι μια χαρά αλλά για πληρωμές όχι. Το θέμα είναι ότι πχ ΔΕΗ και στο ταχυδρομείο να πας και εκεί προμήθεια έχει. Εφκα δεν γνωρίζω υπάρχει προμήθεια αν παμε να το πληρώσουμε στην τράπεζα?

Στην αλφα η ΔΕΗ εχει 0,10€ προμήθεια, αλλά το κλέψιμο είναι στις μεταφορές λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες, π.χ στέλνω από αλφα 100€ στον γιο μου στην Πειραιως πληρώνω 1€ εγώ και 4€ αυτός γιατί ο λογαριασμός δεν είναι μισθοδοσιας.

Στην αλφα η ΔΕΗ εχει 0,10€ προμήθεια, αλλά το κλέψιμο είναι στις μεταφορές λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες, π.χ στέλνω από αλφα 100€ στον γιο μου στην Πειραιως πληρώνω 1€ εγώ και 4€ αυτός γιατί ο λογαριασμός δεν είναι μισθοδοσιας.

αυτό όντως είναι μεγάλο το ποσό, ειδικά αν πρόκειται για χαμηλό ποσό. Ευτυχώς τώρα το iris έχει φθηνότερες χρεώσεις.

Από κάπου περνει η μία από κάπου η άλλη. ΔΕΗ στο Site της ΔΕΗ από εδώ και πέρα. Τις προμήθειες στις ασφάλειες δεν καταλαβαίνω και στον εφκα που είναι κερατιάτικα χρήματα.

Εφκα πληρωμή μου ζήταγε η eurobank 30 λεπτά προμήθεια. Πληρώνω λοιπον και εγώ το εφκα πλέον από εθνική που δεν έχει προμήθεια.

Μίλαω πάντα για ebanking

Εφκα πληρωμή μου ζήταγε η eurobank 30 λεπτά προμήθεια. Πληρώνω λοιπον και εγώ το εφκα πλέον από εθνική που δεν έχει προμήθεια.

Μίλαω πάντα για ebanking

Εφκα από εθνική η Πειραιως έχει 50 λεπτά προμήθεια

ΔΕΗ από τη σελίδα της

Ασφάλειες αυτοκινήτων από που?

Ασφάλειες αυτοκινήτων από που?

Εχει και στις ασφάλειες αυτοκινητων προμηθεια ;

Αν εχει, παλι απο το ebanking εγω προσωπικα.

Θελεις ωρα και φασαρια να πας σε γραφεια να πληρωσεις.

Και το ασφαλιστηριο τωρα τυπωνεται σε απλο χαρτι

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εχει και στις ασφάλειες αυτοκινητων προμηθεια ;

Αν εχει, παλι απο το ebanking εγω προσωπικα.

Θελεις ωρα και φασαρια να πας σε γραφεια να πληρωσεις.

Και το ασφαλιστηριο τωρα τυπωνεται σε απλο χαρτι

Ναι είχε 50 λεπτά νομίζω. Εκτυπώνω και το χαρτί πληρωμής και είναι όλα τακτοποιημενα. Όντως είναι μανούρα ειδικά εμείς που είμαστε σε χωριά βολεύει πολύ το e-Banking για απλα παντού προμήθεια βαράει άσχημα.

Και κάτι ακόμα για εθνική. Χθες έβαλα 90 ευρώ πετρέλαιο και με χρεωστικη πήρα 720 πόντους στο go4more. 2 ευρω περίπου σε αξία. Σε άλλες συναλλαγές πχ 800 ευρώ λιπάσματα περνω 250 πόντους. Πως υπολογίζονται αυτοί οι πόντοι?

Ναι είχε 50 λεπτά νομίζω. Εκτυπώνω και το χαρτί πληρωμής και είναι όλα τακτοποιημενα. Όντως είναι μανούρα ειδικά εμείς που είμαστε σε χωριά βολεύει πολύ το e-Banking για απλα παντού προμήθεια βαράει άσχημα.

Και κάτι ακόμα για εθνική. Χθες έβαλα 90 ευρώ πετρέλαιο και με χρεωστικη πήρα 720 πόντους στο go4more. 2 ευρω περίπου σε αξία. Σε άλλες συναλλαγές πχ 800 ευρώ λιπάσματα περνω 250 πόντους. Πως υπολογίζονται αυτοί οι πόντοι?

Εδω λεει πώς συλλεγονται οι πόνοι. προφανως το πρατηριο βενζινης ηταν συνεργαζομενης επιχείρησης

400 ποντοι ίσον 1 ευρώ βασιλιά.

Για την πληρωμή εφκα η εθνική μήπως έβαλε τώρα προμηθεια; εγώ τους 2 πρώτους μήνες δεν χρεώθηκα προμήθεια

400 ποντοι ίσον 1 ευρώ βασιλιά.

Για την πληρωμή εφκα η εθνική μήπως έβαλε τώρα προμηθεια; εγώ τους 2 πρώτους μήνες δεν χρεώθηκα προμήθεια

Ναι είχα 4700 και με έβγαζε 11 ευρώ και κάτι έκπτωση. Τον εφκα με Πειραιώς τον πλήρωσα που έχει προμήθεια. Ξανά μόνο από εθνική.

Για τους πόντους. Αν ξανά βάλω βενζίνη πετρελαιο στο συγκεκριμένο πρατήριο πάλι θα πάρω 720 πόντους? Βάζω περίπου 10000 ευρώ καύσιμα το χρόνο και αν στα 90 ευρώ δίνει 720 πόντους στα 100π είναι 80000 πόντοι. Όχι και άσχημα αρκεί να δίνει πάντα.

Edited by king2009

Λόγω Πάσχα είχε προσφορά με επιπλέον πόντους. Κατέβασε την εφαρμογή για να βλέπεις πόσους πόντους δίνει κάθε επιχείρηση καθώς και έξτρα προσφορές που ισχύει ον κατά καιρούς.

Κανονικά είναι 8 ποντοι για κάθε ευρώ στην σελ που βάζω εγω

Edited by christou

Λόγω Πάσχα είχε προσφορά με επιπλέον πόντους. Κατέβασε την εφαρμογή για να βλέπεις πόσους πόντους δίνει κάθε επιχείρηση καθώς και έξτρα προσφορές που ισχύει ον κατά καιρούς.

Κανονικά είναι 4 ποντοι για κάθε ευρώ στην σελ που βάζω εγω

Έγινε ευχαριστώ πολύ. Οπότε για αυτό έγιναν διπλάσιοι οι πόντοι. Κατεβάζω την εφαρμογή να βγάλω καποια άκρη.

Που να δοκιμάσει κανείς να στείλει έμβασμα εξωτερικού σε τράπεζα εντός Ε.Ε, η Eurobank με χρέωσε για να στείλω 100€ με προμήθεια € 19...

Που να δοκιμάσει κανείς να στείλει έμβασμα εξωτερικού σε τράπεζα εντός Ε.Ε, η Eurobank με χρέωσε για να στείλω 100€ με προμήθεια € 19...

Κατι λαθος εκανες. 1€ ειναι η χρεωση

Ακόμη και για συναλλαγή από το γκισέ, και χωρίς να γνωρίζεις το IBAN του αποδέκτη, μου φαίνεται τραγικά υψηλή η χρέωση...
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μαλλον το εστειλες η χωρις BIC η δεν το εστειλες σε IBAN αλλα μονο με το νουμερο του λογαριασμου Η επέλεξες να χρεωθεις τα εξοδα και τον δυο τραπεζων.

Ποιος απο τους δύο πρέπει να είναι χαρακτηρισμένος ως λογαριασμός μισθοδοσίας;Φαντάζομαι ο παραλήπτης.

Μπορεί να αλλάξει ένας λογαριασμός Eurobank (τώρα αναφέρεται ως ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ )σε μισθοδοσίας;Όντως θα μπαίνει μισθός εκεί.

Ποιος απο τους δύο πρέπει να είναι χαρακτηρισμένος ως λογαριασμός μισθοδοσίας;Φαντάζομαι ο παραλήπτης.

Μπορεί να αλλάξει ένας λογαριασμός Eurobank (τώρα αναφέρεται ως ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ )σε μισθοδοσίας;Όντως θα μπαίνει μισθός εκεί.

λογαριασμός να αλλάξει μορφή δε γίνεται!μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό μισθοδοσίας όμως

1)

.

Και σε άλλες χώρες χρεώνουν έξοδα διατήρησης λογαριασμού με το μήνα ή έξοδα όταν έχει υπολοιπο κάτω από ένα ποσό όπως έκαναν και εδώ παλιά . Η σε άλλες χώρες χρεώνουν συνδρομές πιστωτικών 50-80 ευρώ . Τι σημαίνει αυτό ; εγω πάλι δεν βρίσκω καμία προμήθεια υπερβολική. Όταν έχεις δυνατότητα να πληρώσεις και άλλου. Ουσιαστικά πληρώνεις απαίτηση τρίτου στην τράπεζα .

λογαριασμός να αλλάξει μορφή δε γίνεται!μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό μισθοδοσίας όμως

Ανάλογα την τράπεζα . Ξέρω ότι σε μερικές γίνεται . Πχ ο κλασικός λογαριασμός ταμιευτηρίου και ο απλός τρεχούμενος (και οι 2) μπορούν να μετατραπούν σε Μισθοδοτικος Plus της Εθνικής αν μπαίνει ο μισθός σου εκεί με όλα τα προνόμια . Όταν παύει να μπαίνει μισθός , μετατρέπεται ξανά στην αρχική του μορφή .

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ από τρεχούμενος σε ταμιευτηρίου και αντίστροφα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by Alex0077

Επιτρέπεται τελικά να ανοίξει και άλλος λογαριασμός σε άλλη τράπεζα ενώ υπάρχει ήδη ένας που μπορεί να εξυπηρετήσει μισθοδοσία;

Θα με βόλευε να ανοίξω έναν στην ίδια τράπεζα με του εργοδότη ώστε να γλυτώσω τα 3€ έξοδα που πληρώνω τώρα αλλά και να μπαίνουν άμεσα τα χρήματα αντί για την επόμενη εργάσιμη.

Επιτρέπεται τελικά να ανοίξει και άλλος λογαριασμός σε άλλη τράπεζα ενώ υπάρχει ήδη ένας που μπορεί να εξυπηρετήσει μισθοδοσία;

Θα με βόλευε να ανοίξω έναν στην ίδια τράπεζα με του εργοδότη ώστε να γλυτώσω τα 3€ έξοδα που πληρώνω τώρα αλλά και να μπαίνουν άμεσα τα χρήματα αντί για την επόμενη εργάσιμη.

Νομίζω ότι αν ο εργοδότης σου συνεργάζεται με μια τράπεζα για τη μισθωδοσία μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό σε αυτήν.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.